عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مکانیک و هوافضا تعیین موضوع پروژه و پایان نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعیین موضوع پروژه و پایان نامه
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-10-2015, 08:43 PM
(28-10-2015, 08:16 PM)mohamad001 نوشته: با سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک طراحی کاربردی (فرآیندهای ساخت) در دانشگاه صنعتی اصفهان هستم
میخواستم بپرسم که توی موضوع پایان نامه بتهره که بیشتر به چه سمتی برم که برای اپلای بهتر باشه؟ (فارق از بحث علاقه)
از بین تحلیل های عددی، آماری، نرم افزاری، کارهای experimental و ..... کدوم رو بیشتر توصیه میکنید؟
ممنون میشم اگه در هر مورد اطلاعاتی بهم بدید، با تشکر

سلام

امتیاز کار experimental و اساسا project-driven این هست که در position های اروپایی که اساتید برای کار عملی و تجربه practical ارزش زیادی قائل هستند می تونه خیلی مفید باشه...
منتها باید در نظر داشته باشید که در این کار practical باید قطعه innovation منتج شده از یک research قوی مشهود باشه.. وگرنه توانایی تحقیق شما رو نخواهد رسوند...

در کل کارهای تحلیلی در علوم مهندسی (که از دانشجو انتظار نوآوری میره) خیلی مورد توجه قرار نمی گیرند...

در مورد position های آمریکای شمالی، تزهای مبتنی بر دستاوردهای چشمگیر (ولو تئوری) خیلی مورد توجه اساتید قرار می گیرند...

- اگر background خیلی خوبی در field تحقیقاتی تون دارید...
- اگر ایده خوبی برای تحقیقات cutting-edge در زمینه مورد علاقه تون در ذهن دارید...

بد نیست به کار تئوری و تلفیقی با عمل هم فکر کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین over
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-07-2016, 09:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2016, 09:31 PM توسط over.)
سلام
این موضوع ها برای پروژه ی کارشناسی به نظرم می رسه لطفا نظرتون رو بگید:
1) کد نویسی جریان شبه یک بعدی اویلر در یک شیپوره با ورودی و خروجی مافوق صوت با نرم افزار Fortran (فکر کنم معادله اش برای جریان تراکم پذیره )
2) انتقال حرارت جریان های توربولانس حول بال هواپیما به منظور جلو گیری از یخ زدگی (با انسیس فلوئنت )
3) انتقال حرارت نانو سیالات در یک هندسه ی پیچیده (هنوز به هندسه اش فکر نکردم اگه چیزی به نظرت می رسه خوشحال می شم بدونم)
باید از پروژه یه مقاله ی ISI در بیاد!
اگه اینا خوب نیستند یا موضوع بهتری به نظرت میرسه لطفا بگید
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-07-2016, 06:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2016, 06:28 AM توسط M1KE.)
من زیاد با موضوعاتی که اشاره کردین آشنایی ندارم ولی در کل برنامه نویسی پدیده های مهندسی در زبان هایی مثل C یا Fortran کار مشکلیه و در سطح کارشناسی به ندرت کسی سراغ اونها میره چون ممکنه نتونید در زمان یک ترم یا دو ترم کارتون رو به نتیجه برسونید، به ویژه اگر موضوع جدیدی باشه که قبلا کسی روی اون کاری نکرده باشه کار سخت تر هم میشه.

گزینه کار با نرم افزارهایی مثل Fluent و ANSIS و غیره برای مدلسازی یک پدیده نه چندان پیچیده بهتر از برنامه نویسی اونهاست و بعدا می تونید اون رو در ارشد ادامه بدین.

در کل در سطح کارشناسی انتظار نمیره دانشجو مقاله ISI داده باشه و اگر مقاله کنفرانسی در کنفرانس های بین المللی و به زبان انگلیسی بتونید ارائه بدین هم در بیشتر موارد کفایت می کنه. در این مقطع، معدل خوبی داشته باشین بهتره و بیخود سراغ موضوعات پیچیده نرین که نتونید اونها رو انجام بدین. اگر نرم افزار خاصی بلد هستین یا در مورد موضوعی پیشینه خوبی دارین بهتره با همون ها موضوعی رو تعریف کنید و ادامه بدین.

(12-07-2016, 09:30 PM)over نوشته: سلام
این موضوع ها برای پروژه ی کارشناسی به نظرم می رسه لطفا نظرتون رو بگید:
1) کد نویسی جریان شبه یک بعدی اویلر در یک شیپوره با ورودی و خروجی مافوق صوت با نرم افزار Fortran (فکر کنم معادله اش برای جریان تراکم پذیره )
2) انتقال حرارت جریان های توربولانس حول بال هواپیما به منظور جلو گیری از یخ زدگی (با انسیس فلوئنت )
3) انتقال حرارت نانو سیالات در یک هندسه ی پیچیده (هنوز به هندسه اش فکر نکردم اگه چیزی به نظرت می رسه خوشحال می شم بدونم)
باید از پروژه یه مقاله ی ISI در بیاد!
اگه اینا خوب نیستند یا موضوع بهتری به نظرت میرسه لطفا بگید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

18-07-2016, 11:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2016, 11:47 PM توسط over.)
(18-07-2016, 06:26 AM)M1KE نوشته: من زیاد با موضوعاتی که اشاره کردین آشنایی ندارم ولی در کل برنامه نویسی پدیده های مهندسی در زبان هایی مثل C یا Fortran کار مشکلیه و در سطح کارشناسی به ندرت کسی سراغ اونها میره چون ممکنه نتونید در زمان یک ترم یا دو ترم کارتون رو به نتیجه برسونید، به ویژه اگر موضوع جدیدی باشه که قبلا کسی روی اون کاری نکرده باشه کار سخت تر هم میشه.

گزینه کار با نرم افزارهایی مثل Fluent و ANSIS و غیره برای مدلسازی یک پدیده نه چندان پیچیده بهتر از برنامه نویسی اونهاست و بعدا می تونید اون رو در ارشد ادامه بدین.

در کل در سطح کارشناسی انتظار نمیره دانشجو مقاله ISI داده باشه و اگر مقاله کنفرانسی در کنفرانس های بین المللی و به زبان انگلیسی بتونید ارائه بدین هم در بیشتر موارد کفایت می کنه. در این مقطع، معدل خوبی داشته باشین بهتره و بیخود سراغ موضوعات پیچیده نرین که نتونید اونها رو انجام بدین. اگر نرم افزار خاصی بلد هستین یا در مورد موضوعی پیشینه خوبی دارین بهتره با همون ها موضوعی رو تعریف کنید و ادامه بدین.

هر که تاووس خواهد جور هندوستان کشد
ممنون از راهنماییت ولی من باید حتما یه ISI داشته باشم الان هم یه مقاله ی کنفرانسی چاپ کردم که ارائه ی شفاهی خورد
دوتا سرتیفیکید هم بهم دادن که یکی مال ارائه ی شفاحی بود و یکی مال اتحادیه ی  دانشگاه های استرالیا ، اسم کنفرانس هم سومین کنفرانس علوم و مهندسی در ترکیه استامبول بود
قصد من اینه که برا دکترا برم MIT کاری هم به حرف این و اون ندارم که نمی شه و .............( مگه دست خودشه که نشه )
با توجه به این هدف باید یه جوری خودمو نشون بدم که توانایی دارم دیگه!!!! Big Grin
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-07-2016, 03:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2016, 03:22 AM توسط M1KE.)
@over

به هر حال برای همون هندوستان رفتن هم ابتدا باید از پاکستان یا افغانستان رد بشین! حالا من زیاد از پتانسیل های علمی و توانایی هاتون اطلاعی ندارم چون اشاره ای به دانشگاه تون و بقیه شرایط تحصیلی تون نکردین ولی گاهی انتخاب موضوعات دشوار باعث میشه نه تنها فرد نتونه اون رو به نتیجه مشخصی برسونه که قابل انتشار باشه بلکه او رو از به دست آوردن نمرات خوب در آزمون های زبان و معدل هم باز میداره. بنابراین می بایست یک سری اولویت بندی داشته باشین و هر اولویت رو هم با توجه به سطح توانمندی هاتون انجام بدین. یک راهکار اینه که روی موضوعی از A تا B کار کنید به عنوان پروژه که وقت زیادی نبره ولی بعد اون رو به طور مستقل تا C یا D ادامه بدین که ازش مقاله های بیشتری انتشار بدین. به عبارتی در پروپوزال اولیه فقط به A تا B اشاره کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-07-2016, 10:55 AM
(18-07-2016, 11:44 PM)over نوشته: هر که تاووس خواهد جور هندوستان کشد
ممنون از راهنماییت ولی من باید حتما یه ISI داشته باشم الان هم یه مقاله ی کنفرانسی چاپ کردم که ارائه ی شفاهی خورد
دوتا سرتیفیکید هم بهم دادن که یکی مال ارائه ی شفاحی بود و یکی مال اتحادیه ی  دانشگاه های استرالیا ، اسم کنفرانس هم سومین کنفرانس علوم و مهندسی در ترکیه استامبول بود
قصد من اینه که برا دکترا برم MIT کاری هم به حرف این و اون ندارم که نمی شه و .............( مگه دست خودشه که نشه )
با توجه به این هدف باید یه جوری خودمو نشون بدم که توانایی دارم دیگه!!!! Big Grin

سلام
تمام موضوعاتی که مطرح کردید موضوعات خوبی هستن و البته همونطور که MIKE عزیز هم اشاره کردن قدری سخت برای یک دانشجوی کارشناسی.

اما دو مورد رو لازم دونستم که بگم. اول اینکه کنفرانسی که اشاره کردید کلا ارزش خاصی نداره. دلیلم هم محورهای کنفرانس هست که از مکانیک و برق و کامپیوتر شروع میشه تا زبان انگلیسی و روانشناسی بالینی و ....   ادامه پیدا میکنه. اصولا کنفرانس هایی با چنین ساختاری معتبر نیستن و تنها با رایزنی و پرداخت هزینه انواع سرتفیکیت ها رو به شما میدن. ( پس برای به دست آوردن طاووس باید بیشتر از اینها فعالیت کنید)

مورد دوم که قبل تر هم توسط MIKE اشاره شد؛ موارد دیگری همچون معدل، نمره زبان، GRE و ... هست. ببین دوست عزیز برای بدست آوردن چنین هدفی (که من هم قبول دارم به هیچ وجه غیر ممکن نیست) باید چندین عامل رو موازی با هم پیش ببری. در ضمن به این قضیه هم امیدوار نباش که با داشتن مثلا یک یا دو مقاله ISI با IF خوب باز هم امکان پذیر باشه این قضیه برات رفتن به چنین دانشگاهی با این سطح کیفیت.
در صورتی که شما تمام فاکتورهای لازم ( معدل بسیار بالا، نمره زبان و GRE فوق العاده عالی و ...) رو داشته باشید، این وسط شانس هم تا حدودی دخیل هست. در حقیقت این قضیه بر میگرده به تعداد نفرات و نمراتشون در اون بازه ای که شما اقدام کردید. Smile

در نهایت، بهتره شرایط کلیتون رو در بخش مربوط به شانس پذیرش بنویسید تا دوستان بتونند بیشتر راهنمایی کنند و راهکار های بهتری برای دستیابی به هدفتون ارائه کنند.
امیدوارم موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

21-07-2016, 12:19 AM
(19-07-2016, 10:55 AM)Ebish نوشته: سلام
تمام موضوعاتی که مطرح کردید موضوعات خوبی هستن و البته همونطور که MIKE عزیز هم اشاره کردن قدری سخت برای یک دانشجوی کارشناسی.

اما دو مورد رو لازم دونستم که بگم. اول اینکه کنفرانسی که اشاره کردید کلا ارزش خاصی نداره. دلیلم هم محورهای کنفرانس هست که از مکانیک و برق و کامپیوتر شروع میشه تا زبان انگلیسی و روانشناسی بالینی و ....   ادامه پیدا میکنه. اصولا کنفرانس هایی با چنین ساختاری معتبر نیستن و تنها با رایزنی و پرداخت هزینه انواع سرتفیکیت ها رو به شما میدن. ( پس برای به دست آوردن طاووس باید بیشتر از اینها فعالیت کنید)

مورد دوم که قبل تر هم توسط MIKE اشاره شد؛ موارد دیگری همچون معدل، نمره زبان، GRE و ... هست. ببین دوست عزیز برای بدست آوردن چنین هدفی (که من هم قبول دارم به هیچ وجه غیر ممکن نیست) باید چندین عامل رو موازی با هم پیش ببری. در ضمن به این قضیه هم امیدوار نباش که با داشتن مثلا یک یا دو مقاله ISI با IF خوب باز هم امکان پذیر باشه این قضیه برات رفتن به چنین دانشگاهی با این سطح کیفیت.
در صورتی که شما تمام فاکتورهای لازم ( معدل بسیار بالا، نمره زبان و GRE فوق العاده عالی و ...) رو داشته باشید، این وسط شانس هم تا حدودی دخیل هست. در حقیقت این قضیه بر میگرده به تعداد نفرات و نمراتشون در اون بازه ای که شما اقدام کردید. Smile

در نهایت، بهتره شرایط کلیتون رو در بخش مربوط به شانس پذیرش بنویسید تا دوستان بتونند بیشتر راهنمایی کنند و راهکار های بهتری برای دستیابی به هدفتون ارائه کنند.
امیدوارم موفق باشید

از اینکه شرایط من چیه بگذریم
منظورت از IF خوب حدودا چنده تو مکانیک؟
و اینکه برای شروع کار همین مقاله هم کفایت می کنه با توجه به اینکه من اصلا تجربه ای نداشتم ولی امتیاز 90 از 100 گرفتم و ارائه ی شفاهی خوردم
در هر صورت موضوع اول رو انتخاب می کنم چون متوجه شدم برای دوتا موضوع دیگه کد نرم افزار رو ازم میخواهند
حاشیه: به این چیزی که پایین پست هام نوشتم واقعا باور دارم
نقل قول  

آفلاین Na123
**
نقل قول

21-12-2016, 12:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2016, 12:13 AM توسط Na123.)
سلام
اگه برا پروژه ارشد بتونم یه کار تئوری آزمایشگاهی انجام بدم ( یه چیزی که جون دار باشه ) و ازش دو تا ISI بنویسم، در روند پذیرش و فاند چقدر تاثیر داره؟
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-12-2016, 02:07 AM
(21-12-2016, 12:07 AM)Na123 نوشته: سلام
اگه برا پروژه ارشد بتونم یه کار تئوری آزمایشگاهی انجام بدم ( یه چیزی که جون دار باشه ) و ازش دو تا ISI بنویسم، در روند پذیرش و فاند چقدر تاثیر داره؟

خوب اگر بتونید چنین کاری کنید که خیلی عالیه
ولی اگه برگردید به پست های دو سال قبل من نگاه کنید 
خودم اگه برمیگشتم به اونزمان ترجیح میدادم پروژه ای رو انتخاب کنم که تو دانشکده بیشتر کار شده باشه
ارشد مثل لیسانس نیست و رو کمک اساتیدی که پروژه ی دکتری خودشون شبیه پروژه شما نیست نمیتونید چندان جساب باز کنید
ولی رو کمک کسایی که قبلا شبیه اینکار رو کردند و دانشجوهای دکتری میشه حساب باز کرد
بهتون خوندن این پست را توصیه میکنم
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین Na123
**
نقل قول

22-12-2016, 09:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2016, 09:54 PM توسط Na123.)
(21-12-2016, 02:07 AM)sepinaz نوشته: خوب اگر بتونید چنین کاری کنید که خیلی عالیه
ولی اگه برگردید به پست های دو سال قبل من نگاه کنید 
خودم اگه برمیگشتم به اونزمان ترجیح میدادم پروژه ای رو انتخاب کنم که تو دانشکده بیشتر کار شده باشه
ارشد مثل لیسانس نیست و رو کمک اساتیدی که پروژه ی دکتری خودشون شبیه پروژه شما نیست نمیتونید چندان جساب باز کنید
ولی رو کمک کسایی که قبلا شبیه اینکار رو کردند و دانشجوهای دکتری میشه حساب باز کرد
بهتون خوندن این پست را توصیه میکنم

ببنید اگه من بخوام دانشگاه های عالی برم باید این کار رو انجام بدم
اخه باید یه کاری انجام بدم که بتونم نظر کمیته پذیرشو جلب کنم چون طبق گفته بقیه در اون دانشگاه ها کمیته در درجه اوله و استاد در درجه دوم!
اگه شما یا بقیه دوستان توصیه دیگه ای هم دارید دوست دارم بدونم
و اینکه من مکانیکم و زمینه کاری که می خوام انجام بدم انتقال حرارته!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-05-2025، 02:34 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی