عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-02-2016, 07:06 PM
(04-02-2016, 05:47 PM)sanazz نوشته: خوب ریکام آنلاین میخوان به صورت پی دی اف که خودم باید آپلود کنم . دانشگاه خودش ذکر کرده که مهر دانشگاهتون باشه دانشگاهم همچین کاری نمیکنه جرفی از امضا استاد نزده اما واسه محکم کاری گفتم یه امضای استاد هم داشته باشه بهتره

بله

منظور بنده از انلاین این بود که به ایمیل استاد بفرستن ایشون خودش گزینه ها رو پر کنه و یا نامه ای لازم بود اتچ کنه بفرسته. نه اینکه خود شما. در هر حال اگر خود استاد قبول کرد مشکلی نیست. ولی اینکه دانشگاه مقصد گیر بده یا نه اونش با من نیست!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2016, 10:47 AM
سلام

من اسم و مشخصات 3 توصیه کننده خودمو رو در سامانه اپلیکیشن دانشگاه NMSU وارد کردم و ایمیل برای اونها فرستاده شد (نوشته Notified)، اما اونها جواب ندادن هنوز (نوشته not complete). به نظر شما آیا اپلیکیشن رو سابمیت کنم یا منتظر بمونم اساتید جواب بدند و بعد سابمیت کنم؟

متشکرم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-03-2016, 11:15 AM
(03-03-2016, 10:47 AM)Atlantis نوشته: سلام

من اسم و مشخصات 3 توصیه کننده خودمو رو در سامانه اپلیکیشن دانشگاه NMSU وارد کردم و ایمیل برای اونها فرستاده شد (نوشته Notified)، اما اونها جواب ندادن هنوز (نوشته not complete). به نظر شما آیا اپلیکیشن رو سابمیت کنم یا منتظر بمونم اساتید جواب بدند و بعد سابمیت کنم؟

متشکرم

سلام

اگر یک یا چند نفر از reference هاتون نهایتا چیزی براتون submit نکنند، تا پیش از submission نهایی application (احتمالا!) می تونید کس دیگه ای رو به عنوان reference در سیستم معرفی کنید... ولی بعد از submission نهایی سیستم بسته میشه و برای هر تغییری باید با graduate office هماهنگ کنید که هم می تونه زمانبر باشه هم ممکن هست باهاتون همکاری خوبی انجام ندن...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Golareh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2016, 02:50 AM
من شخصا استادای عتیقه ای دارم میشه از استادایی که آشنا اند ولی در واقع استاد من نبودند هم REC  گرفت کسی تجربه ای داره؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-07-2016, 12:32 PM
(16-07-2016, 02:50 AM)Golareh نوشته: من شخصا استادای عتیقه ای دارم میشه از استادایی که آشنا اند ولی در واقع استاد من نبودند هم REC  گرفت کسی تجربه ای داره؟

سلام

اصولا شما می تونید از هرکس که از شما و عملکردتون دید کافی داره LoR بگیرید...
ولی این نکته رو باید در نظر بگیرید که وزن LoR وقتی از دید خواننده بالا خواهد بود که اون فرد منطقا در جایگاهی باشه که تعاریفش از شما منطقی به نظر بیاد... اگر supervisor تون جزو اون افراد نباشه و در عوض از فلان استاد از فلان دانشگاه (که نه با اون درسی گذروندید و نه تجربه کار تحقیقاتی دارید) LoR بگیرید، ممکن هست خیلی روی نامه مورد نظر حساب باز نشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8