عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا
آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2015, 11:00 PM
ببخشید من چند تا سوال دارم:
1- میشه همزمان برای دو تا اسکولارشیپ اقدام کرد؟؟
2-بعد اینکه من فرم application برای اقدام واسه خود دانشگاه رو پیدا نمیکنم همچنین اینکه application fee چقدر هس؟؟
3- آیا اینکه استاد قبول کنه سوپروایزر بشه کافیه یا اینکه باید از دانشگاه پذیرش بگیریم؟؟ 
4-اینکه واسه دانشگاه سیدنی نیاز هست پروپزال بنویسیم چه موقع باید انجام بشه ، منظورم این هس که ابتدا باید پذیرش بگیریم بعد استاد میگه چیکار بکن یا اینکه قبل از اپلای یعنی تو همین مسیر اپلای کردن استاد خودش باید یه موضوع بده و ما درموردش پروپزال بنوسیم؟؟(استادا که اولش میگن اقدام کن دیگه میرن پیداشون نمیشه و ادم میمونه چیکار کنه Rolleyes )
متاسفانه در این تاپیک خیلی کم نظر بیان شده (از اینکه در هر مورد سوال میپرسم عذرخواهی میکنم چون اولین بارم هست و یه کم سر درگم هستم از اینکه با صبر و حوصله جواب می دهید سپاسگزارم)
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-09-2015, 05:05 PM
(14-09-2015, 11:00 PM)delbina نوشته: ببخشید من چند تا سوال دارم:
1- میشه همزمان برای دو تا اسکولارشیپ اقدام کرد؟؟
2-بعد اینکه من فرم application برای اقدام واسه خود دانشگاه رو پیدا نمیکنم همچنین اینکه application fee چقدر هس؟؟
3- آیا اینکه استاد قبول کنه سوپروایزر بشه کافیه یا اینکه باید از دانشگاه پذیرش بگیریم؟؟ 
4-اینکه واسه دانشگاه سیدنی نیاز هست پروپزال بنویسیم چه موقع باید انجام بشه ، منظورم این هس که ابتدا باید پذیرش بگیریم بعد استاد میگه چیکار بکن یا اینکه قبل از اپلای یعنی تو همین مسیر اپلای کردن استاد خودش باید یه موضوع بده و ما درموردش پروپزال بنوسیم؟؟(استادا که اولش میگن اقدام کن دیگه میرن پیداشون نمیشه و ادم میمونه چیکار کنه Rolleyes )
متاسفانه در این تاپیک خیلی کم نظر بیان شده (از اینکه در هر مورد سوال میپرسم عذرخواهی میکنم چون اولین بارم هست و یه کم سر درگم هستم از اینکه با صبر و حوصله جواب می دهید سپاسگزارم)

1- بستگی به شرایط اسکولارشیپ داره. معمولا اگر کسی فول اسکولارشیپ داشته باشه، خیلی از اسکولارشیپ های دیگه بهش تعلق نمی گیره.
2. شما که می خواید اپلای کنید یه مقدار در مورد سرچ و مطالعه سایت های دانشگاه ها صبورتر باشید. اطلاعات مورد نیازتون رو از اینجا بگیرید. رشته تون رو هم پیدا کنید که شاید requirement های خاص خودش رو داشته باشه. فی 100 دلار باید باشه ولی ممکنه برا دانشکده های مختلف تفاوت هایی هم وجود داشته باشه. 
3.استاد که قبول کرد تنها قدم اول برای اپلای هست. شما باید پروپوزال بنویسید (با هماهنگی استاد). تمام requirement هارو آماده کنید و اپلای کنید. نهایتا همه چیز دست کمیته پذیرشه.
4. برای اپلای پروپوزال لازم هست معمولا. باز هم می تونید فرم اپلیکیشن رو چک کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

28-09-2015, 05:42 PM
سلام دوستان
تقریبا دو ماه قبل با استادی در استرالیا مکاتبه داشتم ایشون در پاسخ به من گفتند دانشنامه و ریز نمراتت رو برام بفرست و اینکه آیا دوست داری روی فلان موضوع کار کنی یا نه و در آخر هم گفتن الان 5 تا دانشجو دارم دو تاشون تا آخر سال دفاع می کنن و می تونم دانشجو بگیرم 
من در ایمیلی که بهشون زدم اشاره ای نکردم که فاند می خوام ایشون هم در جواب من اشاره ای به این موضوع نکردن حالا می خوام قبل از اینکه اقدام به ترجمه مدارک کنم و جلوتر برم ازشون در این مورد بپرسم می خواستم بدونم در این مرحله ایرادی نداره که این کار رو کنم؟ 
اصلا لزومی داره سوال کنم یا روال عادی اینه که فاند دارن اگر نداشته باشن خودشون می گن
نقل قول  

آفلاین m.123
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-09-2015, 07:57 PM
(28-09-2015, 05:42 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان
تقریبا دو ماه قبل با استادی در استرالیا مکاتبه داشتم ایشون در پاسخ به من گفتند دانشنامه و ریز نمراتت رو برام بفرست و اینکه آیا دوست داری روی فلان موضوع کار کنی یا نه و در آخر هم گفتن الان 5 تا دانشجو دارم دو تاشون تا آخر سال دفاع می کنن و می تونم دانشجو بگیرم 
من در ایمیلی که بهشون زدم اشاره ای نکردم که فاند می خوام ایشون هم در جواب من اشاره ای به این موضوع نکردن حالا می خوام قبل از اینکه اقدام به ترجمه مدارک کنم و جلوتر برم ازشون در این مورد بپرسم می خواستم بدونم در این مرحله ایرادی نداره که این کار رو کنم؟ 
اصلا لزومی داره سوال کنم یا روال عادی اینه که فاند دارن اگر نداشته باشن خودشون می گن

سلام.
خود استادا میدونند که دانشجویان اینترنشنال اصولا دنبال اسکالرشیپ هستند ولی اگر میخوای خیالت راحت باشه بپرس. من خودم پرسیدم که از چه طریقی هزینه های دانشگاه رو میشه تامین کرد و استاد گفت اپلی کن برای بورس. پرسیدنش مشکلی نیست.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-09-2015, 08:27 PM
(28-09-2015, 05:42 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان

مطرح کردن بحث بورسیه و کمک هزینه در این مرحله خیلی جالب نیست. اگر خواستید میتونید به طور کوتاه اشاره کنید که برای بورسیه هم اپلای می کنید. بورسیه دانشگاههای استرالیا اغلب از کنترل اساتید به تنهایی خارجه و استاد تنها میتونه رای مثبتی داشته باشه.

ایشون اگر شما رو به عنوان دانشجو بپذیرن و فرآیند رو تکمیل کنید حداکثر بعد از 6 هفته نامه پذیرش شما میاد و این مسأله سوای مسائل بورسیه هست. بورسیه ها اغلب به طور مجزا درخواست داده میشوند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین lkkk
**
نقل قول

30-09-2015, 05:49 PM
سلام 
ببخشید توی پیج یکی از استادا نوشته ARC Future Fellow. کسی میدونه این پوزیشن چی هست؟
آیا این استاد میتونه دانشجو ارشد یا دکتری بگیره؟
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

12-11-2015, 06:03 PM
دوستان برخی اساتید می گن تو اپلای کن خود دانشگاه سوپروایزر انتخاب می کنه.
چه کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

12-11-2015, 06:29 PM
(30-09-2015, 05:49 PM)lkkk نوشته: سلام 
ببخشید توی پیج یکی از استادا نوشته ARC Future Fellow. کسی میدونه این پوزیشن چی هست؟
آیا این استاد میتونه دانشجو ارشد یا دکتری بگیره؟

نه فکر نمی کنم. ولی باز اگر لینکش رو بدین مطمئن تر میشیم
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-11-2015, 06:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2015, 06:54 PM توسط blur.)
(12-11-2015, 06:03 PM)amirfriendship نوشته: دوستان برخی اساتید می گن تو اپلای کن خود دانشگاه سوپروایزر انتخاب می کنه.
چه کنم؟

اگر به استاد میل زدین اینو گفته بعدش برای اطمینان از graduate office سوال کنید که تکلیف پروپوزال و اسم potential supervisor چی میشه موقع اپلای (اصلا اسم سوپروایز رو شاید اون دانشگاه خاص نخواد. بعضی از دانشگاه های استرالیا میخوان). اگر دیدین واقعا روند دانشگاه اینطوره می تونید اپلای کنید. اسکولارشیپ هم تو استرالیا در بالای نود درصد مواقع دست کمیته پذیرشه.
مولانا
نقل قول  

آفلاین sunflower
**
نقل قول

08-07-2016, 05:39 PM
ُسلام دوستان
برای دریافت اسکالرشیب گرفتن مینیمم نمره زبان کافی یا هرچی نمره زبان افزایش پیدا کنه شانس دریافت هم می ره بالا. در رشته های ساینس در خیلی از دانشگاه های نمره های زبان پایینه. حول و حوش 80. حتی اگر اشتباه نکنم آدلاید 60 هم زده بود. من از یکی از دانشگاه ها مستقیما این رو سوال کردم جواب دقیقی نداد. لطلفا اگر اطلاع دارید راهنمایی کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »