عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-05-2015, 04:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 04:56 AM توسط blur.)
(10-05-2015, 11:12 PM)'negin-' نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب دارم، ممنون مبشم اگه بتونید راهنماییم کنید کدوم دانشگاهها در کانادا و امریکا فاند دکترا این رشته را دارند ؟

شما باید تشریف ببرید تو سایت دانشگاه‌ها سرچ کنید و اساتیدی رو پیدا کنید که تو فیلد شما کار می‌کنن. اصلا هم به کسی‌ جز سرچ خودتون اعتماد نکنید! گاهی ممکن در حین سرچ، به پوزیشن‌های مرتبط بربخورید. گاهی ممکنه استادی که رو زمینه کاری مرتبط کار می‌کنه تو دپارتمانی باشه که شما قبلا فکرش رو نمی‌کردید، که معمولا در لیستی که ممکنه کسی‌ بهتون بده از قلم میافته و خیلی‌ از مواردی که تجربه ثابت کرده. بنابراین بهتره خودتون دقیق سرچ کنید و به اساتید مربوطه میل بزنید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین nima0511
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-05-2015, 12:16 AM
با سلام
واسه ارشد عمران -محیط زیست به نطرتون کدوم یک از داشنگاه های کشور کمک بیشتری می کنن
علم صنعت - تربیت مدرس - خواجه نصیر - دانشکده محیط تهران - فردوسی مشهد ( میارم همشو فقط موندم ترتیب اولویت )
واقعا ممنون میشم نظرتونو بگید
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Question  22-07-2015, 12:14 PM
سلام،

ممنونم میشم اگر دوستان مطلع نرم افزارها و زبانهای برنامه نویسی ای که بیشترین کاربرد رو در رشته مهندسی محیط زیست و بخصوص آلودگی هوا دارند رو معرفی کنند.

تشکر Smile
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-09-2015, 05:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2015, 05:57 PM توسط M1KE.)
فهرست کاملی از نرم افزارهایی که در پخش آلودگی هوا استفاده میشن رو می تونید اینجا ببینید. همین طور حدود 20 تا از نرم افزارهای مجانی که توسط سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا ارائه شدن رو می تونید از اینجا دانلود کنید. این سازمان در اینجا یک توصیه هایی در مورد نرم افزارهای مناسب برای این کار ارائه کرده. گاهی با همین نرم افزارهای کوچیک کارهای جالبی میشه کرد و اگر مثلا اطلاعات مربوط به یک case جدید رو داشته باشید شاید بشه با اونها مقاله هم ارائه کرد.

در کل موقع کار با این نرم افزارها می بایست قابلیت ها و محدودیت های هر کدوم رو بخونید ببینید کدوم مناسب کارتون هست. مثلا HYSPLIT یک نرم افزار رایگان هست که کاربرد خیلی زیادی داره ولی اینطور که توضیحاتش رو نگاه کردم برای مدلسازی نواجی بزرگ مقیاس مناسبتره. ولی مدل هایی مثل WRFCHEM برای مدلسازی های محلی مناسب تر هستند. ADMS هم نرم افزار معروفی هست ولی باید قفل شکسته اش رو پیدا کنید. نرم افزار CAMx هم معروفه ولی open source هست و معمولا این نوع نرم افزارها خیلی کاربردوست (user friendly) نیستند و کار باهاشون سخت تره.

(22-07-2015, 12:14 PM)ftn نوشته: سلام،

ممنونم میشم اگر دوستان مطلع نرم افزارها و زبانهای برنامه نویسی ای که بیشترین کاربرد رو در رشته مهندسی محیط زیست و بخصوص آلودگی هوا دارند رو معرفی کنند.

تشکر Smile
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-09-2015, 05:58 PM
(23-05-2015, 12:16 AM)nima0511 نوشته: با سلام
واسه ارشد عمران -محیط زیست به نطرتون کدوم یک از داشنگاه های کشور کمک بیشتری می کنن
علم صنعت - تربیت مدرس - خواجه نصیر - دانشکده محیط تهران - فردوسی مشهد ( میارم همشو فقط موندم ترتیب اولویت )
واقعا ممنون میشم نظرتونو بگید

منظورتونو از کمک بیشتر مشخص تر میگید؟اگه در امر پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج از کشور میگید بیشتر بسته به خودتون هست تا دانشگاهی که تحصیل کردید. گرچه دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران میشه گفت به نسبت به دلیل مرکزیت تهران و قدمتش بهتر باشه.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-12-2015, 02:19 AM
سلام من در رشته بهداشت محیط در مقطع لیسانس از دانشگاه علوم پزشکی فارع التحصیل شدم و دانشگاه سراسری بودم می خواستم بدونم می تونم در رشته محیط زیست در دانشگاه های خارجی فاند بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-12-2015, 05:43 AM
(14-12-2015, 02:19 AM)مهمان نوشته: سلام من در رشته بهداشت محیط در مقطع لیسانس از دانشگاه علوم پزشکی فارع التحصیل شدم و دانشگاه سراسری بودم می خواستم بدونم می تونم در رشته محیط زیست در دانشگاه های خارجی فاند بگیرم؟

سلام. معمولا اگر کار مرتبط انجام نداده باشین بطوریکه استاد رو متقاعد کنه که شما بیس لازم رو دارین واقعا کار سخت میشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mona_mah_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-06-2016, 10:20 AM
کسی رو میشناسین تغییر رشته داده باشه به محیط زیست؟ از چه رشته ای؟ و از کجا پذیرش گرفته؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-06-2016, 03:44 AM
سلام من کارشناسى مهندسى معمارى دارم ميخواستم بدونم ميتونم تو رشته محيط زيست تو آلمان واسه ارشد اپلاى کنم؟
نقل قول  

آفلاین benicka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2016, 09:01 AM
سلام عرض شد
سوالی که داشتم اینه که:
کدوم دانشگاه های آلمان در مقطع دکتری رشته های محیط زیست گرایش آلودگی رو دارند؟ و شرایط بورس شدن در این دانشگاه ها در این مقطع و رشته چطوریه و اینکه این رشته با چه عنوانی در این دانشگاه ها تدریس میشوند و زیر شاخه چه رشته ای هستند

بـــــا تشکــــــــــر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »