عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده
آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-12-2015, 05:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 05:26 PM توسط univers_m.)
سلام دوستان

من يک ايميل خوب از يک استاد تو يکی از دانشگاه های خوب امريکا گرفتم. (استاد امریکایی- نسبتا جوون- دانشمند نمونه- شهر عالی- دانشگاه پولدار) 
به صورت کلی برای من اين بهترين گزينه هست اگه پذيرش بگيرم اما يک مشکلی هست که ميخوام نظر شما دوستان رو بدونم.
اين دانشگاه سه تا استاد مرتبط با کارای من داشت، امسال دوتاشون رفتند يک دانشگاه دیگه. الان توی اين دانشگاه فقط با ايشون ميتونم کار کنم. با وجودی که احتمالش کم هست من عوض کنم ولی دیدم گاهی دوستام از استاداشون راضی نیستن و عوض میکنن من یه کم نگران این قضیه هستم چون اگه بخوام عوض کنم دیگه انتخابی ندارم. به نظرتون نگرانی من به جا هست؟

البته بگم تو این دانشگاه يک استاد دیگه هم هست که کارام با ایشون هم صد درصد مطابقت داره اما ایشون استاد یک دانشکده دیگه هستند و تو دانشکده ای که من اپلای کردم جزو Affiliated Faculty هستند. هرچند دو دانشکده به هم مرتبط هستند ولی نمیدونم در کل جابه جایی بین دانشکده انجام میشه یا نه.

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-12-2015, 05:35 PM
(24-12-2015, 05:00 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان

من يک ايميل خوب از يک استاد تو يکی از دانشگاه های خوب امريکا گرفتم. (استاد امریکایی- نسبتا جوون- دانشمند نمونه- شهر عالی- دانشگاه پولدار) 
به صورت کلی برای من اين بهترين گزينه هست اگه پذيرش بگيرم اما يک مشکلی هست که ميخوام نظر شما دوستان رو بدونم.
اين دانشگاه سه تا استاد مرتبط با کارای من داشت، امسال دوتاشون رفتند يک دانشگاه دیگه. الان توی اين دانشگاه فقط با ايشون ميتونم کار کنم. با وجودی که احتمالش کم هست من عوض کنم ولی دیدم گاهی دوستام از استاداشون راضی نیستن و عوض میکنن من یه کم نگران این قضیه هستم چون اگه بخوام عوض کنم دیگه انتخابی ندارم. به نظرتون نگرانی من به جا هست؟

البته بگم تو این دانشگاه يک استاد دیگه هم هست که کارام با ایشون هم صد درصد مطابقت داره اما ایشون استاد یک دانشکده دیگه هستند و تو دانشکده ای که من اپلای کردم جزو Affiliated Faculty هستند. هرچند دو دانشکده به هم مرتبط هستند ولی نمیدونم در کل جابه جایی بین دانشکده انجام میشه یا نه.

ممنون

سلام

هزار و یک اتفاق ممکن هست بیفته که شما اصلا پذیرش نگیرید و نتونید با همین استادی که می فرمایید کار کنید...
حالا اون هزار تا اتفاق رو resolved فرض کرده ید و به نارضایتی از استاد و تعویض supervisor (که خیلی کم اتفاق می افته) فکر می کنید؟!!!!!!!

برای این قبیل مسائل (اگر واقعا اتفاق افتادند) باید در زمان خودش به دنبال راه حل بود...
در صورت وقوع مشکل با supervisor، خیلی از افراد بوده اند که حتی دانشگاه خودشون رو هم عوض کرده ان...

توصیه می کنم به صورت hierarchical و البته به جا در پی یافتن راه حل برای مسائل مختلف باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

24-12-2015, 05:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 05:54 PM توسط univers_m.)
(24-12-2015, 05:35 PM)Matinking نوشته: سلام

هزار و یک اتفاق ممکن هست بیفته که شما اصلا پذیرش نگیرید و نتونید با همین استادی که می فرمایید کار کنید...
حالا اون هزار تا اتفاق رو resolved فرض کرده ید و به نارضایتی از استاد و تعویض supervisor (که خیلی کم اتفاق می افته) فکر می کنید؟!!!!!!!

برای این قبیل مسائل (اگر واقعا اتفاق افتادند) باید در زمان خودش به دنبال راه حل بود...
در صورت وقوع مشکل با supervisor، خیلی از افراد بوده اند که حتی دانشگاه خودشون رو هم عوض کرده ان...

توصیه می کنم به صورت hierarchical و البته به جا در پی یافتن راه حل برای مسائل مختلف باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از پاسختون

من از دوستان راهنمایی میخوام برای اینکه بدونم چقد این مسئله ای که عرض کردم مهمه و چقد باید تو انتخاب دانشگاه بهش بها بدم. تا چند ماه دیگه باید یک دانشگاه رو انتخاب کنم و اگه به اين نتيجه برسم که این مسئله مهمه ميتونم به يک دانشگاه ديگه برم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-12-2015, 05:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 06:00 PM توسط Matinking.)
(24-12-2015, 05:53 PM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون

من از دوستان راهنمایی میخوام برای اینکه بدونم چقد این مسئله ای که عرض کردم مهمه و چقد باید تو انتخاب دانشگاه بهش بها بدم. تا چند ماه دیگه باید یک دانشگاه رو انتخاب کنم و اگه به اين نتيجه برسم که این مسئله مهمه ميتونم به يک دانشگاه ديگه برم.

سلام

از دیدگاه من اگر مسائل مهم رو به این صورت نام ببریم:

- رنک خوب دانشگاه
- مناسب بودن شهر محل تحصیل
- تامین بودن مناسب به لحاظ مالی
- هماهنگی خوب با استاد به لحاظ زمینه تحقیقاتی
- ...

و دانشگاه مقصد از دیدگاه همه اونها passed باشه، موردی که شما می فرمایید منطقا می تونه (از لحاظ ارجحیت به موارد بالا) قابل صرف نظر باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین avh2020
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-01-2016, 10:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2016, 10:23 PM توسط avh2020.)
سلام.
دوستان از بین این دو گزینه کدوم بهتره؟ PhD Computer Science.
1. دانشگاه Carleton کانادا. استاد با تجربه و Full Professor هست و Senior IEEE Member هست. ولی نمیدونم چقدر معروفه! ولی دانشجوش میگفت استاد سخت گیری هست. فول فاند سالیانه 20 هزار دلار.
2. دانشگاه Edinburgh انگلیس. استاد Assistant Professor و جوان هست، فارغ التحصیل Purdue و سابقه کار توی HP و Nokia داره. کلا کلاس کاریش از استاد اولی بالاتره و مقالاتش تماما توی مجلات و کنفرانسهای درجه 1 چاپ شده. اینجا هم فول فاند سالی 14000 پوند.

دانشگاه Edinburgh رنک 14 کامپیوتر هست. از طرفی اسم و رسم Edinburgh وسوسه انگیزه، اروپا زندگی کردن تجربه خوبیه، ولی از او طرف مدت تحصیل کوتاهه و 3 ساله و اقامت گرفتن انگلیس هم سخت تره.
اما رنک Carleton حدود 300-400 هست. همچنین توی کانادا شنیدم بعد از دکتری اقامتت هم توی دستته! ولی اوضاع کار نمیدونم چطوره و همچنین Carleton از نظر پرستیژ اصلا با Edinburgh قابل مقایسه نیست.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید... آینده هر کدوم رو چطور میبینید؟ مسئله اصلی برای ما که میریم اونجا قطعا در درجه اول کار پیدا کردن و اقامت گرفتن هست.
تصمیم سخت و خیلی مهمیه که کل آینده منو تغییر میده.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-01-2016, 10:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2016, 10:54 PM توسط Matinking.)
(26-01-2016, 10:17 PM)avh2020 نوشته: سلام.
1. دانشگاه Carleton کانادا. استاد با تجربه و Full Professor هست و Senior IEEE Member هست. ولی نمیدونم چقدر معروفه! ولی دانشجوش میگفت استاد سخت گیری هست. فول فاند سالیانه 20 هزار دلار.
2. دانشگاه Edinburgh انگلیس. استاد Assistant Professor و جوان هست، فارغ التحصیل Purdue و سابقه کار توی HP و Nokia داره. کلا کلاس کاریش از استاد اولی بالاتره و مقالاتش تماما توی مجلات و کنفرانسهای درجه 1 چاپ شده. اینجا هم فول فاند سالی 14000 پوند.

دانشگاه Edinburgh رنک 14 کامپیوتر هست. از طرفی اسم و رسم Edinburgh وسوسه انگیزه، اروپا زندگی کردن تجربه خوبیه، ولی از او طرف مدت تحصیل کوتاهه و 3 ساله و اقامت گرفتن انگلیس هم سخت تره.
اما رنک Carleton حدود 300-400 هست. همچنین توی کانادا شنیدم بعد از دکتری اقامتت هم توی دستته! ولی اوضاع کار نمیدونم چطوره و همچنین Carleton از نظر پرستیژ اصلا با Edinburgh قابل مقایسه نیست.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید... آینده هر کدوم رو چطور میبینید؟ مسئله اصلی برای ما که میریم اونجا قطعا در درجه اول کار پیدا کردن و اقامت گرفتن هست.

سلام

دوستی رو می شناسم که 12 سال هست مقیم کانادا هستند.. ایشون دکترای CS خودشون رو از waterloo گرفته ان و چند وقت پیش در قبال سوال فردی که برای انتخاب Carleton به عنوان دانشگاه هدفش مردد بود، گفتند:

"من در این بیش از یک دهه ای که در کانادا هستم و در CS هم فعالم تا به حال ندیده ام و نشنیده ام که یک فارق التحصیل کاربلد Carleton بعد از درسش بیکار بمونه..."

رنگ دانشگاه برای کسی که می خواد جذب صنعت بشه، همه چیز نیست...
به هر حال اقامت در انگلیس ساده نیست و شاید حتی از دید بعضی ایده آل هم نباشه...
مگر اینکه در ذهن داشته باشید که بعد از تحصیل به کشور اروپایی دیگه ای برید که اون هم مشکلات و تبعات خودش رو خواهد داشت...

از دیدگاه من Carleton انتخاب موجه تری به نظر میاد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-01-2016, 01:30 AM
(26-01-2016, 10:17 PM)avh2020 نوشته: سلام.

من در مورد دانشگاه ها نظری ندارم. فقط اینکه کانادا قبلا با داشتن مدرک دکترا از خود کانادا به  آسونی اقامت میداد ولی الان قوانینش رو سخت کرده و تقریبا مشابه امریکا باید کار پیدا کنید و بعد از مدت زمانی می تونید درخواست اقامت بدید. این نکته رو در نظر داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین Sara MN
**
نقل قول

25-02-2016, 06:18 PM
ترکان جان سلام

مممنون از راهنماییییتون.
دانشگاههایی که هنوز نتیجشون نیمده اینها هستن:
ویرجینا تک
آیوا استیت
و
ارکانساس

البته استاد ارکانساس چندین بار باهام مصاحبه کرده و بهم گفته که داره تمام تلاششو میکنه از دانشگاه فاند بگیره.

رزومه من شامل:
معدل کارشناسی: 15:3
معدل ارشد: 17.1 رتبه سوم
2 تا مقاله چاپ شده در ایران + 2 مقاله چاپ شده کنفرانسی در ایران
2 تا مقاله ISI +  دو تا مقاله کنفراسی خارجی (امریکا و یونان)

تافل:91
جی ار ایی: 301

سپاسگزار
سارا
نقل قول  

آفلاین Asemansky
**
نقل قول

04-06-2016, 11:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2016, 11:50 AM توسط Asemansky.)
سلام. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند

من برای دکترا یکی از دانشگاه های هلند اپلای کردم پس از مصاحبه اسکایپی گفتند که من جز دونفری هستم که دعوت نامه براش میفرستیم که بیای اینجا مصاحبه حضوری (با هزینه دانشگاه). اونجا باید پایان نامه خودم رو ارائه بدم، آزمایشگاه اونجا رو ببینم و یه ملاقات هم با مسئول نیروی انسانی اونجا داشته باشم. من رفتم کارای گرفتن ویزا رو انجام دادم و چند روز دیگه جوابش میاد. توی این اوضاع و احوال بعد از انجام این کارا یکی از دانشگاه های عالی سوئد هم من رو دعوت به مصاحبه کرده که هم موضوعش رو بیشتر دوست دارم هم از نظر رنکینگ دانشگاهش بهتره و ... . با توجه به مصاحبه ای که داشتم خودم احتمال میدم که از اینجا هم جواب مثبت بگیرم. به من گفتنید تا یک و دو هفته دیگه بهت اطلاع میدیم. حالا من موندم چه کار کنم، ویزای چند روزه هلند رو گرفتم برم یا نرم؟ به استادای هردو دانشگاه چیزی لازم هست بگم؟ اگر سوئد اوکی داد به استاد هلندی چی بگم که پیگیر کارام بود؟ گیج شدم، لطفاً من رو راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-06-2016, 01:23 PM
(04-06-2016, 11:49 AM)Asemansky نوشته: سلام. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند

من برای دکترا یکی از دانشگاه های هلند اپلای کردم پس از مصاحبه اسکایپی گفتند که من  جز دونفری هستم که دعوت نامه براش میفرستیم که بیای اینجا مصاحبه حضوری (با هزینه دانشگاه). اونجا باید پایان نامه خودم رو ارائه بدم، آزمایشگاه اونجا رو ببینم و یه ملاقات هم با مسئول نیروی انسانی اونجا داشته باشم. من رفتم کارای گرفتن ویزا رو انجام دادم و چند روز دیگه جوابش میاد. توی این اوضاع و احوال بعد از انجام این کارا یکی از دانشگاه های عالی سوئد هم من رو دعوت به مصاحبه کرده که هم موضوعش رو بیشتر دوست دارم هم از نظر رنکینگ دانشگاهش بهتره و ... . با توجه به مصاحبه ای که داشتم خودم احتمال میدم که از اینجا هم جواب مثبت بگیرم. به من گفتنید تا یک و دو هفته دیگه بهت اطلاع میدیم. حالا من موندم چه کار کنم، ویزای چند روزه هلند رو گرفتم برم یا نرم؟ به استادای هردو دانشگاه چیزی لازم هست بگم؟ اگر سوئد اوکی داد به استاد هلندی چی بگم که پیگیر کارام بود؟ گیج شدم، لطفاً من رو راهنمایی کنید

سلام

- حتما به هلند برید و از حقیقت چیزی که براتون تدارک دیدن مطله بشید تا تصمیم بهتری بگیرید...

- به هیچ یک از دو طرف نگید که plan دیگه ای هم در ذهن دارید...

- انتخاب بهترین گزینه حق شماست... همونطور که اساتید هم همیشه بهترین ها رو در هر زمانی انتخاب می کنند.. هر موقع که تصمیمتون نهایی شد به طرفین اطلاع میدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 12:41 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی