عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com
آفلاین سورنا69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2015, 12:13 PM
سلام دوستان خسته نباشید
من ds-160 رو پر کردم تو سایت us visa هم ثبت نام کردم به مرحله ی پرداخت که میرسم هیچ گزینه ای برای پرداخت ندارم چه کار باید بکنم؟
در ضمن چون کردیت کارت ندارم نقدی میخوام پرداخت کنم میشه راهنمایی کنید؟
ممنون از همه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-07-2015, 01:49 PM
(04-07-2015, 12:13 PM)سورنا69 نوشته: سلام دوستان خسته نباشید
من ds-160 رو پر کردم تو سایت us visa هم ثبت نام کردم به مرحله ی پرداخت که میرسم هیچ گزینه ای برای پرداخت ندارم چه کار باید بکنم؟
در ضمن چون کردیت کارت ندارم نقدی میخوام پرداخت کنم میشه راهنمایی کنید؟
ممنون از همه

درود

دوست من شما یکبار از سیستم خارج بشید و دوباره برید سایت https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome  و وارد اکانتتون بشید. اگر تا مرحله آخر رفته باشید خودش در آخر هزینه mrv fee رو نشون میده. در ضمن شما مجبورید یا از طریق اقوام خارج از کشور (که فکر کنم ندارید) و یا از شرکتها پرداخت کنید.
من اسم شرکت نمیگم تبلیغ نشه میتونید تو این فروم پیدا کنید (پایین لینکش هست). اونها توضیح میدن مشکلی هم باشه. اطلاعات رو خودتون میدید و اونا فقط هزینه رو میدن.
در مورد ارسال پول نه نقدی نمیشه! اینجا مراجعه کنید. نگران نباشید. علاوه بر اون sevis fee هم باید بدین. اینجا رو ببین.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین سورنا69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-07-2015, 02:03 PM
مرسی از شما ترکان به من هزینه ی ویزا رو نشون داد که زده باید 160 دلار پرداخت کنی ولی چون تو همون سایت زده بود نقدی هم میشه من پرسیدم حالا لطفا یه شرکت که مورد اعتماد هست رو تو پیام خصوصی به من معرفی کن که تبلیغم نشه منم زودتر پرداخت کنمو وقت مصاحبه بگیرم من برای توریستی اقدام کردم فکر نکنم sevis fee شامل من بشه

با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین benji
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-07-2015, 12:24 PM
با سلام خدمت دوستان گل

ببخشید من یک کم گیج شدم لطفا میشه بصورت تفکیک شده بگید که برای گرفتن وقت سفارت باید چه کار کرد؟
منظورم اینه که بعد از ساختن اکانت در سایت USVISA-INFO.com،  چند تا فرم باید پر بشن؟ فرم DS-160 و SEVICE fee و MRV fee و ... در چه مرحله ای باید پر بشن و سابمیت بشن و ...؟
و کی میفهمیم که دیگه وقت گرفته شده که خیالمون راحت بشه (منظورم اون مرحله آخره هست)؟

با تشکر از لطفتون.
نقل قول  

آفلاین Sara MN
**
نقل قول

22-03-2016, 04:10 PM
درووووود دوستان

بببخشید یه سواله ساده

برای تکمیل فرم برای وقت گرفتن در سفارت DS-160 NUMBER همون Application id یا confirmation number ما توی فرم ds-160 ???

سپاس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-03-2016, 09:58 AM
(22-03-2016, 04:10 PM)Sara MN نوشته: درووووود دوستان

بببخشید یه سواله ساده

برای تکمیل فرم برای وقت گرفتن در سفارت DS-160 NUMBER همون Application id یا confirmation number ما توی فرم ds-160 ???

سپاس

بله، همون confirmation number فرم DS-160 رو باید وارد کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین light20
**
نقل قول

22-05-2016, 01:27 PM
سلام
من یه سوال داشتم. مکانی که با استفاده از اینترنت اون جا وقت سفارت رو میگیری مهمه؟ مثلا اگه نخواهی بفهمند کجا کار میکنی و در محل کارت (ارگان دولتی) با اینترنت اونجا وقت بگیری ممکنه بفهمند از کجاست؟ دسترسی دارند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من در این مورد خیلی نگرانم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-05-2016, 11:28 AM
(22-05-2016, 01:27 PM)light20 نوشته: سلام
من یه سوال داشتم. مکانی که با استفاده از اینترنت اون جا وقت سفارت رو میگیری مهمه؟ مثلا اگه نخواهی بفهمند کجا کار میکنی و در محل کارت (ارگان دولتی) با اینترنت اونجا وقت بگیری ممکنه بفهمند از کجاست؟ دسترسی دارند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من در این مورد خیلی نگرانم

اگر شرکت دولتی محل کار شما دارای IPهای ثبت شده به نام خودش باشه، امکانش برای سفارت وجود خواهد داشت که بفهمه وقت سفارت از محل کار شما گرفته شده، ولی واقعیت اینه احتمال این که بخواهند IPهایی که درخواست وقت ازشون رسیده رو ردیابی کنند و در پرونده شما تاثیر بدند بسیار کمه و آفیسرها به احتمال بسیار قوی به صورت عادی به این اطلاعات دسترسی ندارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shahabb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-05-2016, 05:49 PM
با سلام
من میخواهم برای ارائه مقاله در کنفرانس به آمریکا سفر کنم.
فرمها را پر کردم، هزینه را نیز برای سفارت آمریکا در آنکارا پرداخت کردم.
ولی وقتی هنوز خالی نشده است.
حدود یک ماه تا کنفرانس فرصت مانده و هنوز وقتی خالی نشده است.
لطفا مرا راهنمایی کنید، آیا راه دیگری برای گرفتن وقت سفارت وجود دارد؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-05-2016, 01:57 AM
(27-05-2016, 05:49 PM)shahabb نوشته: با سلام
من میخواهم برای ارائه مقاله در کنفرانس به آمریکا سفر کنم.
فرمها را پر کردم، هزینه را نیز برای سفارت آمریکا در آنکارا پرداخت کردم.
ولی وقتی هنوز خالی نشده است.
حدود یک ماه تا کنفرانس فرصت مانده و هنوز وقتی خالی نشده است.
لطفا مرا راهنمایی کنید، آیا راه دیگری برای گرفتن وقت سفارت وجود دارد؟

اگر تا کنفرانس فقط یک ماه مونده، خیلی بعیده که بتونید برسید، چون حتی اگر بتونید الان وقت بگیرید، معمولا وقت برای حدود یک ماه دیگه است. با توجه به این که ممکنه کلیرنس بخورید و گرفتن وقت در شرایط حاضر کار ساده‌ای نیست، احتمال این که بتونید کارهاتون رو به موقع انجام بدید کمه.
همچنین شرکت در کنفرانس تا اونجا که اطلاع دارم به عنوان کیس اضطراری محسوب نمی‌شه و فکر نمی‌کنم بتونید وقت اضطراری بگیرید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »