عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه
آفلاین سریوس
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-05-2016, 12:08 AM
سلام عزیزان من فرم DS-260 پر وارسال کردم ولی فکر کنم قسمتی که مربوط به سربازی هست با توجه به اینکه در نیروی زمینی  سرباز پیاده وظیفه بودم  نوشتم جلوی Branch of service    ---Marine  و جلوی Rank-----نوشته ام ---private  اگر اشتباه است به نظر شما انلاک بدم یا در روز مصاحبه به افیسر بگم خیلی حالم گرفته است میشه کمک کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-05-2016, 05:58 AM
@سریوس

بعد از اینکه پرونده شما از آمریکا به سفارت فرستاده شد و محل و مکان مصاحبه دقیق مشخص شد، شما دوباره فرصت دارین که فرم ها رو به روز کنید و اگر اطلاعات اشتباهی در اونها بوده اونها رو تصحیح کنید و فرصت خواهید داشت در روز مصاحبه در مورد تغییرات احتمالی و دلیل اونها در صورتی که پرسیدن توصضیح بدین. بنابراین جای نگرانی نداره. طبیعتا در صورتی که خودتون اصلاح رو انجام بدین خیلی بهتر هست تا اینکه خودشون متوجه بشن.

@samadsaba

همین طوره پرونده های این گروه در ابتدا به مرکز کنتاکی فرستاده میشن. خیلی ممنون که اطلاع دادین. من از اونجاییکه برای گروه های دیگه که با سازمان هایی مثل NVC و USCIS و غیره هم سر و کار دارند پست می گذارم گاهی اسم سازمان موردنظر رو ممکنه اشتباه کنم. در اینجا از اونجاییکه منظور این بود که پرونده هنوز دست سازمان موردنظر در آمریکاست و هنوز به سفارت فرستاده نشده دیگه اسم دقیق سازمانش رو کنترل نکردم. چقدر خوب بود اگر کسانی که خودشون در حال حاضر درگیر پرونده های گروهشون هستن و جزئیات مراحل رو بهتر به خاطر میارن بیشتر در تاپیک ها فعالیت می کردند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین سریوس
**
نقل قول

27-05-2016, 01:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2016, 01:44 PM توسط سریوس.)
سلام شرمنده خوب متوجه نشدم یعنی روز مصاحبه اگر بگم درست کنن مشکلی نیست؟ مرسی از شما عزیزان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-05-2016, 02:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2016, 02:44 PM توسط M1KE.)
شما تقریبا دو هفته مونده به زمان مصاحبه تون یک سری مدارک رو می بایست برای سفارت بفرستین. در فرم هایی که اون زمان پر می کنید می تونید اطلاعات به روز شده یا درست رو وارد کنید (مثلا ممکنه آدرس تون عوض شده باشه یا یک سری اطلاعات مثل محلی که قراره برین در این بازه چند ماهه عوض شده باشه). یک سری مدارک رو هم البته همراه خودتون در روز مصاحبه می برین (مثل نتایج آزمایش های پزشکی که چند روز قبل از مصاحبه انجام میدین و غیره). جزئیات مدارکی که می بایست برای سفارت بفرستین یا با خودتون ببرین در ایمیل سفارت دقیق مشخص شده.

در مورد اصطلاح marine هم اشکالی نداره درست کنید و اگر پرسیدن بگین از اونجاییکه به سربازهای آمریکایی بیشتر marine گفته میشه فکر کردین معادل انگلیسیش همین میشه ولی بعدا فهمیدین اشتباه بوده که خودتون در فرم ها درست کردین. شما اگر فرم ها رو به روز کرده باشین افسر فرم های جدید رو مبنای کار قرار میده.

(27-05-2016, 01:41 PM)سریوس نوشته: سلام شرمنده خوب متوجه نشدم یعنی روز مصاحبه اگر بگم درست کنن مشکلی نیست؟ مرسی از شما عزیزان
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین سریوس
**
نقل قول

29-05-2016, 12:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2016, 02:09 PM توسط سریوس.)
سلام دوست عزیز M1KE در مورد تصحیح فرم DS-260صفحه 11 فرمودید مدارکی باید 2 هفته قبل به سفارت پست کنید و ان موقع فرمی هست که اطلاعات رو بروز کنید (اگر اشتباهی داشته اید که اشباه من در قست سربازی بود)این فرم باید از کجا دریافت کنم ایا باید انلاین پر بشه چه سایتی ؟وایا باید این فرم را با مدارک پست کنم. مرسی از شما...
نقل قول  

آفلاین سریوس
**
نقل قول

29-05-2016, 02:04 PM
سلام شرمنده اگر کسی واکسن هپاتیت که دوره شش ماهه داره تاریخ اخر ین تزریق بعد از تاریخ مصاحبه باشه چکار باید بکنه ؟تشکر از زحمات شما عزیزان...
نقل قول  

آفلاین ELNAZWORLD
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-05-2016, 02:35 PM
(29-05-2016, 02:04 PM)سریوس نوشته: سلام شرمنده اگر کسی واکسن هپاتیت که دوره شش ماهه داره تاریخ اخر ین تزریق بعد از تاریخ مصاحبه باشه چکار باید بکنه ؟تشکر از زحمات شما عزیزان...

سلام 
مرحله آخرش اشکال نداره 
چون نتایج ماه می اعلام میشه و سری اول مصاحبه اکتبر هست یعنی ۵ ماه بعد
پس میتونه طبیعی باشه اگه مرحله آخر هپاتیت رو نزده
ولی بعدا میره میزنه
شماره کیس: 2017AS61XX تاریخ رویت قبولی:10 ‎MAY‎ 
تعداد افراد:1 کنسولگری:ابوظبی تاریخ ارسال فرم:MAY 19 
?کارنت شدن کیس: ?تاریخ دریافت نامه دوم: ?تاریخ مصاحبه: 
?نتیجه: ✈️مقصد:

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-05-2016, 05:06 AM
سال های گذشته به جای این فرم آنلاین، دو فرم دستی پر میشد (همین اطلاعات رو می پرسیدن) که برای مصاحبه می شد اونها رو از نو پر کرد. همونطور که گفتم جزییات اینکه هر سال چطور باید با سفارت در تماس باشید و کارهایی که در اون مرحله می بایست انجام بدین در ایمیل وقت سفارت به طور دقیق اشاره میشه. هر زمان ایمیل رو گرفتین اگر جاییش رو متوجه نشدین بهم اطلاع بدین.

(29-05-2016, 12:32 PM)سریوس نوشته: سلام دوست عزیز M1KE در مورد تصحیح فرم DS-260صفحه 11 فرمودید مدارکی باید 2 هفته قبل به سفارت پست کنید و ان موقع فرمی هست که اطلاعات رو بروز کنید (اگر اشتباهی داشته اید که اشباه من در قست سربازی بود)این فرم باید از کجا دریافت کنم ایا باید انلاین پر بشه چه سایتی ؟وایا باید این فرم را با مدارک پست کنم. مرسی از شما...
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین سریوس
**
نقل قول

30-05-2016, 11:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2016, 11:56 PM توسط سریوس.)
سلام عزیزان در مورد تمکین مالی سوال داشتم . سند منزل ما به نام خانمم هست و من نفر قبول شده ام وخانمم و دخترم جزو کیس من هستن ایا سند باید بنام خودم بکنم یا وکالت بگیرم یا نیازی نیس تغیر نام بدم چون خانمم جزوکیسم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ELNAZWORLD
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-05-2016, 01:19 AM
(30-05-2016, 11:55 PM)سریوس نوشته: سلام عزیزان در مورد تمکین مالی سوال داشتم . سند منزل ما به نام خانمم هست و من نفر قبول شده ام وخانمم و دخترم جزو کیس من هستن ایا سند باید بنام خودم بکنم یا وکالت بگیرم یا نیازی نیس تغیر نام بدم چون خانمم جزوکیسم؟؟؟؟

تمکن مالی نمیتونه سند خونه باشه حتما باید پول نقد در حساب باشه با نامه انگلیسی از بانک
شماره کیس: 2017AS61XX تاریخ رویت قبولی:10 ‎MAY‎ 
تعداد افراد:1 کنسولگری:ابوظبی تاریخ ارسال فرم:MAY 19 
?کارنت شدن کیس: ?تاریخ دریافت نامه دوم: ?تاریخ مصاحبه: 
?نتیجه: ✈️مقصد:

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »