عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-05-2016, 07:15 PM
مرحله اول که فرستادنه فرمه که به اون صورت هزینه خاصی نداره. بعد از تعیین وقت و مکان مصاحبه می تونید بهشون ایمیل بزنید و سوال کنید که الکی کلی هزینه مدیکال و سفر و غیره ندین. چون برای یک خانواده ۴ نفره شاید ۵-۴ هزار دلار خرج برداره. عدد خاصی برای شانس قبولی نمیشه گفت ولی از اونجاییکه دادن هر نوع اطلاعات اشتباهی که شانس متقاضی رو برای قبولی بیشتر کرده باشه غیرمجاز هست به سادگی میتونند رد کنند. اگر غلط املایی چیزی بود تا حدی قابل پذیرش بود ولی اینکه کلا رفته داخل ظرفیت های یک کشور دیگه به احتمال زیاد متوجه میشن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین اکبرپور
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-05-2016, 09:14 PM
(20-05-2016, 07:15 PM)M1KE نوشته: مرحله اول که فرستادنه فرمه که به اون صورت هزینه خاصی نداره. بعد از تعیین وقت و مکان مصاحبه می تونید بهشون ایمیل بزنید و سوال کنید که الکی کلی هزینه مدیکال و سفر و غیره ندین. چون برای یک خانواده ۴ نفره شاید ۵-۴ هزار دلار خرج برداره. عدد خاصی برای شانس قبولی نمیشه گفت ولی از اونجاییکه دادن هر نوع اطلاعات اشتباهی که شانس متقاضی رو برای قبولی بیشتر کرده باشه غیرمجاز هست به سادگی میتونند رد کنند. اگر غلط املایی چیزی بود تا حدی قابل پذیرش بود ولی اینکه کلا رفته داخل ظرفیت های یک کشور دیگه به احتمال زیاد متوجه میشن.

ممنون از توضیحاتتون
به کدام آدرس ایمیل برنم؟
ترکیه؟
 آدرس ایمیل را لطف میکنید؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2016, 12:24 AM
الان که هنوز پرونده شما به سفارت نرفته و در مرحله NVC هست. به همین دلیل ممکنه به ایمیل رسیدگی نکنند. هر زمان مکان و زمان مصاحبه مشخص شد میشه به اون سفارت ایمیل زد.

در مورد آنکارا شما می تونید از این قسمت سایت سفارت سوال خودتون رو براشون مطرح کنید.

(20-05-2016, 09:14 PM)اکبرپور نوشته: ممنون از توضیحاتتون
به کدام آدرس ایمیل برنم؟
ترکیه؟
 آدرس ایمیل را لطف میکنید؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین applicant2
**
نقل قول

21-05-2016, 02:52 PM
سلام دوستان. 

من case numberam 5700 تا5800 هست برای لاتری 2017. تا کی زمان دارم برای پر کردن فرم DS-260?

fh ja;v
نقل قول  

آفلاین اکبرپور
**
نقل قول

21-05-2016, 09:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2016, 09:07 PM توسط اکبرپور.)
(21-05-2016, 12:24 AM)M1KE نوشته: الان که هنوز پرونده شما به سفارت نرفته و در مرحله NVC هست. به همین دلیل ممکنه به ایمیل رسیدگی نکنند. هر زمان مکان و زمان مصاحبه مشخص شد میشه به اون سفارت ایمیل زد.

در مورد آنکارا شما می تونید از این قسمت سایت سفارت سوال خودتون رو براشون مطرح کنید
ممنون
جسارتا آدرس سفارت که لینکش را لطف کردید فیلتره و من به فیلتر شکن دسترسی ندارم
امکانش هست آدرس را لطف کنید/
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-05-2016, 10:27 PM
تقریبا تا اواخر تابستون (ماه سپتامبر). بهتره تا همین یکی دو ماه آینده فرم رو بفرستین.

(21-05-2016, 02:52 PM)applicant2 نوشته: سلام دوستان. 

من case numberam 5700 تا5800 هست برای لاتری 2017. تا کی زمان دارم برای پر کردن فرم DS-260?

fh ja;v
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-05-2016, 10:31 PM
آدرس صفحه موردنظر به صورت زیر هست:

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

سال های قبل ایمیل های مشخصی برای هر نوع ویزا وجود داشت که متقاضیان  بهش ایمیل می زدند. ولی در حال حاضر یک صفحه ای هست که شما از طریق اون سوال خودتون رو مطرح می کنند (تصویرش رو به پیوست گذاشتم) و در صورتی که پاسخی براش داشته باشند به ایمیلی که معرفی کردین پاسخ میدن و بعد از اون فکر کنم بتونید با همون ایمیلی که باهاتون تماس گرفتین دوباره اطلاعات بیشتر رد و بدل کنید.

[attachment=10238]

(21-05-2016, 09:06 PM)اکبرپور نوشته: ممنون
جسارتا آدرس سفارت که لینکش را لطف کردید فیلتره و من به فیلتر شکن دسترسی ندارم
امکانش هست آدرس را لطف کنید/
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین samadsaba
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-05-2016, 12:16 PM
(20-05-2016, 03:24 PM)اکبرپور نوشته: سلام
در کیس نامبر من بعد از 2017 عبارت EU درج شده . نظر دوستان اینه که من در موقع ثبت نام اشتباه کرده و چون chargeabiloity  من armenia  درج شده لذا من از سهمیه اروپا برتده شده و موضوع منتفی است.
با مراجعه به سوابق ثبت نام مشاهده کردم بنده در بند 6 در پاسخ به سوال country of eligibility for the dv program? نوشته ام armenia  و درواقع منطور انتخاب کشور محل مصاحبه بوده است ولی تمام سوالات دیگر اعم از محل زندگی و شهر و کشور و آدرس را ایران نوشته ام.

لطفا بفرمایید که چه باید بکنم و راهنمایی فرمایید.
دوست عزیز کیس شما قطعا ریجکت میشه
پیگیر نباشید تا بیخود هزینه نکنید
نقل قول  

آفلاین samadsaba
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2016, 12:19 PM
(21-05-2016, 10:31 PM)M1KE نوشته: آدرس صفحه موردنظر به صورت زیر هست:

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

سال های قبل ایمیل های مشخصی برای هر نوع ویزا وجود داشت که متقاضیان  بهش ایمیل می زدند. ولی در حال حاضر یک صفحه ای هست که شما از طریق اون سوال خودتون رو مطرح می کنند (تصویرش رو به پیوست گذاشتم) و در صورتی که پاسخی براش داشته باشند به ایمیلی که معرفی کردین پاسخ میدن و بعد از اون فکر کنم بتونید با همون ایمیلی که باهاتون تماس گرفتین دوباره اطلاعات بیشتر رد و بدل کنید.

پرونده برندگان هنوز دست kcc هست
ایمیل زدن به سفارت فایده ای نداره
نقل قول  

آفلاین samadsaba
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2016, 12:20 PM
(21-05-2016, 12:24 AM)M1KE نوشته: الان که هنوز پرونده شما به سفارت نرفته و در مرحله NVC هست. به همین دلیل ممکنه به ایمیل رسیدگی نکنند. هر زمان مکان و زمان مصاحبه مشخص شد میشه به اون سفارت ایمیل زد.

در مورد آنکارا شما می تونید از این قسمت سایت سفارت سوال خودتون رو براشون مطرح کنید.

برندگان لاتاری پروسشون دست kcc هست نه nvc
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »