عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه
آفلاین mostafa2017
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2016, 09:37 PM
دوستان یک سوال:

من پیش دانشگاهی رو ۲ ساله تموم کردم(سال اول که پیش دانشگاهی داشتم، کنکور قبول نشدم و یه درس رو نگاه داشتم تا سربازی نرم و دوباره کنکور امتحان بدم، برا همین ۲ ساله تموم کردم و کنکور قبول شدم)، حالا باید شروع و پایان این ۲ سال رو برا پیش دانشگاهی بزنم یا فقط ۱ سال آخر رو ؟  (از این بابت می‌پرسم که برا آفیسر این سوال پیش نیاد که پیش دانشگاهی که یک ساله هست، چرا من ۲ ساله تموم کردم و شک کنه).

ممنون میشم پاسخ بدین.

سپاس
شماره کیس: **‎ 2017AS55
تعداد نفرات: یک نفر
رویت قبولیMay ‎3, 2016 :‎
ارسال فرمMay ‎19, 2016 :‎

تعداد افراد: یک نفر
سربازی: سپاه
موقعیت تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد، مالزی
محل مصاحبه: کوالالامپور, مالزی
نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

17-05-2016, 09:37 PM
دوستان یک سوال:

من پیش دانشگاهی رو ۲ ساله تموم کردم(سال اول که پیش دانشگاهی داشتم، کنکور قبول نشدم و یه درس رو نگاه داشتم تا سربازی نرم و دوباره کنکور امتحان بدم، برا همین ۲ ساله تموم کردم و کنکور قبول شدم)، حالا باید شروع و پایان این ۲ سال رو برا پیش دانشگاهی بزنم یا فقط ۱ سال آخر رو ؟  (از این بابت می‌پرسم که برا آفیسر این سوال پیش نیاد که پیش دانشگاهی که یک ساله هست، چرا من ۲ ساله تموم کردم و شک کنه).

ممنون میشم پاسخ بدین.

سپاس

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-05-2016, 06:31 AM
همونطور که قبلا گفتم برای کسی که مدرک دانشگاهی داشته باشه اصلا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو نگاه نمی کنند. طولانی شدن دوران تحصیل کاملا طبیعی هست و در صورت سوال همین توضیحی که الان دادین رو میدین. 

دوست عزیز وسواس بیخود نداشته باشید. همه اطلاعات رو همونطور که درست به نظر میرسه وارد کنید و همین توضیحاتی که عقل سلیم می پذیره رو بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد. این خیلی بدتره که یک سری اطلاعات اشتباه بدین که به خیال خودتون طبیعی جلوه کنه ولی چشم افسر به تاریخ فارغ التحصیلی بیافته و ببینه با اطلاعات وارد شده مغایرت داره و تصور کنه شما سعی در پنهان کاری دارین. این اصطلاحات کلی و من در آوردی رو هم که سوال ایجاد می کنند رو هم ننویسید (مثل "کارمند بیمارستان" چون از آبدارچی تا جراح رو شامل میشه. تکنسین یک شغل کاملا معمولی هست و چیزی نیست که بخواهید اون رو پنهان کنید).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

18-05-2016, 09:40 AM
دوستان

تو قسمتی‌ که آدرس شغل قبلی‌ رو پرسیده، من آدرس رو نوشتم و تو others هم همان طور که خواسته بود، توضیح دادم شغلم چی‌ بوده. حالا تو مصاحبه آفیسر میپرسه کارم دولتی بوده یا نه؟ چون جائی‌ گزینه برای اسم محل کار نبود.

ممنون

نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

18-05-2016, 09:40 AM
دوستان

تو قسمتی‌ که آدرس شغل قبلی‌ رو پرسیده، من آدرس رو نوشتم و تو others هم همان طور که خواسته بود، توضیح دادم شغلم چی‌ بوده. حالا تو مصاحبه آفیسر میپرسه کارم دولتی بوده یا نه؟ چون جائی‌ گزینه برای اسم محل کار نبود.

ممنون

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2016, 05:42 PM
مشکلی نداره به اسم بیمارستان اشاره کنید و اگر پرسیدن هم بگین دولتی هست چون بخشی از military duty serve بوده معمولا میفرستن مراکز دولتی. چیز خاصی هم نیست که نگرانش باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

18-05-2016, 06:24 PM
(18-05-2016, 05:42 PM)M1KE نوشته: مشکلی نداره به اسم بیمارستان اشاره کنید و اگر پرسیدن هم بگین دولتی هست چون بخشی از military duty serve بوده معمولا میفرستن مراکز دولتی. چیز خاصی هم نیست که نگرانش باشید.

ممنونم MIKE عزیز، اما منظورتون رو از military متوجه نشدم، کار من نظامی نبودش و تو آزمایشگاه خصوصی تو بیمارستان دولتی پس از پایان سربازی کار می‌کردم و همین خصوصی در دولتی کمی‌ کار رو سخت کرد که چطور باید آدرس و توضیحات رو بدم که توضیح اضافی هم به قول دوستان نداده باشم.

نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

18-05-2016, 06:24 PM
(18-05-2016, 05:42 PM)M1KE نوشته: مشکلی نداره به اسم بیمارستان اشاره کنید و اگر پرسیدن هم بگین دولتی هست چون بخشی از military duty serve بوده معمولا میفرستن مراکز دولتی. چیز خاصی هم نیست که نگرانش باشید.

ممنونم MIKE عزیز، اما منظورتون رو از military متوجه نشدم، کار من نظامی نبودش و تو آزمایشگاه خصوصی تو بیمارستان دولتی پس از پایان سربازی کار می‌کردم و همین خصوصی در دولتی کمی‌ کار رو سخت کرد که چطور باید آدرس و توضیحات رو بدم که توضیح اضافی هم به قول دوستان نداده باشم.

نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

18-05-2016, 07:27 PM
دوستان، سپاه میشه army of the guardians of the islamic revolution اما همهٔ این جمله جا نمیشه تو فولدر سربازی، دوستانی که سپاه بودند Branch of Service  رو چی‌ نوشتند؟ (من نوشتم ground forces به خاطر همین مشکل)

ممنون از پاسخ گویی دوستان

نقل قول  

آفلاین mostafa2017
**
نقل قول

18-05-2016, 07:27 PM
دوستان، سپاه میشه army of the guardians of the islamic revolution اما همهٔ این جمله جا نمیشه تو فولدر سربازی، دوستانی که سپاه بودند Branch of Service  رو چی‌ نوشتند؟ (من نوشتم ground forces به خاطر همین مشکل)

ممنون از پاسخ گویی دوستان

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-05-2016, 12:40 AM
ترجمه خدمت وظیفه میشه military duty serve. شما میگین که برای گذراندن این دوره متقاضی می بایست در یک کاری که شاخه نظامی موردنظر (در مورد شما سپاه) تعیین می کنه (در مورد شما تکنسین درمانی در بیمارستان دولتی) به مدت فلان قدر کار کنه. کار شما در واقع بخشی از خدمت وظیفه (military duty serve) بوده. اینها رو خودشون بهتر می دونند شما یک مقدار با این اصطلاحات آشنایی ندارین و همزمان یک مقدار هم وسواس دارین برای همین فکر می کنید چیز عجیب غریب یا مشکل داری هست.

همون ground forces خوبه مشکلی نداره. اگر نوعش رو هم پرسیدن که جواب میدین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین اکبرپور
**
نقل قول

20-05-2016, 03:24 PM
سلام
در کیس نامبر من بعد از 2017 عبارت EU درج شده . نظر دوستان اینه که من در موقع ثبت نام اشتباه کرده و چون chargeabiloity  من armenia  درج شده لذا من از سهمیه اروپا برتده شده و موضوع منتفی است.
با مراجعه به سوابق ثبت نام مشاهده کردم بنده در بند 6 در پاسخ به سوال country of eligibility for the dv program? نوشته ام armenia  و درواقع منطور انتخاب کشور محل مصاحبه بوده است ولی تمام سوالات دیگر اعم از محل زندگی و شهر و کشور و آدرس را ایران نوشته ام.

لطفا بفرمایید که چه باید بکنم و راهنمایی فرمایید.

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-05-2016, 04:32 PM
به نظرم ایراد بزرگ و تاثیرگذاری هست چون از ظرفیت کشور دیگری استفاده کردین و به همین خاطر هم به احتمال زیاد در زمان مصاحبه یا حتی قبل از اون ایراد می گیرند. در هر حال، این بار در فرم هایی که پر می کنید می بایست اطلاعات درست رو پر کنید چون مدرکی که نشون بده می تونستین از ظرفیت اون کشور استفاده کنید (مثل تولد در اون) ندارید شاید در اینصورت یک در هزار نادیده گرفتند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین اکبرپور
**
نقل قول

20-05-2016, 04:55 PM
(20-05-2016, 04:32 PM)M1KE نوشته: به نظرم ایراد بزرگ و تاثیرگذاری هست چون از ظرفیت کشور دیگری استفاده کردین و به همین خاطر هم به احتمال زیاد در زمان مصاحبه یا حتی قبل از اون ایراد می گیرند. در هر حال، این بار در فرم هایی که پر می کنید می بایست اطلاعات درست رو پر کنید چون مدرکی که نشون بده می تونستین از ظرفیت اون کشور استفاده کنید (مثل تولد در اون) ندارید شاید در اینصورت یک در هزار نادیده گرفتند.

ممنون از لطفتتون
با توجه به اینکه ما 4 نفر هستیم آیا این ریسک قابل قبوله؟
آیا نمیشه یه ایمیل زد یه سفارت و سوال کرد؟
من محل زندگی و تولد و اقامتو و آدرس را ایران زدم؟
چند درصد امید هست؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 بعدی »