عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-12-2011, 02:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-12-2011, 02:32 AM توسط soilman.)
من هم با نظر بهنوش موافقم!

اصلا نمی دانم بحثی که دوستان اخیرا اینجا دارن دنبال می کنن چقدر درسته و از کجا ناشی میشه!؟!

دادن ارز به دانشجو به شکل قانونی و عرفش اینجوریه :

ارز یا به شکل مسافرتی است که مقدارش زیاد نیست یا به شکل اینکه شما دارید در دانشگاهی تحصیل می کنید که مخارج درستون رو اینها رو خودتون تقبل می کنید....در حالت دوم که خوب مقدار بیشتره می توانید با ارائه مدارکی و نامه وزارت علوم ارز دریافت کنید...همین!

حالا دیگه وزارت علوم بخاد به خاطر کنفرانس و اینها به هر دانشجو ارز بده که دیگه همه میان این کارو می کنن و هر هفته میرن یه کنفرانس!

بحث های داشتن آشنا در بانک ها و راههای دیگه و اینها هم فکر نکنم جزو اهداف این تاپیک باشند Sleepy

با سپاس
(22-12-2011, 11:28 PM)Behnoosh نوشته: بنده هیچ قانونی درباره این موضوع ندیده ام و نشنیده ام پس به احتمالا زیاد ارزی در کار نخواهد بود به جز همان ارز مسافرتی.

نقل قول  

آفلاین Nimaa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2011, 04:34 PM
(21-12-2011, 03:07 AM)Behnoosh نوشته: در این مدل ارز برای هیچ شخصی مهر نمی زنند بلکه در بخش بین الملل بانک (و یا بخش ارزی ریالی) تشکیل پرونده خواهید داد و فرم هایی پر خواهید نمود
مبلغ صحیح ترمی 13500 دلار می باشد با شروطی که خودتان ذکر نموده اید.
بانک به من گفت سقف سالانه 15000 شهریه و 10000 برای زندگی هست، برای یک ترم نصف اینها رو پرداخت میکنیم. چون هزینه زندگی رو برای 5 ماه که میشه یک ترم حساب میکنن. البته همیشه استثنا، مسولان نا آگاه، مسولان بانک آشنا و ... وجود دارند. یکی از دوستان من هفته پیش تونست 20000 دلار بگیره چون مسول بانک آشناش بود.

موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-12-2011, 04:48 PM
در زمان رفتن به شما هزینه 5 ماه اول را پرداخت می نمایند و در قسط دوم هزینه باقی مانده را می پردازند.این بستگی به این نکته دارد که در چه زمانی اقدام نموده اید و در نامه اشتغال به تحصیلی که از سوی دانشگاه ارائه نموده اید چه مطلبی ذکر شده است.ولی در کل سالی 25000 دلار بیشتر نمی توانند به نام یک نفر پرداخت نمایند.
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

29-12-2011, 01:37 PM
شرایط دریافت ارز تحصیلی برای دانشجویان خاج از کشور ( وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

در فایل ضمیمه، مدارک و شرایط متقاضیان دریافت ارز تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای معتبر خارج از کشور ذکر شده است.

فایل‌های پیوست
.pdf   دریافت ارز تحصیلی.pdf (اندازه 404.46 KB / تعداد دانلود: 105)
نقل قول  

آفلاین Moeinoddin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-01-2012, 06:17 AM
دوستان لطف کنید اگه کسی اطلاع داره به من بگه که برای دریافت این ارز دانشجویی فقط خودمون باید مراجعه کنیم یا کس دیگری مثلا اقوام هم میتونن, و ما مثلا از طریق سفارت کارمونو انجام بدیم. ممنون
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

02-01-2012, 03:26 PM
(02-01-2012, 06:17 AM)Moeinoddin نوشته: دوستان لطف کنید اگه کسی اطلاع داره به من بگه که برای دریافت این ارز دانشجویی فقط خودمون باید مراجعه کنیم یا کس دیگری مثلا اقوام هم میتونن, و ما مثلا از طریق سفارت کارمونو انجام بدیم. ممنون
فک میکنم قبلا اینجا گفته شد دوست من اما اگه گفته نشده آره اقوامتون هم میتونن بگیرن.... شما باید خارج از ایران اشتغال به تحصیل بگیری و توسط سفارت تایید کنی..

موفق باشی
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Nimaa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-01-2012, 08:03 PM
(02-01-2012, 03:26 PM)spt نوشته: فک میکنم قبلا اینجا گفته شد دوست من اما اگه گفته نشده آره اقوامتون هم میتونن بگیرن.... شما باید خارج از ایران اشتغال به تحصیل بگیری و توسط سفارت تایید کنی..

موفق باشی
البته این نکته رو هم من یادآوری کنم که هم برای مراجعه به وزارت علوم و هم برای مراجعه به بانک، اقوام شما (هر کسی که این کار رو انجام میده) باید از شما وکالت داشته باشه و در شرایط خصوصی وکالت این مساله (مراجعه به وزارت علوم جهت .... و مراجعه به بانک جهت گرفتن ارز دانشجویی) ذکر بشه. بدون ارائه وکالت نامه و کپی اون کاری از پیش نخواهید برد. این چیزیه که هم وزارت علوم و هم بانک به من گفتن.
موفق باشید

موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

02-01-2012, 09:14 PM
سلام
این قضیه ارز دانشجویی شامل bank statement های بانک ها هم میشه.مثلا دانشگاه های المان شهریه نداره اما سفارت 8000یورو میخواد واسه دادن ویزا.میشه استفاده کرد؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-01-2012, 01:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2012, 01:48 AM توسط amirhossein.gh.)

اصلا هنوز تو شوکم !!!!

"بانک ملت در بخشنامه ای به صورت ناگهانی پرداخت نقدی ارز دانشجویی و درمانی را در تمامی شعب خود ممنوع اعلام کرد. - به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سفیر، در حالی که چند شبانه روز است، صف طویلی از پدران و مادرانی که از اقصی نقاط کشور برای دریافت نامه ارز دانشجویی از ساعت دو تا سه نیمه شب جلوی ساختمان وزارت علوم در شهرک غرب تهران تشکیل می شود، بانک ملت ناگهان پرداخت نقدی ارز دانشجویی را متوقف کرد. - بر اساس بخشنامه صادر شده از سوی بانک ملت خطاب به تمامی شعب این بانک پرداخت ارز دانشجویی و درمانی به دلیل مدیریت منابع ارزی این بانک متوقف شده است و تنها در شرایط خاص به برخی بیماران این خدمات ارائه می شود"

منبع :
http://www.fardanews.com/fa/news/180...�ی-خبریم
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

03-01-2012, 02:17 AM
(03-01-2012, 01:48 AM)amirhossein.gh نوشته: اصلا هنوز تو شوکم !!!!

"بانک ملت در بخشنامه ای به صورت ناگهانی پرداخت نقدی ارز دانشجویی و درمانی را در تمامی شعب خود ممنوع اعلام کرد. - به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سفیر، در حالی که چند شبانه روز است، صف طویلی از پدران و مادرانی که از اقصی نقاط کشور برای دریافت نامه ارز دانشجویی از ساعت دو تا سه نیمه شب جلوی ساختمان وزارت علوم در شهرک غرب تهران تشکیل می شود، بانک ملت ناگهان پرداخت نقدی ارز دانشجویی را متوقف کرد. - بر اساس بخشنامه صادر شده از سوی بانک ملت خطاب به تمامی شعب این بانک پرداخت ارز دانشجویی و درمانی به دلیل مدیریت منابع ارزی این بانک متوقف شده است و تنها در شرایط خاص به برخی بیماران این خدمات ارائه می شود"

منبع :
http://www.fardanews.com/fa/news/180...�ی-خبریم

شوک نداشت! این ساده‌ترین کاری بود که میتونستند بکنند! تا من نرخ دلار رو دیدم اولین چیزی که چک کردم همین بود! ۱ مدت فعلا بازار تو شوک میمونه بعدش اینا ۱ کم قیمتش رو کمتر میکنند بد دوباره همه چیز مثل اول می‌شه البته با نرخ جدید!

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 38 بعدی »