عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
احتمال گرفتن فاند برای دانشجویان بدون فاند

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
احتمال گرفتن فاند برای دانشجویان بدون فاند
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-01-2014, 04:23 AM
(09-01-2014, 01:08 AM)'Leopold' نوشته: سلام، ممنون میشم سوالات من جواب بدین:
1- آیا تمامی دانشگاه ها tuition دانشجوهای جدید قسط بندی می کنن؟ 
2- اگه در موقع ثبت نام هزینه تویشن دانشگاه داده بشه و بعد از 2 هفته فاند RA یا TA جور شه که هزینه تویشن waive کنه. تکلیف این پولی که بابت تویشن داده شده چی میشه؟ آیا کاملش برمیگردونن یا اون دو هفته رو از حساب کم میکنن؟

اصولاً که برخورد دانشگاه‌های مختلف فرق می‌کنه، ولی من ندیدم یا نشنیدم که دانشگاه مجبورتون کنه همون روز ثبت نام همه‌ی شهریه رو بدین. معمولاً که قسط بندی می‌کنن یا حتی من بیشتر دیدم می‌گن خودتون قسط بندی کنید، یعنی حتی مینیممی هم تعیین نمی‌کنن. بعنی واقعیت اینه که حتی یه دانشگاه که من دیدم خیلی اصرار داشت که باید حتماً یه مقداری واریز کنی تا حتی ایمیلت و یوزرت تو سیستم الکترونیکی دانشگاه فعال بشه، در عمل اینطوری نبود و می‌شد تا آخر ترم عقب انداخت دادن شهریه رو. اصولاً جایی که معمولاً دیگه کارتون گیر می‌کنه و مجبور می‌شین حتماً شهریه رو بدین، اول ترم بعده که ثبت نام ترم بعدتون رو قفل می‌کنن اگه نداده باشین، ولی این دیر دادن معمولاً یه جریمه‌هایی داره که چندان هم قابل توجه نیست. 50 دلار 100 دلار مثلاً. با این حال بهترین راه اینه که از خود دانشگاه یا لااقل دانشجوهای اون دانشگاه که شهریه رو خودشون می‌دن بپرسین، شاید یه جایی سخت گیر باشن.
در مورد سوال دومتون مطمئن نیستم، ولی اصولا سیستم برگردوندن پولشون خوبه و فکر کنم کلش رو برگردونند، مخصوصاً که شهریه رو کلی برای همه‌ی ترم می‌بینن. با این حال من فکر نمی‌کنم کار به جایی برسه که لازم بشه تو ماه اول حتماً شهریه رو بدین و معمولاً قابل مذاکره و عقب انداختنه و اگه امید دارین که فاند جور بشه، سعی کنید یکم عقب بندازین دادن شهریه رو.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-01-2014, 09:22 PM
(09-01-2014, 01:08 AM)'Leopold' نوشته: سلام، ممنون میشم سوالات من جواب بدین:
1- آیا تمامی دانشگاه ها tuition دانشجوهای جدید قسط بندی می کنن؟ 
2- اگه در موقع ثبت نام هزینه تویشن دانشگاه داده بشه و بعد از 2 هفته فاند RA یا TA جور شه که هزینه تویشن waive کنه. تکلیف این پولی که بابت تویشن داده شده چی میشه؟ آیا کاملش برمیگردونن یا اون دو هفته رو از حساب کم میکنن؟

1- اکثر دانشگاه ها، هزینه شهریه رو قسط بندی خواهند کرد ولی معمولا این کار رو از ترم دوم به بعد انجام میدن، یعنی ترم اول رو در 90% موارد، شما باید کل شهریه رو ابتدا پرداخت کنید.
2- اگر شما شهریه رو پرداخت کرده باشید و بعد از اون برای همون ترم TA/RA بگیرید، دانشگاه کل شهریه شما رو با استفاده از یک چک، عودت خواهد کرد و از این بابت مشکلی نخواهد بود (تجربه یکی از دوستان).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mahshadka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2015, 11:25 PM
سلام
من از دانشگاه تگزاس تک برای دکترای معماری پذیرش بدون فاند گرفتم. به نظرتون احتمالش هست که سال بعد فاند بهم تعلق بگیره؟ و اگر نگیرم چه کار میتونم کنم؟ با توجه به اینکه فقط هزینه ی یک سالم رو دارم !
ممنون میشم باهام همفکری کنید دوستان
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-03-2015, 11:28 PM
(14-03-2015, 11:25 PM)'mahshadka' نوشته: سلام
من از دانشگاه تگزاس تک برای دکترای معماری پذیرش بدون فاند گرفتم. به نظرتون احتمالش هست که سال بعد فاند بهم تعلق بگیره؟ و اگر نگیرم چه کار میتونم کنم؟ با توجه به اینکه فقط هزینه ی یک سالم رو دارم !
ممنون میشم باهام همفکری کنید دوستان

اگر بتونید در طول سال اول شایستگی خودتون رو با نمرات و فعالیت مستمر نشون بدید میتونید کمک هزینه های متعددی رو برای سال بعد دریافت کنید. همچنین می تونید در مورد این مسأله با استادتون مشورت کنید. فکر میکنم ایشون راهی بهتون نشان خواهند داد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین vidanasrollahi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-03-2015, 08:34 PM
سلام دوستان
من یک سوپروایزر پیدا کردم توی کانادا و اون مایل هست که من توی گروهش کار کنم ولی به دلیل اینکه ددلاین درخواست اسکالرشیپ سالیانه گذشته، به من پیشنهاد کرده که امسال رو با هزینه خودم برم ولی برای ۲۰۱۶ توی اسکالرشیپ شرکت کنم. بنظر شما با این شرایط اگر من برم، سال دیگه فاند گرفتن من حتمی است؟ 
یه سوال دیگه اینکه هزینه یکسال درس خوندن توی کانادا چقدر میشه؟ 
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
17-03-2015, 08:47 PM
(17-03-2015, 08:34 PM)'vidanasrollahi' نوشته: سلام دوستان
من یک سوپروایزر پیدا کردم توی کانادا و اون مایل هست که من توی گروهش کار کنم ولی به دلیل اینکه ددلاین درخواست اسکالرشیپ سالیانه گذشته، به من پیشنهاد کرده که امسال رو با هزینه خودم برم ولی برای ۲۰۱۶ توی اسکالرشیپ شرکت کنم. بنظر شما با این شرایط اگر من برم، سال دیگه فاند گرفتن من حتمی است؟ 
یه سوال دیگه اینکه هزینه یکسال درس خوندن توی کانادا چقدر میشه؟ 
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

در ابتدا باید تبریک بگم بابت موفقیتی که کسب کردید. نکاتی به نظر میرسه که به صورت زیر خدمتون عرض میکنم:
1- حتی دانشجوهایی که موفق به کسب کمک هزینه ها از دانشگاههای کانادایی شده اند، در نامه پذیرششون قید شده که این هزینه تنها به مدت یکسال برقراره. این یعنی در پایان سال اول عملکرد این دانشجویان ارزیابی میشه و مجدداً براشون کمک هزینه‌ها در نظر گرفته میشه. شما اگر در طول سال اول خودتون رو به بهترین فرم نشون بدید، نه تنها در سال بعد بلکه در همین سال اول ممکنه از بعضی از کمک هزینه های دیگر بهره‌مند شوید که با توجه به قوانین داخلی دانشگاه این قضیه متفاوت است. پیشنهاد میشه صفحه بورس‌های داخلی/خارجی دانشگاه مورد نظر رو ببینید.
2- به سایت دانشگاه مراجعه کنید به طور دقیق و شفاف راجع به هزینه‌ها بحث شده. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، از این زیر انجمن سوالتون رو راجع به دانشگاه مورد نظر مطرح کنید. در این صورت من و سایر دوستان می تونیم دقیق‌تر راهنماییتون کنیم. راجع به هزینه های زندگی در کانادا تا حدودی در اینجا بحث شده. بطور تقریبی حداقل به 900 تا 1200 تا ماهیانه بسته به شهر زندگی نیاز دارید. هر گونه سوالی رو می‌تونید انجمن کانادا راجع به تحصیل در کانادا و یا زندگی در آن مطرح کنید.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین srmh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2015, 08:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2015, 08:18 PM توسط srmh.)
سلام دوستان
من پذیرش بدون فاند از یه دانشگاه آمریکا گرفتم. استاد مربوط گفتش پوزیشن با فاند ندارم ولی TA برای دانشجویان دکتری موجود هست. به نظر شما TA چند درصد هزینه ها رو پوشش میده؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
05-04-2015, 04:21 AM
(04-04-2015, 08:15 PM)'srmh' نوشته: سلام دوستان
من پذیرش بدون فاند از یه دانشگاه آمریکا گرفتم. استاد مربوط گفتش پوزیشن با فاند ندارم ولی TA برای دانشجویان دکتری موجود هست. به نظر شما TA چند درصد هزینه ها رو پوشش میده؟

دوست من، در دانشگاه های امریکا وقتی RA یا TA دریافت میکنید، دانشگاه شهریه شما یعنی tution رو waive خواهد کرد و نیازی به پرداخت شهریه ندارید و دانشگاه مبلغی رو هم برای زندگی و به عنوان حقوق، در مقابل کاری که انجام میدید، پرداخت میکنه. این مبلغ با توجه به مبلغ قرارداد شما و تعداد ساعاتی که باید کار کنید (حداقل 13 ساعت و حداکثر 20 ساعت در هفته) متفاوت خواهد بود. اینکه این مبلغ آیا میتونه تمامی هزینه های شما رو پوشش بده یا خیر، بستگی به مبلغی که به شما داده میشه، ایالتی که در اون زندگی خواهید کرد و البته نحوه زندگی شما خواهد داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین میرافشار
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-04-2016, 10:47 PM
با سلام
من از دانشگاه پورتلند در مقطع دکترای مدیریت تکنولوژی پذیرش بدون فاند گرفتم. چقدر امکان داره از ترم دوم به بعد فاند بگیرم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2