عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع دکتری از دانشگاه UCLA

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع دکتری از دانشگاه UCLA
آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

08-04-2016, 01:22 AM
سلام من سوال داشتم در مورد دانشگاه UCLA لطفا کسی اطلاعات داره جواب بده ممنون میشم
من فوق لیسانس کامپیوتر مهندسی تکنولوژی کامپیوتر هستم 
میخواستم ببینم برای گرفتن دکتری در رشته کامپیوتر نرم افزار چه مدارکی لازمه و چه کارهایی باید انجام بدهم !! معدل ؟‌تافل ؟‌و...  لطفا من را راهنمایی کنید 
میخواهم در این دانشگاه فقز دکتری بخونم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-04-2016, 09:48 AM
(08-04-2016, 01:22 AM)erfan_karimiaan نوشته: سلام من سوال داشتم در مورد دانشگاه UCLA لطفا کسی اطلاعات داره جواب بده ممنون میشم
من فوق لیسانس کامپیوتر مهندسی تکنولوژی کامپیوتر هستم 
میخواستم ببینم برای گرفتن دکتری در رشته کامپیوتر نرم افزار چه مدارکی لازمه و چه کارهایی باید انجام بدهم !! معدل ؟‌تافل ؟‌و...  لطفا من را راهنمایی کنید 
میخواهم در این دانشگاه فقز دکتری بخونم

سلام

دانشگاه های کالیفرنیا از جمله UCLA سالانه چند صد (و حتی بیشتر) applicant دارند و افرادی حتی با معدل بالای 18 و نمرات زبان بالا هم الزاما از چنین رقابتی موفق بیرون نمیان...
ضمن اینکه توصیه می کنم برای بررسی تقریبی رزومه های پذیرفته شده ها به gradcafe مراجعه کنید، پیشنهاد می کنم "درست و موثر" apply کردن رو در دستور کار قرار بدید و جاهایی رو نهایتا برای apply انتخاب کنید که حقیقتا براشون شانس مکفی داشته باشید..
وگرنه بعد از صرف وقت و هزینه ای قابل توجه شاید چیز خاصی عایدتون نشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

08-04-2016, 05:46 PM
سلام دوستان من سوالی که داشتم اینه که آیا به نظرتون من برای دوره کاربردی بیشتر شانس رفتن به آمریکا و دانشگاه لس آنجلس را دارم یا برای رفتن دکترا؟
الان ترم یک ارشد نرم افزار کامپیوتر هستم
نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

08-04-2016, 07:37 PM
سلام من از رزومه چیه ؟ یعنی باید مقاله داشته باشم ؟؟ 
و اینکه من دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان میخونم رشته مهندسی تکنولوژی کامپیوتر !
معدل ۱۸ خیلی سخته تو این رشته و ایت که من میتونم بجاای دکتری در دوره کاربردی شرکت کنم ؟ که یک دوره یک ساله با توجه به رشته خودم بگذرونم !!
سوال دوم انکه دانشگاهی که بسیار راحت در کالیفرنیا و ایالت کالیفرنیا بتونم برم که راحت تر پذیرش کنه کدام دانشگاهه !!
مثلا UCLA شرایطش خیلی سخته دانشگاهی برم تو ایالت کالیفرنیا که بتونم راحت تر و تقریبا ۱۰۰٪ پذیرش بگیرم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-04-2016, 10:06 AM
(08-04-2016, 07:37 PM)erfan_karimiaan نوشته: سلام من از رزومه چیه ؟ یعنی باید مقاله داشته باشم ؟؟ 
و اینکه من دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان میخونم رشته مهندسی تکنولوژی کامپیوتر !
معدل ۱۸ خیلی سخته تو این رشته و ایت که من میتونم بجاای دکتری در دوره کاربردی شرکت کنم ؟ که یک دوره یک ساله با توجه به رشته خودم بگذرونم !!
سوال دوم انکه دانشگاهی که بسیار راحت در کالیفرنیا و ایالت کالیفرنیا بتونم برم که راحت تر پذیرش کنه کدام دانشگاهه !!
مثلا UCLA شرایطش خیلی سخته دانشگاهی برم تو ایالت کالیفرنیا که بتونم راحت تر و تقریبا ۱۰۰٪ پذیرش بگیرم

اگر فاند نخواید و برای این دوره یک ساله که میگید حاضر باشید مثلا 40 هزار دلار بدید (فقط برای شهریه)  به علاوه هزینه زندگی که حدود ماهی 1700 میشه در اون صورت شانستون بیشتر میشه برای دانشگاه ها.

نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

15-04-2016, 01:00 PM
ببخشید منظورتون از این هزینه یعنی اینکه ۱۳۲ میلیون پول شهریه میشه ‌؟؟
نه من منظورم دوره های کاربردی که شرایط قبولی و پذیرشش هم بهتره و کلا یکسال دوره میبینید و بر میگردید !!
نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

15-04-2016, 01:10 PM

نقل قول  

آفلاین usphys
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-04-2016, 06:23 PM
بسته به رزومس ولی csu ها راحت پذیرش مستر میدن اگر حداقل های زبان و معدل رو داشته باشی. ولی هزینه متوسط سالی 150 میلیون تومان حساب کن.
نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

17-04-2016, 08:20 PM
منظورتون از CSU چیه ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-04-2016, 08:22 PM
(17-04-2016, 08:20 PM)erfan_karimiaan نوشته: منظورتون از CSU چیه ؟

California state university
دانشگاههای کالیفرنیا البته اونایی که خیلی معتبر نیستن راحت پذیرش میدن ولی هزینش زیاده!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »