عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
مهمان
Unregistered
نقل قول

12-03-2016, 02:19 PM
سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین یکی از صفحات پاسپورتم پاره شده کامل در اون صفحه خروج برام زده بودن بعد اون رفتم کربلا مشکلی نداشتم الان میخوام برا تحصیل برم کانادا به نظرتون مشکلی برام ایجاد میشه؟بازم ممنون
کسی جواب منو نمیده کلی استرس دارم ?
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-03-2016, 08:00 AM
دوستان من که پاسپورتم چند صفحش پاره شده چون در شهرستان هستم میتونم بجای اداره گذرنامه به پلیس+10مراجعه کنم شهرستان ما اداره گذرنامه نداره
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-03-2016, 08:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2016, 08:35 AM توسط M1KE.)
کشورهای خارجی عمدتا صفحه مشخصات و صفحه ویزا رو نگاه می کنند و مهر ورود و خروجشون رو هم معمولا روی همون صفحه ویزا یا صفحه روبروی اون می زنند. صفحه آخر رو بیشتر در ایران مورد استفاده قرار میدن. با این حال، به نظرم ارزش ریسک کردن نداره و بهتره که اون رو عوض کنید.

(12-03-2016, 02:19 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین یکی از صفحات پاسپورتم پاره شده کامل در اون صفحه خروج برام زده بودن بعد اون رفتم کربلا مشکلی نداشتم الان میخوام برا تحصیل برم کانادا به نظرتون مشکلی برام ایجاد میشه؟بازم ممنون
کسی جواب منو نمیده کلی استرس دارم ?
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین clueless
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-04-2016, 10:37 AM
(12-03-2016, 11:42 AM)Torkan نوشته: دوست عزیز بلاخره بهتره موبایل رو دور از وسایلی بذارید که به صورت الکترونیک کار میکنن. کارتهای بانکی و پاسپورت و کارتهای اتوبوس و ...
البته تا جایی که میدونم مدت زمان زیادی اگر در کنارش باشه اسیب میبینه.
شما مگه این تجربه رو داشتین؟!

بااحترام،
ترکان

چه تجربه ای رو؟
همکارم کارت حضور و غیابش بعد از یه مدتی از کار افتاده بود که می گفتن به خاطر همجواری با موبایلش بوده Dodgy

آخه توو برگه ی همراهش طوری نوشته بود که انگار اگه چشم گذرنامه به موبایل بیفته خراب میشه بعد این مقاله رو پیدا کردم و خیالم راحت شد: http://www.elmefarda.com/%D8%A2%D8%B3%DB...%B1%DB%8C/
نقل قول  

آفلاین Azita.mz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-04-2016, 07:18 PM
سلام من يه مشكلي داشتم اينكه من پاسپورتم رو دادم دست يه نفر كه دوستي معرفي كرده بود و به گفتهء خودش ميتونست برام ويزاي كاري بگيري ، اما من بعد پشيمون شدم و گفتم نميخوام و مداركم رو پس بده اما الان دو ماهه هر روز به يه دليلي عقب انداخته و الان جديدا كه پاسخ منم نميده ، حالا با توجه به اينكه اگه برم اعلام مفقودي كنم بايد شش ماه معطل بشم ميخواستم ببينم چه راهي هست كه در كوتاهترين زمان دوباره بتونم پاسپورتم رو بگيرم؟
و اينكه ما پارسال خونمون هم آتش سوزي داشتيم ، ميخواستم ببينم اگه برم بگم كه پاسپورتم تو آتش سوزي سوخته ، پروسه سريعتر نميشه؟ در كل بهترين راه چيه؟ چون واقعا لازمش دارم و اصلا مطمئن نيستم كه اين طرف پاسپورتم رو پس بده و خيلي نگرانم
ممنون ميشم پاسخ بديد
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-04-2016, 02:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2016, 02:19 AM توسط M1KE.)
برای گرفتن ویزا نیازی به دادن اصل گذرنامه نبود با کپی اون هم میشد تشکیل پرونده داد و وقتی تایید شد برای گرفتن اون اقدام کرد. هر طور شده گذرنامه تون رو پس بگیرید. حتی اگر نمی دادند از مراجع قانونی اقدام کنید (البته این موضوع رو قبلا دوستانه باهاشون در میون بگذارید). چنین گذرنامه هایی که گم شدن رو به قیمت های زیاد در ترکیه به پناهنده ها می فروشند تا با اونها وارد کشورهای اروپایی بشن. پس فردا یکی از اینها در حوادثی مثل بلژیک یا پاریس دست داشته باشه اسم شما میره در لیست اینترپل. حتی اگر متوجه هم بشن گذرنامه مال خودشون نبوده باز این احتمال رو میدن که شما آگاهانه اون رو بهشون داده باشین. خوشبختانه شما خانم هستین و احتمال اینکه توسط اون نفرات اصلی استفاده بشه کمتره ولی به هر حال اونها هم زن و بچه و افرادی که مکان در اختیارشون بگذارند دارند. عموم این کارها با گذرنامه های سرقت شده انجام میشه و مدت ها طول میکشه تا پلیس متوجه هویت اصلی اونها بشه. حداقل کاری که می تونید برای رفع مسولیت بکنید اینه که بگین یک موتورسوار کیف حاوی گذرنامه تون رو زده که دست کم نسبت به ابطال اون در سیستم اقدام کنند. اصلا شوخی نگیرید این قضیه رو.

(09-04-2016, 07:18 PM)Azita.mz نوشته: سلام من يه مشكلي داشتم اينكه من پاسپورتم رو دادم دست يه نفر كه دوستي معرفي كرده بود و به گفتهء خودش ميتونست برام ويزاي كاري بگيري ، اما من بعد پشيمون شدم و گفتم نميخوام و مداركم رو پس بده اما الان دو ماهه هر روز به يه دليلي عقب انداخته و الان جديدا كه پاسخ منم نميده ، حالا با توجه به اينكه اگه برم اعلام مفقودي كنم بايد شش ماه معطل بشم ميخواستم ببينم چه راهي هست كه در كوتاهترين زمان دوباره بتونم پاسپورتم رو بگيرم؟
و اينكه ما پارسال خونمون هم آتش سوزي داشتيم ، ميخواستم ببينم اگه برم بگم كه پاسپورتم تو آتش سوزي سوخته ، پروسه سريعتر نميشه؟ در كل بهترين راه چيه؟ چون واقعا لازمش دارم و اصلا مطمئن نيستم كه اين طرف پاسپورتم رو پس بده و خيلي نگرانم
ممنون ميشم پاسخ بديد
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mehmahad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2016, 09:10 AM
سلام بر دوستان عزیز
من یک مسأله ای برام پیش اومده ممنون میشم اگر راهنمایی ام بکنید
من حدود یک ساله که گذرنامه گرفتم تا حالا هم دوبار خارج از کشور رفتم، اما کشورهایی که ویزا نمیخواد (ترکیه و گرجستان)
چند وقت پیش برای سفر امارات داشتم برنامه ریزی می کردم، وقتی داشتم با دقت اطلاعات مربوط به ویزا را پر می کردم متوجه شدم اسمم (مهدی) روی بجای
MEHDI
نوشته
MHEDI
عجیبه تا حالا اصلا ندیده بودمش! الان واقعا ذهنم مشغوله، نمیدونم مشکلی پیش میاد بنظرتون برای ویزای امارات یا خروج از کشور برای این سفر؟ فکر نکنم دیگه فرصت تعویض پاسپورت داشته باشم!
ممنون میشم من رو راهنمایی بکنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

15-04-2016, 09:22 AM
(15-04-2016, 09:10 AM)mehmahad نوشته: سلام بر دوستان عزیز
من یک مسأله ای برام پیش اومده ممنون میشم اگر راهنمایی ام بکنید
من حدود یک ساله که گذرنامه گرفتم تا حالا هم دوبار خارج از کشور رفتم، اما کشورهایی که ویزا نمیخواد (ترکیه و گرجستان)
چند وقت پیش برای سفر امارات داشتم برنامه ریزی می کردم، وقتی داشتم با دقت اطلاعات مربوط به ویزا را پر می کردم متوجه شدم اسمم (مهدی) روی بجای
MEHDI
نوشته
MHEDI
عجیبه تا حالا اصلا ندیده بودمش! الان واقعا ذهنم مشغوله، نمیدونم مشکلی پیش میاد بنظرتون برای ویزای امارات یا خروج از کشور برای این سفر؟ فکر نکنم دیگه فرصت تعویض پاسپورت داشته باشم!
ممنون میشم من رو راهنمایی بکنید

درود
مگه وقتی پاستون رو میگرفتین افسر گذرنامه نگفت بهتون با دقت بخونین چند بار؟!
اسمتون رو در ویزا چی نوشتین؟ مغایرت داره با اسم پاسپورت؟ اگه نه که بعیده مشکلی پیش بیاد حالا بعد برگشت درست میکنید. چند روز فرصت دارید؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mehmahad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2016, 11:42 AM
سلام بر ترکان عزیز
بی دقتی است دیگه! میگم یک ساله دستمه و دوبار باش خارج رفتم تازه دیدمش!
وقتی دیدم توی پاسپورت اینه برای ویزا هم نوشتم
MHEDI
فرصتی نیست دیگه!
ممنونم از جواب شما
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-04-2016, 04:17 AM
دوست عزيز براي من هم همچين اتفاقي افتاد وبدون هيچ دردسري پاسپورتم رو تعويض كردم ، مراجعه ميكني به اداره گذرنامه درخواست تعويض ميدين، فرم مخصوص داره پر ميكني ، تأييده بهت كه دادن ميري پليس ١٠+ پوشه جديد پر ميكني
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 33 بعدی »