عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-02-2016, 09:49 AM
(17-02-2016, 11:43 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام
راجع به رشته برق زیاد صحبت شده اما خب عموما در باب گرایش مهندسی الکترونیک بوده

میخواستم بدونم گرایش قدرت بازار کارش چطوره
با مدرک دکتری برق قدرت میشه امیدوار بود که در صنعت مشغول به کار شد؟
نظر شما چیه بابک جان؟

@Babak

راستش من اون قدر با گرایش برق قدرت آشنا نیستم، ولی می‌بینم و می‌شنوم که در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر (امیدوارم که اسم فارسی renewable energy همین باشه) کارهای تحقیقاتی و صنعتی زیادی در حال انجامه. به همین خاطر وقتی بحث پیدا کردن کار باشه، با اطمینان بالایی می‌تونم بگم که می‌شه وارد صنعت شد و کار پیدا کرد، اما خوب ممکنه تعداد موقعیت‌های شغلی و موقعیت‌های ترقی در قدرت به اندازه الکترونیک یا کامپیوتر نباشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Balthazar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-02-2016, 10:29 PM
سلام 
یک راهنمایی از شما میخواستم آقا بابک
اوضاع شته بیوانفرماتیک در آمریکا چطور است؟
به نظر شما بهتره روی بیوانفرماتیک متمرکز شم یا روی data mining ?
ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-02-2016, 10:59 AM
(18-02-2016, 10:29 PM)Balthazar نوشته: سلام 
یک راهنمایی از شما میخواستم آقا بابک
اوضاع شته بیوانفرماتیک در آمریکا چطور است؟
به نظر شما بهتره روی بیوانفرماتیک متمرکز شم یا روی data mining ?
ممنون از شما

زمینه کاری هر دو خوبه. به همین خاطر من جای شما باشم در انتخاب بین این دو، بیشتر علاقه‌ام رو مدنظر قرار می‌دم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین saina2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-03-2016, 09:10 PM
با سلام.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری هستم، با رزومه نسبتا خوب.لطفا راهنمایی بفرمایید برای ادامه زندگی و کار در آمریکا، از طریق وارد شدن در دانشگاه و apply گرفتن. آیا برای دکترا اقدام کنم یا فوق لیسانس؟ از آنجایی که شنیدم برای دکترا کار پیدا کردن به خاطر salary  بالا، بسیار سخت است و افرادی که master دارند راحتر کار پیدا می کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-03-2016, 10:19 PM
(11-03-2016, 09:10 PM)saina2005 نوشته: با سلام.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری هستم، با رزومه نسبتا خوب.لطفا راهنمایی بفرمایید برای ادامه زندگی و کار در آمریکا، از طریق وارد شدن در دانشگاه و apply گرفتن. آیا برای دکترا اقدام کنم یا فوق لیسانس؟ از آنجایی که شنیدم برای دکترا کار پیدا کردن به خاطر salary  بالا، بسیار سخت است و افرادی که master دارند راحتر کار پیدا می کنند.

مشکل هزینه ندارین ارشد بدون درنگ خیلی بهتر است!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saina2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-03-2016, 09:57 AM
(11-03-2016, 10:19 PM)Torkan نوشته: مشکل هزینه ندارین ارشد بدون درنگ خیلی بهتر است!

بااحترام،
ترکان

با تشکر زیاد. ممکنه شما هم دلایل خودتون که ارشد یهتر است رو بهم بگین؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-03-2016, 11:34 AM
(12-03-2016, 09:57 AM)saina2005 نوشته: با تشکر زیاد. ممکنه شما هم دلایل خودتون که ارشد یهتر است رو بهم بگین؟

خواهش میکنم

من دلایل خودم رو دارم و ممکنه خیلی ها رد بکنن. قبلا هم گفتم و نمیخوام تکرار مکررات بکنم. به نظر من دکترا خوندن برای کسی که نمیخواد آکادمیک کار کنه توجیهی نداره! شما 6 سال یا 5 سال دکترا میخونید در حالی که میتونید در این 5 سال برای خودتون سابقه کار درست کنید و درامد خوبی بسته به کارتون داشته باشید.
دو مزیت دیگر:
1- دوره ارشد کوتاهتر است و بعد از اون میتونید تصمیم بگیرید برید سر کار یا ادامه تحصیل ککه اگر خوب کار کنید در مستر میتونید دانشگاههای خیلی بهتری برید.
2- احتمال پیدا کردن کار زیاد هست واسه ارشد.
من رشته شما رو دقیقا باهاش اشنا نیستم ولی میدونم معماری طرفدار زیاد داره در آمریکا و خوب اگر کار پیدا کنید خیلی خوبه.
البته شما اگر ارشد مجدد بخونید خوب بحث ویزا گرفتن و دردسراش پیش میاد که خوب اون بحثش جداست.

پ.ن: واقعا اگر مشکل هزینه ندارید برید ارشد هر چند بعد یه ترم میتونید فاندی چیزی بگیرید ولی رشته شما، نمیدونم!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-03-2016, 01:05 PM
با سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشدبرق گرایش الکترونیک قدرت از دانشگاه شریف میباشم

میخوام واسه دکتری اپلای کنم اما خب شنیدم که پیدا کردن کار با مدرک دکتری سخت تر از پیدا کردن کار با مدرک کارشناسی ارشد

میخواستم بدونم میزان در امد با مدرک کارشناسی ارشد سالانه چه مقداره
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-03-2016, 01:13 PM
(12-03-2016, 01:05 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشدبرق گرایش الکترونیک قدرت از دانشگاه شریف میباشم

میخوام واسه دکتری اپلای کنم اما خب شنیدم که پیدا کردن کار با مدرک دکتری سخت تر از پیدا کردن کار با مدرک کارشناسی ارشد

میخواستم بدونم میزان در امد با مدرک کارشناسی ارشد سالانه چه مقداره

درود

سوالتون خیلی کلی هست. خیلی ساده انگار کسی از شما بپرسه حقوق مهندس برق قدرت در ایران چقدر هست؟ خوب از 1 میلیون تا 5 میلیون متغیر هست البته خوب شرایط ایران هم فرق میکنه.
ببخشید اینطور میگم ولی جواب این سوال کمکی در تصمیم گیری شما نخواهد کرد. شما قبل از همه اینها باید هزینه های زندگی در آمریکا رو با جزییاتش در ایالتهای مختلف بررسی کنید. مثلا من الان به شما بگم حقوق از 2500 دلار تا 6000 دلار برای مهندس الکترونیک متغیره، هیچ کمکی به شما نخواهد کرد.

پ.ن: ولی اگر فقط به سوالتون بخوام جواب بدم من دیدم از 2500 دلار تا 5000 دلار و بعد از چند سال سابقه کار حتی 7000 تا هم میتونید بدست بیارید.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین saina2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-03-2016, 12:32 AM
(18-05-2015, 08:24 AM)Babak نوشته:
درود،
تبریک برای برنده شدن در لاتاری.
در مورد بازار کار، متاسفانه شرایط کار برای رشته معماری در امریکا چندان خوب نیست. دوستان من که در این زمینه کار می‌کنند حقوق چندان خوبی نمی‌گیرند و تعداد موقعیت‌های شغلی هم براشون چندان زیاد نیست. اگر سرمایه خوبی داشته باشید و بتونید برای خودتون کار کنید، احتمالا بتونید از طریق ساخت یا بازسازی خونه‌های مسکونی درآمد مناسبی داشته باشید، اما همون طور که گفتم این مساله منوط به این هست که سرمایه خوبی داشته باشید که بتونید خونه‌های قدیمی یا زمین رو بخرید و بسازید.

babak@

با سلام. من که در ایران کارشناسی ارشد معماری گرفتم و اینجا در حد متوسطی سابقه کار و تدریس و رزومه دارم و میخواستم از طریق اپلای وارد آمریکا شوم... و ادامه زندگی در آمریکا باشد. با توجه به اونچه گفتید پس برای رشته معماری آمریکا خیلی کشور مناسبی نیست، درسته؟؟؟  چون بحث سرمایه که برای من به شخصه غیرممکن هست.(البته تصور من این بود که بتونم در آمریکا برای کار وارد حوزه آکادمیک بشم یا در شرکت ها مشغول کار شد.)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 26 بعدی »