عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین faranak sh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,881
19-02-2016, 08:15 PM
سلام.من فوق لیسانس رشته ی ایمونولوژی پزشکی هستم معدل تمام مقاطع تحصیلیم(فوق دیپلم،لیسانسر،فوق لیسانس) هر کدوم بالای 3 هستش. همه ی مقاطع رو هم در دانشگاه های دولتی علوم پزشکی خوندم.با نمره ی 85 تافل و 310 جی آر ای چقدر شانس گرفتن فاند از دانشگاههای امریکا رو دارم؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,882
19-02-2016, 11:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2016, 12:02 AM توسط MaMi. دلیل ویرایش: افزودن اطلاعات )
(19-02-2016, 04:02 AM)Reza.S-R نوشته: دوست عزیز متوجه نشدم!!
یعنی علاوه بر آزمون GRE آزمون LSAT را باید بدهم؟!
این آزمون در ایران برگزار میشه؟ هر چند وقت یکبار؟

به نظرتون بهتر نیست بعد از پذیرش از اساتید دانشگاه آمریکا این امتحان را بدهم؟

برای همین عرض کردم خدمت تون که شما در چه رشته ای میخواهید اپلای کنید. اگر میخواهید وارد Law School بشید، نمره GRE نیازی ندارید و باید "حتما" امتحان LSAT رو گذرونده باشید. مدارک مورد نیاز جهت تحصیل رشته حقوق در امریکا، شامل این موارد هست (جدا از سایر موارد معمول مثل نمره زبان و توصیه نامه و ...)؛

A Bachelor’s degree or its equivalent (4-year university degree) in any subject
Register for the Law School Data Assembly Service (LSDAS) – Nearly all ABA-approved law schools (and some non-ABA-approved schools) require that their applicants register for and complete their applications through the LSDAS
LSAT scores

در مورد امتحان LAST پیشنهاد میکنم حداقل یکبار سایت زیر رو نگاه کنید؛

http://www.lsac.org/index

برای نمونه هم میتونید سایت دانشگاه زیر رو در زمینه admission برای رشته های حقوق، نگاهی بندازید؛

http://www.law.uga.edu/admissions

نمیدونم روند اختصاص فاند به رشته های حقوق چطوری ست ولی به این موضوع توجه داشته باشید که تا نمره LAST نداشته باشید، عملا تقاضای شما برای ورود به رشته حقوق توسط دانشگاه ها، بررسی هم نخواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,883
20-02-2016, 02:34 AM
(19-02-2016, 11:46 PM)MaMi نوشته:
برای همین عرض کردم خدمت تون که شما در چه رشته ای میخواهید اپلای کنید. اگر میخواهید وارد Law School بشید، نمره GRE نیازی ندارید و باید "حتما" امتحان LSAT رو گذرونده باشید. مدارک مورد نیاز جهت تحصیل رشته حقوق در امریکا، شامل این موارد هست (جدا از سایر موارد معمول مثل نمره زبان و توصیه نامه و ...)؛

A Bachelor’s degree or its equivalent (4-year university degree) in any subject
Register for the Law School Data Assembly Service (LSDAS) – Nearly all ABA-approved law schools (and some non-ABA-approved schools) require that their applicants register for and complete their applications through the LSDAS
LSAT scores

در مورد امتحان LAST پیشنهاد میکنم حداقل یکبار سایت زیر رو نگاه کنید؛

http://www.lsac.org/index

برای نمونه هم میتونید سایت دانشگاه زیر رو در زمینه admission برای رشته های حقوق، نگاهی بندازید؛

http://www.law.uga.edu/admissions

نمیدونم روند اختصاص فاند به رشته های حقوق چطوری ست ولی به این موضوع توجه داشته باشید که تا نمره LAST نداشته باشید، عملا تقاضای شما برای ورود به رشته حقوق توسط دانشگاه ها، بررسی هم نخواهد شد.
واقعا ممنون از راهنماییتون. از دیشب کلی تحقیق کردم و سایتی که فرمودید را هم خواندم.
به عنوان سوالات آخر:

1) میشه بگید منظورتون از LSDAS چی بود؟
منظور اپلای برای دانشکده حقوقه یا یک موسسه جدا در آمریکاست؟

2) من تو سایت lsac.org چیزی راجع به اینکه آزمون در ایران برگزار میشه ندیدم و شنیدم اکثرا میرن ارمنستان آزمون میدن! من که سربازی نرفتم ، برای یک آزمون LSAT باید 15 میلیون وثیقه بذارم و برم خارج کشور آزمون بدم و برگردم؟!!!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,884
20-02-2016, 02:57 AM
(20-02-2016, 02:34 AM)Reza.S-R نوشته: واقعا ممنون از راهنماییتون. از دیشب کلی تحقیق کردم و سایتی که فرمودید را هم خواندم.
به عنوان سوالات آخر:

1) میشه بگید منظورتون از LSDAS چی بود؟
منظور اپلای برای دانشکده حقوقه یا یک موسسه جدا در آمریکاست؟

2) من تو سایت lsac.org چیزی راجع به اینکه آزمون در ایران برگزار میشه ندیدم و شنیدم اکثرا میرن ارمنستان آزمون میدن! من که سربازی نرفتم ، برای یک آزمون LSAT باید 15 میلیون وثیقه بذارم و برم خارج کشور آزمون بدم و برگردم؟!!!

1- جدیدا LSDAS رو به اسم Credential Assembly Service یا CAS میشناسند. اطلاعات لازم در این زمینه رو میتونید از سایت زیر مطالعه بفرمائید؛

https://www.powerscore.com/lsat/help/lsdas.cfm
و
http://www.lsac.org/jd/applying-to-law-school/cas

تمامی این موارد برای اخذ پذیرش در رشته های حقوق یا اصطلاحا همون Law School ها در امریکا هستش.

2- بله متاسفانه برای امتحان LSAT باید به یکی از کشورهای همسایه تشریف ببرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین cephalexin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,885
22-02-2016, 10:25 PM
سلام، امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه. 
عزیزان بنده با مشخصات نسبتاً کلی زیر آیا امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه Caltech یا CMU دارم؟

کاردانی، مهندسی نرم افزار، دانشگاه شهید چمران، معدل 13
کارشناسی، مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد شمال، معدل 18
مولف 2 کتاب تخصصی.
مترجم 8 کتاب تخصصی.
مقاله پژوهشی ندارم.
دارای سابقه کار در زمینه امنیت به مدت 5 سال
نمره آیلتس 8.5
جی آر ای هنوز ندادم، اما دارم آماده میشم. احتمالا آن را هم بالای 1400 بیارم (البته با این آزمون آشنایی زیادی ندارم، ولی تا جایی که مطالعه و تحقیق کردم، فکر می کنم بتوانم در این آزمون هم موفق شوم)

می خواستم بدونم آیا امکان گرفتن پذیرش و همچنین کمک هزینه تحصیلی برای بنده وجود دارد؟
نقل قول  

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,886
22-02-2016, 10:38 PM
(22-02-2016, 10:25 PM)cephalexin نوشته: سلام، امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه. 
عزیزان بنده با مشخصات نسبتاً کلی زیر آیا امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه Caltech یا CMU دارم؟

مولف 2 کتاب تخصصی.
مترجم 8 کتاب تخصصی.
مقاله پژوهشی ندارم.
نمره آیلتس 8.5
جی آر ای هنوز ندادم، اما دارم آماده میشم. احتمالا آن را هم بالای 1400 بیارم (البته با این آزمون آشنایی زیادی ندارم، ولی تا جایی که مطالعه و تحقیق کردم، فکر می کنم بتوانم در این آزمون هم موفق شوم)

می خواستم بدونم آیا امکان گرفتن پذیرش و همچنین کمک هزینه تحصیلی برای بنده وجود دارد؟

سلام،
راستش این دو تا دانشگاه جز آرزو هاست و نمی دونم می خوای برای مستر اپلای کنی یا Direct PhD ولی بدون که خیلی سخته.
رزومه ات خوبه ولی نمی شه یه نسخه پیچید برات. اگه اول پروسه اپلای هستی مطمئن باش که یه مقدار انتخاب دانشگاه های خفن رو همه دارند تو پروسه انتخاب دانشگاه هشون. مثلا من خودم ریپورت رایگان نمره تافلم رو برای رنک 20 اونم با اکراه فرستادم و آخر رفتم بالای 100 اپلای کردم Smile
راستی فکر می کنم کتاب های فارسی تالیفش زیاد بار وزنی نده به رزومه ات. اگه انگلیسی باشه خیلی خوبه.

موفق باشی
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین cephalexin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,887
22-02-2016, 10:48 PM
(22-02-2016, 10:38 PM)Milados نوشته: سلام،
راستش این دو تا دانشگاه جز آرزو هاست و نمی دونم می خوای برای مستر اپلای کنی یا Direct PhD ولی بدون که خیلی سخته.
رزومه ات خوبه ولی نمی شه یه نسخه پیچید برات. اگه اول پروسه اپلای هستی مطمئن باش که یه مقدار انتخاب دانشگاه های خفن رو همه دارند تو پروسه انتخاب دانشگاه هشون. مثلا من خودم ریپورت رایگان نمره تافلم رو برای رنک 20 اونم با اکراه فرستادم و آخر رفتم بالای 100 اپلای کردم Smile
راستی فکر می کنم کتاب های فارسی تالیفش زیاد بار وزنی نده به رزومه ات. اگه انگلیسی باشه خیلی خوبه.

موفق باشی

سلام، البته من هنوز اپلای نکردم، فقط دارم نظرسنجی می کنم ببینم چقدر احتمال داره با رزومه بالا بتونم از دانشگاه های مذکور پذیرش بگیرم.
البته پذیرش فقط تنها نیست، من به دنبال فاند هم هستم. چون خانواده قوی ندارم که بتونند کمکی کنند. 

من این ترم فارق التحصیل میشم (کارشناسی) و دارم آماده میشم که آزمون جی آر ای و بدم. الان فقط می خوام بدونم چه چیزهای دیگه ای باید به رزومه خودم اضافه کنم که شانس پذیرش و گرفتن فاند بنده بالا بره. 

مرسی که پاسخ بنده رو می دید.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,888
23-02-2016, 12:47 AM
(22-02-2016, 10:25 PM)cephalexin نوشته: سلام، امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه. 

مولف 2 کتاب تخصصی.
مترجم 8 کتاب تخصصی.
مقاله پژوهشی ندارم.
نمره آیلتس 8.5

خب اول از رزومه تون شروع کنیم. تالیفات که هیچی. اگر به فارسی باشه یا ترجمه کمک خاصی نمیکنه. GRE‌نداده رو هم که نمیشه دربارش چیزی گفت. سابقه کارتون هم خیلی بعیده کمکی کنه مگر اینکه تو research center‌ ای جایی بوده باشه که با توجه به مقاله نداشتنتون احتمالا کارتون ریسرچ نبوده. دانشگاه هاتون هم شناخته شده نیست. من به شخصه بعید میدونم با این اوصاف شانسی برای این دو مورد که گفتین داشته باشین. خصوصا CMU که فارغ التحصیل مقاله دار از دانشگاه های خوب با استرس اپلای میکنه. اگر تا سال آینده مقالات اسم اول و سطح بالا بدین شاید شانس داشته باشین.

نقل قول  

آفلاین cephalexin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,889
23-02-2016, 01:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-02-2016, 01:21 AM توسط cephalexin.)
(23-02-2016, 12:47 AM)nasim1234 نوشته: خب اول از رزومه تون شروع کنیم. تالیفات که هیچی. اگر به فارسی باشه یا ترجمه کمک خاصی نمیکنه. GRE‌نداده رو هم که نمیشه دربارش چیزی گفت. سابقه کارتون هم خیلی بعیده کمکی کنه مگر اینکه تو research center‌ ای جایی بوده باشه که با توجه به مقاله نداشتنتون احتمالا کارتون ریسرچ نبوده. دانشگاه هاتون هم شناخته شده نیست. من به شخصه بعید میدونم با این اوصاف شانسی برای این دو مورد که گفتین داشته باشین. خصوصا CMU که فارغ التحصیل مقاله دار از دانشگاه های خوب با استرس اپلای میکنه. اگر تا سال آینده مقالات اسم اول و سطح بالا بدین شاید شانس داشته باشین.

پس میشه گفت الان بنده تو رزومه خودم چیز خاصی ندارم که بتونه کمک خاصی به من کنه. 
مگر اینکه مقاله سطح بالا و همچنین نمره GRE بسیار عالی داشته باشم. درسته؟ در حالت کلی متشکر میشم به من بگید به جزء دانشگاه چه مواردی رو باید به رزومه خودم اضافه کنم که شانس من برای گرفتن پذیرش افزایش پیدا کنه.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,890
23-02-2016, 06:35 AM
(23-02-2016, 01:19 AM)cephalexin نوشته: پس میشه گفت الان بنده تو رزومه خودم چیز خاصی ندارم که بتونه کمک خاصی به من کنه. 
مگر اینکه مقاله سطح بالا و همچنین نمره GRE بسیار عالی داشته باشم. درسته؟ در حالت کلی متشکر میشم به من بگید به جزء دانشگاه چه مواردی رو باید به رزومه خودم اضافه کنم که شانس من برای گرفتن پذیرش افزایش پیدا کنه.

سابقه ریسرچ و مقاله خیلی میتونه کمک کنه. نمره GRE هم زیاد میگن که مهمه البته صرف نمره بالای زبان (تافل و GRE) تضمین کننده نیست.
حتی اگر مقاله نداشته باشین اما سابقه ریسرچ داشته باشین این سابقه خیلی کمک می کنه. ضمن اینکه ریکام هاتون ریکام ریسرچ میشه. اگر زمان زیادی از ارشدتون گذشته ارزش ریکام هاتون پایین تره چون مربوط به زمان گذشته هستن. به نظرم استاد یا آزمایشگاهی در ایران پیدا کنید که بتونید کار کنید و به رزومتون اضافه کنید. مقاله بدین عالیه نشد هم باز نسبت به رزومه فعلی پیشرفت چشمگیریه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... 224 بعدی »