عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-01-2016, 11:11 AM
(26-01-2016, 10:59 AM)bahar456 نوشته: سلام.

یه استادی اینجوری جواب داده:

Thanks for your interest in my research area, but I have no fund to support in that specific research. However, if you're nterested in pursuing your Ph.D. in the field with or without assistantship, apply online through the graduate school website.

البته این field که اشاره کرده، خیلی خیلی مرتبط با کار خودشه. اما گفته fund نداره براش.  توصیح دیگه فکر کنم منظورش از assistantship همون TA بوده (اسپیکینگ 26 و سابقه تدریس خوب دارم)

جواب زیر خوبه؟  چیزی باید اصافه کنم؟ چیزی از TA نپرسم؟ 

I am very interested in your research topics. I hope I can have a chance to join your research group, and I am planning to apply. Even though I know you have a busy schedule, would you mind if I keep in touch with you regarding my application

"regarding my application" رو که نوشتم مشکلی نداره از لحاظ مفهومی؟امکان نداره با کار coordinator انجام میده اشتباه بشه

ممنوووووووووووووووووون

سلام

- اون assistantship اینجا محتملا یک عنوان کلی هست که حتی می تونه fellowship رو هم cover کنه...

- بهتر هست explicitly برای استاد روشن کنید که شرط لازم برای اینکه بتونید position رو در نظر بگیرید، financial support هست...
پیشنهاد من چنین متنی هست:

I need to assert about the convergence between your research field and my interests, considerably. Hence, I will take applying into the corresponding program into account. One of my main concerns is the essence of the financial support, without which I will not be able to afford the expenses, practically.
So, I shall be grateful, if you evaluate the case and estimate any chance for me to acquire any kind of support package.

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین zahmat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-01-2016, 06:56 PM
سلام دوستان 
یه استادی در کانادا از من این سوال رو پرسیده
What is your long term plan after Master’s degree?
Are you planning to stay in Canada?

به نظرتون چی بگم بهش؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-01-2016, 07:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2016, 07:01 PM توسط Matinking.)
(27-01-2016, 06:56 PM)zahmat نوشته: سلام دوستان 
یه استادی در کانادا از من این سوال رو پرسیده
What is your long term plan after Master’s degree?
Are you planning to stay in Canada?

به نظرتون چی بگم بهش؟

سلام

شما قطعا باید "حقیقت" ی که در ذهنتون نقش بسته و جز خودتون کسی ازش با خبر نیست رو بازگو کنید...

ولی استاد در پی این موضوع هست که بفهمه شما قصد ادامه تحصیل و entry به مقطع Ph.D. رو هم دارید یا خیر... بعضی از اساتید ترجیح میدن با دانشجویانی در مقطع M.Sc. کار کنند که هدف گذاری اونها برای دوره دکترا هم هست... به این صورت می تونند از هماهنگی به وجود اومده بین خودشون و چنین دانشجویی بهره ببرند و اگر اون دانشجو مایل به ادامه کار با اون استاد بود:

- هم میشه پروژه های بلند مدت تر و بلند پروازانه تری طرح کرد که در دوره Ph.D. توسط اون دانشجو همچنان پیش برده بشه...
- به هر حال همکاری بلند مدت در صورت توافق بیشتر مورد تایید هست تا کار با یک فرد جدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-01-2016, 07:31 PM
سلام دوستان،
من این جواب رو بهم یکی از استاد ها داده(3 ماه می شه) و الان موندم چی کار کنم. رنکش داغونه (بالای صد usnews)و استاد تو دپارتمان مکانیک می باشد و کار های رشته ما رو رو یه زمینه چند سال پیش انجام داده(رشتم برق کنترلِ). منم خدایش رزومه خفنی ندارم که بخواد چیزی بگه ولی کلا اکثر ایمیل هایی که به استاد های مکانیک بچه های کنترلی می زنند جواب میدن. من الان موندم و نمی خوام اپلای کنم چون 130 دلار برام در می آد. به نظر شما چه کنم ؟
Dear Milad,

Thanks for your interest in pursuing graduate studies at XXX. You seem to be a motivated and committed student. We have an active research program within the department that I look forward to having you as a part of it. 

We offer some teaching and research assistantships. These opportunities are however given to the top students. You cannot be considered for any of them till you are fully admitted, I therefore encourage you to start the application process as soon as possible. I am copying Professor XXX on this email. He is the Graduate Coordinator and would be the best person to answer your questions.

Sincerely,

مرسی
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 8
27-01-2016, 07:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2016, 07:54 PM توسط Matinking.)
(27-01-2016, 07:31 PM)Milados نوشته: سلام دوستان،
من این جواب رو بهم یکی از استاد ها داده(3 ماه می شه) و الان موندم چی کار کنم. رنکش داغونه (بالای صد usnews)و استاد تو دپارتمان مکانیک می باشد و کار های رشته ما رو رو یه زمینه چند سال پیش انجام داده(رشتم برق کنترلِ). منم خدایش رزومه خفنی ندارم که بخواد چیزی بگه ولی کلا اکثر ایمیل هایی که به استاد های مکانیک بچه های کنترلی می زنند جواب میدن. من الان موندم و نمی خوام اپلای کنم چون 130 دلار برام در می آد. به نظر شما چه کنم ؟
Dear Milad,

Thanks for your interest in pursuing graduate studies at XXX. You seem to be a motivated and committed student. We have an active research program within the department that I look forward to having you as a part of it. 

We offer some teaching and research assistantships. These opportunities are however given to the top students. You cannot be considered for any of them till you are fully admitted, I therefore encourage you to start the application process as soon as possible. I am copying Professor XXX on this email. He is the Graduate Coordinator and would be the best person to answer your questions.

Sincerely,

مرسی

سلام

پاسخ به وضوح موید علاقه استاد به case شما و مهم تر از اون "مصر بودن"ش در همکاری با شماست...

اگر برای دوره M.Sc. قصد اقدام دارید، حتی دانشگاه با rank نه چندان خوب هم می تونه پلی برای دوره دکترا موفق در یک دانشگاه بسیار بهتر باشه...
سال 2013 یک دانشجوی کره ای که دوره M.Sc. رو در Kansas State گذرونده بود (صرفا به دلیل رزومه خوبی که با تلاش خودش مهیا کرده بود) تونست در دوره دکترای مکانیک Stanford پذیرفته بشه...

اگر قصد apply برای دوره دکترا رو دارید، تصمیم در این باره منحصر به دید خودتون از بقیه شانس های پذیرشتون هست که می تونه به صورت بالقوه سرراهتون قرار بگیره..
اگر رزومه خودتون رو به طور قابل توجهی بهتر از چنین offer ی می بینید و معتقدید که می تونید اساتید دانشگاه های به مراتب معتبرتری رو به خودتون جذب کنید، دلیل نداره به این انتخاب تن بدید... 
ولی اگر:

- رزومه خودتون رو در همین حدود می بینید..
- فکر می کنید در دانشکاه های دیگه ای پذیرفته خواهید شد که شاید خیلی با این مورد اختلاف نداشته باشند...

رد این گزینه صرفا باعث از دست دادن position و شانس رفتن و مهم تر از همه "زمان" خواهد شد... عامل اصلی اشتغال در غرب، "سواد" فرد هست.. نه عنوان دانشگاه که در ایران گاها به شدت راهگشاست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2016, 01:25 AM
سلام به نظرتون این چیزی که پایین نوشته یعنی که تنها یه استاد در مورد اون applicatn نظر خواهد داد و کمیته ای در کار نیست؟
Evaluation at Graduate Department
Applications are evaluated by faculty in the graduate program you have selected.

Application Complete
When your application is complete, it will be reviewed on an individual basis by faculty in your proposed program. Final decisions on admissibility are made only after all factors and credentials elated to your educational background have been considered. Make sure your academic record indicates excellent 
preparation for study at the university in your proposed major field.

ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-02-2016, 04:12 AM
@bahar456
نه. گفته که  اساتید برنامه graduate که توش اپلای کردین فایلتون رو بررسی می کنن و این بررسی فرد به فرد و با ملاحظه تمام فاکتورهای مورد نیاز برای برنامه مورد نظرهست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

04-02-2016, 02:08 AM
(20-01-2016, 03:50 AM)Matinking نوشته: سلام

زمان متناسبی (مثلا یک هفته) تامل بفرمایید تا استاد ارجاع داده شده خودش با شما تماس بگیره...
طبیعتا در این مدت می تونه در حال بررسی case شما و سبک سنگین کردن اون باشه..
اگر بعد از اون بازه خبری نشد، می تونید خودتون به اون استاد ایمیلی بزنید و از وضعیت جویا بشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام.

میشه لطف کنین بگین چی باید بگم. اگه متنشو بنویسین که عالیه.

ممنون
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

04-02-2016, 07:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2016, 07:56 PM توسط PeymanSa.)
با سلام..

من چند وقت پیش برای یکی از اساتید تو استرالیا ایمیل زدم..منو ارجاع داد به یک استاد دیگه با cc و استاد دوم  هم گفت که من پروندم توسط admission hub  بررسی شه و بعدش " پروپوزال و اپلیکیشن اسکالرشیپ " رو با هم پیش ببریم ! از اونجایی که من اون موقع آیلتسم باطل بود و همچنین زمینه ی کاریم مشمول تحریم ها از طرف دانشگاه اعلام شد ، دیگه ادامه ندادم ..میخاستم بدونم آیا امکانش هست چند ماه دیگه با رزومه ی بهتر و شرایط تسهیل شده ی تحریم ها من به اون استاد ایمیل و یاد آوری کنم؟(چقدر شانس میبینید که دوباره با روی باز جواب بده؟) البته سوال در ذات خودش مناسب و منطقی نیست..البته جاهایی هم شنیدم تو استرالیا سوپروایزر خیلی تاثیر زیادی در پذیرش نداره مگر اینکه تو کمیته پذیرش باشه

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-02-2016, 08:13 PM
(04-02-2016, 07:52 PM)PeymanSa نوشته: با سلام..

من چند وقت پیش برای یکی از اساتید تو استرالیا ایمیل زدم..منو ارجاع داد به یک استاد دیگه با cc و استاد دوم  هم گفت که من پروندم توسط admission hub  بررسی شه و بعدش " پروپوزال و اپلیکیشن اسکالرشیپ " رو با هم پیش ببریم ! از اونجایی که من اون موقع آیلتسم باطل بود و همچنین زمینه ی کاریم مشمول تحریم ها از طرف دانشگاه اعلام شد ، دیگه ادامه ندادم ..میخاستم بدونم آیا امکانش هست چند ماه دیگه با رزومه ی بهتر و شرایط تسهیل شده ی تحریم ها من به اون استاد ایمیل و یاد آوری کنم؟(چقدر شانس میبینید که دوباره با روی باز جواب بده؟) البته سوال در ذات خودش مناسب و منطقی نیست..البته جاهایی هم شنیدم تو استرالیا سوپروایزر خیلی تاثیر زیادی در پذیرش نداره مگر اینکه تو کمیته پذیرش باشه

با سپاس

سلام

نفس تلاش مجدد شما برای برقراری ارتباط با اون استاد "logically" مشکلی نخواهد داشت... چیزی که ممکن هست مسئله ساز بشه درواقع بحث position و پروژه مرتبط هست...

position های استرالیا تقریبا همگی براساس funding خارج از دانشگاه و برحسب پروژه تعریف شده توسط مشتری external تعریف میشن و معمولا به همین دلیل به تعویق هم انداخته نمیشن (یعنی همیشه بهترین applicant واجد شرایط در زمان پزوژه انتخاب و اجرا به اون الحاق میشه...) با این استنتاج اعلان علاقه شما به position ی که قبلا با استاد صحبتش رو کردید بیهوده خواهد بود...

بنابراین تلاش شما برای برقراری تماس مجدد با این پیش فرض با موفقیت پیش میره که استاد الان هم position جدیدی داشته باشه...
این رو عرض کردم که بگم با قطعیت کامل من باب موفقیت مجدد در جلب نظر استاد پیش رفتن شاید کاملا واقع بینانه نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 100 بعدی »