عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ویزای دانشجویی برای کشور آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای دانشجویی برای کشور آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-01-2016, 12:25 PM
(16-01-2016, 08:43 PM)smry نوشته: دیدم تو سایت سفارت نوشته شده که 5 هفته قبل از شروع کلاس ها باید وقت مصاحبه با تاریخ شروع کلاس فاصله داشته باشه یکشنبه هم وقت ها برای فوریه باز میشه . من نمی دونم بهم  پذیرش میدن یانه به نظرتون من کی وقت بگیرم ؟  دوم اینکه خوابگاه رو کی رزرو کنم؟

شما زمانی که برگه پذیرش رو گرفتید بهتره در زودتر زمان ممکن وقت سفارت رو بگیرید. خوابگاه رو هم بعد از پذیرش باید با دانشگاه هماهنگ کنید ممکنه خوابگاه یا hostels در نظر گرفته باشن. بنابراین بهتره قبل از رفتن بحث مسکن رو رفع کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین over
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2016, 09:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2016, 09:49 PM توسط over.)
سلام
1) ویزای دانشجویی برای کل مدت تحصیل صادر میشه یا برای مدت خاصی صادر میشه و باید تمدیدش کنیم؟
2) اگر قرار ویزا تمدید بشه وقتی که تاریخش تموم شد باید دوباره گواهی تمکن مالی ارائه بدیم؟
3) چه مدت باید پول تو حساب بمونه تا گواهی تمکن بدن؟
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین mmjavad
**
نقل قول

30-01-2016, 10:26 PM
(30-01-2016, 09:45 PM)over نوشته: سلام
1) ویزای دانشجویی برای کل مدت تحصیل صادر میشه یا برای مدت خاصی صادر میشه و باید تمدیدش کنیم؟
2) اگر قرار ویزا تمدید بشه وقتی که تاریخش تموم شد باید دوباره گواهی تمکن مالی ارائه بدیم؟
3) چه مدت باید پول تو حساب بمونه تا گواهی تمکن بدن؟

برحسب اطلاعاتی که من از خوندم همین فروم دارم تا اینجا دارم
1- اول یه سه ماهه میدن، بعد ثبت نام دانشگاه یکساله، و هر سال تمدید میشه
2- بله هر سال همون مبلغ باید حساب داشته باشید و ببرید بلوکه کنید
3- انگار به مدت زیاد دقت نمیکنن، فقط موجودی حاضر، چون باید ببرید و نداشته باشید راه نمیدن!
نقل قول  

آفلاین Hossein24
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2016, 02:03 PM
سلام

من برای PhD تو آلمان پذیرش همراه fund گرفتم.
سوالم اینه که چون متاهلم و می خوام همسرم رو هم همراه خودم ببرم باید چه اقداماتی انجام بدم و اصلا شانسمون چقدره؟ آیا ارائه مدارک مبنی بر داشتن 30 هزار یورو کفایت می کنه؟ اینم اضافه کنم که من دوتا ویزای شنگن و همسرم یک ویزای شنگن توریستی داریم.
مورد دیگه اینه که بازم باید 8040 یورو را برای بلوکه شدن ارائه بدم یا ساپورت مالی دانشگاه کافیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-02-2016, 04:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2016, 04:56 PM توسط Shihan.)
(19-02-2016, 02:03 PM)Hossein24 نوشته: سلام

من برای PhD تو آلمان پذیرش همراه fund گرفتم.
سوالم اینه که چون متاهلم و می خوام همسرم رو هم همراه خودم ببرم باید چه اقداماتی انجام بدم و اصلا شانسمون چقدره؟ آیا ارائه مدارک مبنی بر داشتن 30 هزار یورو کفایت می کنه؟ اینم اضافه کنم که من دوتا ویزای شنگن و همسرم یک ویزای شنگن توریستی داریم.
مورد دیگه اینه که بازم باید 8040 یورو را برای بلوکه شدن ارائه بدم یا ساپورت مالی دانشگاه کافیه؟

شانس گرفتن ویزا برای ما با احتساب ارائه مدارک کامل وجود داره چون به هر حال شما سفر درون حوزه شنگن داشتی. برای فاند شما مشکلی وجود نداره و نیاز به ارائه مبلغ 8040 یورو نیست بدلیل بورس. اما برای همسرتون باید این مبلغ رو نشان بدهید.  شما در بار اول همسرتون رو نمیتونید با خودتون به عنوان همراه ببرید مگر اینکه وضعیت مسکن خودتون رو در المان مشخص کرده باشید ضمن اینکه ایشون حداقل پذیرش از یکی دانشگاه داشته باشند یا حداقل تا سطح A1 المانی رو فرا گرفته باشند. ضمناً پس از ثبت نام خودتون در دانشگاه شما میتونی برگه دعوت و الحاق همسر رو برای ایشون ارسال کنید. مدارک مربوط به خانواده و همسر در اینجا توضیح داده شده است.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Maryam_
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-02-2016, 06:30 PM
سلام،
ببخشید من برای ویزای دانشجویی وقت گرفتم ولی فقط 3 ماه می خوام که اون جا باشم به عنوان کارآموز. دانشنامه هیچ مقطعی رو هنوز ازاد نکردم و الانم دیگه وقت نمی کنم، 27 ام وقت سفارت دارم، در صورتی که با کارنامه ای که اخرش Graduated ذکر شده باشه و مدارک موقت ترجمه شده ی بدون تایید وزارت خارجه اگه برم چقد احتمال داره که قبول بکنن؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-02-2016, 06:33 AM
(23-02-2016, 06:30 PM)Maryam_ نوشته: سلام،
ببخشید من برای ویزای دانشجویی وقت گرفتم ولی فقط 3 ماه می خوام که اون جا باشم به عنوان کارآموز. دانشنامه هیچ مقطعی رو هنوز ازاد نکردم و الانم دیگه وقت نمی کنم، 27 ام وقت سفارت دارم، در صورتی که با کارنامه ای که اخرش Graduated ذکر شده باشه و مدارک موقت ترجمه شده ی بدون تایید وزارت خارجه اگه برم چقد احتمال داره که قبول بکنن؟
ممنون.

خیلی بعید میدونم ازتون بدون مدارک کافی قبول کنند. بهتر مراجعه حضوری داشته باشید و پس از اطمینان اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین pedramzamirai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2016, 03:55 PM
سلام دوستان،
من یک سوالی داشتم. من برای کارآموزی از یک دانشگاه توی آلمان پذیرش گرفتم.
آیا نیازی هست که اصل نامه ی پذیرش رو هم به سفارت ببرم یا کپیش کافیه؟
و اینکه ریز نمرات و اینا هم من باید ببرم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین atefeh8001
**
نقل قول

12-04-2016, 12:18 PM
سلام
من توی ژانویه 5 کپی تایید شده (لیسانس و فوغ لیسانس) برای ارسال به دانشگاه ها گرفتم. حالا از دانشگاه بمبرگ توی رشته ای مربوط به فوغی که ایران گرفتم پذیرش دارم. می خواستم روز مصاحبه سفارت فوغمو رو نکنم. دوستم این کارو کرد و ویزاش زود اومد ولی کپی تایید شده از فوغ و لیسانسش نگرفته بود. به نظرتون می تونم فوغمو نشون ندم؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-04-2016, 04:02 PM
(12-04-2016, 12:18 PM)atefeh8001 نوشته: سلام
من توی ژانویه 5 کپی تایید شده (لیسانس و فوغ لیسانس) برای ارسال به دانشگاه ها گرفتم. حالا از دانشگاه بمبرگ توی رشته ای مربوط به فوغی که ایران گرفتم پذیرش دارم. می خواستم روز مصاحبه سفارت فوغمو رو نکنم. دوستم این کارو کرد و ویزاش زود اومد ولی کپی تایید شده از فوغ و لیسانسش نگرفته بود. به نظرتون می تونم فوغمو نشون ندم؟؟
بله خب. مسلماً ریسکش بالاست اگر نشان بدهید و بهتره اینکارو نکنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 19 بعدی »