عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان
آفلاین آدریان سابق
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-12-2015, 11:42 AM
(13-12-2015, 10:48 PM)kimiya_ab نوشته: خب من میخوام بدونم که پس آفیسر هاشون به انگلیسی حرف میزنن یا آلمانی ؟ 
چون من سواد آلمانیم دقیقا 0 مطلق هس !!! Confused
و اینکه لیست دانشگاههایی که انگلیسی هستن رو از کجا میتونم در بیارم ؟
چون برای کامادا ویکیپدیا یه همچین لیستی داره ! اگه میشناسین ممنون میشم بهم کمک کنین Angel

(14-12-2015, 11:17 AM)Shihan نوشته: افیسر به فارسی و المانی و انگلیسی مسلط هستن.
با توجه به دوره شما ممکنه مصاحبه هم به اون زبان باشه. اگر دوره به انگلیسی باشه به انگلیسی مصاحبه میشید و اگر المانی باشه ، به المانی!!
لیست دانشگاهها رو از سایت DAAD اینجا، جستجو کنید.

با درود

اگه کورستون آلمانی باشه، یه چند تا جمله راجع به خودتون و دانشگاه و رشته تحصیلی تون میپرسه، به صورت املا فرمالیته !
میتونین قبلش تمرین کنین.
لیست رشته - دانشگاه های دااد خیلی بروز نیست معمولا، ولی برای دید اولیه کفایت میکنه. ویکی پدیا هم خوبه...
مرجع شما برای اپلای همیشه سایت دانشگاه باشه.

پیروز باشید.
"و به راستی‌ که صادق هدایت، هم صادق بود و هم هدایتگر"
نقل قول  

آفلاین smry
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-01-2016, 12:46 PM
سلام من می خوام گواهی شرکت در  b2 از موسسه ای که در شهرستان دارم آلمانی میخونم بگیرم . آیا برای سفارت می تونه قابل قبول باشه ؟ البته باید بگم که من b1 گوته رو دارم و این رو برای اینکه تاثیر مثبتی داشته باشه می خوام در زمان مصاحبه ویزا ارائه بدم .
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-01-2016, 12:50 PM
(22-01-2016, 12:46 PM)smry نوشته: سلام من می خوام گواهی شرکت در  b2 از موسسه ای که در شهرستان دارم آلمانی میخونم بگیرم . آیا برای سفارت می تونه قابل قبول باشه ؟ البته باید بگم که من b1 گوته رو دارم و این رو برای اینکه تاثیر مثبتی داشته باشه می خوام در زمان مصاحبه ویزا ارائه بدم .

درود
بله موسسه به شما تعداد ساعت میده و اون قابل قبوله برای سفارت
البته موسسه هایی که مورد تایید اون باشد

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین smry
**
نقل قول

22-01-2016, 01:01 PM
(22-01-2016, 12:50 PM)nader نوشته: درود
بله موسسه به شما تعداد ساعت میده و اون قابل قبوله برای سفارت
البته موسسه هایی که مورد تایید اون باشد

موفق باشید

ممنونم . پس یعنی فقط گوته و okf?
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-01-2016, 01:03 PM
(22-01-2016, 01:01 PM)smry نوشته:  ممنونم . پس یعنی فقط گوته و okf?

نه بسیاری از موسسات هستن که هم از طرف سفارت هم از طرف دانشگاه های آلمان مورد پذیرشن
این روزا معمولا اکثر موسسات آلمانی این قابلیت رو دارن
موسسه زبان ایران
دنا
نگین اصفهان
و خیلی های دیگه
چون تعداد ساعت میدن و همونم معتبره

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین mahbeigom
**
نقل قول

28-02-2016, 11:22 PM
با سلام
من نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح میکنم یا خیر. ولی اینجا به نظرم بهترین جا بود.
ممکنه بفرمایید اگر مقدار پولی که باید بلوکه باشه نداشته باشیم، باید چیکار کنیم برای پذیرش دانشگاه های آلمان؟ هیچ راهی نیست؟ یعنی این پول نباشه دانشگاه های آلمان رو باید از لیستم حذف کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-02-2016, 11:41 PM
@Shihan
سلام،
دوست عزیز، نباید صورت مساله را پاک کرد، شما می‌توانید از بورسیه ی دولتی DAAD استفاده کنید (این بورسیه وجود دارد، این موضوع که آیا اصلا کسی توانسته است از این بورسیه استفاده کند و یا در زمان مناسبی این کمک هزینه را دریافت کرده باشد بحثش جداست) ، یا از دانشگاه مقصد بورس دریافت کنید، به هر حال این هزینه‌ای که گفته شده کاملا منطقی است و اصلا پولی اضافه نخواهد آمد و با کار کردن هم معمولا نمی‌شود بیش از این میزان حدود 600 یورو درآمد داشت، به دلیل اینکه از معافیت مالیاتی خارج می‌شوید و اکر 1000 یورو درآمد داشته باشید مشمول مالیات می‌شوید و باز هم همان میزان 600 یورو برای شما باقی می‌ماند، این موضوع که شما می‌توانید در آلمان با کار دانشجویی هزینه‌ی مخارج خود را تامین کنید از نظر سفارت دلیل منطقی محصوب نمی‌شود و با این ادعا نمیتوان سفارت را راضی کرد، وجود یک نفر از اقوام هم می‌تواند این مشکل را حل کند،
سالی 8040 یورو اصلا مبلغ زیادی نیست، برای کانادا یا آمریکا، اگر بدون بورس بروید بالای 25000 هزار دلار سالیانه هرینه‌ی کنید،
موفق باشبد
(28-02-2016, 11:22 PM)mahbeigom نوشته: با سلام
من نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح میکنم یا خیر. ولی اینجا به نظرم بهترین جا بود.
ممکنه بفرمایید اگر مقدار پولی که باید بلوکه باشه نداشته باشیم، باید چیکار کنیم برای پذیرش دانشگاه های آلمان؟ هیچ راهی نیست؟ یعنی این پول نباشه دانشگاه های آلمان رو باید از لیستم حذف کنم؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین zoya11
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-11-2016, 01:38 AM
سلام لطفا راهنمایی بفرمایید برای ویزای کار یا بلوکارد مدرک معادل آیلتس باید چند باشه ؟؟؟ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-11-2016, 08:40 AM
(09-11-2016, 01:38 AM)zoya11 نوشته: سلام لطفا راهنمایی بفرمایید برای ویزای کار یا بلوکارد مدرک معادل آیلتس باید چند باشه ؟؟؟ممنونم

مدرک معادل؟ برای این برنامه باید سطح دانش المانی خودتون رو به کارفرما نشان بدهید که میتونید بصورت تخصصی با مشتریان و کارفرمایان صحبت کنید. تا اونجا که میدونم مدرک زبان انگلیسی نیاز نداره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mehdigh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-12-2016, 02:24 PM
سلام خدمت همه
سوال من در مورد تاریخ انقضای مدرک آیلتسه، من از یه دانشگاهی توی آلمان پذیرش گرفتم  ولی مدرک آیلتسم آگوست 2017 منقضی میشه. شروع ترمم هم سپتامبر 2017 خواهد بود. حالا سوال من اینه مدرک زبان در تاریخی که برای مصاحبه میرم سفارت معتبر باشه کافیه یا باید یه بار دیگه امتحان آیلتس بدم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »