عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مدیریت و اقتصاد اقتصاد سوالات اقتصادسنجی

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات اقتصادسنجی
آفلاین shakooj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2015, 07:51 PM
با سلام وخدا قوت

اول اینکه نهایت تشکر رو از این سایت خیلی خوب و عالی دارم .  یک سوالی برای من پیش اومده ممنون میشم پاسخم رو بدین اگه آزمون هاسمن نشون داد مدل تصادفی ست از طرفی مدل خودهمبستگی و ناهمسانی واریانس رو هم داره چظوری مدلم رو در استاتا و ای ویوز تخیمن بزنم ؟؟؟ از وجود شما بزرگواران خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید مرسی
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-11-2015, 03:00 AM
(14-11-2015, 07:51 PM)shakooj نوشته: با سلام وخدا قوت

اول اینکه نهایت تشکر رو از این سایت خیلی خوب و عالی دارم .  یک سوالی برای من پیش اومده ممنون میشم پاسخم رو بدین اگه آزمون هاسمن نشون داد مدل تصادفی ست از طرفی مدل خودهمبستگی و ناهمسانی واریانس رو هم داره چظوری مدلم رو در استاتا و ای ویوز تخیمن بزنم ؟؟؟ از وجود شما بزرگواران خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید مرسی

سلام دوست عزیز 

خواهش میکنم خدا رو شکر که آکادمیا در نظرتون این گونه هست و با یاری شما دوستان بهتر از این هم خواهد شد. 

نگاه کنید تا جایی که اطلاع دارم برای برآورد موقعی که واریانس ناهمسانی و خودهمبستگی داره باید از روش GLS یا روش حداقل مربعات تعمیم یافته استفاده کرد. 

توی استاتا برای اجرای این روش از دستور xtgls  باید استفاده کنید.
 از اینجا میتونید اطلاعات بیشتر درباره این روش در داده های ترکیبی بدست بیارید.
بیرون ز تو نیست ، هر چه در عالم هست

از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .
نقل قول  

آفلاین shakooj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2015, 01:36 AM
با سلام و خسته نباشید
مرسی از اینکه پاسخ سوالم رو بی جواب نگذاشتید.امکان داره ویدئو ی نرمال کردن داده ها رو در ایویوز به ایمیلم ارسال نمایید.آزمون جارک برا برای بررسی نرمال رو یاد گرفتم میخواستم برای نرمال کردن داده ها که متغیر مجازی تعریف میشه و بقیه اش رو نمیدانم از طریق این ویدئو یاد بگیرم خواهش میکنم اگه امکان داره به ایمیلم بفرستین مرسی
نقل قول  

آفلاین saeede_ec
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-01-2016, 07:15 PM
سلام بر دوستان گرامی
راجع به تخمین به روش pvar کسی اطلاعات داره؟ دستور هاش توی استاتا رو کسی داره؟ ممنون میشم کمک کنید
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-01-2016, 08:44 PM
(11-01-2016, 07:15 PM)saeede_ec نوشته: سلام بر دوستان گرامی
راجع به تخمین به روش pvar کسی اطلاعات داره؟ دستور هاش توی استاتا رو کسی داره؟ ممنون میشم کمک کنید
با سلام،

فایل پیوست را بخوانید . اگر سایر کاربران نیز اطلاعاتی داشته باشند ، در اختیار شما قرار خواهند داد .

موفق باشید

فایل‌های پیوست
.pdf   Michael-Abrigo(1).pdf (اندازه 377.76 KB / تعداد دانلود: 24)
نقل قول  

آفلاین بتول سیاوش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-01-2016, 11:51 AM
سلام.خسته نباشید و نهایت تشکر بابت سایت عالیتون.من دارم رو پایان نامه کار میکنم و 4تا متغیر دارم متغیرهام رو مانا کردم اما 3تاشون با وقفه 6مانا شدن و یکیش با 5چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-01-2016, 01:16 PM
(23-01-2016, 11:51 AM)بتول سیاوش نوشته: سلام.خسته نباشید و نهایت تشکر بابت سایت عالیتون.من دارم رو پایان نامه کار میکنم و 4تا متغیر دارم متغیرهام رو مانا کردم اما 3تاشون با وقفه 6مانا شدن و یکیش با 5چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

با سلام،
چند موضوع باید بررسی شود :
1- چه متغیرهایی را برای چه مدلی میخواهید به کار ببرید ؟
2- داده های سری زمانی شما مشکل نداشته باشد ( داده های گمشده ، داده های ساختگی ، داده های نامطمئن و ....)
3- روش پایایی را به درستی انجام داده باشید.
4- در مقالات مشابه ، این متغیرها معمولا با چند درجه پایایی تعریف شده اند ؟
5- تعداد داده های هر متغیر چند تا است ؟
6- در بعضی از مدل های پیچیده نیازی نیست داده ها پایا باشند . ( به مقالات مشابه و کتاب های اقتصاد سنجی  مراجعه بفرمایید)

اینها را بررسی بفرمایید ، مشکل شما احتمالا حل خواهد شد . من فکر میکنم در شماره های 2 و 3 و 5 ، باید دقت بیشتری انجام دهید.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین بتول سیاوش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-01-2016, 03:25 PM
سلام ممنونم از راهنماییتون اما همه مقاله ها با 3وقفه کار شدن اما استادم گفته تا 6کار کنم و تعداد داده هام 16تا سالانه است داده های های گمشده و ساختگی رو چطوری میتونم پیدا کنم تو میکروفیت؟ممنونم خیلی زیاد
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-01-2016, 04:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2016, 04:29 PM توسط mona.)
(23-01-2016, 03:25 PM)بتول سیاوش نوشته: سلام ممنونم از راهنماییتون اما همه مقاله ها با 3وقفه کار شدن اما استادم گفته تا 6کار کنم و تعداد داده هام 16تا سالانه است داده های های گمشده و ساختگی رو چطوری میتونم پیدا کنم تو میکروفیت؟ممنونم خیلی زیاد

من متوجه منظور استاد شما نمیشم!!!
تعداد وقفه ها دلخواه به دست نمیاد... بهتر است شما کتاب باکس جنکینز را مطالعه بفرمایید .
داده های ساختگی و داده های گمشده ، به ترتیب داده هایی هستند که توسط خود افراد ساخته شده اند و داده هایی که وجود ندارند .
16 تا داده ، برای انجام کارهای پژوهشی معمولا کم هستند . اگر داده های فصلی داشته باشید ، به مراتب بهتر است .
نیاز هست برای کار پژوهشی خود ، مقالات بیشتری را که برای مجلات معتبر بین المللی است مطالعه بفرمایید.
قبلا هم برای یافتن وقفه ها چند منبع  در قسمت " راهنما و آموزش نرم افزار Eviews " به شما معرفی کرده بودم...

موفق باشید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-01-2016, 05:18 PM
سلام. دوستان گرامی تفاضل مرتبه ی دوم برای لگاریتم متغیر به این صورته لطفا جواب بدید؟
dlny=lny-lny(-2)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »