عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 ارسال دعوتنامه برای پدر و مادر یا سایر اعضای خانواده برای سفر به امریکا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال دعوتنامه برای پدر و مادر یا سایر اعضای خانواده برای سفر به امریکا
آفلاین tondarchabok
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-08-2017, 03:26 AM
من شرایطم این هست لطفا راهنماییم کنید
من با ویزای F1 شش سال پیش آمدن آمریکا که سینگل بود و بعد یکسال رفتم ایران و این سری از کانادا ویزا گرفتم و مولتی و با اینکه مولتی بود توی 5 سال گذشته هرگز ایران نرفتم و درسم که تموم شد یکسال opt و الان 8 ماهی هست روی H1b هستم و تا 1 ماه آینده از طریق کارم و هم NIW دارم واسیه گرین کارت اپلای میکنم
همسرم با ویزای F2 یکسال بعد از من آمد (دلیل رفتن من بعد از یکسال به ایران ازدواج بود) و همین جا F1 کرد و سربازی رفته نیروی انتظامی و هرگز بعد از اولین ورود به آمریکا ازش خارج نشده و الان هنوزم دانشجو هست
حالا من باردارم و میخام برای مادر و پدر اقدام برای ویزا کنم اونم اولین بار
راستی چند ماهی هم هست اینجا خونه خریدیم
مادرم خانه داره و یه بار 8 سال پیش با من هند سفر کرده
پدرم بازنشسته ارتش هست الان 14 ساله و هرگز سفر خارجی نداشته
با این اوصاف از کجا توصیه میکنید براشون وقت بگیرم؟
هر روز با خودم میگم ای کاش آمریکا نیومده بودیم جز دردسر چیزی نداره
دلم واسیه پدر و مادرها میسوزه با این بدبختی و درد سر میخان بیان پیش بچه هاشون و ریجکت میشن
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-08-2017, 10:58 AM
(29-08-2017, 03:26 AM)tondarchabok نوشته: من شرایطم این هست لطفا راهنماییم کنید
من با ویزای F1 شش سال پیش آمدن آمریکا که سینگل بود و بعد یکسال رفتم ایران و این سری از کانادا ویزا گرفتم و مولتی و با اینکه مولتی بود توی 5 سال گذشته هرگز ایران نرفتم و درسم که تموم شد یکسال opt و الان 8 ماهی هست روی H1b هستم و تا 1 ماه آینده از طریق کارم و هم NIW دارم واسیه گرین کارت اپلای میکنم
همسرم با ویزای F2 یکسال بعد از من آمد (دلیل رفتن من بعد از یکسال به ایران ازدواج بود) و همین جا F1 کرد و سربازی رفته نیروی انتظامی و هرگز بعد از اولین ورود به آمریکا ازش خارج نشده و الان هنوزم دانشجو هست
حالا من باردارم و میخام برای مادر و پدر اقدام برای ویزا کنم اونم اولین بار
راستی چند ماهی هم هست اینجا خونه خریدیم
مادرم خانه داره و یه بار 8 سال پیش با من هند سفر کرده
پدرم بازنشسته ارتش هست الان 14 ساله و هرگز سفر خارجی نداشته
با این اوصاف از کجا توصیه میکنید براشون وقت بگیرم؟
هر روز با خودم میگم ای کاش آمریکا نیومده بودیم جز دردسر چیزی نداره
دلم واسیه پدر و مادرها میسوزه با این بدبختی و درد سر میخان بیان پیش بچه هاشون و ریجکت میشن

من تجربه خوبی از آنکارا برای ویزای پدر و مادرها داشتم. فکر می‌کنم بد نیست از آنکارا وقت بگیرید. ضمنا باردار بودن شما برخلاف انتظار نکته مثبتی نیست و بدتر ممکنه باعث ویزا نگرفتن پدر و مادر بشه. این مساله رو در نظر داشته باشید. شاید بهتر باشه فقط بگید که برای دیدار شما می‌خوان به آمریکا سفر کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soniasa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-10-2017, 01:30 AM
سلام دوستان
پدر و مادرم برای 1 نوامبر که میشه 10 آبان نوبت مصاحبه در دبی دارن. من اولین بار هست که دارم براشون اپلای می کنم و بنابراین خیلی وارد نیستم.دعوت کننده هم من هستم. فعلا خانه دارم ولی همسرم شاغل هست ..... هزینه فرم هایds 160 با کارت همسرم و به نام اون پرداخت شده.... راستی برادرم در ایران هست که مجرد و مشغول به کار در یک شرکت هست ....لطفا خواهشا میشه بگید که مدارک لازم که باید با خودشون به سفارت ببرن چیا هستش؟ قبلا از توجهتون صمیمانه تشکر میکن
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-10-2017, 07:52 AM
@soniasa
لطفا این موضوع رو ببینید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین parash
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2017, 11:04 PM
سلام میخواستم برای مادرم که در ایران است دعوتنامه بفرستم که بیان امریکا چه مراحلی باید انجام بدم و اینکه چه فرمهایی باید پر کنم که ایشون بتونن بیان. دانشجو نیستم. گرین کارت دارم و منتظر سیتیزنی هستم. میشه لطفا واضح راهنمایی کنید. ممنونم
نقل قول  

آفلاین شیرازی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-04-2018, 11:54 AM
سلام دوستان من ستیزن امریکا هستم البته دو ماهه میخواستم برای خواهرم همسر و بچه اش دعوتنامه بفرستم ایا مقدور هست ؟تو این شرایط تحریم ها و صحبت ترامپ ایا احتمال ویزا هستش؟بهترین بهانه برای اوردن خواهرم وخانواده اش چی میتونه باشه
ممنونم از راهنمایی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-04-2018, 03:31 AM
@شیرازی

دوست من، در حال حاضر تنها به درخواست های ویزاهای M - F و J رسیدگی میشه و سایر درخواست ها (مهاجرتی/غیر مهاجرتی)، در حالت تعلیق هستش.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین شیرازی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-04-2018, 04:44 AM
ممنون از پاسخ شما
منظور از ویزاری j ویزا کار هستش؟ چطور اقدام کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

12-04-2018, 09:26 AM
(12-04-2018, 04:44 AM)شیرازی نوشته: ممنون از پاسخ شما
منظور از ویزاری j ویزا کار هستش؟ چطور اقدام کنم

سلام
ویزای J برای پزشکی است، F برای دانشجوها و M برای دانش آموزان مدارس فنی و حرفه‌ای است.
در حال حاضر فقط با هدف علم می‌توان وارد آمریکا شد که دریافت این نوع ویزا ها نیز قطعی نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2