عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
فوق مجدد در ایران یا دکترای خارج؟

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فوق مجدد در ایران یا دکترای خارج؟
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-08-2013, 04:56 PM
(14-08-2013, 04:07 PM)'linda2012' نوشته:
من با صحبت دوستمون کاملا موافقم
دوباره ازشد خوندن در ایران که به نظرم در جا زدنه. دکترا خوندنم در ایرانم کاملا اشتباهه. من ارشد شهید بهشتی خوندم 2تا هم مقاله داشتم همه دوستام برای دکترا دانشگاه های تاپ دنیا رفتن (البته ارشدشونو کش دادند تا رزومشونو قوی کنند) ولی من اینجا موندم و دکترا خوندم الان حس میکنم هرچی در دوره ارشد بلد بودمم یادم رفته با اینکه یکی از دانشگاه های خوب تهران دکترا میخونم ولی واقعا اشتباه منو تکرار نکنید. دکترا تو ایران با بقیه جاهای دنیا خیلی خیلی فرق داره. مخصوصا رشته ای مثل من (شیمی) که مهارت کار آزمایشگاهی توش خیلی مهمه. ما اینجا لنگ یه ماده ساده هستیم و برای خریدش  باید کلی بدبختی بکشیم. الان میخوام برای پست داک اقدام کنم ولی شما تصور کنید وقتی به عنوان یه پست داک میرید یه کشور دیگه انتظار دارند که شما خدای همه چیز باشید.  اونوقت ماها.....

دوست من!!
خیلی ناراحت نباشید به این خاطر...
صرف گرفتن دکترا حتی اگه از بهترین دانشگاه دنیا هم باشه خیلی ارزش نداره...   کاری که بعد از دکترا آدم پیدا میکنه خیلی مهم تره...  چون دکترا 4 ساله و کار خیلی خیلی طولانی تر...  
خوبی گرفتن دکترا برای شما این بوده که الان توی یه دانشگاه کار میکنید و ایشالا در آینده همونجا استاد میشید...   اما خیلی ها که از دانشگاه های عالی دکتراشون رو گرفتن اگه الان بیان ایران به خاطر ناشناخته بودن و نداشتن ارتباط نمیتونن توی دانشگاه خوب کار گیر بیارن...    وقتی آدم از ایران بیرون میره خیلی از ارتباط هاش از بین میره...   و واقعا راحت نیست برای یک فرد با مدرک دکترا که کار مرتبط پیدا کنه..  چون کمپانی هایی که یک دکتر رو استخدام میکنن باید حقوق مناسب با مدرکش هم بهش بدن که خیلی زیاده...   
این یک چالش بزرگه برای خیلی از ایرانی هایی که الان دارن دکترا میخونن...    و شما این چالش رو ندارید..   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین lawrence
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2015, 07:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2015, 07:13 PM توسط lawrence.)
سلام 
34 سال سن دارم

[b][b]-1[b]رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :کشاورزی آب دانشگاه دولتی بوعلی معدل نزدیک 13
[b]دانشجوی ارشد عمران سازه دانشگاه ازاد کرمانشاه معدل تا الان 14 تا 15 .ترم 3 هستم ولی واحد زیاد پاس نکردم
دوستان راستش این ارشد ازاد منو ارضا نمی کنه دوس دارم ارشد عمران [b]رو در یه دانشگاه بهتر دولتی مثه تهران یا امیرکبیر یا .... تحصیل کنم(حالا اگه ارشد ازاد تهران بود یه چیزی.گرچه من ارشد ازاد تهران قبول شدم و لی به خاطر هزینه مجبور شدم بزنم شهرستان نزدیکمون)
بعدش با ارشد عمران دولتی خوب برای دکتری آمریکا یا کانادا اقدام کنم.چون به نظرم اگه ارشد دولتی باشی بهتر میشه برای دکتری فاند گرفت
اگه بخونم قطعا ارشد عمران یکی از دانشگاه های تهران قبول میشم(خداییش اینو مطمن هستم)
حالا به تظر شمااگه من ارشد 95 دولتی در رشته عمران یکی از دانشگاههای دولتی قبول شم میرزه از ارشد ازاد انصراف بدم؟
یا اینکه با داشتن gre بالا و تافل بالا و یکی دو تا مقاله و با همین ارشد ازاد شهرستان برای دکتری اقدام کنم؟
از طرفی سنم بالاست و بالاتر میره
از طرفی نیم نگاهی هم به مهاجرت به کانادا دارم (زبانم هم خیلی خوبه) 
ممنون میشم منو راهنمایی کنین. خیلی گیج شدم
با تشکر از همه دوستان خوبم
[/b][/b][/b][/b]
[/b]
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-10-2015, 10:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2015, 12:41 PM توسط فرید. دلیل ویرایش: حذف اشاره به موضوع مرتبط بعد از انتقال پست )
(29-10-2015, 07:13 PM)lawrence نوشته: سلام 
34 سال سن دارم

[b][b]-1[b]رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :کشاورزی آب دانشگاه دولتی بوعلی معدل نزدیک 13
[b]دانشجوی ارشد عمران سازه دانشگاه ازاد کرمانشاه معدل تا الان 14 تا 15 .ترم 3 هستم ولی واحد زیاد پاس نکردم
دوستان راستش این ارشد ازاد منو ارضا نمی کنه دوس دارم ارشد عمران [b]رو در یه دانشگاه بهتر دولتی مثه تهران یا امیرکبیر یا .... تحصیل کنم(حالا اگه ارشد ازاد تهران بود یه چیزی.گرچه من ارشد ازاد تهران قبول شدم و لی به خاطر هزینه مجبور شدم بزنم شهرستان نزدیکمون)
بعدش با ارشد عمران دولتی خوب برای دکتری آمریکا یا کانادا اقدام کنم.چون به نظرم اگه ارشد دولتی باشی بهتر میشه برای دکتری فاند گرفت
اگه بخونم قطعا ارشد عمران یکی از دانشگاه های تهران قبول میشم(خداییش اینو مطمن هستم)
حالا به تظر شمااگه من ارشد 95 دولتی در رشته عمران یکی از دانشگاههای دولتی قبول شم میرزه از ارشد ازاد انصراف بدم؟
یا اینکه با داشتن gre بالا و تافل بالا و یکی دو تا مقاله و با همین ارشد ازاد شهرستان برای دکتری اقدام کنم؟
از طرفی سنم بالاست و بالاتر میره
از طرفی نیم نگاهی هم به مهاجرت به کانادا دارم (زبانم هم خیلی خوبه) 
ممنون میشم منو راهنمایی کنین. خیلی گیج شدم
با تشکر از همه دوستان خوبم
[/b][/b][/b][/b]
[/b]

سلام
بنظر من منطقی نیست که برای بهتر شدن رزومه در ایران دوباره ارشد بخونید. وضعیت رزومتون زیاد جالب نیست و با اینکه در عمران پذیرش گرفتن راحت تر هستش باز هم شانس شما چندان زیاد نیست. حتی اگر دوباره در ایران ارشد بخوانید تاثیر چندانی نخواهد داشت. اگر دلیل دیگه غیر از پذیرش دارید می توانید دانشگاه دولتی درس بخوانید.  برای مهاجرت کانادا هم به انجمن مربوطه در اینجا می توانید مراجعه کنید و اطلاعات خوبی هم می توانید بدست اورید.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-11-2015, 11:09 AM
(04-06-2013, 01:13 PM)zahya نوشته: با سلام به دوستان عزیز. لطفا با توجه به این تاپیک ایجاد شده، ممنون میشم راهنمایی کنید.
فوق مجدد در ایران و سپس پذیرش برای دکترای خارج از کشور:
خوبیهایش:1- بالابردن معدل      2-امکان چاپ مقاله های جدیدتر و البته بیشتر     3- وارد شدن دوباره به محیط دانشگاه و ارتباط بیشتر با استادها و دانشجویان   4- همزمان با تحصیل دادن آزمونهای IELTS, GRE General,GRE Subject  

بدیهایش: 1- بالا رفتن سن  2-پیش بینی نبودن اوضاع اقتصادی کشورهای بعد این دو سال

خواندن دکترا در ایران و سپس اقدام برای Post doctora:
خوبیهایش: مشابه بالا
بدیهایش: بالا رفتن حسابی سن(4 یا 5 سال گذشت) 2-احتمال پذیرش بهمراه فاند کمتر شدن(من شنیدم مقاطع بالاتر پذیرش سختتره)
من فوق شیمی دارم اما به دلایلی نتونستم مقاله ام رو بنویسم و معدلم هم 16.66(پایین) هست. الان 31 ساله ام و حالا دو تا راه دارم. بنظر شما کدامیک بهتر است و دلایلتون رو هم بفرمایید.

سلام،
همانطور که دوستان هم اشاره کردند شما نمیتوانید هم درس بخوانید برای بالا بردن نمره ، هم دادن مقاله هم انجام پایان نامه و هم خواندن برای آزمون های زبان... برای دادن مقاله یا میتوانید خودتان به تنهایی بنویسید یا به یکی از اساتید دانشگاه مراجعه کنید تا با ایشان همکاری داشته باشید... البته کسی که فرد اسم و رسم داری باشه که بتونه مقاله براتون چاپ کند...البته باید فعال باشد و از استاد انتظار نداشته باشید که خیلی کمکتان کند و فقط در چاپ کردن به شما کمک کند...البته باید اسم ایشان را احتمالا اول بنویسید که البته به نظر من زیاد اهمیتی ندارد مهم اینه که با هم همکاری مثبت دارید...
و ایشان حتما توصیه نامه خوبی به شما خواهد داد .
حدود یکسال اینطوری فعالیت کنید ، به محض گرفتن مدرک زبان اپلای کنید برای دکتری .
موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2