عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
راهنمایی در رابطه با ارسال ایمیل به دانشگاه ها (نه اساتید)

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در رابطه با ارسال ایمیل به دانشگاه ها (نه اساتید)
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-03-2012, 11:54 AM
یه سری مسئولین و منشی های دانشگاه ها بعد از دو سه بار ایمیل زدن هم جواب آدم رو نمی دند. بعضی وقتا سوالات آدم خیلی هم مهم هست. بهترین کار در این حالت چیه؟ کلاً مگه کسی نظارت نمی کنه روی کار این افراد در زمینه جواب دادن ایمیل ها؟!

البته من یه تجربه ای داشتم خودم، که از کاری که کردم یه کمی پشیمون شدم! دو بار به یه مسئولی ایمیل زدم و دیدم جواب نداد. به یه نفر دیگه ایمیل زدم و سوالم رو از اون پرسیدم، آخرش هم نوشتم که به فلانی هم دو بار ایمیل زدم ولی جواب نداده. بعد همونی که جواب نمی داد سریع بهم ایمیل زد و خیلی شاکی شده بود که این چیه نوشتی، افراد دیگه ای هم این ایمیل ها رو می خونن و برای من بد می شه و از این حرفا. منم گفتم خب وقتی جواب نمی دی من مجبورم از یکی دیگه بپرسم و باید بهش بگم اول از شما پرسیدم و شما جواب ندادی... بد گفتم؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-03-2012, 12:33 PM
در مواردی که کسی جواب نمی‌ده بهترین کار همینه که به مسؤول دیگه‌ای ایمیل بزنید. می‌تونید در ایمیل بدون نوشتن نام شخص فقط بنویسید که به یکی از همکاران‌تون چند بار ایمیل زدم و جواب نداد و به این خاطر به شما ایمیل می‌زنم. این افرادی که همکار به نظر می‌رسند، گاهی اوقات یکی‌شون رئیس اون یکی هست و طبیعتا کارمندان خوش‌شون نمیاد که شما به رئیس‌شون بگید که طرف کارش رو درست انجام نداده. به همین خاطر به نظرم اسم طرف رو ننویسید و اگر خودشون پرسیدن که با کی مکاتبه کرده بودید، بعد می‌تونید اسم طرف رو بگید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-03-2012, 12:33 PM
به نظرم کار بدی نبوده...
معمولا سرشون شلوغ هست منشی های دانشگاه مخصوصا نزدیک ددلاین ها و دوره ی انتظار برای جواب...
معمولا هم میگن تو سایتشون قشنگ توضیح دادن یا اینکه ای میلی در این میان میزنن که توضیح بدن ولی عده ای هم میگن صبر کنید و سپاسگزار این صبر هم هستند Sleepy

به نظرم تماس تلفنی در مواقع اضطراری آخرین کاری هست که میشه کرد و فکر نمی کنم صورت بدی هم داشته باشه....چون دانشجوهای خود اون دانشگاه یا کسایی که می تونن برن دانشگاه هم فکر کنم از گزینه تلفن برای پیشبرد کارهاشون استفاده می کنن...

ولی در نهایت همه ی اینها به داشتن صبر ایوب و نداشتن استرس برمیگرده تا آدم بتونه این دوره رو طی کنه Angel
(09-03-2012, 11:54 AM)Pejman نوشته: یه سری مسئولین و منشی های دانشگاه ها بعد از دو سه بار ایمیل زدن هم جواب آدم رو نمی دند. بعضی وقتا سوالات آدم خیلی هم مهم هست. بهترین کار در این حالت چیه؟ کلاً مگه کسی نظارت نمی کنه روی کار این افراد در زمینه جواب دادن ایمیل ها؟!

البته من یه تجربه ای داشتم خودم، که از کاری که کردم یه کمی پشیمون شدم! دو بار به یه مسئولی ایمیل زدم و دیدم جواب نداد. به یه نفر دیگه ایمیل زدم و سوالم رو از اون پرسیدم، آخرش هم نوشتم که به فلانی هم دو بار ایمیل زدم ولی جواب نداده. بعد همونی که جواب نمی داد سریع بهم ایمیل زد و خیلی شاکی شده بود که این چیه نوشتی، افراد دیگه ای هم این ایمیل ها رو می خونن و برای من بد می شه و از این حرفا. منم گفتم خب وقتی جواب نمی دی من مجبورم از یکی دیگه بپرسم و باید بهش بگم اول از شما پرسیدم و شما جواب ندادی... بد گفتم؟

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

09-03-2012, 12:56 PM
ممنون از جوابهاتون. بابک جان از این به بعد مد نظر قرار می دم این مورد رو.

soilman جان راستش این موضوع برای چند ماه پیش هست، ترم بهار یه دانشگاهی اپلای کرده بودم. فک نکنم زیاد سرشون شلوغ هم بوده باشه. تماس تلفنی قاعدتاً بهترین راه هست برای گرفتن جواب. ولی خب هم بحث هزینه اش هست و هم بحث زمانش. یعنی آدم نمی تونه هر سوالی داره زنگ بزنه بپرسه، مگر اینکه به قول شما حیاتی باشه.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

09-03-2012, 01:35 PM
نمیشه گفت که برای بهار هم متقاضی کم هست و خوب سرشون خلوت تره...

کلا اینجا هم مثه ایران کارمندها ممکنه کارشون رو خیلی بد انجام بدن و کارو راه نندازن(تصوری که داخلی ها از خارج سخت باور می کنند)...بعضا هم منشی چندین قسمت هستند و کارشون زیاد هست و نمیرسن به وقتش جواب بدن...بعضی هاشونم بسیار ریلکس هستند و بعضی ها یادشون میره و با یه متاسفم ساده تموم میشه!
ختم کلام همه جای دنیا این چیزها هست و خوب باید راه هایی که میشه زودتر جواب گرفت رو باید امتحان کرد ولی در نهایت همه ی راهها به صبر ختم میشه Angel

(09-03-2012, 12:56 PM)Pejman نوشته: ممنون از جوابهاتون. بابک جان از این به بعد مد نظر قرار می دم این مورد رو.

soilman جان راستش این موضوع برای چند ماه پیش هست، ترم بهار یه دانشگاهی اپلای کرده بودم. فک نکنم زیاد سرشون شلوغ هم بوده باشه. تماس تلفنی قاعدتاً بهترین راه هست برای گرفتن جواب. ولی خب هم بحث هزینه اش هست و هم بحث زمانش. یعنی آدم نمی تونه هر سوالی داره زنگ بزنه بپرسه، مگر اینکه به قول شما حیاتی باشه.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-03-2012, 02:19 PM
(09-03-2012, 12:56 PM)Pejman نوشته: ممنون از جوابهاتون. بابک جان از این به بعد مد نظر قرار می دم این مورد رو.

اگر مشکل هزینه و پول تلفن باشه میتونید از یه کارت تلفن بین المللی استفاده کنید.....برا 20 دقیقه حدود 2000 تومن هستش قیمتش....البته شهر به شهر ممکنه فرق بکنه قیمت کارت

نقل قول  

آفلاین massiabniki
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2016, 10:19 AM
سلام . برای یکی از دانشگاههای کانادا ثبت نام کرده ام . اما مدارکم دیر به دستم میرسد . برای نوشتن نمونه نامه به Admission دانشگاه برای گرفتن فرصت لطفا منو یاری کنید. 

با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2