عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند www.universityadmission.fi

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
www.universityadmission.fi
آفلاین arya_farjand
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-01-2015, 11:16 AM
سلام دوستان
من دو روز پیش ثبت نامم تو UAF تکمیل کردم . بعد هم مدارک رو تکمیل کردم امروز پست میکنم . من فقط ۲ تا سوال داشتم. من برای دانشگاه Oulu‌اقدام کردم تو مستر رشته Economic Geology. سوال اولم اینه که ددلاین ثبت نام آنلاین امروز هسستش و من اگه با پست بفرستم حتی TNT حداقل ۴ روز دیگه به دستشون میرسه . من پست معمولی رو هم پرسیدم دیدم 7 روزه میرسه و مطمینه . سوال اولم اینه که بنظرتون مدارکم رو چیکار کنم ؟ دیر میشه اگه با پست معمولی بفرستم ؟ اصلا به نظر شما ددلاینش تموم شده ؟‌ توی فرم PDF ای که دانلود کردم چیزی ننوشته و فقط ساعت زده.

سوال دومم هم اینه که تاریخ مدرک تافلم اکسپایر میشه ولی توضیح دادم که یه تاریخ جدید بوک میکنم برای امتحان .

الان همه مدارک رو آماده کردم به تایید سفارت آلمان هم رسیده  میخوام بزارم تو پاکت بفرستم . بنظرتون سوابق و ریکامند ها و تشویق هارو هم بفرستم یا فایده نداره و حتی تاثیر منفی میذاره ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

31-01-2015, 11:30 AM
(31-01-2015, 11:16 AM)'arya_farjand' نوشته: سلام دوستان
من دو روز پیش ثبت نامم تو UAF تکمیل کردم . بعد هم مدارک رو تکمیل کردم امروز پست میکنم . من فقط ۲ تا سوال داشتم. من برای دانشگاه Oulu‌اقدام کردم تو مستر رشته Economic Geology. سوال اولم اینه که ددلاین ثبت نام آنلاین امروز هسستش و من اگه با پست بفرستم حتی TNT حداقل ۴ روز دیگه به دستشون میرسه . من پست معمولی رو هم پرسیدم دیدم 7 روزه میرسه و مطمینه . سوال اولم اینه که بنظرتون مدارکم رو چیکار کنم ؟ دیر میشه اگه با پست معمولی بفرستم ؟ اصلا به نظر شما ددلاینش تموم شده ؟‌ توی فرم PDF ای که دانلود کردم چیزی ننوشته و فقط ساعت زده.
سوال دومم هم اینه که تاریخ مدرک تافلم اکسپایر میشه ولی توضیح دادم که یه تاریخ جدید بوک میکنم برای امتحان .
الان همه مدارک رو آماده کردم به تایید سفارت آلمان هم رسیده  میخوام بزارم تو پاکت بفرستم . بنظرتون سوابق و ریکامند ها و تشویق هارو هم بفرستم یا فایده نداره و حتی تاثیر منفی میذاره ؟

سلام
1- ددلاین را چک کنید اگر نوشته تا 31 ژانویه یعنی تا این تاریخ مدارک باید فنلاند باشد بعد از ان برسد قبول نمی کنند
2- پست تی ان تی یا دی اچ ای بفرستید که 3 روز کاری برسد
3- مدارک را به تایید سفارت المان رساندید؟ یا سفارت فنلاند؟ 
4- بدون مدرک ایلتس احتمال کمی دارد پذیرش بشوید بهتر هست از دانشگاه بپرسید معمولا قبول نمی کنند مگر مقطع قبلی را در دانشگاهی انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید
5- همه مدارکی که فرمودین بنظر من تاثیر + دارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین arya_farjand
**
نقل قول

31-01-2015, 11:35 AM
من مدارکم همه مهر سفارت آلمان داره وقتی رفتم دارلترجمه برگشت گفت فرقی نداره چون همه عضو شنگن هستن دیگه ضروری نیست از سفارت فنلاند هم تاییدیه بگیری !!!! 
مدرک تافل هم دارم براشون پست میکنم نسخه خودمو ولی اکسپایر شده تاریخش حالا امیدوارم که قبول کنن یه فرصت برای امتحان بدن 
خیلی ممنونم از راهنمایی الان بقیه مدارکم رو هم اضافه تر میذارم تو پاکت میفرستم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-01-2015, 12:02 PM
(31-01-2015, 11:35 AM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکم همه مهر سفارت آلمان داره وقتی رفتم دارلترجمه برگشت گفت فرقی نداره چون همه عضو شنگن هستن دیگه ضروری نیست از سفارت فنلاند هم تاییدیه بگیری !!!! 
مدرک تافل هم دارم براشون پست میکنم نسخه خودمو ولی اکسپایر شده تاریخش حالا امیدوارم که قبول کنن یه فرصت برای امتحان بدن 

والا شما به حرف دار الترجمه گوش ندین دقیقا گفته باید به تایید سفارت فنلاند برسه بعید می دونم قبول کنن
ولی بهر حال چون زمان نداری بنظرم به ریسکش می ارزد

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

31-01-2015, 02:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2015, 02:59 PM توسط ACU.)
(31-01-2015, 11:35 AM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکم همه مهر سفارت آلمان داره وقتی رفتم دارلترجمه برگشت گفت فرقی نداره چون همه عضو شنگن هستن دیگه ضروری نیست از سفارت فنلاند هم تاییدیه بگیری !!!! 

دارالترجمه ها توی ترجمه کردن درست و حسابی مدارک مشکل دارن بعد میان در مورد مهر سفارت هم نظر میدن!! آخه واقعا عضو شنگن بودن چه ربطی به مهر و تاییدیه ی سفارت داره؟!! شما دارید برای فنلاند اپلای میکنید و باید از قوانین فنلاند پیروی کنید. دیگه قوانین و تاییدیه ی آلمان چطوری میتونه مورد قبول واقع بشه! حرف این دارالترجمه واقعا خیلی مسخره بوده. اصلا شما به حرف اینها توجه نکنید و مبنا رو بزارید روی سایت دانشگاه ها و UAF.

با فرستادن مدارک + اپلیکیشن فرم نکته ی مثبت اینه که شما میتونید برای خودتون دو هفته زمان بخرید تا توی این دو هفته همه چیز رو کامل کنید و بعد براشون مدارک تکمیلی رو بفرستید. البته فکر کنم کار منطقی تر اینه که فقط اپلیکیشن فرم و تافل رو بفرستید و بعدش توی یه پست دیگه بیاید و مدارکی که به تایید سفارت فنلاند رسیده رو بفرستید که از هزینه ی الکی ترجمه ی دوباره ی مدارک و... جلوگیری بشه. البته اینها همه در صورتیه که اپلیکیشن فرم شما تا ددلاین حتما برسه. البته نمیدونم الان مدارکتون رو ارسال کردید یا نه. شما که فرستادید مدارک رو؟ تا ددلاین حتما میرسه؟

راستی مدرک تافلتون همین الان expire شده یا چند روزی به expire شدنش مونده؟
نقل قول  

آفلاین arya_farjand
**
نقل قول

31-01-2015, 03:25 PM
من مدارکو فرستادم ، از اعتبار تافلم حداکثر چند روز مونده، دیگه هرچی داشتم و نداشتم رو انداختم تو کیسه ذباله و پست کردم، امیدوارم ولی میدونم شانسم خیلی کمه
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

31-01-2015, 04:42 PM
(31-01-2015, 03:25 PM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکو فرستادم ، از اعتبار تافلم حداکثر چند روز مونده، دیگه هرچی داشتم و نداشتم رو انداختم تو کیسه ذباله و پست کردم، امیدوارم ولی میدونم شانسم خیلی کمه

بنظر من ترجمه مدارک را دوباره تهیه و به تایید سفارت برسانید و ارسال کنید

نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

31-01-2015, 07:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2015, 08:02 PM توسط ACU.)
(31-01-2015, 03:25 PM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکو فرستادم ، از اعتبار تافلم حداکثر چند روز مونده، دیگه هرچی داشتم و نداشتم رو انداختم تو کیسه ذباله و پست کردم، امیدوارم ولی میدونم شانسم خیلی کمه

دوست عزیز دانشگاه Oulu که ددلاینش دیروز تموم شده; یعنی مدارکتون باید دیروز میرسیده به UAF. اگه بعد از ددلاین برسه (یعنی بعد از January 30) بعید میدونم مدارکتون رو قبول کنند. امیدوارم ازتون قبول کنند. آیا مدارکتون رسیده الان؟
بهترین کار اینه که الان برای یه دانشگاه دیگه که هنوز ددلاینش نرسیده اپلیکیشن رو با خیال راحت پر کنید (LUT, UEF, Hanken, TUT) و شروع کنید با دقت مدارک مورد نیاز رو آماده کنید.

در مورد تست تافل هم مشکلی نیست اگه بعد از فرا رسیدن ددلاین پروگرم مورد نظرتون expire بشه. یعنی مثلا اگه ددلاین پروگرم مورد نظرتون February 2 هست و تست شما February 4 اکسپایر میشه هیچ مشکلی نیستش. اما توجه داشته باشید که بر اساس سایت UAF نتایج تست تافل شما از طرف تست سنتر باید ارسال بشه:
When requesting the TOEFL test centre to forward your results to us, please fill in University Admissions Finland’s Institution Code 3138 in the Score Report Recipient field. The testing centre must send the score slip directly to University Admissions Finland or make its electronic equivalent available to us. Please note that test results sent by the applicant will not be accepted. Be advised that after you have been informed of the test score, it takes approximately three weeks for the test result to reach University Admissions Finland

براتون آرزوی موفقیت میکنم.
نقل قول  

آفلاین arya_farjand
**
نقل قول

31-01-2015, 08:07 PM
متاسفانه رشته من تو فنلاند فقط دانشگاه هلسینکی وجود داره . استاد من خودش 6 سال هلسینکی درس خونده قرار شده با استاد خودش جابجا کنه که من هم برم امسال یکی دیگه از بچه ها حتی بدون مدرک زبان برای دکترا تو زیر شاخه پاليومگنت اکسپت شد . خود این استاده که گفت وضعیت زبان تو خیلی از اون سرتره . حالا منم از فرصت استفاده کردم و یه تیری تو تاریکی برای اینجا هم فرستادم . هرچند الان گرفتاری های دیگه ای هم دارم ولی الان اگه اکسپت کنن پیاده هم بلند میشم میرم .[img]images/smilies/angel.gif[/img]

هرچی هم که گشتم تو UAF‌ هیچ رشته مرتبطی ندیدم . اصلا تو کل فنلاند فقط ۳ تا مستر تو GeoScineses هست اونا هم ددلاین ها تموم شدست . باز ولی اگه کسی چیزی میدونه کمک میکنه بگه تا من همون کارو انجام بدم . دیگه حسابی فکرم از کار افتاده .
نقل قول  

آفلاین happyspring
**
نقل قول

04-02-2015, 04:49 PM
سلام دوستان
یه همفکری لطفا من میخام واسه یه رشته اپلای کنم که ددلاینش 18 فوریه هست. ازونجایی که شهرستان هستم و به خاطر شرایط کاری نمیتونم واسه تائید مدارکم برم سفارت میتونم به نظرتون مدارکم رو که تائید از سفارت آلمان داره (صرفا واسه زمان خریدن) پست کنم تا اگه نقص مدرک خورد یه فرصت داشتهه باشم؟
ممنون اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 04:17 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی