عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند www.universityadmission.fi

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
www.universityadmission.fi
آفلاین kardkond
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-01-2015, 10:57 PM
سلام مجدد
واسه LUT یجا دیگش پرسیده 
  • PREVIOUS STUDIES Please indicate your previous relevant studies (including credits and grades) for Programming, Software Engineering and Project Management Courses.

بنظر شما تمام درس هایی ک تو این زمینه ها ک پرسیده رو بنویسم یا اونایی ک نمره هام خوب شده... (نمره 10-12 بنویسیم بهتره یا کلا ننویسم)
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-01-2015, 02:56 AM
'kardkond dateline='' نوشته: سلام مجدد
واسه LUT یجا دیگش پرسیده 
  • PREVIOUS STUDIES Please indicate your previous relevant studies (including credits and grades) for Programming, Software Engineering and Project Management Courses.
    بنظر شما تمام درس هایی ک تو این زمینه ها ک پرسیده رو بنویسم یا اونایی ک نمره هام خوب شده... (نمره 10-12 بنویسیم بهتره یا کلا ننویسم)

سلام
والا این بخاطر سیستم فنلاند هست که میشه درسهایی را با اینکه رشته شما کلا چیز دیگری هست برداری مثلا من این پریود چند واحد کامپیوتر برداشتم در حالی که رشتم بیزینس هست در ایران ما نمی تونیم ازادانه کورس برداریم اینجا من حتی می تونم اشپزی مثلا بردارم
بنظر من ضرورتی نداره بنویسی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

11-01-2015, 09:30 AM
(11-01-2015, 02:56 AM)'saaaaam' نوشته:

سلام
والا این بخاطر سیستم فنلاند هست که میشه درسهایی را با اینکه رشته شما کلا چیز دیگری هست برداری مثلا من این پریود چند واحد کامپیوتر برداشتم در حالی که رشتم بیزینس هست در ایران ما نمی تونیم ازادانه کورس برداریم اینجا من حتی می تونم اشپزی مثلا بردارم
بنظر من ضرورتی نداره بنویسی

فکر کنم سوالم رو بد مطرح کردم ، من از این قبیل درس ها رو گذروندم ( از هر سه تاموضوع ) سوالم این بود ک نمره خوبارو بنویسم فقط ، یا اگه مثلا تو برنامه نویسی نمره 10 هم گرفتم ، اونم بنویسم...؟؟
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-01-2015, 11:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2015, 11:10 AM توسط ACU.)
(11-01-2015, 09:30 AM)'kardkond' نوشته:
فکر کنم سوالم رو بد مطرح کردم ، من از این قبیل درس ها رو گذروندم ( از هر سه تاموضوع ) سوالم این بود ک نمره خوبارو بنویسم فقط ، یا اگه مثلا تو برنامه نویسی نمره 10 هم گرفتم ، اونم بنویسم...؟؟

من دقیقا مطمئن نیستم در این مورد ولی نظر شخصی من اینه که اونا که به هر حال کارنامه رو اول و آخرش به دقت می بینند پس احتمالا این فیلد رو گذاشتن که درس های برنامه نویسی رو که شاید اسماشون یه جورایی فرق داره و به نظر برنامه نویسی نمیاد رو واسه راحتی کار اینجا ذکر کنی که اینا بدونند درس برنامه نویسی هست (یا حالا درس های دیگه مثل مهندسی نرم افزار) که توی پروسه ی چک کردن کارشون سریعتر انجام شه که بدونند دقیقا چند واحد از درس های مهم پاس کردی.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-01-2015, 03:55 PM

یک دلیل اینکار دوستمون اشاره کردن. یک دلیل دیگه هم این هست که وقتی تعداد اپلیکنت زیاد، امکان اینکه ریزنمرات چک کنند برای همه سخت. اگر شما درس ها بنویسید بررسی کردن براشون راحت تر هست و می توانند سریع تر اقدام کنند. اگر بخاطر مورد اول باشه هر چه تعداد درس های بیشتری بنویسید بنفعتان هست و اگر دلیل دوم باشه هرچه نمره بهتر باشه. معمولا ترکیب این دو دلیل که اینکار می کنند. 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-01-2015, 07:47 PM
سلام
بنظر من بهتر هست درسهایی که ارتباط بیشتری با رشته ای که اپلای کردین را بیاورید و البته نمره خوبی هم گرفته باشید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

13-01-2015, 12:44 AM
(12-01-2015, 07:47 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
بنظر من بهتر هست درسهایی که ارتباط بیشتری با رشته ای که اپلای کردین را بیاورید و البته نمره خوبی هم گرفته باشید

به نظر شما لازمه که UAF applicaiton number روی تک تک صفحات همه ی مدارک نوشته بشه؟ مثلا اگر کارنامه ۵ صفحه داره لازمه که شماره اپلیکیشن روی هر پنج صفحه نوشته بشه یا صفحه ی اول کافیه؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

13-01-2015, 08:27 AM
(13-01-2015, 12:44 AM)ACU نوشته:
به نظر شما لازمه که UAF applicaiton number روی تک تک صفحات همه ی مدارک نوشته بشه؟ مثلا اگر کارنامه ۵ صفحه داره لازمه که شماره اپلیکیشن روی هر پنج صفحه نوشته بشه یا صفحه ی اول کافیه؟
سلام
والا من روی صفحه اول و گوشه سمت چپ بالا با مداد نوشته بودم

نقل قول  

آفلاین hamed-gh6
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-01-2015, 06:12 PM
درود
دوستان UAF میل زده و گفته مدرکم ناقص هست و گفته باید grade scale رو اضافه کنم.
من بعد از این که تهیه و ترجمه کردم ،اینم باید تایید خارجه و دادگستری و سفارت داشته باشه ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-01-2015, 02:03 AM
'hamed-gh6 dateline='' نوشته: درود
دوستان UAF میل زده و گفته مدرکم ناقص هست و گفته باید grade scale رو اضافه کنم.
من بعد از این که تهیه و ترجمه کردم ،اینم باید تایید خارجه و دادگستری و سفارت داشته باشه ؟

سلام
تا جاییکه به یاد دارم فقط تایید دادگستری و خارجه نیاز بود برای سال قبل بعید می دونم سخت بگیرن

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-05-2025، 02:24 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی