عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند www.universityadmission.fi

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
www.universityadmission.fi
آفلاین ronin1987
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2014, 09:26 PM
(20-12-2014, 01:55 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام 
اگه تهران تشریف دارید دفتر پست شهرک غرب ارزانترین نرخ پست مدارک از طریق پست TNT را دارد من هم پارسال از طریق انها فرستادم فکر کنم 30 تومن از بقیه اداره پستها ارزانتر بود
اگه هر چهار دانشگاهی که اپلای کردین از طریق موسسه یونیورسیتی ادمیشن فنلاند بوده کافی هست چهارسری مدارک را جدا جدا در یک پاکت بزرگ قرار داده و به ادرس یونیورسیتی ادمیشن پست کنید منم پارسال اینکار را کردم

ممنون از راهنماییت .فقط من مدرکم مال دانشگاه ازاده دوستان می گفتن اگه بزاری تو پاکت خودشون(دانشگاه ازاد) بهتره نظر شما چیه؟ در مورد پاکت بزرگ که ادرس UAF  رو می نویسم حالا روی پاکتهای کوچکتر باید ادرس دانشگاه turku رو مثلا بنویسم یا اسم رشته .اخه فکر کنم اونا که بازش نمی کنن یک راست می فرستن به دانشگاه های دیگه. رو  این حساب به نظر شما چی بنویسم روی این پاکت کوچکتر که مطمئنا فرستاده بشه به تورکو؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-12-2014, 01:04 PM
(21-12-2014, 09:26 PM)'ronin1987' نوشته:
ممنون از راهنماییت .فقط من مدرکم مال دانشگاه ازاده دوستان می گفتن اگه بزاری تو پاکت خودشون(دانشگاه ازاد) بهتره نظر شما چیه؟ در مورد پاکت بزرگ که ادرس UAF  رو می نویسم حالا روی پاکتهای کوچکتر باید ادرس دانشگاه turku رو مثلا بنویسم یا اسم رشته .اخه فکر کنم اونا که بازش نمی کنن یک راست می فرستن به دانشگاه های دیگه. رو  این حساب به نظر شما چی بنویسم روی این پاکت کوچکتر که مطمئنا فرستاده بشه به تورکو؟
سلام 
دوست خوب همانطور که قبلا عرض کردم شما باید ترجمه مدارک تحصیلی خود را پس از تایید توسط دادگستری و وزارت خارجه به تایید سفارت فنلاند هم برسانید که در اینصورت اعتبار مدرک شما دیگه بستگی به تایید سفارت دارد و پاکت دانشگاه ازاد در اینصورت بی معنی هست
در مورد اینکه چند دانشگاه از طریق این موسسه اقدام کنید من دقیقا از این کاور شیشه ای های کاغذ A4 سه تا خریدم پارسال و داخل هر کدام جدا گانه یک سری مدارک گذاشتم و یک برچسب کوچیک هم روی هر کدام چسباندم و نام دانشگاه مربوطه و رشته را نوشتم در نهایت یک نامه هم نوشتم داخل پاکت بزرگه قرار دادم که من سه رشته زدم و هر پاکت مربوط به رشته جداگانه هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ronin1987
**
نقل قول

22-12-2014, 09:17 PM
(22-12-2014, 01:04 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام 
دوست خوب همانطور که قبلا عرض کردم شما باید ترجمه مدارک تحصیلی خود را پس از تایید توسط دادگستری و وزارت خارجه به تایید سفارت فنلاند هم برسانید که در اینصورت اعتبار مدرک شما دیگه بستگی به تایید سفارت دارد و پاکت دانشگاه ازاد در اینصورت بی معنی هست
در مورد اینکه چند دانشگاه از طریق این موسسه اقدام کنید من دقیقا از این کاور شیشه ای های کاغذ A4 سه تا خریدم پارسال و داخل هر کدام جدا گانه یک سری مدارک گذاشتم و یک برچسب کوچیک هم روی هر کدام چسباندم و نام دانشگاه مربوطه و رشته را نوشتم در نهایت یک نامه هم نوشتم داخل پاکت بزرگه قرار دادم که من سه رشته زدم و هر پاکت مربوط به رشته جداگانه هست

ممنون من مدارکم اماده هست یعنی مهر سفارت هم روی تمام اونا خورده +دادگستری+وزارت خارجه.من از این مراحل گذشتم. ببیند من فقط می خوام بدونم بدم  خود دانشگاه ازاد برای بفرسته(بخش امور بین المللش خودشون پست می کنن ) یا خودم برم دفتر مثلا TNT خودم بفرستم؟شما خودت تو پاکت معمولی مدارکتو گذاشتی یا از دانشگات گرفتی .مثل اینکه برای این کار پاکت مخصوص دارن که آرم و شیتیل پیتیل دانشگاه روش هست.می گن اینجوری بهتره(حالا انگار دانشگاه اکسفورده[img]images/smilies/tongue.gif[/img])
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-12-2014, 12:52 AM
(22-12-2014, 09:17 PM)'ronin1987' نوشته:
ممنون من مدارکم اماده هست یعنی مهر سفارت هم روی تمام اونا خورده +دادگستری+وزارت خارجه.من از این مراحل گذشتم. ببیند من فقط می خوام بدونم بدم  خود دانشگاه ازاد برای بفرسته(بخش امور بین المللش خودشون پست می کنن ) یا خودم برم دفتر مثلا TNT خودم بفرستم؟شما خودت تو پاکت معمولی مدارکتو گذاشتی یا از دانشگات گرفتی .مثل اینکه برای این کار پاکت مخصوص دارن که آرم و شیتیل پیتیل دانشگاه روش هست.می گن اینجوری بهتره(حالا انگار دانشگاه اکسفورده[img]images/smilies/tongue.gif[/img])
سلام
والا من بردم دفتر پستی شهرک غرب انجا نماینده تی ان تی هست و پاکت هم خودش داد بعد من سه بسته جداگانه که برای سه دانشگاه بود را داخلش قرار دادم و نامه را هم داخل بسته بزرگه گذاشتم و فرستادم
علت این بود که اگر از دفتر پست دی اچ ال دانشگاه ازاد می فرستادم مثلا 120 تومن هزینش بود از این طریق من 85000 تومن هزینه کردم و ارزانتر بود

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

28-12-2014, 02:29 AM
سلام
من داشتم سایت UAF رو تکمیل میکردم واسه یکی از دانشگاه ها ، یجاش نوشته motivation letter ک اجباری هست ، زیرش هم چند تا سوال دیگه پرسیده ک optional هست...
خواستم ببینم این موتیویشن لتر با sop خیلی فرق داره با توجه به اینکه محدودیت 7000 کارکتری داره ؟ (تو بخش خودش چیز زیادی دستگیرم نشد حقیقتش)
سوال دوم اینکه اون بخش های آپشنال و اگه پر نکنیم زیاد اشکال نداره...؟؟ مثلا پرسیده کدوم بخشای این رشته بیشتر قوی هستید و تجربه دارید.. از این دست سوالات...
ممنون از وقتی ک میذارید
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-12-2014, 04:32 PM
(28-12-2014, 02:29 AM)'kardkond' نوشته: سلام
من داشتم سایت UAF رو تکمیل میکردم واسه یکی از دانشگاه ها ، یجاش نوشته motivation letter ک اجباری هست ، زیرش هم چند تا سوال دیگه پرسیده ک optional هست...
خواستم ببینم این موتیویشن لتر با sop خیلی فرق داره با توجه به اینکه محدودیت 7000 کارکتری داره ؟ (تو بخش خودش چیز زیادی دستگیرم نشد حقیقتش)
سوال دوم اینکه اون بخش های آپشنال و اگه پر نکنیم زیاد اشکال نداره...؟؟ مثلا پرسیده کدوم بخشای این رشته بیشتر قوی هستید و تجربه دارید.. از این دست سوالات...
ممنون از وقتی ک میذارید

سلام
تقریبا همان هست فقط در ان باید ذکر کنید چرا این رشته و دانشگاه را انتخاب کردید و یک صفحه با فونت تایمز نیورومن 12 تا نهایت یک و نیم صفحه کافی هست
بنظر من حتما تکمیل کنید و جوابهای کاملا منطقی بدهید

نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

29-12-2014, 01:40 AM
(28-12-2014, 04:32 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
تقریبا همان هست فقط در ان باید ذکر کنید چرا این رشته و دانشگاه را انتخاب کردید و یک صفحه با فونت تایمز نیورومن 12 تا نهایت یک و نیم صفحه کافی هست
بنظر من حتما تکمیل کنید و جوابهای کاملا منطقی بدهید

ممنون از راهنمایی...
سوال دیگه اینکه اون دانشگاه هایی ک ریکامندیشن میخوان ، باید حتما نامه تو پاکت و مهر و موم و این صوبتا باشه یا بصورت یک برگ تو مدارکمون باشه هم مشکلی نیست...
ممنون از وقتی ک میذارید...
نقل قول  

آفلاین ronin1987
**
نقل قول

29-12-2014, 09:41 PM
سلام
دوستان من زیر ترجمه ریز نمراتم grading scale ایرانو توضیح داده به چه صورته ولی یکی از دوستان می گفت باید بری از وزارت علوم تو شهرک غرب نامه بگیری حالا لازمه من این کارو بکم؟من مدرکم از دانشگاه ازاده بازم باید برم وزارت علوم برای این نامه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-12-2014, 11:38 PM
(29-12-2014, 09:41 PM)'ronin1987' نوشته: سلام
دوستان من زیر ترجمه ریز نمراتم grading scale ایرانو توضیح داده به چه صورته ولی یکی از دوستان می گفت باید بری از وزارت علوم تو شهرک غرب نامه بگیری حالا لازمه من این کارو بکم؟من مدرکم از دانشگاه ازاده بازم باید برم وزارت علوم برای این نامه؟
ممنون

سلام
چند مورد از من هم این grading sys رو خواسته بودند، ولی گفته بودن در صورتی که کارنامتون این قسمت رو نداره!!! من فکر نمیکنم دیگه مجزا نیاز داشته باشید. بهترین راه اینه که از کودینتور خود دانشگاه بپرسید.

کارنامه ی من نداشت و دانشگاه من رو به وزارت علوم خ فرصت فرستاد ولی متصدی به هیچ عنوان قبول نکرد و گفت که باید از دانشگاه بگیرید و بیارید اینجا، وظیفه ی ما هم فقط تائید مدارکه. شاید قضیه ی شعبه ی شهرک غرب فرق کنه...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-12-2014, 01:11 AM
(29-12-2014, 01:40 AM)'kardkond' نوشته:
ممنون از راهنمایی...
سوال دیگه اینکه اون دانشگاه هایی ک ریکامندیشن میخوان ، باید حتما نامه تو پاکت و مهر و موم و این صوبتا باشه یا بصورت یک برگ تو مدارکمون باشه هم مشکلی نیست...
ممنون از وقتی ک میذارید...
سلام دوست خوبم
اینجا خیلی به تقلب اهمیت می دهند در هنگام تهیه توصیه نامه حتما متن را استاد یا خودتان بنویسید و از جایی کپی پیست نکنید و در پاکت مهر موم دار و با امضا استاد درب پاکت ارسال کنید سر برگ هم حتما داشته باشد

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 10:26 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی