عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند www.universityadmission.fi

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
www.universityadmission.fi
آفلاین mehrdadbala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-12-2014, 08:24 PM
(16-12-2014, 02:13 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام بر شما
در مورد ترجمه مدارک تحصیلی که من شخصا به دارالترجمه ای در انقلاب رفتم و هر دو پروسه تایید توسط وزارت خارجه و دادگستری را هم به انها محول کردم اگر خیلی کار شما فوری باشد معمولا دو روزه و در غیر اینصورت تا 4 روز تحویل می دهند 
والا هزینه مهر دادگستری تا جایی که شنیدم بیشتر از پارسال شده بهتر هست از دارالترجمه بپرسید و در نهایت برای فنلاند بعد از تایید توسط دادگستری و خارجه سفارت نیز باید تایید کند که پارسال بابت هر دانشنامه و ریز نمرات 30 یورو می گرفتند

این مبلغ 30 یورو رو معادل ریالیش رو میگیرن توی سفارت یا باید خودمون ارز ببریم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-12-2014, 09:15 PM
(17-12-2014, 08:24 PM)'mehrdadbala' نوشته:
این مبلغ 30 یورو رو معادل ریالیش رو میگیرن توی سفارت یا باید خودمون ارز ببریم؟
متاسفانه باید یورو تهیه کنید و با خود ببرید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ronin1987
**
نقل قول

19-12-2014, 01:12 AM
سلام دوستان
این ترجمه ریز نمرات بالاش جای خالی عکس داره ایا لازمه عکسمو بچسبونم ؟ اگه اره با چسب یا منگنه؟ و اینکه برای پست مدارک به فلاند کجا رو پیشنهاد می کنید که ارزون و مطمئن باشه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-12-2014, 03:03 AM
(19-12-2014, 01:12 AM)'ronin1987' نوشته: سلام دوستان
این ترجمه ریز نمرات بالاش جای خالی عکس داره ایا لازمه عکسمو بچسبونم ؟ اگه اره با چسب یا منگنه؟ و اینکه برای پست مدارک به فلاند کجا رو پیشنهاد می کنید که ارزون و مطمئن باشه؟
ممنون

سلام
دوست عزیز به هیچ وجه عکس نچسبانید ضروری نیست
اول مدارک را تایید دادگستری و خارجه کنید و بعد ببرید سفارت فنلاند در تهران تا انها هم برای شما تایید کنند بعد پس از اپلای در سایت استادی ادمیشن فنلاند به ادرس انها ارسال کنید
یاد اوری می شود کپی اپلیکشن خودتون را باید همراه مدارک بفرستید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ronin1987
**
نقل قول

19-12-2014, 01:59 PM
(19-12-2014, 03:03 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام
اول مدارک را تایید دادگستری و خارجه کنید و بعد ببرید سفارت فنلاند در تهران تا انها هم برای شما تایید کنند بعد پس از اپلای در سایت استادی ادمیشن فنلاند به ادرس انها ارسال کنید

ممنون.فقط برای پست کردن DHL TNT یا پست کارا خودمون کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ من الان تمام مدارکم حاضره ایا خودم باید پست کنم یا ببرم واحد بین الملل دانشگاه ازاد اونا برام پست کنن؟ سوال اخرم اینکه من چهار جا می خوام پست کنم حالا اینطور میشه که تو یک بسته بزرگتر چهار تا پاکت کوچیک تر می زارن (اگه بخوام چهار تا رو با یک پست بفرستم) حالا روی هر کدوم از این چهار تا باید اسم اون دانشگاههو+ ادرسشون + اسم رشته رو بنویسم؟کلا برای کسی که با یک پست می خواد مدارکشو بفرسته باید چه جوری انها رو از هم جدا کنه که قاطی نشن؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-12-2014, 04:14 PM
(19-12-2014, 01:59 PM)'ronin1987' نوشته:
ممنون.فقط برای پست کردن DHL TNT یا پست کارا خودمون کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ من الان تمام مدارکم حاضره ایا خودم باید پست کنم یا ببرم واحد بین الملل دانشگاه ازاد اونا برام پست کنن؟ سوال اخرم اینکه من چهار جا می خوام پست کنم حالا اینطور میشه که تو یک بسته بزرگتر چهار تا پاکت کوچیک تر می زارن (اگه بخوام چهار تا رو با یک پست بفرستم) حالا روی هر کدوم از این چهار تا باید اسم اون دانشگاههو+ ادرسشون + اسم رشته رو بنویسم؟کلا برای کسی که با یک پست می خواد مدارکشو بفرسته باید چه جوری انها رو از هم جدا کنه که قاطی نشن؟
ممنون

به نظر من از همان دو پست معتبر استفاده کنید. قابلیت رهگیری و جوابگو بودن این دو پستها از مزایای اونا نسبت به سایر پستهای موجود در ایرانه. روی تمامی پاکتهای آدرس فرستنده و گیرنده رو بنویسید، اینطوری احتمال رسیدن بیشتره، هرچند پرسنل دانشگاه به همان ترتیبی که دریافت میکنند ضمیمه پرونده می کنند. مدارکی که مربوط به دانشگاه آزاد هست رو بدید بزارن تو پاکت خودشون و پاکت رو بگیرید و با سایر مدارک پست کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-12-2014, 06:41 PM
(19-12-2014, 03:03 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام

اگه برای University Admissions Finland دارید مدارک رو میفرستید یادتون نره که شماره اپلیکیشنتون رو حتما باید روی مدارک بنویسید. من روی تک تک صحفه های ریز نمراتم پایین سمت چپ نوشتم و روی سایر مدارک (مثل کپی پاسپورت) هم همینطور.
نقل قول  

آفلاین ronin1987
**
نقل قول

19-12-2014, 10:01 PM
(19-12-2014, 06:41 PM)'ACU' نوشته:
اگه برای University Admissions Finland دارید مدارک رو میفرستید یادتون نره که شماره اپلیکیشنتون رو حتما باید روی مدارک بنویسید. من روی تک تک صحفه های ریز نمراتم پایین سمت چپ نوشتم و روی سایر مدارک (مثل کپی پاسپورت) هم همینطور.

ممنون دوست عزیز .فقط مطمئنی ایرادی نداره من با خودکار روی مدارکم شماره بنویسم؟چون 30 یورو دادم برای هر مدرکم می ترسم فلاندی ها گیر بدن
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-12-2014, 11:05 PM
(19-12-2014, 10:01 PM)'ronin1987' نوشته:
ممنون دوست عزیز .فقط مطمئنی ایرادی نداره من با خودکار روی مدارکم شماره بنویسم؟چون 30 یورو دادم برای هر مدرکم می ترسم فلاندی ها گیر بدن

دوست عزیز شما مگه Application form رو از اکانت فونیماتون compile نکردین؟
توی اولین صفحه ی اون فایل پی دی اف اینو نوشته:
To complete your application, please follow the instructions below:
1. Print out and sign the Application Form.
2. Collect the required application enclosures (listed below). Please note that some documents may be required to be sent
separately by a third party. Make sure all documents are delivered in time.
3. Mark your Application Form number on each enclosure and the lower left corner of the envelope.
4. Submit your application to University Admissions Finland by post or drop the documents to our mailbox. Make sure the
application form reaches UAF by the end of the application period at 16.00(GMT+2) at the latest.
حالا باز برای اینکه مطمئن تر بشید میتونید یه ایمیل به UAF بزنید و ازشون دقیقا بپرسید که اگه با خودکار بنویسید مشکلی داره یا نه. 
جوابشون رو اینجا بذارید شاید به درد بقیه ی دوستان هم بخوره بعدا. Smile
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-12-2014, 01:55 PM
(19-12-2014, 01:59 PM)'ronin1987' نوشته:
ممنون

سلام 
اگه تهران تشریف دارید دفتر پست شهرک غرب ارزانترین نرخ پست مدارک از طریق پست TNT را دارد من هم پارسال از طریق انها فرستادم فکر کنم 30 تومن از بقیه اداره پستها ارزانتر بود
اگه هر چهار دانشگاهی که اپلای کردین از طریق موسسه یونیورسیتی ادمیشن فنلاند بوده کافی هست چهارسری مدارک را جدا جدا در یک پاکت بزرگ قرار داده و به ادرس یونیورسیتی ادمیشن پست کنید منم پارسال اینکار را کردم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 03:57 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی