28-12-2014, 04:32 PM
(28-12-2014, 02:29 AM)'kardkond' نوشته: سلام
من داشتم سایت UAF رو تکمیل میکردم واسه یکی از دانشگاه ها ، یجاش نوشته motivation letter ک اجباری هست ، زیرش هم چند تا سوال دیگه پرسیده ک optional هست...
خواستم ببینم این موتیویشن لتر با sop خیلی فرق داره با توجه به اینکه محدودیت 7000 کارکتری داره ؟ (تو بخش خودش چیز زیادی دستگیرم نشد حقیقتش)
سوال دوم اینکه اون بخش های آپشنال و اگه پر نکنیم زیاد اشکال نداره...؟؟ مثلا پرسیده کدوم بخشای این رشته بیشتر قوی هستید و تجربه دارید.. از این دست سوالات...
ممنون از وقتی ک میذارید
سلام
تقریبا همان هست فقط در ان باید ذکر کنید چرا این رشته و دانشگاه را انتخاب کردید و یک صفحه با فونت تایمز نیورومن 12 تا نهایت یک و نیم صفحه کافی هست
بنظر من حتما تکمیل کنید و جوابهای کاملا منطقی بدهید
تقریبا همان هست فقط در ان باید ذکر کنید چرا این رشته و دانشگاه را انتخاب کردید و یک صفحه با فونت تایمز نیورومن 12 تا نهایت یک و نیم صفحه کافی هست
بنظر من حتما تکمیل کنید و جوابهای کاملا منطقی بدهید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]