عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا دانشگاه‌‌های کانادا University of Toronto

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
University of Toronto
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-09-2012, 11:37 AM
(01-09-2012, 11:11 AM)Paradise4 نوشته: ببخشید یک سوال داشتم. در این دانشگاه گفته که مدارک رو از دانشگاه در یک original envelope میگذارید و با امضا دانشگاه روی اون و sealed شده خودتون میتونید بفرستید. یعنی همون ترجمه مدارک دانشگاه رو ببرم و بدم که دانشگاه مهر و موم کنه ؟! دیگه اینکه نمیشه ببرم دارالترجمه و اونا مهر بزنن و بعد بفرستم ؟! چون در دارالترجمه به من گفتن که ما هم این کار رو میکنیم.
یک سوال دیگه اینکه گفته مدارک ترجمه شده با اصلشون رو باید بفرستید ؟! یعنی اگر پذیرش نشم، اصلشو برمیگردونن !؟
ممنون از راهنماییتون.
اگر دانشگاه تون ریزنمره انگلیسی می ده، اون رو داخل پاکت دانشگاه می ذارن براتون، روی پاکت رو مهر و امضا می کنند و چسب می زنند. بعد شما می فرستید. اگر هم دانشگاه ریزنمره فارسی می ده، که می برید دارالترجمه و بعد از اینکه ترجمه شد، می برید دانشگاه و اونها می ذارن تو پاکت و همون روند تکرار می شه.

من اولین بار هست می شنوم جایی اصل مدرک رو برای پذیرش بخواد. فکر کنم منظورشون رو طور دیگه ای برداشت کردید.

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-09-2012, 11:40 AM
جملشو اینجا نوشتم:

All non-English language documents must be officially translated into English and submitted to the University of Toronto together with the originals. If you are unable to submit official documents, please contact the graduate unit directly.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-09-2012, 11:56 AM
(01-09-2012, 11:40 AM)Paradise4 نوشته: جملشو اینجا نوشتم:

All non-English language documents must be officially translated into English and submitted to the University of Toronto together with the originals. If you are unable to submit official documents, please contact the graduate unit directly.
واقعیتش من بعید می دونم در مرحله application نیازی به پست اصل مدارک باشه. به احتمال زیاد همون بخش دوم نوشته شون که گفته با ما تماس بگیرید، برای همین هست، و بهتون گفته خواهد شد نیازی به پست اصل مدرک نیست. باز دوستانی که تجربه در این خصوص دارند بهتر می تونند نظر بدند.

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-09-2012, 12:44 PM
من زمانی که برای این دانشگاه مدارکم رو میفرستادم هنوز اصل مدرک رو نداشتم. فقط ریز نمرات رسمی رو بردم دارالترجمه و ترجمه رسمی با مهر وزرات امور خارجه و دادگستری رو بردم دانشگاه و اونها هم مهر زدن و گذاشتن توی پاکت روی پاکت رو هم مهر زدن و همون رو فرستادم.
اصولا هیچ دانشگاهی از شما اصل مدرک رو نمیخواد مگر در زمان ثبت نام. منظورش از original هم احتمالا همین کاری هست که دارالترجمه میکنه. یعنی نسخه انگلیسی به نسخه فارسی پانچ شده و شما هردوش رو میفرستین.
باز هم برای اینکه مطمئن شین میتونین مکاتبه کنین ولی در هرصورت هیچ جایی من نشنیدم که بگه خود مدرک رو بفرست. چون مشکلات بسیاری مثل گم شدن ممکنه پیش بیاد که اون وقت تهیه دوباره مدرک میدونین که چقدر دردسر داره.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-09-2012, 09:24 AM
کاملا با نظر m.ost موافقم. اصولا به هیچ وجه اصل مدارک‌تون رو موقع اپلای کردن برای دانشگاه نفرستید. در صورتی که این کار رو بکنید، می‌شه گفت به طور قطع مدارک‌تون رو از دست خواهید داد!
وقتی در جایی گفته می‌شه ترجمه رو همراه با اصل بفرستید، معمولا منظور این هست که مدرک رو به زبان اصلی هم ارسال کنید و فقط ترجمه رو نفرستید. دارالترجمه‌ها معمولا کپی مدرک فارسی شما رو هم ضمیمه ترجمه می‌کنند. فرستادن اصل ترجمه و همین کپی ضمیمه شده کافی هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

05-09-2012, 12:47 PM
مرسی از دوستان برای راهنمایی های خوبتون.

یک سوال دیگرم اینه که اسکن مدارک رو بصورت رنگی یا سیاه و سفید در فایل PDF بگذارم؟ اینو از این جهت پرسیدم چون کپی فارسی که دارالترجمه ضمیمه کرده سیاه و سفید هست، برای هماهنگی من هم سیاه و سفید بفرستم؟ اگر رنگی باشه بعدا گیر ندن که مدارکی که با پست فرستادم و سیاه و سفید است با اسکن هماهنگ نیست !! ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-09-2012, 01:52 PM
من اگر مدارکی که میفرستادم رنگی بودن و به اسکنش هم نیاز بوده رنگی اسکن میکردم و اگر سیاه و سفید بوده هم به همین ترتیب. ریز نمرات هم اکثرا سیاه و سفید هستن (به جز مهرایی که میخوره) و نیاز به اسکن رنگی نیست.

درسته این دانشگاه کلا پروسه پذیرشش خیلی دردسر داره ولی در این حد هم سخت نمیگرین دوست عزیز.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

10-10-2012, 11:37 AM
یک سوال در مورد financial aid داشتم. می خواستم apply کنم ولی با توجه به اینکه این دانشگاه گفته در دوره graduate حدودا 17 هزار کمک میکنه این مبلغ کامل برای پرداخت tuition میره و کلی هزینه های دیگه هست برای زندگی در سال و اگر هم یک استاد منو به عنوان RA نپذیره که خیلی هزینه بالاست. کسی هست که بدونه آیا منبع کمک مالی دیگری در دانشگاه تورونتو هست یا نه ؟! میشه دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند. ممنون
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

11-10-2012, 01:03 PM
(10-10-2012, 11:37 AM)Paradise4 نوشته: یک سوال در مورد financial aid داشتم. می خواستم apply کنم ولی با توجه به اینکه این دانشگاه گفته در دوره graduate حدودا 17 هزار کمک میکنه این مبلغ کامل برای پرداخت tuition میره و کلی هزینه های دیگه هست برای زندگی در سال و اگر هم یک استاد منو به عنوان RA نپذیره که خیلی هزینه بالاست. کسی هست که بدونه آیا منبع کمک مالی دیگری در دانشگاه تورونتو هست یا نه ؟! میشه دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند. ممنون
من خیلی اطلاع دقیق ندارم، ولی فکر می کنم این هزینه همراه با waive شدن شهریه باشه. معمولاً دانشگاه ها فاند رو به این صورت می دند و دانشگاهی مثل Toronto هم بعیده فاندی که می ده کامل نباشه. حالا باز دوستان باتجربه تر بهتر می تونن نظر بدند. البته اگر لینکش رو هم بذارین شاید بهتر بشه نظر داد.

نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

14-10-2012, 04:14 PM
ببخشید یک سوال داشتم. من در دانشگاه تورنتو موقع ثبت نام دیدم که نوشته Personal Statement لازم دارند ولی در فایل ثبت نام برای load مدارک نوشته، letter of intent . این دو چه فرقی باهم دارند ؟! من اگر PS رو بفرستم درسته ؟!؟! میشه راهنمایی کنید ؟! ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 09:58 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی