عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
Submission Cheklist

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Submission Cheklist
آفلاین nasi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-06-2012, 12:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 01:27 PM توسط Nasim67.)
دوستان،
اگر در فرایند سابمیت کردن مقالات خود با سوالی مواجه شدید،می توانید از این تاپیک برای مطرح کردن آن استفاده نمایید.
با تشکر
مدیریت انجمن مقالات

======================================================================

سلام
کسی میدونه واسه استفاده از مقالات سایر نویسندگان در مقاله خودت،لازم به اجازه گرفتن از تمام اون نویسندگان هست یا نه؟آخه تو سایت مجله "international journal of production economic" نوشته:
permission has been obtained for use of copyrighted material from other sources (including the Web
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-06-2012, 01:32 PM
شما وقتی به مقاله‌ای ارجاع می‌دید نیازی به اجازه گرفتن از نویسندگان یا موسسه‌ای که مقاله رو چاپ کرده ندارید. متن گفته شده برای مواقعی هست که شما مثلا عکس، نمودار یا موارد این چنینی رو از مقاله یا به طور کلی جای دیگه‌ای برداشته باشید و عینا در مقاله خودتون گذاشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین nasi
**
نقل قول

04-06-2012, 05:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2012, 09:32 PM توسط Nasim67.)
سلام
من یه سوال در مورد فونت و سایز نوشتن یه مقاله دارم؟ در سایت مجله فقط در مورد سایز و فونت شکل ها نوشته ؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-06-2012, 05:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2012, 09:32 PM توسط Nasim67.)
(04-06-2012, 05:26 PM)nasi نوشته: سلام
من یه سوال در مورد فونت و سایز نوشتن یه مقاله دارم؟ در سایت مجله فقط در مورد سایز و فونت شکل ها نوشته ؟
اگر برای مجله خاصی میفرستین که باید بگم معمولا فرمت مقاله رو میتونید تو سایت مجله پیدا کنید از جمله فونت و شکل و همه اطلاعات مورد نیاز رو
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-06-2012, 08:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2012, 09:31 PM توسط Nasim67.)
nasi جان
در هر ژورنال بخشی به نام Guide for Authors وجود داره که تمام نکاتی که در مورد فرمت مقاله باید رعایت کنید،اونجا کامل توضیح داده شده.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-06-2012, 08:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2012, 09:33 PM توسط Nasim67.)
در تکمیل حرف های دوست خوبم سعید، باید اضافه کنم که، اکثر مجلات در صفحه اول آدرس اینترنتی شون، یک فایل DOC یا RTF به عنوان نمونه قرار میدهند که شما میتونید تمام template مورد نظر اون مجله (شامل نوع و اندازه قلم، تعداد خطوط در هر صفحه و...) رو در اون فایل به صورت دقیق مشاهده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین nasi
**
نقل قول

05-06-2012, 07:33 PM
ولی من هر چی گشتم هیچ چیزی راجع به فونت و سایز مقاله ننوشته بود فقط در مورد فونت و فرمت شکلها نوشته
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-06-2012, 09:45 PM
(05-06-2012, 07:33 PM)nasi نوشته: ولی من هر چی گشتم هیچ چیزی راجع به فونت و سایز مقاله ننوشته بود فقط در مورد فونت و فرمت شکلها نوشته
چه ژورنالی مد نظرتونه؟شاید از زیر چشمتون رد میشه!اگر مطمئن هستید که کامل گشتید،معمولا در وب سایت ژورنال ها آدرس ایمیلی میذارن که در صورت داشتن سوال باهاشون در ارتباط باشید،می تونید میل بزنید و بپرسید.اگر هم همچین میلی معرفی نکرده بودن(که خیلی احتمالش کم هست)،به editor-in-chief اون ژورنال میل بزنید و بپرسید.راهنماییتون می کنند.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین nasi
**
نقل قول

06-06-2012, 07:55 PM
(05-06-2012, 09:45 PM)Nasim67 نوشته: چه ژورنالی مد نظرتونه؟شاید از زیر چشمتون رد میشه!اگر مطمئن هستید که کامل گشتید،معمولا در وب سایت ژورنال ها آدرس ایمیلی میذارن که در صورت داشتن سوال باهاشون در ارتباط باشید،می تونید میل بزنید و بپرسید.اگر هم همچین میلی معرفی نکرده بودن(که خیلی احتمالش کم هست)،به editor-in-chief اون ژورنال میل بزنید و بپرسید.راهنماییتون می کنند.
موفق باشید

international journal of production economics
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-06-2012, 08:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2012, 08:23 PM توسط amin_mb.)
(06-06-2012, 07:55 PM)nasi نوشته: international journal of production economics
دوست خوبم، در صورتی که ژورنال مورد نظر شما این ژورنال باشه، کافی بود طبق راهنمایی نسیم جان، به قسمت Guides for Authors بروید.
فایل PDF راهنمای نویسنده هم در بالای همون صفحه قابل دانلود هست.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 29-05-2025، 10:26 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی