عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)

صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)
آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-10-2011, 11:18 AM
سلام
حسن روحی هستم.دانشجوی ترم 7 مهندسی برق-الکترونیک.در حال حاضر هم در حال امادگی برای امتحان IELTS پنجم اذر ماه هستم و همچنین در حال اماده کردن مدارک برای اپلای پاییز 2012.علاقه مند به رشته ی انرژی های تجدید پذیر .میتونم در مورد دانشگاه های کشور روسیه بلاروس اوکراین استونی اسلوونی اسلواکی مجارستان لتوانی لتونی و سایر کشورهای اروپای شرقی اطلاعاتی رو در اختیار دوستان قرار بدم.از معرفی شهر ها کشورها گرفته تا معرفی دانشگاه های انگلیسی زبان در کشورهای اروپای شرقی(ترجیحا در در زمینه ی برق قدرت و انرژی)و در کل دانشگاه های اروپایی که برق رو به انگلیسی ارائه میکنند.
امید وارم که بتونم کمکی کرده باشم

آفلاین amjad5632
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2012, 06:56 PM
(27-10-2011, 11:18 AM)rulany نوشته: من فارغ
سلام
حسن روحی هستم.دانشجوی ترم 7 مهندسی برق-الکترونیک.در حال حاضر هم در حال امادگی برای امتحان IELTS پنجم اذر ماه هستم و همچنین در حال اماده کردن مدارک برای اپلای پاییز 2012.علاقه مند به رشته ی انرژی های تجدید پذیر .میتونم در مورد دانشگاه های کشور روسیه بلاروس اوکراین استونی اسلوونی اسلواکی مجارستان لتوانی لتونی و سایر کشورهای اروپای شرقی اطلاعاتی رو در اختیار دوستان قرار بدم.از معرفی شهر ها کشورها گرفته تا معرفی دانشگاه های انگلیسی زبان در کشورهای اروپای شرقی(ترجیحا در در زمینه ی برق قدرت و انرژی)و در کل دانشگاه های اروپایی که برق رو به انگلیسی ارائه میکنند.
امید وارم که بتونم کمکی کرده باشم

سلام من فارغ التحصیل مهندسی مکانیک هستم چند وقت پیش دانشگاه های اسلونی نظرم رو جلب کرد میخواستم بدونم امکان گرفتن بورس و پذیرش از دانشگاه های اروپای شرقی چقدر است. پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-03-2012, 11:05 PM
گرفتن بورس اونم در مقطع ارشد اونم در اروپای شرقی غیر ممکن هست تقریبا. اما پذیرش خوب شانس زیادی داری.البته بستگی به معدلت و دانشگاهی که داری اپلای میکنی داره.اسلوونی گرون در میاد کلا! حواست باشه.چون شهریه دانشگاه های تقریبا سالی 4000تا 5000 یورو هست در سال.از این نظر میگم گرون که هزینه ی تحصیل با جایی مثل فرانسه المان فنلاند و... برابر یا حتی گرون تر هم هست.اما در مقایسه با بعضی از این کشورهای اسیایی انتخاب خوبی میتونه باشه.

آفلاین farhang1372
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-12-2013, 12:43 AM
سلام
rulany جان من برق-قدرت میخونم کدوم کشور اروپای شرقی رو برای رشته من برای ارشد و دکترا پیشنهاد میکنین؟میخواستم اگه اشکالی نداره نظرتونو درباره کشور فنلاند و المان هم بدونم؟(برای ادامه تحصیل برای رشته خودم)
میدونم سوالم کلیه ولی با توجه به اینکه شما هم رشتتون برق هستش همه جوانبشو در نظر بگیرین.جوابتون میتونه خیلی توی انتخاب کشور مقصد بهم کمک کنه از این نظر میگم که با نگاه کردن به جوابهاتون به بچه ها احساس کردم واقعا میتونم ازتون مشورت بگیرم و بهتون اعتماد کنم.بنابراین میخوام بگم اگه لطف کنین کامل جوابمو بدین.مطمئن باشین از اینکه وقتتونو برام بذارین ضرر نمیکنین.
مرسی

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 9
11-12-2013, 01:26 AM
(11-12-2013, 12:43 AM)'farhang1372' نوشته: سلام
rulany جان من برق-قدرت میخونم کدوم کشور اروپای شرقی رو برای رشته من برای ارشد و دکترا پیشنهاد میکنین؟میخواستم اگه اشکالی نداره نظرتونو درباره کشور فنلاند و المان هم بدونم؟(برای ادامه تحصیل برای رشته خودم)
میدونم سوالم کلیه ولی با توجه به اینکه شما هم رشتتون برق هستش همه جوانبشو در نظر بگیرین.جوابتون میتونه خیلی توی انتخاب کشور مقصد بهم کمک کنه از این نظر میگم که با نگاه کردن به جوابهاتون به بچه ها احساس کردم واقعا میتونم ازتون مشورت بگیرم و بهتون اعتماد کنم.بنابراین میخوام بگم اگه لطف کنین کامل جوابمو بدین.مطمئن باشین از اینکه وقتتونو برام بذارین ضرر نمیکنین.
مرسی

سلام
با شرايط فعلي دلار ديگه كشورهاي اروژاي شرقي آنچنان ارزشي ندارند كه بخواي براشون هزينه كني.البته بستگي به اهدافت داره.اما اگر دنبال اقامت و كار هستي مطمئا كشورهاي اروپاي غربي بهتر هستند.
اما در كل در شرق اروپا كشور روسيه دانشگاه هاي خوبي داره.با اندكي تغيير در گرايش شما و متمايل شدن به انرژي دانشگاه تالين در كشور استوني هم خوبه.حالا اگر تركيه رو هم شرق اروپا به حساب بياريم 4  5 تا دانشاه بسيار عالي داره.
در مورد كشورهاي اروپاي غربي و شمالي دانشگاه آلتو فنلاند در قدرت خيلي قويه.در كشور نروژ دانشگاه NTNU .در كشور ايسلند دانشگاه univ of Iceland . در كشور آلمان دانشگاه فني مونيخ-آخن-دارمشتاد و برادنبورگ در شهر كوتبوس-و همچنين علمي كاربردي آخن و دارمشتاد خوب هستند.
در كشور بلژيك دانشگاه K.U.Leuven هم شرايط بسيار عالي داره.در ايتاليا هم polimi خيلي خوبه.دانشگاه ليژ هم خوبه.البته 2000تا شهريه داره.
دقت كن اين دانشگاه هايي كه گفتم يا رايگان هستند و يا شهريه ناچيز دارند.وگرنه دانشگاه هاي سوئد دانمارك و انگليس شما N تا دانشگاه خوب ميتوني پيدا كني.
دانشگاه  گرونوبل فرانسه هم گرايش انرژي رو به انگليسي ارائه ميده كه خيلي جالبه.وقت داري يه نگاه كن.
در اتريش فني وين و گراتس هم مستر انرژي رو ارائه ميدن كه متاسفانه به زبان آلماني هست.

آفلاین armince
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2014, 11:52 PM
سلام جناب روحی
کدوم دانشگاه اروپا کنترل یا انرژی های نو رو واسه phd فاند خوب میده؟
سپاس

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-02-2014, 06:12 PM
دانشگاه فني دانمارك و همچنين دانشگاه آلبورگ در دانمارك. دانشگاه NTNU در نروژ . آلتو در فنلاند. لاپنرانتا در فنلاند.KTH در سوئد. پلي ميلان در ايتاليا . دانشگاه Delft هلند. 

اين دانشگاه ها در زمينه ي انرژي تاژ هستند و گرفتن پذيرش از اينها كار سختي هست.البته دانشگاه لاپنرانتا يه لول پايين تر هست .
ميتوني پلي تكنيك پاريس و همچنين دانشگاه فني مونيخ رو هم اضافه كني

آفلاین armince
**
نقل قول

02-02-2014, 06:38 PM
(02-02-2014, 06:12 PM)'rulany' نوشته: دانشگاه فني دانمارك و همچنين دانشگاه آلبورگ در دانمارك. دانشگاه NTNU در نروژ . آلتو در فنلاند. لاپنرانتا در فنلاند.KTH در سوئد. پلي ميلان در ايتاليا . دانشگاه Delft هلند. 
اين دانشگاه ها در زمينه ي انرژي تاژ هستند و گرفتن پذيرش از اينها كار سختي هست.البته دانشگاه لاپنرانتا يه لول پايين تر هست .

ممنونم ازت.
ممکنه بفرمایید بطور معمول چه شرایطی برای پذیرش و فاند مد نظرشون هست بطور جنرال با توجه به اینکه گفتی گرفتن پذیرش سخته

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-02-2014, 07:02 PM
مثل همه جاهاي ديگه در دنيا رقابتي هست قضيه و با توجه به اينكه اكثرا در اروپا پوزيشني هست پس بستگي شديدي به شرايط ساير رقباي شما خواهد داشت. در مجموع معدل و مقاله بسيار مهم هستند و بعدش نمره زبان ميتونه تاثير گذار باشه

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-02-2014, 07:03 PM
(02-02-2014, 06:12 PM)'rulany' نوشته: دانشگاه فني دانمارك و همچنين دانشگاه آلبورگ در دانمارك. دانشگاه NTNU در نروژ . آلتو در فنلاند. لاپنرانتا در فنلاند.KTH در سوئد. پلي ميلان در ايتاليا . دانشگاه Delft هلند. 

با تشکر از پاسختون دوست من.
توضیحاتی که دادین برای مستر هم صادقه جناب rulany؟
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »