عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
Defer کردن به چه چیزهایی بستگی داره؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Defer کردن به چه چیزهایی بستگی داره؟
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-07-2012, 03:24 AM
من برای یه دانشگاه آمریکایی دیده بودم گفتن تا یه هفته قبل از شروع کلاسا به صورت رسمی Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-07-2012, 10:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2012, 10:07 AM توسط Pejman.)
ممنون امیر حسین جان.

کسی که دیفر می کنه، برای پیکاپ ویزا باید حتماً I-20 جدید هم همراهش باشه یا نه، می تونه با همون قبلی بره اگر که I-20 جدید دیر به دستش برسه؟ شنیدم خیلی دیر آدم برای پیکاپ بره ریکلیر می خوره.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

28-07-2012, 02:42 PM
نمی دونم والا دقیقا پژمان جان ولی حدس میزنم مشکلی نباشه با همون قدیمیه Smile
شاید بتونی اسکن I-20 جدید رو از دانشگاه از طریق ایمیل بگیری !! خودت خوب میدونی که تو این شرایط نباید ریسک کرد Tongue
ایشالا که بتونی راحت ویزات رو پیکاپ کنی
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-07-2012, 01:48 AM
(03-07-2012, 11:45 AM)Pejman نوشته: اگر ویزا به موقع برسه ولی آدم بخواد دیفر کنه (به دلایل شخصی)، همین که دانشگاه موافقت کنه کافی است؟ و آیا دانشگاه در چنین حالتی احتمالش هست درخواست دیفر رو قبول نکنه؟
معمولا دانشگاه‌ها با یک ترم دیفر کردن موافقت می‌کنند و موافقت دانشگاه کافیه. فقط توجه کنید که اگر فاند گرفته باشید، ممکنه فاندتون دچار مشکل بشه.
در صورتی که هنوز مطمئن نیستید که می‌خواهید دیفر کنید یا نه و ممکنه بعدا دیر بشه، به نظر من زودتر به دانشگاه ایمیل بزنید و بگید که یک احتمالی وجود داره که به این ترم نرسید و بپرسید ببینید که در صورتی که مجبور بشید دیفر کنید، تا کی وقت دارید بهشون اطلاع بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-07-2012, 02:40 AM
سلام دوباره

چند ماه پیش پرسیده بودم ک تا چند ترم میشه دیفر کرد ؟ اکثرا جواب دادن حداکثر یک ترم

تو اپلای امسال ، من فهمیدم که اکثر دانشگاه های آمریکا خودشون میگن دو ترم حداکثر میشه دیفر کرد(البته به غیر از آستین که چیزی به نام دیفر واسه این دانشگاه اصن تعریف نشده)
و در کنار این خیلی ها رو دیدم که دو ترم دیفر میکنند ؛ در نتیجه به نظرم قانون کلی روی حداکثر دو ترم دیفر هست

Smile
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

29-07-2012, 06:55 PM
من فکر می کنم این موضوع به مقطع تحصیلی هم ربط داره. برای دکتراها فکر می کنم یک ترم هم کاملاً روتین باشه، ولی برای فوق لیسانس چون مدت زمان تحصیلش کمتر هست و ممکنه بعضی درسها در هر ترم ارائه نشه، شاید فقط ترم پاییز امکان شروع دوره باشه. برای خود من دو مورد رو سراغ دارم که نوشته بودند فقط یک ترم می شه دیفر کرد، اما چند تا دیگه هم بودند که نوشته بودند تا یک سال دیفر ممکن هست.

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

14-08-2012, 07:49 AM
سلام
دانشگاه به من نامه late arrival نمیده و به همین علت باید دیفر کنم. یک سوالی برام پیش اومده: I20 جدیدی که برای ترم بعد صادر میشه فقط باید در تاریخ ورود تفاوت داشته باشه؟ (یعنی برفرض اگر تغییری در فاند به وجود بیاد باید دوباره رفت مصاحبه؟)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

15-08-2012, 12:55 AM
(14-08-2012, 07:49 AM)m.ost نوشته: سلام
دانشگاه به من نامه late arrival نمیده و به همین علت باید دیفر کنم. یک سوالی برام پیش اومده: I20 جدیدی که برای ترم بعد صادر میشه فقط باید در تاریخ ورود تفاوت داشته باشه؟ (یعنی برفرض اگر تغییری در فاند به وجود بیاد باید دوباره رفت مصاحبه؟)

آره اگر وضعیت فاند تغییر بکنه، باید دوباره مصاحبه بدی.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2012, 11:45 PM
دوستان دیفر که می کنیم، در I-20 جدید شماره SEVIS باید همون قبلی باشه؟

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-08-2012, 05:36 AM
(28-08-2012, 11:45 PM)Pejman نوشته: دوستان دیفر که می کنیم، در I-20 جدید شماره SEVIS باید همون قبلی باشه؟
پژمان جان قاعدتا شماره sevis نباید تغییر کنه ولی من از بعضیا شنیدم که بعد از دیفر شماره sevis شون تغییر کرده . به نظرم بهتره از خود دانشگاه سوال کنی و ازشون هم بخوای که I-20 جدید رو با همون SEVIS قبلی صادر کنن.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 09:25 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی