عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین fazelpour
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-12-2014, 02:55 PM
ممنون از راهنمایی شما
بله باید در مورد waiver بیشتر تحقیق کنم
1. نمیدونم دو گزینه اخرای فرم DS-2019هست :          
   proof of health insurance/Repatriation coverage from...to
proof of sevis fee 50$ from...to
فکر کنم چون با sevis ID اومده اون هم خود دانشگاه باید بده 
2. در مورد bank statement تاریخ مانده حساب نسبت به زمانی که میبریم سفارت مهمه؟ مثلا یک ماه زودتر باشه خیلی زوده؟ 
3. در offer letter من میزان ساعت کاری در هفته و مبلغ کمک هزینه ساعتی رو نوشتند. آیا این خوبه ؟ 
4. آیا از استاد بخواهم که research plan  برای کار تحقیقاتی دانشگاه مقصد برایم بنویسد برای سفارت؟
5. به نظر شما از دانشگاه ایران و یا استاد نامه ای برای سفارت داشته باشم خوب است یا نه ؟ (با توجه به اینکه دانشگاه من یه کم شرایط خاص داره که نمیدونم اصلا بهم ویزا میدن یا نه! )
به دلیل بند 212e کمک هزینه ای از دانشگاه مبدا نمیگیرم البته این طور که شما گفتید و در سایت خواندم هر دو دانشگاه در این مسئله تاثیر دارد!

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

24-12-2014, 10:02 PM
سلام بابک جان من چنتا سوال دارم . من معدل کارشناسیم ۱۴.۳۰ مهندسی مکانیک ارشدم هم ۱۷ مهندسی مکانیک هر دو دانشگاه ازاد. تافل و جی ار ای ندادم ولی تافل ۸۰ به بالا و حی ار ای و ۳۰۰ حساب کن شما ۱ مقاله isi هم دارم مدرم بین المللی بازرسی جوش هم از دانشگاه شریف دارم من برای دکترا میتونم از امریکا پذیرش بگیرم؟ اصلا رنک دانشگاه برام مهم نست و فاند. ایا برای ویزا برای من مشکل ساز نمیشه چون ارشد من گرایش تبدیل انرژی بوده . اصلا گرایشو بگم یا نگم؟ سوال اخرم اینه که چه زمینه کاری رو در مهندسی مکانیک انتحاب کنم که safe بااشه و جزو لیست TAL نباشه؟؟؟ با تشکر

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

29-12-2014, 10:12 AM
(24-12-2014, 02:55 PM)'fazelpour' نوشته: ممنون از راهنمایی شما
بله باید در مورد waiver بیشتر تحقیق کنم
1. نمیدونم دو گزینه اخرای فرم DS-2019هست :          
   proof of health insurance/Repatriation coverage from...to
proof of sevis fee 50$ from...to
فکر کنم چون با sevis ID اومده اون هم خود دانشگاه باید بده 
2. در مورد bank statement تاریخ مانده حساب نسبت به زمانی که میبریم سفارت مهمه؟ مثلا یک ماه زودتر باشه خیلی زوده؟ 
3. در offer letter من میزان ساعت کاری در هفته و مبلغ کمک هزینه ساعتی رو نوشتند. آیا این خوبه ؟ 
4. آیا از استاد بخواهم که research plan  برای کار تحقیقاتی دانشگاه مقصد برایم بنویسد برای سفارت؟
5. به نظر شما از دانشگاه ایران و یا استاد نامه ای برای سفارت داشته باشم خوب است یا نه ؟ (با توجه به اینکه دانشگاه من یه کم شرایط خاص داره که نمیدونم اصلا بهم ویزا میدن یا نه! )
به دلیل بند 212e کمک هزینه ای از دانشگاه مبدا نمیگیرم البته این طور که شما گفتید و در سایت خواندم هر دو دانشگاه در این مسئله تاثیر دارد!

۱. حدس من هم همینه که دانشگاه این مدرک رو خواهد فرستاد و معمولا هم این طوره که دانشگاه بیمه رو برای دانشجویان می‌گیره.
۲. فکر نمی‌کنم یک ماه زودتر مشکلی داشته باشه، ولی سعی کنید که به دو ماه نرسه. در امریکا رسم بر اینه که bank statement به صورت ماهیانه صادر می‌شه و در نتیجه آخرین bank statement ممکنه نزدیک به یک ماه قدیمی باشه.
۳. منظور شما از این که این موضوع خوبه چیه؟ این اطلاعات در نامه‌های پیشنهاد کاری درج می‌شه.
۴. بله، به نظر من بگید که این کار رو بکنه و ترجیحا قبل از رفتن به سفارت این نامه رو بگیرید و همراه خودتون ببرید.
۵. به نظر من شما نامه رو از استادتون بگیرید، ولی در سفارت نشون ندید تا زمانی که ازتون بخوان. احتمالا نخواهند خواست، ولی صرف محکم کاری بد نیست که نامه رو داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-12-2014, 10:17 AM
(24-12-2014, 10:02 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام بابک جان من چنتا سوال دارم . من معدل کارشناسیم ۱۴.۳۰ مهندسی مکانیک ارشدم هم ۱۷ مهندسی مکانیک هر دو دانشگاه ازاد. تافل و جی ار ای ندادم ولی تافل ۸۰ به بالا و حی ار ای و ۳۰۰ حساب کن شما ۱ مقاله isi هم دارم مدرم بین المللی بازرسی جوش هم از دانشگاه شریف دارم من برای دکترا میتونم از امریکا پذیرش بگیرم؟ اصلا رنک دانشگاه برام مهم نست و فاند. ایا برای ویزا برای من مشکل ساز نمیشه چون ارشد من گرایش تبدیل انرژی بوده . اصلا گرایشو بگم یا نگم؟ سوال اخرم اینه که چه زمینه کاری رو در مهندسی مکانیک انتحاب کنم که safe بااشه و جزو لیست TAL نباشه؟؟؟ با تشکر

راستش با این معدل لیسانس و این نمرات در امتحان‌های تافل و GRE گرفتن پذیرش و فاند یک کم سخت می‌شه ولی غیرممکن نیست. اگر فاند نخواهید کار ساده‌تر خواهد بود و احتمالا می‌تونید پذیرش بگیرید، اما طبیعیه که سراغ دانشگاه‌های مطرح نمی‌تونید برید و احتمالا باید تمرکز رو بذارید روی دانشگاه‌های حدود ۱۰۰ به بالا.
گرایش‌های مرتبط با انرژی می‌تونه برای ویزا دردسرساز بشه، اما بیشتر از این که شما چی خوندید، این مهمه که در امریکا چی خواهید خوند. باید دنبال گرایشی برید که حساس نباشه. متاسفانه من با گرایش‌های رشته مکانیک چندان آشنا نیستم، ولی گرایش‌های مرتبط با انرژی و هوا فضا حساسیت بیشتری دارند و بهتره که دنبال این‌ها نباشید. این سوال رو در انجمن مکانیک بپرسید تا دوستان مطلع با این رشته بهتر راهنمایی کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین azadehhh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-12-2014, 10:34 AM
سلام. من فوق عمرآن زلزله از دانشگاه خوارزمی دارم. قصد apply کردن واسه دانشگاههای آمریکا رو دارم و در حال حاصر دکترای آزاد قبول شدم،سوال من اینه بنظر شما تو رزومه ام قید کنم که دانشجوی دکترا هستم یا نه؟ ممنون که جواب میدین.

آفلاین atefeh123
**
نقل قول

30-12-2014, 05:14 PM
سلام و خسته نباشید
همسرم:
لیسانس: مهندسی صنایع شریف 14.5
ارشد: صنایع امیرکبیر 16
سابقه کاری: 3 سال هیئت علمی دانشگاه دولتی
مقالات: isi ، کنفرانس داخلی و خارجی هرکدام 2 تا
خودم:
لیسانس: صنایع پیام نور 15.5
ارشد:صنایع  آزاد 19
مقالات: isi، کنفرانس داخلی و خارجی هرکدام 2تا
فکر کنم بتونیم نمره زبان و GRE خوبی داشته باشیم
به نظر شما همسرم میتونه از دانشگاههایی با رنک خوب پذیرش با فاند بگیرن؟
من میتونم پذیرش با فاند بگیرم با توجه به اینکه دانشگاهم زیاد عالی نیست؟
ممنونم از توجه شما      

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

01-01-2015, 12:19 AM
(30-12-2014, 10:34 AM)'azadehhh' نوشته: سلام. من فوق عمرآن زلزله از دانشگاه خوارزمی دارم. قصد apply کردن واسه دانشگاههای آمریکا رو دارم و در حال حاصر دکترای آزاد قبول شدم،سوال من اینه بنظر شما تو رزومه ام قید کنم که دانشجوی دکترا هستم یا نه؟ ممنون که جواب میدین.

به نظر من گفتن این که دانشجوی دکترا هستید امتیاز مثبت چندانی برای شما به همراه نداره و چه بسا که سوال‌هایی هم ایجاد بکنه که چرا نمی‌خواهید دکترای فعلی رو ادامه بدید و غیره. به همین خاطر به نظر من نیازی نیست در رزومه بیارید.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2015, 12:25 AM
(30-12-2014, 05:14 PM)'atefeh123' نوشته: سلام و خسته نباشید
همسرم:
لیسانس: مهندسی صنایع شریف 14.5
ارشد: صنایع امیرکبیر 16
سابقه کاری: 3 سال هیئت علمی دانشگاه دولتی
مقالات: isi ، کنفرانس داخلی و خارجی هرکدام 2 تا
خودم:
لیسانس: صنایع پیام نور 15.5
ارشد:صنایع  آزاد 19
مقالات: isi، کنفرانس داخلی و خارجی هرکدام 2تا
فکر کنم بتونیم نمره زبان و GRE خوبی داشته باشیم
به نظر شما همسرم میتونه از دانشگاههایی با رنک خوب پذیرش با فاند بگیرن؟
من میتونم پذیرش با فاند بگیرم با توجه به اینکه دانشگاهم زیاد عالی نیست؟
ممنونم از توجه شما      

متاسفانه معدل‌های همسر شما زیاد خوب نیست و برای اغلب دانشگاه‌های امریکا معدل مهمه. به همین خاطر به نظر من شانس ایشون برای پذیرش و فاند از دانشگاه‌های خوب امریکا پایینه، اما غیرممکن نیست. به خصوص اگر اوایلش بتونید هزینه رو خودتون پرداخت کنید و فاند نگیرید، شاید ایشون بتونند پذیرش بدون فاند بگیرند. اگر خیلی دنبال رنک خوب نباشند اما احتمالش هست که بتونند از دانشگاه‌های یک مقدار رنک پایین‌تر (مثلا بالای ۱۰۰) پذیرش و فاند بگیرند. ضمن این که پذیرش و فاند شانسی هم هست و چه بسا که ایشون خوش شانس باشند و بتونند از دانشگاه‌های بهتری هم پذیرش و فاند بگیرند.

در مورد خود شما، یک مشکلی که وجود داره اینه که خیلی از دانشگاه‌های امریکا مدارک دانشگاه‌های تحصیل از راه دور (مثل پیام نور) رو قبول ندارند. در نتیجه شما موقع اپلای کردن باید مطمئن بشید که دانشگاه چنین قانونی نداره و مدرک شما رو قبول داره. بعضی از دانشگاه‌ها در وب‌سایت‌شون می‌نویسند و بعضی ها رو هم فقط باید باهاشون با ایمیل مکاتبه کنید و چک کنید. اگر مدارک شما رو قبول داشته باشند و به شرطی که نمره‌های خوبی در GRE و TOEFL بیارید، شانس خواهید داشت.

آفلاین amirrainyman
**
نقل قول

01-01-2015, 01:51 PM
سلام
می خواستم بدونم نحوه در خواست فاند چه طوره ؟ در زمان اپلای آنلاین درخواستش ثبت میشه؟  یا به طور جدا باید واسش اپلای کرد ؟ برای گرفتنش حتما باید از قبل موافقت استاد رو گرفت؟   ممنون

آفلاین مهرداد18
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-01-2015, 11:45 PM
سلام بابک عزیز
اساتیدی که در آمریکا روی انرژی ها کار میکنن چه تولید ,چه ذخیره( مثلآ colar cell) در حال پژوهشن را میشه به من معرفی کنی؟
ممنون از تلاش های دلسوزانه شما

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 113 بعدی »

Topic locked