عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید گذرنامه در خارج از کشور

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید گذرنامه در خارج از کشور
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-08-2019, 10:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2019, 10:18 AM توسط Torkan.)
(11-08-2019, 11:45 PM) نوشته: سلام ببخشید جواب من و میشه بفرمایید ممنون
بالا لینک دادم دوستمون گفتن سفارت تمدید میکنه و از نظر من هم مشکلی نیست چون شما خارج شدین از کشور
نتیجه رو بگین اینجا بعدا
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-12-2019, 01:00 PM
سلام و خسته نباشيد من از تايم پاسپورتم ٧ ماه مانده و ميخواهم پاسپورتم را تمديد كنم اما در ايران بعد از خروجم ممنوع الخروج شدم ايا من در سفارت ميخوام تمديد بكنم پاسپورت من رو ظبط نكنند كه بگن شما ممنوع الخروج هستيد اگر اينطوره تمديد نكنم
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

07-01-2020, 10:38 PM
(17-12-2019, 01:00 PM) نوشته: سلام و خسته نباشيد من از تايم پاسپورتم ٧ ماه مانده و ميخواهم پاسپورتم را تمديد كنم اما در ايران بعد از خروجم ممنوع الخروج شدم ايا من در سفارت ميخوام تمديد بكنم پاسپورت من رو ظبط نكنند كه بگن شما ممنوع الخروج هستيد اگر اينطوره تمديد نكنم
تمدید میکنن

از کارمندای بی بی سی ممنوع تر نیستین مال اونارو انجام دادن
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-01-2020, 04:00 PM
(07-01-2020, 10:38 PM)nader نوشته:
(17-12-2019, 01:00 PM) نوشته: سلام و خسته نباشيد من از تايم پاسپورتم ٧ ماه مانده و ميخواهم پاسپورتم را تمديد كنم اما در ايران بعد از خروجم ممنوع الخروج شدم ايا من در سفارت ميخوام تمديد بكنم پاسپورت من رو ظبط نكنند كه بگن شما ممنوع الخروج هستيد اگر اينطوره تمديد نكنم
تمدید میکنن

البته کارمندان بی بی سی که ممنوع تر نیستن درسته؟!
راستی یه سوال دارم. این وسطاگه کسی با وثیقه سیاحتی خارج شده باشه و سربازی نرفته باشه ولی دانشجو بشه خارج و برنگرده اون موقع چند سال بعد برا تمدید پاس به مشکل برمیخوره درسته؟ یعنی کارت پایان خدمت میخوان؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-01-2020, 10:58 PM
(09-01-2020, 04:00 PM)Torkan نوشته: تمدید میکنن

البته کارمندان بی بی سی که ممنوع تر نیستن درسته؟!
راستی یه سوال دارم. این وسطاگه کسی با وثیقه سیاحتی خارج شده باشه و سربازی نرفته باشه ولی دانشجو بشه خارج و برنگرده اون موقع چند سال بعد برا تمدید پاس به مشکل برمیخوره درسته؟ یعنی کارت پایان خدمت میخوان؟
[/quote]
احتراما خدمت شما عارض هستم که اگرچه ایشان همه خودی بوده اند و تبعیضی متوجه ایشان نبودهاست ولاکن در انظار آحاد جامعه اشاره کردم
شما به هر طریقی که از خدمت خارج شده باشین چه سیاحتی و چه دانشجویی بعد از اون مدت معلوم که مشمول خدمت مقدس سربازی بشوید باید اگر اراده برگشت داشته باشید این اجباری را انجام دهید
ولاکن اگر برای سیاحتی بوده باشد باید با اون وثیقه خداحافظی کنید
اگر دانشجویی بوده و کلا بعد از اتمام فرجه و پس از سال ها خواستین که برگردید با شما مثل بقیه مشمولین برخورد میشود
البته این را هم بگویم که بعضا قوانینی وضع میشه در این مورد ها که با توجه به کرات اونها الان نمیدونم همچنان پا برجاست یا نه
مثلا اینکه اندسته از مشمولان میتونن به ایران بیان اما بیشتر از سه ماه اگر شد باید خدمت بروند
یا مواقعی بوده که مشمولانی که بیش از 5 سال از آن موعد گذشته قادر به خرید خدمت خواهند بود
اما آنچنان که این حقیر اطلاع دارم همیشه در این  موارد باید اطلاعات  صحیح رو از سفارتخانه هایی که به آن ها اخباری از این قبیل ابلاغ میشود دنبال کنید

وعتصمو به حبل الله جمیعا و لا تفرقو
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-02-2020, 03:33 AM
سلام خسته نباشید من ۶ ماه از ایران اومدم و میخام پاسپورتم رو عوض کنم ولی بعد از اومدنم ممنوع الخروج شدم اگه برم سفارت پاسپورتم توقیف نمیشه؟آیا پاسپورت جدید بهم میدن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5