عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی دانشجوی ممتازی و تقدیرنامه

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی دانشجوی ممتازی و تقدیرنامه
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-12-2011, 06:42 PM
(29-12-2011, 06:29 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام بچه ها
مدارک تقدیرنامه کنفرانس که به فارسی نوشته شده یا حالا مسابقات علمی کشوری، به نظرتون اگه فقط بدم ترجمه غیر رسمی(یعنی فقط با مهر مترجم) کافیه؟ آخه به نظرم نمیارزه پول دادگستری و خارجه رو بدم؟
ممنون
امیر حسین جان من هم چنین مواردی داشتم ولی به من توصیه شد که ترجمه رسمی اونها رو داشته باشم تا در صورت لزوم ارائه کنم. ضمنا این مدرک جزو مدارکی هست که در زمان اپلای نیاز به ارائه اون وجود نداره. بنابراین می تونی صبر کنی و بعد از تعیین شده وضعیت پذیرش خودتون بدی دارالترجمه تا برات یه نسخه ترجمه کنه.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-12-2011, 06:46 PM
وجود مهر مترجم و ترجمه روی سربرگ دارالترجمه خودش حالت رسمی داره و کلا هم برای تقدیرنامه و گواهی شرکت در کارگاه ها معمولا فقط تمبر باطل می کنند و خارجه این نوع مدارک را مهر نمی زنه.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

29-12-2011, 06:51 PM
(29-12-2011, 06:46 PM)ice نوشته: وجود مهر مترجم و ترجمه روی سربرگ دارالترجمه خودش حالت رسمی داره و کلا هم برای تقدیرنامه و گواهی شرکت در کارگاه ها معمولا فقط تمبر باطل می کنند و خارجه این نوع مدارک را مهر نمی زنه.
من یه نمونه داشتم که الان نگاه کردم و دیدم مهر وزارت امور خارجه و دادگستری روش خورده. ممکنه قوانین ترجمه رسمی این نوع مدارک تغییر کرده باشه؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-12-2011, 06:56 PM
(29-12-2011, 06:51 PM)AVA نوشته: من یه نمونه داشتم که الان نگاه کردم و دیدم مهر وزارت امور خارجه و دادگستری روش خورده. ممکنه قوانین ترجمه رسمی این نوع مدارک تغییر کرده باشه؟
امکان داره به خود مدرک هم بستگی داشته باشه و شاید اعتبار مدرک شما بیشتر بوده، قابل مهر زدن باشه. دارالترجمه برای من برگه های شرکت در همایش و کارگاه رو فقط ترجمه کرد و تمبر باطل کرد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-12-2011, 02:04 AM
(29-12-2011, 06:29 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام بچه ها
مدارک تقدیرنامه کنفرانس که به فارسی نوشته شده یا حالا مسابقات علمی کشوری، به نظرتون اگه فقط بدم ترجمه غیر رسمی(یعنی فقط با مهر مترجم) کافیه؟ آخه به نظرم نمیارزه پول دادگستری و خارجه رو بدم؟
ممنون

این موارد معمولا در روزمه ذکر می گردد و برای اثبات مدارکی که فرمودید ارسال می شود به همین دلیل از آنجا که اجباری نیست مهر دارالترجمه اغلب کفایت می نماید

مرسی

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-06-2012, 07:02 PM
برای کسایی که اول کاردانی گرفتن و تمام ترمها و در نهایت در ورودی خودشون شاگرد ممتاز شدن اسمشونم به انجمن ملی نخبگان اعلام شده هر ترم، باید یک گواهی جدا از دانشگاه کاردانی بگیرن؟
حالا من در ترم 4 کارشناسی ناپیوسته هستم که باید آخرای پاییز اپلای کنم و در سه ترم شاگرد اولی دارم(این ترمم میشم) گواهی شاگرد ممتازی صادر میشه؟! چه مدرکی بگیرم که بگم در این مقطع هم شاگرد اول بودم تا حالا؟
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-06-2012, 07:06 PM
(08-06-2012, 07:02 PM)ahmadpashaei نوشته: برای کسایی که اول کاردانی گرفتن و تمام ترمها و در نهایت در ورودی خودشون شاگرد ممتاز شدن اسمشونم به انجمن ملی نخبگان اعلام شده هر ترم، باید یک گواهی جدا از دانشگاه کاردانی بگیرن؟
حالا من در ترم 4 کارشناسی ناپیوسته هستم که باید آخرای پاییز اپلای کنم و در سه ترم شاگرد اولی دارم(این ترمم میشم) گواهی شاگرد ممتازی صادر میشه؟! چه مدرکی بگیرم که بگم در این مقطع هم شاگرد اول بودم تا حالا؟
مگه توی ریز نمرات اون پایین نمی‌زنه؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-06-2012, 07:34 PM
(08-06-2012, 07:06 PM)Mike نوشته: مگه توی ریز نمرات اون پایین نمی‌زنه؟
سلام مایک
نه ، وقتی برای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته اومده بودم ساپکو و ریزنمرات کاردانی رو از پاکت باز کردن جلوم دیدم چیزی نبود توش و منم گفتم یه کپی بهم بدن که دادن!!! فقط کارنامه ترم به ترم بود و بس.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-06-2012, 12:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2012, 12:26 AM توسط Nasim67.)
(08-06-2012, 07:02 PM)ahmadpashaei نوشته: برای کسایی که اول کاردانی گرفتن و تمام ترمها و در نهایت در ورودی خودشون شاگرد ممتاز شدن اسمشونم به انجمن ملی نخبگان اعلام شده هر ترم، باید یک گواهی جدا از دانشگاه کاردانی بگیرن؟
احمد جان،
اصولا در چنین مواردی فقط ذکر این مورد در رزومتون کافی هست و مدرکی دال بر صحت حرفتون ازتون نمیخوان.مگر در شرایط خاصی.همچنین علاوه بر ذکر در رزومه،می تونید از اساتیدی که براتون توصیه نامه می نویسند هم بخواید این شاگرد اول بودن شما رو قید کنند تا قابلیت اطمینان به حرف شما بالاتر بره.

ولی بطور کلی برای هر مقطعی اگر به آموزش دانشگاهتون مراجعه کنید، باید بگید گواهی رتبه می خواید.یعنی نامه ای که در سربرگ دانشگاه و به همراه مهر و امضای مسئول مربوطه(که اغلب مدیر گروهتون یا معاون آموزشی دانشکده می باشد)،باشه و در اون رتبه شما و ممتازیتونو در بین تعداد اِن نفر ورودی ذکر کرده باشه.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2012, 01:59 AM
احمد جان،
در صورتی که برای استرالیا هم قصد اپلای دارید، سعی کنید که گواهی شاگرد اولی را بگیرید، چون برای دانشگاه های استرالیایی فاکتور بسیار مهمی است.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 12:04 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی