عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2012, 12:22 PM
(04-02-2012, 10:48 AM)Pejman نوشته: دو تا سوال دارم دوستان، ممنون می شم جواب بدید:

1- شعبه بین الملل بانک های دولتی فقط تو تهران هست؟ یعنی اگه بخوام از شهرستان Bank Statement بگیرم بعد باید بره تهران و بیاد؟ اینطوری که خیلی طول می کشه.

2- یه دانشگاه (Kansas State) علاوه بر Bank Statement یه فرم هم داده که متقاضی و صاحب حساب و همینطور بانک دارنده حساب باید اون رو پر کنند. این فرم رو شعبه بین الملل پر می کنه یا خود بانک دارنده حساب؟

مرسی.
پژمان جان روال بانکهای مختلف در این مورد متفاوت هست.( البته اداره امور بین الملل بانکهای دولتی همه در تهران هستند)مثلا اگر در بانک ملی حساب داشته باشی اول باید به شعبه دارنده حساب مراجعه کنی و بعد از طی مراحل اداری در شعبه به اداره ارزیابی و اعتبار سنجی مشتریان بانک ملی ( تهران) مراجعه کنی برای اینکه بتونی راهنمایی بیشتری بگیری با این شماره ها تماس بگیر: 66465799- 66468332
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

04-02-2012, 02:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2012, 02:04 PM توسط Pejman.)
ممنون آوا جان. من از بانک تجارت می خوام بگیرم. حالا به نظر دوستان گزینه های دیگه برای اینکه رجوع نکنم به شعبه بین الملل کدوم از اینها می تونه باشه:

1- از بانکی گواهی تمکن مالی بگیرم که خودش به انگلیسی بده.
2- همون فارسی رو بگیرم و ببرم دارالترجمه که به انگلیسی ترجمه کنه.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

04-02-2012, 03:12 PM
بانک هایی مثل پارسیان چطور؟از اونها پرسیدی؟
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-02-2012, 03:16 PM
(04-02-2012, 02:02 PM)Pejman نوشته: ممنون آوا جان. من از بانک تجارت می خوام بگیرم. حالا به نظر دوستان گزینه های دیگه برای اینکه رجوع نکنم به شعبه بین الملل کدوم از اینها می تونه باشه:

1- از بانکی گواهی تمکن مالی بگیرم که خودش به انگلیسی بده.
2- همون فارسی رو بگیرم و ببرم دارالترجمه که به انگلیسی ترجمه کنه.
تا اونجاییکه من میدونم خود شعبه ای که حساب داری این گواهی رو به انگلیسی برای شما صادر می کنه ولی برای طی مراحل اداری در نهایت باید به تایید اداره امور بین الملل برسه. برای اینکه مطمئن بشید بهتره بپرسین.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

04-02-2012, 06:29 PM
از پارسیان نپرسیدم. اینطور که آوا می گه همه شون مراجعه به بخش بین الملل رو دارند. شما فکر می کنی پارسیان این رو نمی خواد؟ اگر باشه که خوبه.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

04-02-2012, 06:43 PM
شاید در محل اقامت شما این امکان باشه....
از انجایی که پارسیان فکر کنم اولین شعبشو در استان شما افتتاح کرد شاید این امکانشو داشته باشن یا حداقل کاری بکنن که دیگه تهران نرید(مثلا با فاکس در همون روز و بدون پست کارتونو راه بندازن)
یه سئوال می تونه راهگشا باشه

خوش خبر باشید Blush
(04-02-2012, 06:29 PM)Pejman نوشته: از پارسیان نپرسیدم. اینطور که آوا می گه همه شون مراجعه به بخش بین الملل رو دارند. شما فکر می کنی پارسیان این رو نمی خواد؟ اگر باشه که خوبه.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

04-02-2012, 07:23 PM
در مورد پارسیان: به هر شعبه مراجعه کنید بهتون داده میشه. اگر شعبه ارزی باشه همون موقع می دهند و سایر شعب با کمی تاخیر (ازتون هم کارمزد می گیرند). ولی مگر اینکه رئیس شعبه خیلی آدم خوبی باشه یا خوش شانس باشید معمولا برای دانشگاه نمی دن و فقط برای سفارت می دهند. با این حال باز هم ازشون بپرسید، بی ضرره.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

04-02-2012, 07:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2012, 07:39 PM توسط AVA.)
(04-02-2012, 06:29 PM)Pejman نوشته: از پارسیان نپرسیدم. اینطور که آوا می گه همه شون مراجعه به بخش بین الملل رو دارند. شما فکر می کنی پارسیان این رو نمی خواد؟ اگر باشه که خوبه.
یه توضیحی بدم : پستهای قبلی رو در مورد بانکهای دولتی نوشتم. از وضعیت بانکهای خصوصی خبر ندارم. راستش قبلا پرسیده بودم به من گفتن گواهی چه فارسی چه انگلیسی فرقی نمی کنه باید بره همون اداره تا تایید نهایی بشه. ضمنا به من گفتن برای سفارت این گواهی رو صادر می کنن. نمی دونم برای دانشگاه رویه فرق می کنه یا نه.
نقل قول  

آفلاین PAR!SA
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-02-2012, 09:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2012, 09:11 PM توسط PAR!SA.)
من خودم از بانک صادرات گرفتم
و یکی از دوستانم که با من اقدام کرد هم از بانک تجارت گرفت هم از بانک صادرات
و چون شهرستان بود، رفت بانک تجارتی که تو شهرشون حساب داشت، فرم مربوطه رو پر کرد، و همونجا براش فکس کردند شعبه بین المللی تهران و روی نامه اش هم چون خودش عجله داشت، نوشتند که حضوری از تهران گرفته میشه ( اگه ننویسند، شعبه بین الملل پست میکنه به همون بانک شهر) و بعد دوست من زنگ زد به شعبه بین الملل تو تهران و گفت که نامه اش رسیده یا نه و بهش گفتند فلان موقع میتونی بیای حضوری بگیری
البته یه کارمزد هم ازتون میگیرند،
من خودم بانک صادرات شعبه ای که حساب داشتم رفتم، رئیس بانک اصلا نمیدونست که یه چنین چیزی هم هست!!! از من اصرار که میخوام موجودی حساب بگیرم و اون هم میگفت یه چنین چیزی نیست!!! هیچی من گفتم الان زنگ میزنم واحد ارزیابی ببینم یعنی چی این حرف شما؟؟ رییس بانک هم سریع زنگ زد یه شعبه دیگه و اونها گفتند که در روز مراجعه کننده که موجودی حسابش رو اینجوری میخواد زیاده Big Grin... و از یه شعبه دیگه فرم مورد نظر رو فکس کردند به شعبه ای که من بودم.. و این شد که از من به علت اطلاعات پایین کارمزد نگرفتند ...
ولی شعبه بین الملل بانک صادرات خیلی سریع کار رو انجام میدند و خیلی هم خوش برخورد هستند..
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-02-2012, 08:00 PM
دوستان من بانک پارسیان و تجارت رفتم امروز. پارسیان که می گه باید بره تهران و یه یک هفته ای کار داره. تجارت هم همین رو می گه.

فکر کنم هیچ راهی نداره که بدون تهران رفتن کارم راه بیفته... حالا من از بانک خودم فارسی رو بگیرم و بدم دارالترجمه چه مشکلی پیش میاد؟ چون مهر بین الملل نداره قبول نیست؟ یا مشکل دیگه ای ممکنه پیش بیاد؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 12:48 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی