عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت
آفلاین sarane
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2016, 01:10 PM
سلام به همگی
خیلی وقت بود سر نزده بودم اینجا. امیدوارم روزگار و ایام به کام باشه
راستش خرداد ماه بلیط دارم برای کانادا و مقصد شهر کلگری هست. خیلی استرس دارم از الان و اصلا نمیدونم چی میشه.

دوتا مورد رو میخواستم بپرسم اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه:
- در مورد دارو شنیدم برای همه داروها نسخه نیاز نیست. این لیست رو از کجا میتونم پیدا کنم و مقداری که از این داروها میتونم ببرم چقدر هست ؟ آیا محدودیت داره یا خیر؟
- در مورد مدارکی که باید همراهمون باشه آیا نیاز هست گواهی بانکی ببرم و همینطور ترجمه شناسنامه؟؟ وقتی پاسپورت توش همه چی هست- اگر ترجمه نیازه ایا فقط ترجمه رسمی کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری و اینا رو هم داشته باشه ؟

سپاسگزارم
-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
 Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2016, 06:48 PM
بیش از نیمی از افرادی که قرار است اجازه ورود به کانادا را پیدا کنند، مهاجران اقتصادی خواهند بود و طبق اعلام دولت این کشور، ورود این مهاجران آغاز روند اقامت دائم آنهاست.
جان مک‌کالوم، وزیر مهاجرت این کشور گفته است: "این اقدام پایه رشد آینده مهاجرت در کانادا خواهد بود. به نظر من ورود مهاجران بیشتر به کانادا، یک سیاست مثبت جمعیتی است."
کانادا هم مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته با مشکل پیری جمعیت روبروست که به نوبه خود چالش مهمی برای رشد اقتصادی این کشور محسوب می‌شود.
اخیرا یک شورای مشاوره اقتصادی در وزارت دارایی این کشور به دولت پیشنهاد کرده بود که تعداد مهاجران را در ۵ سال آینده به ۴۵۰ هزار نفر افزایش دهد.
هدف از این پیشنهاد جذب نخبگان به شرکت‌های کانادایی عنوان شده بود.
وزیر مهاجرت کانادا درباره این پیشنهاد گفته: "شاید در آینده پذیرش این تعداد مهاجر قانع‌کننده بنظر برسد، اما قطعا در سال ۲۰۱۷ شدنی نیست."
بر اساس برنامه دولت کانادا برای جذب مهاجران بیشتر، سال آینده ۱۷۲ هزار و۵۰۰ مهاجر جدید "اقتصادی" به کانادا خواهند رفت.
این در حالی است که تعداد "پناهجویان" در سال آینده با ۱۶ هزار نفر کاهش نسبت به امسال، قرار است به حدود ۴۰ هزار نفر برسد.
جمعیت کنونی کانادا حدود ۳۵ میلیون نفر است
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-12-2016, 09:18 PM
از خیلی ها شنیدم که وکلا پولشون را گرفتن وبعد هم پروندشون رد شده
امکانش هست پروسه سرمایه گزاری را خودم انجام بدم چون خیلی از دوستام تحصیل و skill worker را خودشون انجام دادن بدون وکیل
یا اینکه سرمایه گداری از نظر پیچیدگی حتما وکیل می خواهد

کسی هست که از طریق سرمایه گذاری اقدام کرده باشه بتونم باهاش در ارتباط باشم

لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-06-2025، 04:41 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی