عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

22-10-2019, 01:38 PM
با سلام.
همسر من سیتیزن امریکا هست. چهار ساله ازدواج کردیم و در ایران زندگی میکنیم و یک فرزند یک ساله داریم که از طریق همسرم سیتیزن شده.
حدود یک سال پیش همسرم برای من از طریق ویزای ازدواج اقدام کرد. تمام مراحل رو انجام دادیم و حدود ۲ ماه پیش ایمیلی از سفارت دریافت کردم که بررسی کیس من به اتمام رسیده و من مدیکالو دوباره انجام بدم و بعد پاسپورت رو بفرستم!
بنده دوباره به ارمنستان رفتم و مدیکال رو انجام دادم و بعد به ایران برگشتم و پاسپورتم رو از طریق اژانس فرستادم. اما بعد از یک هفته ایمیلی از سفارت دریافت کردم که پاسپورت بدون ویزا برگردونده میشه چون کیس داره review میشه و خبر میدن!!! وضعیت کیس من الان ap هست.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنین. ممکنه درخواست ویزام رد بشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-12-2019, 01:52 PM
با سلام
من حدود دو یا سه ساله برای مادرم درخواست گرین کارت کرده بودم حتی مصاحبه هم در ارمنستان رفت وفقط مانده بود ویزا که اون هم برخورد کرد به قوانین جدید ترامپ و تا الان هیچ خبری نیست هم اکنون من کاری لازم هست انجام بدهم ؟ و شنیدم که به یک سری افراد امریکا جدیدا ویزا داده آیا این درست هست ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2019, 09:11 PM
بله، این درسته که به تعدادی از ایرانی‌ها اخیراً ویزا داده‌اند و برخی که شرایط شبیه مادر شما داشته‌اند هم بعد از دو سه سال موفق به گرفتن ویزا شده‌اند، اما تعداد زیاد نیست و هنوز بسیاری هستند که منتظرند. تا اونجا که من اطلاع دارم، کار چندانی نمی‌تونید بکنید، غیر از این که به سفارت ایمیل بزنید و بپرسید که چقدر دیگه طول می‌کشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-06-2020, 12:57 PM
من پسرم هشت ماه پیش برای من وپدرش فرم i-130را پر کرد و امروز پروف شد و نامه برایش امد .بعد از اینذمرحله چکار باید کرد و چقدر طول میکشد صدور ویزا .ممنون
نقل قول  

آفلاین Kamyab22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2022, 01:45 AM
سلام وقتتون بخیر,یک سوال داشتم از خدمتتون
ایا یه شخص میتونه همزمان دو پرونده مهاجرتی در دو کتگوری مختلف داشته باشه؟مثلا f4 و f2b..ایا اگه کسی وارد پرنده f4 شد دیگه نمیتونه پرونده دیگه داشته باشه؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-01-2022, 12:58 AM
مشکلی نداره. مثلا اگر برادر، مادر و همسر شما در آمریکا اقامت داشته باشند می تونید سه پرونده داشته باشید ولی طبیعتا پرونده همسر خیلی سریعتر از پرونده برادر به نتیجه میرسه و به همین دلیل خیلی ها پرونده ای که نوبت ویزاش بیشتر باشه را باز نمی کنند ولی اگر این احتمال وجود داشته باشه که یکی از این پرونده ها به دلایلی در میانه کار بسته بشه (مثلا همسر جدا بشه یا اون فرد دیگه در قید حیات نباشه و غیره) میشه دو یا چند پرونده داشت.

البته امکان انتقال وضعیت پرونده هم تحت شرایطی وجود داره. مثلا فردی که پرونده مهاجرتی از طریق استخدام داشته ممکنه در میانه کار با یک شهروند ازدواج کنه و وضعیت پرونده را به دومی تغییر بده. تصویت چنین انتقال هایی به شرایط زیادی بستگی داره که مهمترین اونها پیوسته بودن وضعیت پرونده است یعنی در زمانی که درخواست داده میشه پرونده قبلی همچنان باز باشه. ولی از اونجاییکه ضمانتی در موفقیت آمیز بودن این انتقال وجود نداره برای اطمینان میشه از ابتدا در صورت فراهم بودن امکانش، هر دو پرونده به صورت مستقل باز بشن.

(21-01-2022, 01:45 AM)Kamyab22 نوشته: سلام وقتتون بخیر,یک سوال داشتم از خدمتتون
ایا یه شخص میتونه همزمان دو پرونده مهاجرتی در دو کتگوری مختلف داشته باشه؟مثلا f4 و f2b..ایا اگه کسی وارد پرنده f4 شد دیگه نمیتونه پرونده دیگه داشته باشه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pouria1416
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2023, 06:47 AM
سلام دوستان، من پدرم چند سالی هست که شهروند امریکا شده و با توجه به اینکه من بالای ۲۱ سال دارم و مجرد هستم می‌خوام از طریق F1 اقدام کنم. فرم I-130 رو تکمیل کردم، ولی در حال حاضر برای مدارک ارسالی سوال دارم؟
چه مدارکی من باید ارسال کنم؟ به جزء شناسنامه ، آیا نیاز به ارسال گواهی تجرد هست؟ یا کارت خدمت سربازی و معافیت ؟

و پدرم چه مدارکی رو باید ارسال کنه؟ 

ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-12-2023, 01:47 PM
برای گروه F1 در اینجا اطلاعات داده شده. قسمت مربوط به required documents رو مطالعه کنید. فقط مدارکی که خواسته شده را بفرستید و الکی مدارک اضافی نفرستید. مثلا به جز خود فرم I-130 گفته شده پدر مدرکی دال بر شهروندی ارائه بده (کپی گذرنامه کفایت می کنه)، مدرک رابطه پدر-فرزندی (ترجمه شناسنامه شما و ترجمه سند ازدواج پدر). برای موارد خاص مثل فرزندخواندگی و تغییر نام و اینجور چیزها البته مدارک اضافی باید فرستاده بشه.

https://www.uscis.gov/family/bring-child...-in-the-US
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21