عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
گرفتن گرین کارت کاری

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن گرین کارت کاری
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-06-2015, 09:16 AM
(15-06-2015, 11:08 AM)'mania93' نوشته:
ممنونم بابت پاسختون . این درخواست گرین کارت برای شرکت درخواست دهنده چقدر مسِؤلیت ایجاد میکنه ؟ مثلا وقتی طرف وارد خاک آمریکا بشه به درخواست این شرکت ،چقدر مسولیت متوجه این شرکت هست ؟ از نظر مالیات و بیمه و حقوق و اینها ؟
من از تمام جزئیات قوانینی که متوجه شرکت هست، مطلع نیستم، ولی بعضی‌هاش از این قراره: شرکتی که درخواست ویزای کار یا گرین کارت می‌کنه باید به کارمندش یک حداقل حقوقی معمولا توسط اداره کار ایالت تعیین می‌شه رو پرداخت کنه. به این حداقل حقوق اصطلاحا prevailing wage گفته می‌شه و بسته به شغل و مدرک تحصیلی کارمند متفاوت و محل زندگی متفاوته. بر اساس همین حقوق، شرکت موظفه که مالیات حقوق رو از کارمند کم کنه و به اداره مالیات بپردازه.
همچنین شرکت در صورتی که کارمند رو اخراج کنه، باید هزینه‌های برگردوندن کارمند به کشور اولیه محل زندگیش و مخارجی که به خاطر جابجایی متوجه کارمند شده رو بپردازه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین chemical1987
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-09-2015, 10:26 PM
سلام

وقت بخیر

من از یه شرکت آمریکایی recommendation دریافت کردم چندروز پیش
و تصویر پاسپورتمو با اسکن امضا شده اون recom به ایمیل USCIS فرستادم
امروز 3تا فرم برام اومده از ایمیل USCIS:
EAD info
I-765 form
I-765 worksheet
من تقریبا 99% مطمینم که واقعیه
اما در فرم I-765 مبلغ 465 $ رو گفته به حساب wester union واقع در تگزاس با مشخصات واریز کنم...
عین عبارت اینه:
$465fees for Form I-765, and biometric services fees
(اون fees رو چسبوندم به عدد که درست paste بشه)

آیا USCIS از طریق western union پول بخش پزشکی رو دریافت میکنه؟؟؟؟؟؟
آیا حقیقت داره مورد بالا یا دروغه؟!!

خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-09-2015, 05:49 AM
(11-09-2015, 10:26 PM)chemical1987 نوشته: سلام

وقت بخیر

من از یه شرکت آمریکایی recommendation دریافت کردم چندروز پیش
و تصویر پاسپورتمو با اسکن امضا شده اون recom به ایمیل USCIS فرستادم
امروز 3تا فرم برام اومده از ایمیل USCIS:
EAD info
I-765 form
I-765 worksheet
من تقریبا 99% مطمینم که واقعیه
اما در فرم I-765 مبلغ 465 $ رو گفته به حساب wester union واقع در تگزاس با مشخصات واریز کنم...
عین عبارت اینه:
$465fees for Form I-765, and biometric services fees
(اون fees رو چسبوندم به عدد که درست paste بشه)

آیا USCIS از طریق western union پول بخش پزشکی رو دریافت میکنه؟؟؟؟؟؟
آیا حقیقت داره مورد بالا یا دروغه؟!!

خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید

تقریبا تمام کلاه‌برداری‌های مالی در امریکا از طریق western union انجام می‌شه. مراحل کاری USCIS و گرفتن گرین کارد به همین سادگی نیست که بلافاصله به شما بگن پول رو واریز کن و گرین کارد رو بگیر. مراحل گرفتن گرین کارد کاری در ابتدای همین موضوع گفته شده و این چیزی که به شما گفته‌اند به احتمال قریب به یقین کلاه‌برداریه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ArashR1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2016, 01:07 AM
سلام بابک عزیز مرسی که این فوروم رو راه انداختی،
من هم مثل چندتا از دوستان کل سوال ها رو خوندم ولی در مورد این مسائل جوابی ندیدم:
1)شما خودت گفته بودی که کارتون رو شرکت https://www.fragomen.com انجام داده می خواستم ببینم تا چه حد میشه به وکیل ها اعتماد کرد و اگر کاری انجام نشه چطور میشه پیگیره پولت باشی؟

2)من فوق لیسانس عمران از دانشگاه خواجه نصیر هستم و 4 سال سابقه کار دارم ولی برای شخص، کار کردم و بیمه خودم رو یه مدت خویش فرما و بعدشم مشاغل آزاد رد کردم تا حال حاضر یعنی شرکت نبوده که بخوام مدارکی دال بر کار کردنم پیش اون فرد داشته باشم فقط یه قرارداد دست نویس و امضا، حال با این شرایط امکان اقدام از طریق EB-3 یا EB-2 را دارم؟

3)تا اونجایی که من میدونم امریکا مدرک لیسانس ایران رو قبول نداره (البته لیسانس من هم از دانشگاه سراسری هستش) پس مدرک فوق من اونجا لیسانس حساب میشه پس من EB-2 نمی تونم اقدام کنم درسته؟

4)اقدام از طریق EB-2 یا EB-3 داخل خاک امریکا راحت تر از خارج است یا فرقی نمی کنه؟ مثلا اقدام توریستی کنم بعد اونجا اقدام برای گرین کارد از طریق کار.

5)من با 2 وکیل صحبت کردم که به من گفتن 12 تا 16 ماه طول میکشه جالب اینجاست که یکی از طریق EB-2 و دیگری از طریق EB-3 و من خودم موندم که چطور میشه انقدر فرق باشه بین قانون!!!! حال می خوام ببینم چطور میشه به وکیل اعتماد کرد که این کار شدنی هست یا نه و در مورد موضوع من کدوم حالت ممکن هست؟

6)من برای لاتاری 2018 هم ثبت نام کردم و نظرم هم این هستش که تا اردیبهشت منتظر جواب باشم اگر نشد از طریق وکیل اقدام کنم حال با توجه به انتخاب آقای ترامپ و مسائلی که ممکن است برای مسلمانان و مهاجران پیش بیاید به نظر شما این انتظار ریسک نیست؟

7)ایا برای اقدام از طریق کار حتما باید وکیل گرفت اگر من خودم بتوانم کارفرما پیدا کنم خودم نمی توانم فرمها و بقیه مسائل را جلو ببرم؟

8)با توجه به اینکه کسی در امریکا نباید برای شغلی که به من پیشنهاد شده درخواست بدهد و اگر بدهد کار مشکل یا حتی منتفی می شود آیا به نظر شما یادگرفتن مهارتی که در آمریکا نادر باشد شانس قبولی و کمک به تسریع در روند پرونده را بیشتر می کند؟

9)اگر بنده تصمیم بگیرم که مثلا در رشته نرم افزار دوره های بین المللی مثل مایکروسافت را بگیرم آیا برای کار باز به مدرک دانشگاهی نیاز دارم یا کارفرما فقط به مهارت بنده اکتفا می کند؟

10)اگر من به کارفرما این تضمین را بدهم که پولی که به دولت بابت گرین کارت من می دهد را به او باز می گردانم مسلما باید خیلی راحت تر من را قبول کنند درسته؟

پیشاپیش ممنون از وقتتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-12-2016, 12:07 PM
۱. به شرکت‌های بزرگ که کارهای مهاجرت رو انجام می‌دهند می‌شه اعتماد کرد، اما وکلای مهاجرت فراوانی هم هستند که به شما تضمینی نمی‌دهند اما سعی می‌کنند که براتون گرین کارت بگیرند. اگر موفق نشن، پولی به شما پس نخواهند داد.

۲. داشتن مدرک به تنهایی کافی نیست. شما اول باید در امریکا کار پیدا کنید و بعد برای گرین کارت اقدام کنید. برای توضیحات بیشتر می‌تونید به این پست مراجعه کنید.

۳. این موضوع درست نیست. امریکا مدارک دانشگاه‌های معتبر ایران رو قبول داره.

۴. شما اول باید در امریکا کار پیدا کنید و کارفرمای شما برای شما درخواست گرین کارت بکنه.

۵. با توجه به این که شما فوق لیسانس دارید، اگر در امریکا کار پیدا کنید و کارفرما حاضر باشه براتون اقدام کنه، شما می‌تونید از طریق EB-2 اقدام کنید.

۶. پیدا کردن کار در امریکا و بعد اقدام برای گرین کارت پروسه زمان‌بری هست و به هر حال شما به دوران ترامپ خواهید خورد. ترامپ حرف‌های نه چندان منطقی زیادی در دوران انتخابات زده. رییس جمهور امریکا قانون‌گذار نیست که بتونه به تنهایی قوانین مهاجرت رو عوض کنه. در نتیجه اگر تغییری مهمی در قوانین مهاجرت اتفاق بیافته (که احتمالش کمه) زمان بیشتری خواهد برد و احتمالا اثراتش رو یکی دو سال دیگه خواهیم دید.

۷. برای گرین کارت کاری کارفرمای شما باید برای شما اقدام کنه و معمولا شرکت‌ها وکیل می‌گیرند. کارفرما باید مراحل قانونی خاصی رو طی بکنه و آگاهی استخدام و غیره رو چاپ بکنه. این مراحل معمولا نیاز به کسی داره که با مراحل قانونی آشنا باشه.

۸. بله همین طوره. اگر شما تخصص خاصی داشته باشید که در امریکا کمتر پیدا می‌شه شانس قبولی شما بیشتر خواهد بود.

۹. بستگی به کارفرما داره، اما اغلب اوقات به مهارت‌های شما نگاه می‌کنند. منتها برای گرفتن اولین شغل و مصاحبه کاری باید رزومه خوبی داشته باشید و قسمت مهمی از رزومه خوب مدارک شماست.

۱۰. بستگی به کارفرما داره. اغلب شرکت‌های بزرگ خودشون اقدام می‌کنند و نیازی به پس دادن پول وکیل نخواهید داشت، ولی ممکنه شرکت‌های کوچک‌تر از شما بخوان که هزینه‌های گرین کارت رو بهشون برگردونید.

نقل قول  

آفلاین aaaaa34
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2017, 04:09 PM
سلام
وقت بخیر
من الان 19 سالمه و دانشجوی نرم افزار هستم. سوالم از دوستان اینه که سریعترین راه برای گرین کارت از طریق کار چیه؟ بعد از لیسانس برای eb3 اپلای کنم. یا فوق رو هم بخونم و برای eb2 اپلای کنم یا از طریق ویزای h1 و بقیه ویزا ها اقدام کنم. 
با تشکر از آقای @Babak و بقیه دوستان 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-02-2017, 06:11 AM
(20-02-2017, 04:09 PM)aaaaa34 نوشته: سلام
وقت بخیر
من الان 19 سالمه و دانشجوی نرم افزار هستم. سوالم از دوستان اینه که سریعترین راه برای گرین کارت از طریق کار چیه؟ بعد از لیسانس برای eb3 اپلای کنم. یا فوق رو هم بخونم و برای eb2 اپلای کنم یا از طریق ویزای h1 و بقیه ویزا ها اقدام کنم. 
با تشکر از آقای @Babak و بقیه دوستان 

روال معمول این هست که شما در امریکا کار پیدا می‌کنید و با ویزای H-1B وارد امریکا می‌شوید و بعد کارفرما برای شما درخواست گرین کارت می‌کنه. می‌شه بدون ویزای H-1B هم از ابتدا درخواست گرین کارت کرد، اما در اون صورت تا زمانی که گرین کارت شما درست بشه شما نمی‌تونید وارد امریکا بشید. به همین خاطر احتمال این که کارفرمایی پیدا کنید که براتون از ابتدا درخواست گرین کارت بکنه کمه (مگر این که آشنا داشته باشید) و حتی در صورتی که بتونید، ورود شما به امریکا رو با تاخیر مواجه خواهد کرد. در نتیجه احتمالا روال H-1B و بعد گرین کارت برای شما بهتر خواهد بود.

معمولا صف گرفتن گرین کارت EB3 خیلی طولانیه و اگر بتونید فوق رو بگیرید و بعد از طریق EB2 اقدام کنید، سریع‌تر خواهد بود.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4