عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-12-2016, 10:34 PM
(13-12-2016, 12:50 AM)mahnam نوشته: با دعوت نامه اونا نوع ویزام چی میشه ؟ با توجه به اینکه کوتاه مدت و 3 روزه اس ؟

فکر کنم میشه ویزای ویزیت اما اون دعوتنامشون مهمه بگو برات بفرستن حتما بقه مفاد روند ویزا رو هم خود سفارت بهتون میگه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین mahnam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-12-2016, 04:24 AM
ممنون از راهنمایی هاتون
انتهای ایمیلی که برام اومده همچن چیزی گفتن :

Please let me know as soon as possible whether you will come.In case you need an original letter for visa application, please provide me an suitable address including telephone number for the courier. Please check with the German embassy possible appointments and processing time before and let me know what would be the earliest possible date for traveling in order to provide the exact time within the invitation letter

حالا من دو تا سوال دارم :
1. باید حتما نامه رو به آدرس پستی من بفرستن ؟ نمیشه نامه رو ایمیل کنن ؟ مورد قبول سفارت نیس ؟
2. من چطور می تونم بگم نزدیک ترین تاریخ واسه مسافرتم کی خواهد بود که اون تو دعوتنامه ذکر کنه ؟ پیش خودشون فکر کردن تاریخ گرفتن ویزامو سفارت بهم میگه ؟
من باید چی جوابشو بدم واقعا ؟! Undecided
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-12-2016, 06:07 PM
(14-12-2016, 04:24 AM)mahnam نوشته: ممنون از راهنمایی هاتون
انتهای ایمیلی که برام اومده همچن چیزی گفتن :

Please let me know as soon as possible whether you will come.In case you need an original letter for visa application, please provide me an suitable address including telephone number for the courier. Please check with the German embassy possible appointments and processing time before and let me know what would be the earliest possible date for traveling in order to provide the exact time within the invitation letter

حالا من دو تا سوال دارم :
1. باید حتما نامه رو به آدرس پستی من بفرستن ؟ نمیشه نامه رو ایمیل کنن ؟ مورد قبول سفارت نیس ؟
2. من چطور می تونم بگم نزدیک ترین تاریخ واسه مسافرتم کی خواهد بود که اون تو دعوتنامه ذکر کنه ؟ پیش خودشون فکر کردن تاریخ گرفتن ویزامو سفارت بهم میگه ؟
من باید چی جوابشو بدم واقعا ؟! Undecided
سلام. نوع ویزات که شنگنه و توریستی. حتما برو توی سایت سفارت و مدارک مورد نیازش رو چک کن.

1. نه بهش بگو پی دی اف رو واست ایمیل کنه و یکی هم به سفارت. (اینو خودشون میدونن)
2. هر چه سریع تر سایت سفارت آلمان رو ببین و شروع کن به درخواست رزرو وقت مصاحبه. فکر میکنم روزهای دوشنبه به صورت آنلاین میتونی وقت بگیری. بازم سرچ کن.
ویزای شنگن رو زود میدن (20 روزه). ولی ممکنه تاخیر هم داشته باشه. بنابراین بجنب.

جوابش رو اینطوری بده: بگو "باشه من بررسی میکنم سفارت رو بهتون خبر میدم."
بعد که جواب سوالات رو پیدا کردی دوباره ایمیل بزن.

سوال داشتی بپرس حتما. موفق باشی.
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

18-01-2017, 01:21 AM
دوستان سلام
کسی هست که بعد از وقایع اخیر برلین ویزای شینگن براش صادر شده باشه؟
میخوام بدونم سفارت سخت گیر تر نشده؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

25-01-2017, 02:26 PM
@Sara112
سلام،
تا آنجا که اطلاع دارم (منابع ناموثق) وقایع اخیر به دست مردم کشور س . و . ر / ی / ه و از افرادی که به دلیل ج . ن گ داخلی به آلمان پ / ن [ ا ه. ند /ه شده بودند اتفاق افتاده است.
دولت فدرال آلمان پس از پی بردن به اشتباه خود که همانا پذیرایی تعداد بسیاری از افراد ناشناس از یک کشور غریبه و آن هم با سرعت بسیار زیاد و ورود مستقیم به جامعه {این قسمت هم ناموثق هستش،‌ معمولا این موارد رو به اردوگاه هایی خارج از شهر ها منتقل می‌کنند و نه در داخل شهر} را متوجه می‌شود،‌س}ی}است‌های خود را در این رابطه تغییر می‌دهد.
این موضوع کار ایرانی‌ها نبوده و دلیلی برای اعمال محدودیت بیشتر برای ایرانی‌ها وجود ندارد.
اگر دوستان اطلاعات موثقی دارند، لطفا به اشتراک بگذارند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mahnam
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2017, 04:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2017, 04:46 PM توسط mahnam.)
(18-01-2017, 01:21 AM)Sara112 نوشته: دوستان سلام
کسی هست که بعد از وقایع اخیر برلین ویزای شینگن براش صادر شده باشه؟
میخوام بدونم سفارت سخت گیر تر نشده؟
سپاس

سلام دوست عزیز
من دو روز قبل شنگن گرفتم
و همزمان دیدم که دو سه نفر دیگه هم که با من بودن گرفتن ویزای شنگن
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

01-02-2017, 08:37 PM
(01-02-2017, 04:45 PM)mahnam نوشته: سلام دوست عزیز
من دو روز قبل شنگن گرفتم
و همزمان دیدم که دو سه نفر دیگه هم که با من بودن گرفتن ویزای شنگن
درود بر شما
بسیار موفق باشید
من یکشنبه وقت سفارت دارم
اگه نکته ای به نظرتون میرسه در مورد مصاحبه ممنون میشم بگید
نقل قول  

آفلاین mahnam
**
نقل قول

02-02-2017, 02:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2017, 02:44 AM توسط mahnam.)
(01-02-2017, 08:37 PM)Sara112 نوشته: درود بر شما
بسیار موفق باشید
من یکشنبه وقت سفارت دارم
اگه نکته ای به نظرتون میرسه در مورد مصاحبه ممنون میشم بگید

مرسی شما هم همین طور
البته من نمی دونم واسه چه نوع شنگنی اقدام کردین ؟ بازدید ؟ توریستی و یا دیدار رسمی و ...
من خودم واسه مصاحبه حضوری میرم (دیدار رسمی ) و اون موقع که مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شنگن رو خوندم چیزی در مورد مدرک تحصیلی ننوشته بود که نیازه و منم با استناد به همون بدون هیج مدرک تحصیلی رفتم سفارت ! (که البته آماده هم نبود و گرنه می بردمش ) و آفیسر بهم گفت که می خوای برات تشکیل پرونده میدم اما بدون مدرک تحصیلیت که ثابت کنه ارشد داری و می خوای واسه مصاحبه دکتری بری رد میشی ! گفتم : خب دعوت نامه دارم که نشون میده واسه چه کاری میرم ! کافی نیس ؟! فرمودن: دعوت نامه رو هر کسی می تونه داشته باشه ! و دلیل کافی نیس، باید ثابت کنی که ارشد داری! وگرنه من از کجا بدونم؟! (همینقدر تاکید می کرد Big Grin  ) پس بهتره بری و مدرکتو بیاری و دوباره وقت بگیری ( که خب خداروشکر من با وقت اضطراری تو هر دو مورد تونستم به موقع برم واسه مصاحبه ) پس اگه مدرکی نیاز دارین که مرتبط با نحوه درخواستتون هست حتما همراهتون باشه
و در مورد فرم هم خیلی ها میومدن که فرم های قدیمی رو پر کرده بودن که کنسل شد کارشون تا وقت بعدی !
پس حتما از خود سایتشون فرمارو دانلود کنین فرم های جدید که با پر کردن اونا نیاز به پر کردن پرسشنامه امنیتی نیس
تعداد کپی هاتون درست باشه ( گرچه این خیلی ناراحتی نداره چون همونجا هم می تونین کپی کنین  ) به خاطر سرعت کارتون میگم
عکس بیشتر از یه قطعه همراهتون باشه چون از من یه قطعه عکس بیشتر گرفتن واسه فرم امنیتی که بهم خورد ! Undecided 
و همه مدارکتون مرتب باشه که خب هم کار شما هم کار اونا راحت تر باشه
و نکته ی دیگه که من تو این دو باری که رفتم دیدم ! به عکس هم گیر میدن ، سعی کنین با آخرین چهرتون هماهنگ باشه عکسی که می برین
یه آقایی اومده بود عکسش با موهای رنگ شده بود و در حال حاضر موهاش رنگ نداشت به اونم گیر دادن
کلا بهونه ندین دستشون
اما گفتم که افراد دور و بر من که با من اومدن داخل واسه گرفتن ویزا همشون ویزا گرفتن، پس اصلا نگران نباشین
امیدوارم کارتون خوب پیش بره
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

02-02-2017, 07:37 AM
(02-02-2017, 02:41 AM)mahnam نوشته: مرسی شما هم همین طور
البته من نمی دونم واسه چه نوع شنگنی اقدام کردین ؟ بازدید ؟ توریستی و یا دیدار رسمی و ...
من خودم واسه مصاحبه حضوری میرم (دیدار رسمی ) و اون موقع که مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شنگن رو خوندم چیزی در مورد مدرک تحصیلی ننوشته بود که نیازه و منم با استناد به همون بدون هیج مدرک تحصیلی رفتم سفارت ! (که البته آماده هم نبود و گرنه می بردمش ) و آفیسر بهم گفت که می خوای برات تشکیل پرونده میدم اما بدون مدرک تحصیلیت که ثابت کنه ارشد داری و می خوای واسه مصاحبه دکتری بری رد میشی ! گفتم : خب دعوت نامه دارم که نشون میده واسه چه کاری میرم ! کافی نیس ؟! فرمودن: دعوت نامه رو هر کسی می تونه داشته باشه ! و دلیل کافی نیس، باید ثابت کنی که ارشد داری! وگرنه من از کجا بدونم؟! (همینقدر تاکید می کرد Big Grin  ) پس بهتره بری و مدرکتو بیاری و دوباره وقت بگیری ( که خب خداروشکر من با وقت اضطراری تو هر دو مورد تونستم به موقع برم واسه مصاحبه ) پس اگه مدرکی نیاز دارین که مرتبط با نحوه درخواستتون هست حتما همراهتون باشه
و در مورد فرم هم خیلی ها میومدن که فرم های قدیمی رو پر کرده بودن که کنسل شد کارشون تا وقت بعدی !
پس حتما از خود سایتشون فرمارو دانلود کنین فرم های جدید که با پر کردن اونا نیاز به پر کردن پرسشنامه امنیتی نیس
تعداد کپی هاتون درست باشه ( گرچه این خیلی ناراحتی نداره چون همونجا هم می تونین کپی کنین  ) به خاطر سرعت کارتون میگم
عکس بیشتر از یه قطعه همراهتون باشه چون از من یه قطعه عکس بیشتر گرفتن واسه فرم امنیتی که بهم خورد ! Undecided 
و همه مدارکتون مرتب باشه که خب هم کار شما هم کار اونا راحت تر باشه
و نکته ی دیگه که من تو این دو باری که رفتم دیدم ! به عکس هم گیر میدن ، سعی کنین با آخرین چهرتون هماهنگ باشه عکسی که می برین
یه آقایی اومده بود عکسش با موهای رنگ شده بود و در حال حاضر موهاش رنگ نداشت به اونم گیر دادن
کلا بهونه ندین دستشون
اما گفتم که افراد دور و بر من که با من اومدن داخل واسه گرفتن ویزا همشون ویزا گرفتن، پس اصلا نگران نباشین
امیدوارم کارتون خوب پیش بره

درود بر شما
منمنون از پاسخ بسیار خوبتون
من برای شرکت در winter school میرم ، دانشجو ی لیسانسم و مدرکی دریافت نکردم قاعدتا
اما گوهای اشتغال به تحصیل میتونه همون نقشو داشته باشه ؟
نقل قول  

آفلاین mahnam
**
نقل قول

02-02-2017, 05:49 PM
(02-02-2017, 07:37 AM)Sara112 نوشته: درود بر شما
منمنون از پاسخ بسیار خوبتون
من برای شرکت در winter school میرم ، دانشجو ی لیسانسم و مدرکی دریافت نکردم قاعدتا
اما گوهای اشتغال به تحصیل میتونه همون نقشو داشته باشه ؟

خواهش می کنم
بله کافیه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 39 بعدی »