عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ترکمنستان - عشق آباد

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ترکمنستان - عشق آباد
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-04-2013, 01:34 PM
فکر نمی‌کنم جای نگرانی باشه. اگر تغییری بدند به شما اطلاع خواهند داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین gity68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-04-2013, 01:37 PM
سلام. من هنوز i20 ام صادر نشده و هنوزم تصمیم قطعی نیست برای انتخاب دانشگاه...اما از ترس پر شدن وقت ها میخوام الان از عشق اباد وقت بگیرم. شما اطلاعی دارین که اینو میتونم بعدا کنسل کنم و مثلا از انکارا وقت بگیرم؟ مشکلی پیش میاد یا میلغی باید جریمه بدم تا کنسل شه؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین gity68
**
نقل قول

09-04-2013, 03:42 PM
If you make a visa appointment at another U.S. Embassy while waiting for a visa interview in Ashgabat, your interview appointment in Ashgabat will be canceled and you will receive an e-mail notification of the appointment cancellation.
جریمه ای گویا نداره چون visa fee رو باید موقع مصاحبه برد (؟)

حالا سوالم اینه که با یک ds-160 دیگه باید اقدام کرد برای یه سفارت دیگه؟
کلا مشکلی از نظر سفارت ها ممکنه پیش بیاد؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-04-2013, 05:20 PM
(09-04-2013, 03:42 PM)'gity68' نوشته: If you make a visa appointment at another U.S. Embassy while waiting for a visa interview in Ashgabat, your interview appointment in Ashgabat will be canceled and you will receive an e-mail notification of the appointment cancellation.

دوست عزيز براي شما خير اما براي آيندگانتون چرا. اينطوري سفارت عشق آباد هم مثل ساير سفارتها ديدش به دانشجوي ايراني بد ميشه و سعي ميكنه تمهيداتي بزاره كه در يك روز كه منتظر مصاحبه ي 10 نفر هستند 2 نفر مراجعه كننده نداشته باشند. بتره شما هم از اين خصلت ايراني ها كه همه جا هول ميزنند پيروي نكنيد و يك وقت بگيريد و بقيه رو به خدا بسپريد اگر قراره كار كسي جور نشه 5 تا وقت سفارتم حلش نميكنه . اگر قرار باشه كسي هم بره كه از بدترين سفارتها راحت ويزاي مولتيپيل ميگيره. ضمنا شما حتما به عشق آباد ايميل بزنيد و كنسلي رو اطلاع بديد و به اتومات بودن اين فرآيند بسنده نكنيد. شادزي [img]images/smilies/exclamation.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-04-2013, 05:22 PM
(09-04-2013, 01:37 PM)'gity68' نوشته: سلام. من هنوز i20 ام صادر نشده و هنوزم تصمیم قطعی نیست برای انتخاب دانشگاه...اما از ترس پر شدن وقت ها میخوام الان از عشق اباد وقت بگیرم. شما اطلاعی دارین که اینو میتونم بعدا کنسل کنم و مثلا از انکارا وقت بگیرم؟ مشکلی پیش میاد یا میلغی باید جریمه بدم تا کنسل شه؟
مرسی

اگر جايي غير عشق آباد بود مشكل پواتون بود كه ميرفت. اما عشق آباد خير. خودشون آخر ايميل وقت مينويسن در صورتيكه قراره نياييد حتما قبلش به ما كنسل شدن رو اطلاع بدين. اما قطعا زماني كه شما بخواي اينو كنسل كني آنكارا 3-4 ماه بعدش بهتون وقت ميده و ممكنه دير به ترمتون برسيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-04-2013, 05:24 PM
(09-04-2013, 03:42 PM)'gity68' نوشته: If you make a visa appointment at another U.S. Embassy while waiting for a visa interview in Ashgabat, your interview appointment in Ashgabat will be canceled and you will receive an e-mail notification of the appointment cancellation.

گیتی جان،
شما می تونید از عشق آباد وقت بگیرید و بعد اگر منصرف شدید و خواستید از سفارت دیگه ای اقدام کنید، مشکلی پیش نمی آد و به طور خودکار وقت عشق آبادتون کنسل می شه. و جریمه ای هم نداره. اما یک مقداری از نظر اخلاقی و وجهه ی دانشجویان ایرانی، دردسر ساز می شه. 
اگر DS-160 رو سابمیت کرده باشید، چون 2 بار، یک بار در ابتدا و یک بار در انتها کشور مورد نظر رو می پرسه، دیگه نمی تونید تغییرش بدید و جای دیگه برید ولی اگر سابمیت نکردید، مشکلی نیست.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

09-04-2013, 05:28 PM
(09-04-2013, 01:31 PM)'samani_ghaemi' نوشته: سلام به همه دوستان.
من یک موردی برام پیش اومده که خیلی نگرانم کرده. اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.
من برای خودم و خانومم برای 14 می وقت گرفتیم.
بعد به دلایلی گفتم شاید i20ام نرسه دستم و بهشون یه ایمیل زدم که آیا وقتی برای 21 می دارید؟ اگر ندارید من همون وقت 14 می رو نگه میدارم.
بعد از قضا یک ساعت بعد i20 ام اسکنش رو دریافت کردم و پشیمون شدم از ایمیلم. یه ایمیل دادم که نه همون وقت 14 می ام رو نگه دارید، نیازی به reschedule نیست.
از طرف اونها هم هیچ ایمیلی به جز وقتی که برای 14 می به خودم و خانومم دادن دریافت نکردم.
حالا الان نگران شدم. نکنه اینها وقت من رو بدون اطلاع عوض کرده باشند؟ روز مصاحبه نرم بگن شما امروز برای مصاحبه ثبت نشده؟ اینجوری چون ویزای عشق آباد خودش یه هفته طول میکشه. به هفته بعد هم نمیرسم. Sad
شنیدم هر تغییر در برنامه و ... ای که باشه حتماً با ایمیل اطلاع میدن. درسته؟
نگرانی من بیمورده؟
ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید.

سلام
همونطور که بابک جان هم فرمودند، مشکلی پیش نمی آد. چون بدون اطلاع رسانی به شما هیچ کاری رو انجام نمی دن. اون ها هم همون آخرین ایمیلی که براتون وقت رو فرستادند نگه می دارند و شما به سفارت ترکمنستان هم همون رو تحویل می دید که البته بار دیگه اون ها صحت ایمیل رو  با سفارت امریکا در ترکمنستان چک می کنند. اگر اگر اگر احیانا اونها وقت رو عوض کرده باشند و به شما اطلاع نداده باشند اصلا ویزای ترکمنستان برای شما صادر نمی شه! پس نگران نباشید قضیه تا خود روز مضاحبه کِش پیدا نمی کنه. نگران نباشیدSmile
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین gity68
**
نقل قول

09-04-2013, 05:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2013, 05:33 PM توسط gity68.)
خیلی ممنونم سایمون جان، پس اگه با ایمیل کنسل کنیم نکته منفی محسوب نمیشه.درسته؟
گفتین :''آنكارا 3-4 ماه بعدش بهتون وقت ميده '' هیچ شانسی برای وقت زودتر نیست؟نمیدونم ..کنسلی ها یا وقت های اضطراری  چه طور؟
بازم خیلی ممنون از کمکتون

نسیم جون از شمام خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-04-2013, 06:26 PM
(09-04-2013, 05:29 PM)'gity68' نوشته: خیلی ممنونم سایمون جان، پس اگه با ایمیل کنسل کنیم نکته منفی محسوب نمیشه.درسته؟
گفتین :''آنكارا 3-4 ماه بعدش بهتون وقت ميده '' هیچ شانسی برای وقت زودتر نیست؟نمیدونم ..کنسلی ها یا وقت های اضطراری  چه طور؟
بازم خیلی ممنون از کمکتون
نسیم جون از شمام خیلی ممنونم بابت راهنماییتون

نه مشكلي نداره با ايميل كنسل كنيد. البته زياد نياز نيست توضيح بدين. مثلا عنوان كردن اينكه ميريد يه جاي ديگه اصلا نياز نيست. آنكارا پلوغترين سفارت براي ايراني هاست كه فكر ميكنم با اطلاعاتي كه دارم ماه جون هم پره . باز به ديتابيس هاي موجود سر بزنيد ميتونيد اطلاعات از دوستان بگيريد. شما اول I-20‌رو سريعتر دريافت كنيد تا خيالتون راحت شه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-04-2013, 12:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2013, 12:25 PM توسط MaMi.)
خب امروز دوستی به عشق آباد ایمیل زدند برای تعیین وقت و سفارت بلادرنگ جواب زیر رو بهشون داد؛

Dear Sir/Madam

Unfortunately we are fully booked for May and June
We believe that there is a less wait time in Dubai. Please visit their website with information on how to schedule a visa interview in Dubai

http://usvisa-info.com/en-AE/selfservice..._you_apply

Regards
Consular section
Ashgabat, Turkmenistan 

خواستم دوستانی که هنوز وقتی برای سفارت دریافت نکردند، در جریان باشند. فکر کنم با توجه به تقریبا پر بودن وقت های آنکارا در ماه June هم (طبق ادعای دوستان)، گزینه های باقی مانده نزدیک به ایران (از لحاظ بُعد مسافت)، شامل ایروان (با احتمال ضعیف)، دبی و باکو خواهد بود. با آرزوی موفقیت همه دوستان.

پ.ن: همین الان میتونید برای هفته بعد از سفارت دبی، وقت مصاحبه بگیرید!
تاریخ نگارش: 27/01/1392 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »