عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
« قبلی 1 2
خرید تلفن همراه در امریکا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید تلفن همراه در امریکا
آفلاین robotics
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-07-2014, 11:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-07-2014, 11:37 AM توسط robotics.)
(05-07-2014, 09:44 AM)'MaMi' نوشته: این مورد درست نیست، شما میتونی از اپراتور، گوشی بگیری (که باید قرارداد داشته باشی، یعنی نمیتونی از اپراتور خط اعتباری همراه با گوشی خووب بگیری) یا میتونی گوشی unlocked بگیری که با هر اپراتوری سازگار هست و کار میکنه (کاری که من کردم)، البته به شرط اینکه حواست به GSM یا CDMA اش باشه.

مثلا سرویس دهنده ی Zact را ببنید

شما به من بگو چه جوری با گوشی غیر از ZTE از این سرویس دهنده استفاده کنم؟

یا مثلا سرویس دهنده ی republicwireless را ببینید.

شما به من بگو چه جوری با گوشی غیر از موتورلا از این سرویس دهنده استفاده کنم؟

نقل قول  

آفلاین robotics
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-07-2014, 12:02 PM
(05-07-2014, 10:13 AM)'saaaaam' نوشته:
 شغل دوم من تعمیرات موبایل چه بصورت نرم افزاری چه سخت افزاری هست مطالبی که عرض کردم
نظرت در مورد دو سیستم عامل Ubuntu Touch و Tizen چیست؟

آیا کاربران با این دو سیستم عامل نیز به شما مراجعه کردند؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

05-07-2014, 12:15 PM
(05-07-2014, 12:02 PM)'robotics' نوشته:
نظرت در مورد دو سیستم عامل Ubuntu Touch و Tizen چیست؟
آیا کاربران با این دو سیستم عامل نیز به شما مراجعه کردند؟
در مورد این دو سیستم عامل اطلاعاتی ندارم. حداقل بهتره بگم در ایران ندیدم. بیشتر سیستم عاملهایی که دیدم مبتنی بر جاوا - سیمبین - اندروید - ای او اس و سیستم عاملهای خاص سامسونگ مثل بادا بوده است. بنظر من سیستم عاملهایی که شما فرمودی مبتنی بر لینوکس باید باشند که در ایران طرفدار ندارد. البته سیستم عامل لینوکس بسیار پایدارتر از سیستم عاملهای دیگر حداقل در نسخه پی سی که من دیدم هست در مورد موبایل هم باید به همان صورت باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-07-2014, 08:08 PM
(05-07-2014, 11:29 AM)'robotics' نوشته:
مثلا سرویس دهنده ی Zact را ببنید
شما به من بگو چه جوری با گوشی غیر از ZTE از این سرویس دهنده استفاده کنم؟
یا مثلا سرویس دهنده ی republicwireless را ببینید.
شما به من بگو چه جوری با گوشی غیر از موتورلا از این سرویس دهنده استفاده کنم؟

خیلی راحت! Wink تا جایی که من اطلاع دارم، شما گوشی unlocked که بگیری از هر سرویس دهنده ای میتونی استفاده کنی. ضمن اینکه Zact و republicwireless بر اساس شبکه Sprint کار میکنند، بنابراین شما اگر گوشی CDMA که با Sprint سازگار هست داشته باشی، روی Zact و republicwireless هم میتونی ازش استفاده کنی.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین robotics
**
نقل قول

05-07-2014, 10:36 PM
(05-07-2014, 08:08 PM)'MaMi' نوشته:

خیلی راحت! Wink تا جایی که من اطلاع دارم، شما گوشی unlocked که بگیری از هر سرویس دهنده ای میتونی استفاده کنی. ضمن اینکه Zact و republicwireless بر اساس شبکه Sprint کار میکنند، بنابراین شما اگر گوشی CDMA که با Sprint سازگار هست داشته باشی، روی Zact و republicwireless هم میتونی ازش استفاده کنی.

در همان لینکی که خودت قرار دادی نوشته است:
Zact’s operating system only supports devices purchased from Zact, so customers unfortunately can’t bring their own device to the service (this includes handsets that run on the Sprint network).
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

05-07-2014, 11:01 PM
من خودم از CDMA استفاده نمیکنم، به همین دلیل دقت نکرده بودم به اون قسمت، ممنون Smile
بالاخره وقتی شما میخوای قرارداد موبایل نداشته باشی و استفاده محدودی (در مقابل پلن های نامحدود که سایر اپراتورها ارایه میدن) از موبایل هم داری، باید بین قیمت، خدمات و سایر فاکتورها، یک بالانس برقرار کنی.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین robotics
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-07-2014, 09:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2014, 09:30 PM توسط robotics.)
یک طرح خوب برای کسانی که زیاد حرف می زنند!

با سیم کارت رایگان
کد:
lycamobile.us

$29/mo

Unlimited Nationwide
1000 International Minutes
500 MB at up to 4G LTE speed

GSM 850/1900
UMTS 1700/1900
اگر کم حرف می زنید به صرفه نیست
نقل قول  

آفلاین mohamadanvari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-12-2014, 01:09 AM
سلام دوستان
من تازه به امریکا اومدم و در ایالت ایداهو ساکنم. من یه گوشی گلکسی نوت 2  دارن که آنلاک هستش و از کره خریدم.  میخوام سیم کارت بگیرم. شما چه طرحی رو پیشنهاد میکنید. یکی از دوستان بهم پیشنهاد prepaid داد. خواستم از والمارت بگیرم اما بهم گفتن باید ماهانه 40$ بدی و اگر از این 40$ در ماه استفاده نکنی پولت سوخت میشه و به اعتبار ماه دیگه اضافه نمیشه!!!.
از اونجایی که من بیشتر از طریق انترنت با دوستان و خانواده در ارتباطم و از گوشی صرفا جهت موارد ضروری استفاده میکنم، ممنون میشم راهنماییم کنبد که از چه شرکتی وچه طرحی رو انتخاب کنم مقرون به صرفه و ارزون تر هستش.
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-12-2014, 02:04 AM
(28-12-2014, 01:09 AM)'mohamadanvari' نوشته: سلام دوستان
من تازه به امریکا اومدم و در ایالت ایداهو ساکنم. من یه گوشی گلکسی نوت 2  دارن که آنلاک هستش و از کره خریدم.  میخوام سیم کارت بگیرم. شما چه طرحی رو پیشنهاد میکنید. یکی از دوستان بهم پیشنهاد prepaid داد. خواستم از والمارت بگیرم اما بهم گفتن باید ماهانه 40$ بدی و اگر از این 40$ در ماه استفاده نکنی پولت سوخت میشه و به اعتبار ماه دیگه اضافه نمیشه!!!.
از اونجایی که من بیشتر از طریق انترنت با دوستان و خانواده در ارتباطم و از گوشی صرفا جهت موارد ضروری استفاده میکنم، ممنون میشم راهنماییم کنبد که از چه شرکتی وچه طرحی رو انتخاب کنم مقرون به صرفه و ارزون تر هستش.
ممنون

من در مورد نحوه آنتن دهی اپراتورها در آیداهو، اطلاعی ندارم ولی بنظرم شما میتونید از یکی از طرح های AT&T یا T-Mobile یا هر retailer ای که از GSM استفاده میکنه، استفاده کنید، چون سایر اپراتورها CDMA هستند و با گوشی شما سازگار نخواهد بود. ولی معمولا بین AT&T و T-Mobile (با توجه به تجربیات دوستان) AT&T از آنتن دهی بهتری برخوردار هست. میتونید طرح های مختلف اعتباری AT&T رو در اینجا نگاه کنید. از طرفی تا جایی که من اطلاع دارم، طرح های اعتباری یا همون PrePaid ها، اصطلاحا Roll over یا همون انتقال دقایق باقی مانده به ماه بعد رو ندارند.

پ.ن: من طرح های مختلف رو نگاه کردم و دیدم که همه بر پایه دقایق نامحدود هستند، یعنی عملا Roll over دیگه معنی نداره!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5