عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT)
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-11-2014, 12:59 AM
(24-11-2014, 10:12 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام به دوستان. خبر جدیدی دیدم که اینجا منتقل می کنم. ظاهرا باراک اوباما مدت زمان اجازه کار OPT رو برای فارغ التحصیلان خارجی از 12 ماه به 29 ماه برای رشته های STEM افزایش داده که خبر خیلی خوشحال کننده ای برای دوستانی هست که می خوان به آمریکا برن یا اونجا هستند[img]images/smilies/shy.gif[/img] متن خبر:
Jeh Charles, secretery of Homeland Secuity, sent the following instructions to USCIS and DHS:

ممنون احمد جان بابت خبر، این مورد، موضوع تازه ای نیست، من در این مورد از International Student And Immigration Office دانشگاه سوال کردم و جواب زیر رو برام ارسال کردند که بدون هیچ تغییری برای دوستان قرار میدم؛

This extension is not new, but it is available to eligible students.  The OPT STEM extension would provide for a total of 29 months of OPT.  You can apply for the STEM extension up to 120 days before the end of your 12 month OPT period. Students who completed a degree in a STEM field (eligibility list here http://www.ice.gov/sevis/stemlist.htm) can apply for this extension.  The employer must be E-Verify registered.
As with the 12 month card, it can take up to 90 days before the OPT extension is approved and you receive the new EAD card.  You will follow much the same process as you did for the 12 month OPT.  You will need to request a new I-20 from us, using the online form outlined in the information sheet.  You will submit it with the items listed in the email you were sent.  However, for STEM you will also need to include a letter from your employer confirming the job offer. This letter must confirm their job offer to you, or your continuing employment.  It must also confirm that, as required by regulation, the employer agrees to notify our office within 48 hours of your employment termination.
We do not recommend traveling while an OPT application is pending because it could be considered an abandonment of your application.  Additionally, you will not be able to re-enter the United States without the new EAD card and updated I-20 if your 12 month OPT ends before you return to the US.  For re-entry you will need a valid passport, visa, I-20 with travel signature that accurately demonstrates the status of your current OPT (requested/approved), unexpired EAD card, letter of continued employment from your employer.
Please review this informational sheet on the STEM OPT extension, with further information about how to apply: http://issis.uga.edu/docs/Student_Sectio..._Sheet.pdf

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-11-2014, 10:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-11-2014, 10:44 AM توسط mahyarelc.)
(24-11-2014, 10:12 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام به دوستان. خبر جدیدی دیدم که اینجا منتقل می کنم. ظاهرا باراک اوباما مدت زمان اجازه کار OPT رو برای فارغ التحصیلان خارجی از 12 ماه به 29 ماه برای رشته های STEM افزایش داده که خبر خیلی خوشحال کننده ای برای دوستانی هست که می خوان به آمریکا برن یا اونجا هستند[img]images/smilies/shy.gif[/img] متن خبر:
Jeh Charles, secretery of Homeland Secuity, sent the following instructions to USCIS and DHS:

ممنون احمد جان بخاطر خبر.
همونطور که Mami گفت (و در انتهای پست اول تاپیک ذکر شده) این ۲۹ ماه قانون جدیدی نیست. 
هنوز جزییات دقیق قوانین مورد نظر در سخنرانی جدید رییس جمهور امریکا مشخص نیست. بنا بر گمانه زنی ها ممکنه مدت دوره OPT تا مجموع ۴۸ ماه برای رشته های STEMدرنظر گرفته بشه. البته این مورد هنوز قانون نیست و جایی اعلام نشده. در سخنرانی بیشتر بطور کلی به اضافه شدن طول این مدت اشاره شده و باید صبر کرد دید همچین موردی پیش میاد یا نه. 
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Miladdarren
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-05-2015, 07:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2015, 10:34 AM توسط Babak.)
سلام دوستان
من در فروم سرچ کردم و موضوع مرتبطی پیدا نکردم و تصمیم گرفتم تاپیک جدید ایجاد کنم.
سوال من اینه که با ویزای تحصیلی امریکا تا چند ساعت در هفته می شه کار کرد؟
حقوق این کار تا چه حدیه؟(به طور تقریبی)
و تا چه قدر می تونه هزینه های زندگی و دانشگاه رو تامین کنه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-05-2015, 10:33 AM
(11-05-2015, 07:11 PM)'Miladdarren' نوشته: سلام دوستان
من در فروم سرچ کردم و موضوع مرتبطی پیدا نکردم و تصمیم گرفتم تاپیک جدید ایجاد کنم.
سوال من اینه که با ویزای تحصیلی امریکا تا چند ساعت در هفته می شه کار کرد؟
حقوق این کار تا چه حدیه؟(به طور تقریبی)
و تا چه قدر می تونه هزینه های زندگی و دانشگاه رو تامین کنه؟
ممنون

با ویزای دانشجویی در امریکا فقط می‌تونید در داخل campus دانشگاه کار کنید و اجازه کار در خارج از دانشگاه ندارید. کارهای داخل campus برای دانشجویان ارشد و دکترا اغلب همون RA یا TA هست و در موارد کمی کارهایی در قسمت‌های مختلف دانشگاه مثل کتابخونه و غیره ممکنه بتونید پیدا کنید. شما حداکثر تا سقف هفته‌ای ۲۰ ساعت می‌تونید در داخل دانشگاه کار کنید و حقوقش حداکثر حدود ۲۰۰۰ دلار در ماهه. با این حقوق می‌تونید در اغلب شهرهای امریکا به صورت دانشجویی زندگی کنید و در بعضی از شهرها که هزینه مسکن کمتره حتی می‌تونید پس‌انداز هم داشته باشید، ولی شهریه دانشگاه رو در اغلب مواقع نمی‌تونید با این پول بپردازید. شهریه خیلی از دانشگاه‌های امریکا بالاست و برای دانشجویان خارجی حدود ۲۰ هزار دلار در سال به بالاست. البته استثناهایی هم وجود دارند که شهریه کمتری دارند، ولی اگر از دانشگاه فاند نگرفته‌اید و خودتون هم پشتوانه مالی کافی ندارید، شرایط ممکنه بسیار دشوار بشه و نتونید از پس هزینه‌های شهریه بربیایید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-03-2016, 07:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-03-2016, 07:58 PM توسط MaMi.)
خب پس از انتظار! طولانی، DHS نهایتا جزئیات جدید در مورد OPT رو اعلام کرد. در طرح جدید که از 1 May امسال (2016) اجرا خواهد شد، میزان Extension دوره OPT به 24 ماه افزایش پیدا کرد. البته برای اینکه دانشجو (فارغ التحصیل) بتونه از این Extension استفاده کنه، باید شرایطی رو داشته باشه ضمن اینکه شرایط جدیدی هم برای کارفرماها اضافه شده. اطلاعات کامل در این زمینه رو میتونید در سایت زیر مشاهده کنید؛

https://studyinthestates.dhs.gov/stem-opt-hub

لینک زیر هم شرایط کلی OPT و تغییرات جدید رو توضیح داده؛

https://studyinthestates.dhs.gov/transit...n-overview

The Student and Exchange Visitor Program has published the new STEM OPT regulations.  There will be some changes to the STEM OPT period and requirements, effective May 10th, 2016

Some of the main changes to the STEM OPT period include

Allowing for 24 months of STEM OPT instead of 17 months
In some cases, allowing students currently approved for 17 months of OPT to apply for an additional 7 months of STEM OPT authorization. If you are currently approved for STEM OPT, you are eligible to apply for a 7 month extension of STEM OPT ONLY if your current STEM OPT expires after October 7th, 2016.  As of May 10th, 2016, you must have 150 days of OPT left in order to be eligible for the 7 month extension

Expanding and updating the current list of approvable CIP codes in STEM fields https://www.ice.gov/sites/default/files/...m-list.pdf

Allowing for two periods of STEM OPT, if the student completes a second, higher degree in a STEM field
Requiring the submission of Form I-983.  This form is a training plan that the student develops with the employer.  It must be signed by the student and the employer, and provided to the DSO at the sponsoring school before the STEM OPT I-20 form can be issued

Requiring an initial evaluation of the student’s progress in the first 12 months of the STEM OPT period, and a final evaluations of the student’s progress in achieving the training goals and objectives

Requiring the employer to report any change in employment, or termination of employment, to the school’s DSO
Requiring the employer to make several attestations on the I-983 form, including

the employer has sufficient resources to provide the appropriate training
the student will not replace a full-time, part-time, temporary, or permanent U.S. worker
the student’s opportunity with the employer assists the student in meeting the training goals
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین layD
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-06-2016, 04:15 PM
سلام

من یک سوال داشتم. بنده از یک دانشگاه رنک پایین در کالیفرنیا پذیرش مستر با فاند کامل TA در برق مخابرات گرفتم (چون دکترا ارایه نمیده فاند رو به مستر ها میده) مصاحبه هم رفتم و قبول شدم و منتظر کلیرنس هستم. از چند نفر ایرانی در آن دانشگاه سوال کردم گفتند این دانشگاه چون رنک خیلی پایینی دارد و کل مهندسی اش یک راه رو در یک ساختمان بیشتر نیست نمیتوانی کار پیدا کنی با مدرک از اینجا و نیا اینجا. ولی چون موقعیت دانشگاه خیلی خوبه و شرکت های بسیاری اطراف دانشگاه هست من فکر میکنم بتونم با تلاش کار پیدا کنم. اما بعد از اتمام درس باید روی OPT قرار بگیریم و کار پیدا کنیم که احتمال دارد به گرین کارت ختم شود یا نشود.
سوال من این است: اگر من روی OPT بروم و ببینم کار پیدا نشد یا گرین کارت برایم درخواست نکردند آیا من میتوانم دوباره بروم دکترا بخوانم و برگردم به ویزای F1؟؟
چقدر ممکن است این کار طول بکشد و یا با عدم موفقیت روبرو شود (فرض رو بر پذیرش گرفتن از یک دانشگاه برای دکترا در نظر بگیرید)؟؟

@Babak
@M1KE
دوستان دیگه هم اگر نظری دارند دریغ نکنند.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-06-2016, 07:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2016, 07:51 PM توسط M1KE.)
@layD

به طور خلاصه اگر برای OPT اقدام نکرده باشین حدود دو ماه فرصت دارین که بعد از فارغ التحصیلی از آمریکا خارج بشین. با گرفتن OPT یک سال فرصت دارین بمونید و تحت شرایطی میشه مثل حالت اول، دو ماه بعد از اون هم همچنان بمونید (grace period). اگر در بازه زمانی OPT، شرکتی اسپانسر شما بشه و برای H1B اقدام کنه شما می تونید تا زمان مشخص شدن نتیجه اون تحت شرایطی OPT رو تمدید کنید. OPT وضعیت جدید یا خاصی نیست و در واقع شما همون وضعیت F1 رو تمدید کردین. اگر در این بازه یک ساله وارد مقطع تحصیلی بالاتر بشین وضعیت F1 شما تمدید میشه. در این صورت بعد از اتمام مدرک دوم دوباره می تونید برای یک OPT یک ساله اقدام کنید. ماه های باقیمانده از OPT اول به دومی اضافه نمیشه و از بین میره.

اینکه در این بازه زمانی بتونید کار پیدا کنید یا خیر به عوامل زیادی مثل زمینه کاری، مهارت های فردی و ارتباطات عمومی، شرایط بازار و رزومه شما بستگی داره و نمیشه پیش بینی خاصی کرد. ولی در کل شرکت ها بیشتر به مهارت ها و رزومه فردی خود شما نگاه می کنند نه دانشگاهی که ازش مدرک گرفتین. البته معمولا همبستگی مستقیمی بین این دو وجود داره (دانشجویان دانشگاه های معروفتر معمولا رزومه های قوی تری دارند و مهارت های فردی شون بهتره) ولی اگر شما به طور خاص رزومه و مهارت های فردی تون خوب باشه فکر نمی کنم عامل دانشگاه به اونصورت فاکتور مهمی برای شرکت ها باشه و در مصاحبه هست که توانمندی های شخصی شما ارزیابی میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-06-2016, 08:41 PM
توضیحات رو مایک عزیز دادند ولی من نکته ای رو اضافه کنم در مورد OPT و اینکه حتی اگر شرکت در دوره OPT برای شما درخواست ویزای H1 هم نداده باشه، اگر رشته تحصیلیی شما جز رشته های STEM باشه (با داشتن شرایط ذکر شده در آئین نامه مربوطه)، میتونید درخواست تمدید OPT تون رو بدید فقط توجه داشته باشید در کل دوره OPT (یک سال + دو سال extension) فقط مجموعا میتونید 90 روز بیکار باشید. پیشنهاد میکنم در مورد OPT، تاپیک کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT) رو مطالعه بفرمائید
نقل قول  

آفلاین Hamed-3
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2017, 10:40 AM
دوستان سلام
من دانشجوی phd یک رشته مهندسی در امریکا هستم و قصد دارم برای post doc در سال آینده اپلای کنم. اخیرا شنیدم (البته مطمئن نیستم) که برخی دانشگاه ها، علیرغم پذیرش دانشجوی اینترنشنال، نوع ویزای آنها را از F1 به H1 تغییر نمی دهند. این به معنی این است که طول مدت post doc فرد، از دوره OPT او کاسته خواهد شد. ممنون می شوم اگر دوستان در این زمینه اطلاع موثقی دارند، مرا راهنمایی کنند. 
به علاوه، ضمن مطالعه پیجهای قبلی، به اعداد متفاوتی برای طول مدت OPT برخورد کردم. چیزی که من شنیده ام، 2.5 سال است (که البته مطمئن نیستم). لطفا اگر از قوانین به روز در این زمینه اطلاع دارید، راهنمایی بفرمایید.  

پیشاپیش از همراهی همگی سپاسگذارم.
نقل قول  

آفلاین soheildif
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2017, 10:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2017, 10:12 PM توسط soheildif.)
سلام دوستان.

میشه بعد از مستر 2 سال با OPT کار کرد و حینش برای دکترا اپلای کرد و سال 3 وارد دکترا شد ؟ چه از نظر قانونی چه از نظر آکادمیک ؟
یعنی دانشگاهی که برای دکترا اپلای میکنیم مشکلی با این نخواهد داشت که 2 سال گپ بین مستر و دکترا باشه و تو اون دوسال در صنعت کار کرده باشیم ؟ استادی که ادوایزر دوره  phd خواهد شد با این مشکل نخواهد داشت ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-06-2025، 10:38 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی