عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی نروژ زندگی در نروژ کار در نروژ

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در نروژ
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2011, 02:11 PM
در این تاپیک به شرایط کار کردن در نروژ و وضعیت کار در این کشور می پردازیم

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-04-2012, 08:05 PM
اخیرا گویا نروژ ویزای 6 ماهه موقت میده که فرصت خوبی برای جویندگان کار- به خصوص مهندسین ایرانی - هست.....

برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ زیر سر بزنید:

http://skyofsweden.blogsky.com/1390/11/15/post-314/
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-04-2012, 08:32 PM
منم یکی از دوستان که NTNUدرس میخوانه و چند وقت پیش باهاش داشتم صحبت میکردم همچین چیزی رو تایید میکرد.ازشم پرسیدم که برای دکترا برنامه ات چیه(برق-قدرت). میگفت مگه بیکارم دکترا بخوانم؟میرم اینجا سر کار 2 3برابر در ماه در میارم!کلا خیلی راضی بود از شرایط نروژ مخصوصا شرایط اقتصادی
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-04-2012, 09:02 PM
البته نمیشه گفت برای همه این شرایط هست ولی نروژ به دلیل منابع عظیم نفتی و گازی و معدنی فرصت های شغلی بیشتری تولید می کنه - از جهتی مانند دانمارک، سوئد و فنلاند با نیروی کار متخصص و دانشجویی که اونجا درس خونده مشکل نداره و فرصتی مثه فرصتی گفته شده رو در اختیار دانشجو قرار میده..البته نروژ هوای سردتر و مخارج بیشتری داره ولی گزینه ی بسیار خوبی در اروپا در کنار کشورهای آلمان و هلند هست....
(28-04-2012, 08:32 PM)rulany نوشته: منم یکی از دوستان که NTNUدرس میخوانه و چند وقت پیش باهاش داشتم صحبت میکردم همچین چیزی رو تایید میکرد.ازشم پرسیدم که برای دکترا برنامه ات چیه(برق-قدرت). میگفت مگه بیکارم دکترا بخوانم؟میرم اینجا سر کار 2 3برابر در ماه در میارم!کلا خیلی راضی بود از شرایط نروژ مخصوصا شرایط اقتصادی
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

28-04-2012, 09:24 PM
سلام دوستان.....من ی سوالی دارم مربوط به فقط نروژ نیست!!
اگه شخصی بتونه از ی دانشگاه معتبر در اروپا یا امریکا مدرک بگیره،به نظرتون اگه به هر دلیلی نتونه در اون کشور شغل دلخواهشو پیدا کنه،جابجاشدن و رفتن به کشورهای دیگه مثلا کشورهای اروپایی،چقدر میتونه سخت باشه؟ منظورم اینه کشورها چقدر به دانشگاهای خودشون تعصب قائلند........
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

29-04-2012, 08:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2012, 08:24 PM توسط spt.)
(28-04-2012, 09:24 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان.....من ی سوالی دارم مربوط به فقط نروژ نیست!!
اگه شخصی بتونه از ی دانشگاه معتبر در اروپا یا امریکا مدرک بگیره،به نظرتون اگه به هر دلیلی نتونه در اون کشور شغل دلخواهشو پیدا کنه،جابجاشدن و رفتن به کشورهای دیگه مثلا کشورهای اروپایی،چقدر میتونه سخت باشه؟ منظورم اینه کشورها چقدر به دانشگاهای خودشون تعصب قائلند........
تا اونجا که من به شخصه دیدم تعصب خیلی زیادی ندارن اما خوب مثل خیلی از جا های دنیا یه مقدار تفاوت وجود داره دیگه...
مثلا مدرک ایران رو اصلا قبول ندارن و مدرک یه جایی مثل بلاروس رو خیلی بی ارزش میدونن و همینطور الی آخر...

اما معمولا یه مقدار کمی مدرک های کشور خودشون رو بیشتر قبول دارن به غیر از آمریکا که فارق تحصیل های آمریکا رو تو هوا میزنن!!
دوست من شما به این قضیه هم توجه کن که برای ایرانی ها به خاطر مسایل اقامتی هم خیلی راحت نیست که توی اروپا یه کشوری درس بخونی و یه کشور دیگه کار کنی.. البته ایکاش این سوالت رو توی انجمن اصلی اروپا میپرسیدی نه اینجا... Smile

موفق باشی Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

20-08-2013, 10:59 PM
(28-04-2012, 09:02 PM)'soilman' نوشته: البته نمیشه گفت برای همه این شرایط هست ولی نروژ به دلیل منابع عظیم نفتی و گازی و معدنی فرصت های شغلی بیشتری تولید می کنه - از جهتی مانند دانمارک، سوئد و فنلاند با نیروی کار متخصص و دانشجویی که اونجا درس خونده مشکل نداره و فرصتی مثه فرصتی گفته شده رو در اختیار دانشجو قرار میده..البته نروژ هوای سردتر و مخارج بیشتری داره ولی گزینه ی بسیار خوبی در اروپا در کنار کشورهای آلمان و هلند هست....

سلام دوستان. من منظور از اون جمله که قرمز کردم رو نفهمیدم. دانمارک و سوئد و فنلاند جه مشکلی دارند که نروژ نداره؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-08-2013, 12:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2013, 01:18 AM توسط soilman.)
مشکلی که هست اینه که الان با توجه به قوانین سوئد مثلا اگر شما دانشجوی دکترا باشید و 4 سال مالیات بدهید بعد از 4 سال باید برگردید کشور خودتون یا کشور دیگه ای مگر اینکه بتوانید در همان سوئد کار پیدا کنید یا فوق دکترا ادامه بدهید...بعد هم این 4 سالی که شما ماندید از نظر قانونی اگر بخواهید برای اقامت حساب کنید حساب نمیشه...یعنی عملا برای کسی که قصد ماندن در آنجا را داشته باشه راه بسیار سخت و مشکل خواهد بود...کلا سوئد در مقایسه با بقیه ی کشورهای اسکاندیناوی درصد موفق شدن و ماندن به نظر من پائین تر هست...حالا فنلاند و نروژ تا حدودی از این جهت بهترن و دانشجوی دکترا می تونه امید داشته باشه که 4 سالی که زحمت کشیده همینجوری به باد هوا نمیره و شامل پروسه ی اقامت میشه....اون هم به راحتی نیست ولی به مراتب خیلی بهتر از سوئد است مخصوصا اگر شما قصدا دارید تحصیلی- دانشجویی بیایید
(20-08-2013, 10:59 PM)'roshanak25' نوشته:
سلام دوستان. من منظور از اون جمله که قرمز کردم رو نفهمیدم. دانمارک و سوئد و فنلاند جه مشکلی دارند که نروژ نداره؟

نقل قول  

آفلاین رابینهود
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2013, 08:11 AM
سلام
می خواستم بدونم اگر رشته تحصیلی من شیمی محض باشه (کارشناسی)؛ پیدا کردن کار مرتبط چه مدت زمانی طول می کشه و مبلغ دریافتی ماهیانه در جه حدودی خواهد بود (برحسب یورو). لطفا از بدترین حالت تا بهترین حالت را برای من توضیح دهید.
متشکرم
نقل قول  

آفلاین shahrooz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2014, 03:15 PM
سلام....خواستم بدونم با مدرک مهندسی عمران و 6و7سال سابقه کار در شرکتهای مشاور ونظارتی شانس کار پیدا کردن در کشور نروژچند درصد است؟ایا اخذ مدرک خاص مثل گواهینامه های جوش کمکی به افزایش شانس میکند؟با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 02:20 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی