عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا زندگی در ایتالیا کار در ایتالیا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در ایتالیا
آفلاین Negin3004
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2014, 08:14 AM
سلام دوستان،
با توجه به اینکه هر دانشجو در ایتالیا اجازه 20 ساعت کار در هفته رو داره، آیا از حقوقی که می گیره مالیات هم کم میشه؟ اگر دانشجویی به صورت از راه دور برای یک شرکت خارج از ایتالیا کار کنه (به صورت پاره وقت) و ماهانه حقوقش به حسابش ریخته بشه، آیا بابت اون حقوق هم باید مالیات پرداخت کنه؟ و آیا اون ساعت کاری از 20 ساعت هفتگی باید کم بشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-08-2014, 11:20 AM
(23-08-2014, 08:14 AM)'Negin3004' نوشته: سلام دوستان،
با توجه به اینکه هر دانشجو در ایتالیا اجازه 20 ساعت کار در هفته رو داره، آیا از حقوقی که می گیره مالیات هم کم میشه؟ اگر دانشجویی به صورت از راه دور برای یک شرکت خارج از ایتالیا کار کنه (به صورت پاره وقت) و ماهانه حقوقش به حسابش ریخته بشه، آیا بابت اون حقوق هم باید مالیات پرداخت کنه؟ و آیا اون ساعت کاری از 20 ساعت هفتگی باید کم بشه؟

دروود بر شما.
منظور از این کارهای اصولاً در حین تحصیل پارت تایم و کارهای کوچک است که ساعتی 8-10 یورو بهش حقوق تعلق میگیره پس اصلاً چیزی ازش کم نمیشه. ضمن اینکه برای کارهای بزرگ  و اکادمیک شما نیاز به اجازه کار از وزارت کار ایتالیا داری که اون زمان کسر مالیات شامل حال شما خواهد شد. شما خودت میگی پارت تایم. واسه پارت تایم هزینه ای کسر نمیشه. ساعت کاری هم حداکثر اون مقداره. که البته میطلبه شما چقدر زبان ایتالیایی بدونی. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pishooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-06-2015, 02:45 AM
سلام بازم منم سر در گم و گیج یکیم نیست ب داد من برسه
به خدا من سر از هیچی ازین روادید در نمیارم
من میخوام برم ایتالیا کمکم کنید خوب
ببینم اگه کسی یه کار واسه ادم دیدا کنه مثلا نگهداری از بچه ای چیزی نمیدن ویزای کاری؟
نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-06-2015, 05:34 PM
سلام به دوستان عزیز
سوال من این هست که آیا به دانشجویان خارجی در ایتالیا اجازه راه اندازی بیزینس شخصی داده میشه؟
بنده عکاس هستم و اگر مطمئن باشم که اونجا میتونم کار کنم خب یه سری وسایلی که وزن زیادی ندارن رو باید با خودم ببرم.
البته بنده در حال فراگیری زبان ایتالیایی هستم و قصد تحصیل در رشته های ایتالیایی زبان رو دارم(چون هم شهریه کمتری دارند هم احتمال کمک هزینه بیشتر هست) پس احتمالا در زمینه دانستن ایتالیایی مشکلی نخواهم داشت.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-06-2015, 08:38 PM
(12-06-2015, 02:45 AM)pishooo نوشته: سلام بازم منم سر در گم و گیج یکیم نیست ب داد من برسه
به خدا من سر از هیچی ازین روادید در نمیارم
من میخوام برم ایتالیا کمکم کنید خوب
ببینم اگه کسی یه کار واسه ادم دیدا کنه مثلا نگهداری از بچه ای چیزی نمیدن ویزای کاری؟

دوست گرامی
اگر کارفرمایی پیدا شود و حاضر شود از شما دعوت به کار کند مسلما شانس دارید. البته آن کارفرما هم باید برخی موارد قانونی را در کشور خودش رعایت کند، مثلا اینکه توجیهی داشته باشد که چرا برای این کار نیاز دارد یک نفر را از خارج از کشورش دعوت کند. برای کارهای ساده مانند پرستاری از کودکان و بزرگسالان بسیار بسیار سخت است کارفرمایی بخواهد این کار را انجام دهد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-06-2015, 08:45 PM
(23-06-2015, 05:34 PM)Iman.S نوشته: سلام به دوستان عزیز
سوال من این هست که آیا به دانشجویان خارجی در ایتالیا اجازه راه اندازی بیزینس شخصی داده میشه؟
بنده عکاس هستم و اگر مطمئن باشم که اونجا میتونم کار کنم خب یه سری وسایلی که وزن زیادی ندارن رو باید با خودم ببرم.
البته بنده در حال فراگیری زبان ایتالیایی هستم و قصد تحصیل در رشته های ایتالیایی زبان رو دارم(چون هم شهریه کمتری دارند هم احتمال کمک هزینه بیشتر هست) پس احتمالا در زمینه دانستن ایتالیایی مشکلی نخواهم داشت.

درود بر شما
برای دانشجویانی خارج از اتحادیه اروپا، کار با ویزای دانشجویی بسیار محدود است و حداکثر 20 ساعت در هفته را شامل میشود و اجازه راه اندازی بیزینس و شرکت و .. را ندارید مگر این که ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-06-2015, 01:18 AM
خب پس اگر هفته ای 20 ساعت کار کنیم در سال می شود چیزی در حدود 1000 یورو، یه مقداری کمتر یا بیشتر،
و اگر برای هر ساعت حداکثر 10 یورو بگیری می شود می شود سالی 10000 یورو که با شرایط موجود تقریبا بیشترین مبلغی هست که میشه از راه کار کردن به دست آورد،

آیا ساعاتی را که برای دستمزد برای بر روی پروژه استادت کار می کنی هم جزو همین ساعات حساب میشه؟ یا بر فرض اگر دانشجویی برای همه ی اینا وقت داشته باشه میتونه هر دو کار پروژه و کار دانشجویی رو با هم انجام بده؟

در کل در برنامه ریزی برای تامین منابع مالی رو کدام یک بیشتر می شود حساب کرد، کار دانشجویی یا بورس و کمک هزینه؟ (ترجیحا بدون مقاله مثل دانشجوی لیسانس)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-06-2015, 12:15 PM
(24-06-2015, 01:18 AM)Iman.S نوشته: خب پس اگر هفته ای 20 ساعت کار کنیم در سال می شود چیزی در حدود 1000 یورو، یه مقداری کمتر یا بیشتر،
و اگر برای هر ساعت حداکثر 10 یورو بگیری می شود می شود سالی 10000 یورو که با شرایط موجود تقریبا بیشترین مبلغی هست که میشه از راه کار کردن به دست آورد،

آیا ساعاتی را که برای دستمزد برای بر روی پروژه استادت کار می کنی هم جزو همین ساعات حساب میشه؟ یا بر فرض اگر دانشجویی برای همه ی اینا وقت داشته باشه میتونه هر دو کار پروژه و کار دانشجویی رو با هم انجام بده؟

در کل در برنامه ریزی برای تامین منابع مالی رو کدام یک بیشتر می شود حساب کرد، کار دانشجویی یا بورس و کمک هزینه؟ (ترجیحا بدون مقاله مثل دانشجوی لیسانس)

- خیر مورد پروژه جزو ساعات کاری شما نخواهد شد. تنها کارهایی خارج و غیرمرتبط با دانشگاه.
- کار دانشجویی بسیار محدوده و بهتره روی اون زیاد حساب نکنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pey.com2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-06-2015, 02:45 PM
سلام دوستان
وضعیت کار و داشتن یک شغل در ایتالیا الان در چه وضعیته ؟؟؟
خیلی جاها شنیدم که وضعیت ایتالیا خوب نیست ، ولی آیا این وضعیت حتی از ایران هم بدتره ویا وضعیت در اونجا بهتر از کشور خودمونه
دوستانی که دراین رابطه اطلاعاتی دارن ممنون میشم پاسخ بدن
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-06-2015, 08:23 PM
(30-06-2015, 02:45 PM)pey.com2 نوشته: سلام دوستان
وضعیت کار و داشتن یک شغل در ایتالیا الان در چه وضعیته ؟؟؟
خیلی جاها شنیدم که وضعیت ایتالیا خوب نیست ، ولی آیا این وضعیت حتی از ایران هم بدتره ویا وضعیت در اونجا بهتر از کشور خودمونه
دوستانی که دراین رابطه اطلاعاتی دارن ممنون میشم پاسخ بدن
سپاس

دوست عزیز
مطالب این تاپیک رو بدقت مطالعه کنید. سابقه کار مناسب، دانش بالای زبان ایتالیایی و سپرده مالی مناسب برای گرفتن شغل مهمه.
الان وضعیت کار در اروپا ارام ارام بهتر میشه اما به این نحوه نیست که هر کار و فعالیتی برای نیروهای خارجی مهیاست.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 10:03 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی