عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 235 236 237 238 239 240 241 242 243 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین far_nam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,381
20-05-2015, 11:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-05-2015, 11:43 AM توسط far_nam.)
(20-05-2015, 10:49 AM)'r3z4' نوشته: به همه دوستانی که پاسپورتشون زیر دو سال اعتبار داره توصیه اکید می کنم بعد از مدیکال برن پاسپورتشون رو عوض کنن. راحت و بی دردسر توی ایران این کار انجام میشه و تا پنج سال بعد دیگه خیالتون راحته. خودتون رو گرفتار دردسرها و هزینه های تعویض پاسپورت و احیانا ویزا توی کانادا نکنین. شاد باشید

سلام. ممنون از توصيه تون. ولي بعضي دوستان اعتقاد دارن كه بعد از دريافت مدارك آپديت و قبل از ارسال اونها و مديكال، كار تعويض پاسپورت انجام بشه كه در همون موقع ارسال مدارك آپديت هم، كپي پاس جديد براي پاريس فرستاده بشه....
ميشه دوستان يه نظر يكسان و واحد راجع به "مرحله دقيق" تعويض پاسپورت اعلام بفرمايند. [img]images/smilies/huh.gif[/img]
بازم ممنون از راهنمايي همه دوستان.
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 11
#2,382
20-05-2015, 01:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-05-2015, 01:31 PM توسط alix1393.)
(20-05-2015, 09:49 AM)'nasim827' نوشته:
ممنون از اطلاعی که دادید. لا اقل متوجه شدیم که آفیسر dl پاس رکوئست هم کرده پرونده ای رو. اما عجیب اینکه این دوستمون با فاصله کمی از مدیکال Precessing Started هم شدند چون یادمه یکی از دوستان عقیده داشتند که Processing Started کاملا به آفیسر ربط پیدا می کنه و ممکنه آفیسر این تیک رو خیلی وقتا نزنه و برای همین خیلی فاکتور مهمی نیست. حالا که می دونیم dl، این تیک رو برای ایشون زده (در حالیکه 20 روز بعد از من مدیکالشون دریافت شده) یه کم باعث نگرانی می شه... نظرتون چیه؟ الآن دو ماه از مدیکال می گذره و هیچ خبری در مورد پرونده ما نشده!

به اسپردشیت که مراجعه کنید،  انتظار ۱۹۷ روزه پس از مدیکال، بدون پراسسینگ استارت شدن، هم داریم. برای خود ما هم ۱۰۱ روز از مدیکال ریسیو گذشته و در این مدت، اتفاقی نیفتاده است (Hopefully, no news is good news!)
فعلاً فقط می‌توانیم منتظر باشیم و منتظر باشیم و منتظر... یا برای gcms درخواست بدهیم. ایمیل زدن به پاریس برای جویا شدن را هم اصلاً پیشنهاد نمی‌کنم.
نکتۀ تکمیلی: به گفتۀ صریح عزیزان پاریسی، هرگز کیس‌ها را با هم مقایسه نکنید. وقتی پرونده‌ها به پاریس می‌رود، اصلاً نمی‌شود با توجه به پارامترهای مشترک در پرونده‌ها، به نتیجه‌گیری منطقی رسید. خوشحال باشیم که تا اینجا، همۀ دوستان پاس ریکوئست شده‌اند و تا به حال اسمشو نبر نداشته‌ایم Smile

باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,383
20-05-2015, 01:44 PM
(20-05-2015, 11:25 AM)'far_nam' نوشته:
سلام. ممنون از توصيه تون. ولي بعضي دوستان اعتقاد دارن كه بعد از دريافت مدارك آپديت و قبل از ارسال اونها و مديكال، كار تعويض پاسپورت انجام بشه كه در همون موقع ارسال مدارك آپديت هم، كپي پاس جديد براي پاريس فرستاده بشه....
ميشه دوستان يه نظر يكسان و واحد راجع به "مرحله دقيق" تعويض پاسپورت اعلام بفرمايند. [img]images/smilies/huh.gif[/img]
بازم ممنون از راهنمايي همه دوستان.

راحت و منطقیش همینه که شما فرمودین. اما اگر بعدش هم عوض کردید ، تا پیش از پاس ریکوئست ، اتفاق عحیبی نمیفته. 
نقل قول  

آفلاین heidari013
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,384
20-05-2015, 01:54 PM
سلام
توی نامه آپدیت من همچین متنی اومده:
[font][font=&amp]Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.
این برا همه میاد؟ آیا نشون دهنده اینه که پرونده من گیر داره؟[/font][/font]
نقل قول  

آفلاین sama79
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,385
20-05-2015, 02:00 PM
(20-05-2015, 01:44 PM)'zhobeys' نوشته:
راحت و منطقیش همینه که شما فرمودین. اما اگر بعدش هم عوض کردید ، تا پیش از پاس ریکوئست ، اتفاق عحیبی نمیفته. 

تو آپدیت فقط از ما خواستن پاسپورت خودم و همسرم را تعویض کنیم ولی در مورد پاسپورت دخترم که حدود یک سال و نیم اعتبار داره چیزی نگفتن بنظرتون با توجه به اینکه ما مدارک را دو ماه ونیم پیش ارسال کردیم و پروسس استارتد هم شدیم لازمه از پاریس لزوم تعویض پاسپورت دخترم رو جویا بشیم یا این کار ممکنه تو روند کار تاخیر ایجاد کنه؟
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

#2,386
20-05-2015, 02:05 PM
(20-05-2015, 01:54 PM)'heidari013' نوشته: سلام
[font=&amp]Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.
این برا همه میاد؟ آیا نشون دهنده اینه که پرونده من گیر داره؟[/font]

این متن خیلی آشناست و فکر کردم در ایمیل من هم بوده؛ که نبود. ولی چیز مهمی نیست، یک تمپلیت کلی است و همۀ پرونده‌ها این مراحل را دارند و از سر می‌گذرانند. احتمالاً بسته به افیسر دارد که از کدام تمپلیت برای ارسال ایمیل‌هایش استفاده می‌کند. 
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
نقل قول  

آفلاین sama79
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,387
20-05-2015, 02:06 PM
(20-05-2015, 01:54 PM)'heidari013' نوشته: سلام
[font=&amp]Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.
این برا همه میاد؟ آیا نشون دهنده اینه که پرونده من گیر داره؟[/font]

تو نامه آپدیت من هم این نوشته و فکر می کنم یه متن روتین باشه که برای همه ارسال میشه.
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,388
20-05-2015, 02:08 PM
(20-05-2015, 02:00 PM)'sama79' نوشته:
تو آپدیت فقط از ما خواستن پاسپورت خودم و همسرم را تعویض کنیم ولی در مورد پاسپورت دخترم که حدود یک سال و نیم اعتبار داره چیزی نگفتن بنظرتون با توجه به اینکه ما مدارک را دو ماه ونیم پیش ارسال کردیم و پروسس استارتد هم شدیم لازمه از پاریس لزوم تعویض پاسپورت دخترم رو جویا بشیم یا این کار ممکنه تو روند کار تاخیر ایجاد کنه؟

یک سال و نیم اعتبار، یعنی ایشان تا یک سال دیگر با همین پاسپورت می‌تواند از کشور خارج شود (چون پاسپورت باید شش ماه اعتبار داشته باشد در هنگام خروج از کشور). و به امید خدا شما خیلی پیش‌تر از آن، در کانادا لند کرده‌اید.
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,389
20-05-2015, 02:09 PM
(20-05-2015, 02:00 PM)'sama79' نوشته:

می تونید همین الان تعویض کنید و به پاریس هم اطلاع بدید. اتفاق خاصی نمیفته. شما تنها تا قبل از پاس ریکوئست فرصت تعویض دارید. به محض دریافت پاس جدید برای پاریس اسکن کنید بفرستید.
نقل قول  

آفلاین lili432
**
نقل قول

#2,390
20-05-2015, 02:12 PM
[quote='heidari013' pid='83404' dateline='1432113850']
سلام
[font][font=&amp]Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.
این برا همه میاد؟ آیا نشون دهنده اینه که پرونده من گیر داره؟

دوست عزیز
تو امیل اپدیت ما هم دقیقا همین جمله اومده
افیسر ct
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 235 236 237 238 239 240 241 242 243 ... 546 بعدی »