عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 212 213 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,081
09-05-2015, 04:14 PM
(09-05-2015, 04:06 PM)'nasim827' نوشته:
حق با شماست نوشته: if there are or will be changes in your life circumstances
به نظرم بهتره با خودشون موضوع رو در میون بذارم. می تونه حالت سوالی و یا مشورتی داشته باشه؟ یعنی ازشون نظر بخوام که چه راهی باعث عدم اختلال در سرعت پرونده ها میشه؟ یا که فقط اعلام کنم ما قصد ازدواج داریم و می خوایم شرایط رو بدونیم که چه تغییری ایجاد می کنه در حالیکه پرونده ها به صورت مستقل در حال پراسس هست و نمی خوایم هیچ کدومش رو کنسل کنیم.
اگه ویزا بعد از عقدمون بیاد و اطلاع ندیم چه اتفاقی می افته بعدا؟
ببخشید زیاد سوال می پرسم. می خوام خوب توجیه شم و ایمیلی که می نویسم کمترین دردسر و برامون ایجاد کنه مخصوصا که تا اینجای کار هر دو پرونده به موازات و به خوبی پیش رفته

ببینین خودشون گفتن از یه سری امتیازا نفرات dependant محروم میشن. در مورد شما فک کنم بهتره بپرسید و قشنگ توجیه کنیدشون که هر دو کیس جدا دارید.
نقل قول  

آفلاین Artin88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#2,082
09-05-2015, 04:18 PM
(06-05-2015, 08:05 PM)'mbm_e' نوشته: سلام به همه دوستان
با امید پاس ریکوئست شدن هرچه زودتر همه.
ما هم امروز پس از 266 روز انتظار پاس ریکوئست شدیم. ( هنوز باورم نمیشه دارم این پستو مینویسم )
NOC 4011
آفیسر در نامه آپدیت :در بالای نامه AS/E000000000 و در پایین نامه Visas Office/dl  ( حالا نمیدونم آفیسرم AS بوده یا dl )
آفیسر در نامه پاس ریکوئست: در سابجکت نامه ANK-e00000000 و در پایین نامه 
Immigration Section /MLP
تحویل ویزا در آنکارا و تاریخ انقضای ویزا : 2016-Feb-05 ( البته در ایمیل ماه بصورت 02 نوشته شده ولی چون اینجا کاراکترها جابجا میشن من اسم ماهونوشتم)
از همه دوستان بویژه Shubiz - Alix1393- Debutant - F_goo - Zhobeysکه تو این مدت واقعا از راهنماییهاشون استفاده کردم از صمیم قلب سپاسگزارم و برای همه آرزوی موفقیت دارم.
(ضمنا جدولو هم آپدیت کردم)

دوست عزیز صمیمانه بهتون تبریک میگم. اگر اشتباه نکنم شما اولین پاس ریکوستی برای ناک  4011 هستید.  میشه لطفکنید بگید آدرس ایمیلی که ایمیل پاس ریکوست رو براتون فرستاده چی بود؟  چقدر زمان دادند که پاسپورت تون رو بفرستید آنکارا؟
ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین SArAh1983
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,083
09-05-2015, 04:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2015, 04:44 PM توسط SArAh1983.)
(09-05-2015, 03:38 PM)'somayea1' نوشته: سلام به همه
چندروز قبل ایمیلمو باز کردم یهویی یه ایمیل از ویزاآفیس پاریس دیدم چشمام گرد شد و خوشحال شدم گفتم پاس ریکواست شدم رفت
اما بازش که کردم دیدم آپدیت دومه
ای خدا
حالا موندم چکار کنم؟
ازمون آپدیت سی وی یا رزومه خواستن که باید شامل اطلاعات کارفرما و شرح وظایف شغلی و همینطور تحصیلات باشه و یک ماهم بهمون وقت دادن.
نمیدونم شرایط منو یادتون هست یانه؟اینکه باردارم و فرزندم اوایل مرداد شایدم آخر تیرماه به دنیا میاد و اطلاعات دقیقی وجود نداره که قبل از به دنیا اومدن فرزند اگه ویزا صادر شه و ما نتونیم لند کنیم ویزا باطل میشه و کلا این ابهام برام وجود داره که وقتی باطل میشه بعدش چه اتفاقی میفته؟
سوال : الان سی وی رو بفرستم بهتره یا بزارم اواخر مهلت تعیین شده اینکارو انجام بدم؟میترسم هرکاری انجام بدم آخه تا هفته 36 بیشتر اجازه پرواز نمیدن و ممکنه تو تایمی پاس ریکواست بشیم که نتونیم پرواز کنیم و همه تلاشمون بی نتیجه بمونه... راستی اسپرید شیتم به روز کردم و پسورد اکونت قبلیم هم که somayea بود رو فراموش کردم و مجبور شدم آیدی جدید بسازم.

سلام دوست عزیز
دقیقا چند روز پیش شریط شما واسه من پیش اومد[img]images/smilies/confused.gif[/img]
منم اول فک کردم پاس ریکوئست هست بعد دیدم آپدیت رزومه خواستن.
اول اینکه به نظر من سریعا رزومه رو بفرستید و اگه پاس ریکویست شدید و خودتون نشد برید واسه ویزا، بدید شرکتهای پیکاپ ویزا براتون ویزا رو بگیرن و بعد تا زمان تاریخ انقضای ویزاتون که یک سال بعد مدیکال هست وقت دارید که لند کنید. الان تاخیر شما فقط پاس ریکوئست شما رو عقب میندازه و تاثیری در انقضای ویزاتون و مهلت لندینگ نداره
راستی دوست عزیز تولد کوچولوتون هیچ خطری واسه ویزای شما نداره و اصلن چیزی رو باطل نمی کنه فقط شما یه اطلاع به ویزا آفیس می دید که فرزند ما به دنیا اومده و برای ایشون هم ویزا صادر میشه بعد باهم به سلامتی لند می کنید.
دوست عزیزم الان واسه شما اینهمه نگرانی خوب نیست خیالتون راحت باشه که تو هر مرحله ای فرزند شما به دنیا بیاد هیچ مشکلی پیش نمیاد. بهتون تبریک می گم و امیدوارم هر چه سریعتر ویزاتون بیاد[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین angel_rs
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,084
09-05-2015, 04:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2015, 04:37 PM توسط angel_rs.)
با سلام به همه دوستان ، مدیکال و آپدیت من هم بعد از انتظاری طاقت فرسا رسید به امید اینکه همه دوستان سریعتر کارشون پیش بره ☺

USER : ROSE
نقل قول  

آفلاین somayea1
**
نقل قول

#2,085
09-05-2015, 04:39 PM
(09-05-2015, 04:30 PM)SArAh1983 نوشته:
سلام دوست عزیز
دقیقا چند روز پیش شریط شما واسه من پیش اومد[img]images/smilies/confused.gif[/img]
منم اول فک کردم پاس ریکوئست هست بعد دیدم آپدیت رزومه خواستن.
اول اینکه به نظر من سریعا رزومه رو بفرستید و اگه پاس ریکویست شدید و خودتون نشد برید واسه ویزا، بدید شرکتهای پیکاپ ویزا براتون ویزا رو بگیرن و بعد تا زمان تاریخ انقضای ویزاتون که یک سال بعد مدیکال هست وقت دارید که لند کنید. الان تاخیر شما فقط پاس ریکوئست شما رو عقب میندازه و تاثیری در انقضای ویزاتون و مهلت لندینگ نداره

ممنون عزیزم اما مشکل اینجاست که گفتن اگه بعد از پاس ریکواست و قبل از لند کردن بچتون به دنیا بیاد ویزاتون باطل میشه!
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

#2,086
09-05-2015, 04:45 PM
(09-05-2015, 04:39 PM)'somayea1' نوشته: ممنون عزیزم اما مشکل اینجاست که گفتن اگه بعد از پاس ریکواست و قبل از لند کردن بچتون به دنیا بیاد ویزاتون باطل میشه!

چطور چنین چیزی ممکنه؟ باید راهی داشته باشید به هر حال چون تولد بچه دست شما نیست که.  دنبال راه حل این قضیه باشید اما استرس به خودتون راه ندید با شرایط ویژه ای که دارید. 
نقل قول  

آفلاین SArAh1983
**
نقل قول

#2,087
09-05-2015, 04:50 PM
(09-05-2015, 04:39 PM)'somayea1' نوشته: ممنون عزیزم اما مشکل اینجاست که گفتن اگه بعد از پاس ریکواست و قبل از لند کردن بچتون به دنیا بیاد ویزاتون باطل میشه!

شما ایمیل زدید و ویزا آفیس اینو گفته؟؟؟!!!!!!!!!!![img]images/smilies/huh.gif[/img]
چه عجیب که اینو گفتن!! ولی در هر حال ویزای شما رو هم باطل کنن دوباره برای سه تایی تون ویزا صادر می کنن.
در نهایت الان نگرانی و اضطراب برای شما دوست عزیزم اصلن خوب نیست مطمئن باشید به خاطر تولد فرزند ویزا به کل باطل نمیشه. از خداشون هم هست که شما کوچولوی خوشگلتون رو ببرید اونجا[img]images/smilies/shy.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین somayea1
**
نقل قول

#2,088
09-05-2015, 04:58 PM
ممنون از شما دوستان گرامی
بله قبلا که ایمیل زدیم و در مورد بارداری اطلاع دادیم ضمن تبریک گفتن که اگه فرزندتون اونجا به دنیا بیاد که سیتیزن میشه و موردی نداره
اگه قبل از پاس ریکواست باشه که مدارکشو میفرستیم و هزینه لندینگو پرداخت میکنین با فرم سماره 8که باید دوباره پر شه
ولی اگه بعد از پاس ریکواست و قبل از لندینگ باشه ویزاتون باطل میشه اما هیچ توضیحی ندادن که بعد از اون چه اتفاقی میفته و متاسفانه اطلاعات روشن و کاملی وجود نداره
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#2,089
09-05-2015, 05:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2015, 05:18 PM توسط alix1393.)
(09-05-2015, 04:58 PM)'somayea1' نوشته: ممنون از شما دوستان گرامی
بله قبلا که ایمیل زدیم و در مورد بارداری اطلاع دادیم ضمن تبریک گفتن که اگه فرزندتون اونجا به دنیا بیاد که سیتیزن میشه و موردی نداره
اگه قبل از پاس ریکواست باشه که مدارکشو میفرستیم و هزینه لندینگو پرداخت میکنین با فرم سماره 8که باید دوباره پر شه
ولی اگه بعد از پاس ریکواست و قبل از لندینگ باشه ویزاتون باطل میشه اما هیچ توضیحی ندادن که بعد از اون چه اتفاقی میفته و متاسفانه اطلاعات روشن و کاملی وجود نداره

سلام
با توجه به متنی که ژوبیز بالاتر گذاشته‌اند (از ایمیل پاس ریکوئست):
Change in Family Composition:
You must notify our office in writing if there are or will be changes in your life circumstances
before using your visas, such as:
 Family status (e.g. marriage or common-law union, divorce, annulment, legal separation,
birth, adoption, death of the sponsor, principal applicant or any accompanying family
member); or
 You or any of your family members being charged or convicted of a criminal offence.
Failure to inform us of any of these changes may delay processing, may result in the cancellation of
your immigrant visas, or may render you and/or your family members inadmissible to Canada.
Failure to inform us of dependent family members during your application processing will
permanently exclude them from later sponsorship in the Family Class.

Any changes that result in visa reissuance will incur a Replacement of an Immigration Document
charge of CAD$30 for each visa that needs to be re-issued.
شما اگر پس از دریافت ویزا و پیش از استفاده از آن (=لند کردن) فرزندتان به دنیا بیاید، باید کتباً به ویزا آفیس اطلاع دهید. نهایتش برای هر سۀ شما ویزای جدید صادر خواهد شد. در هر صورت، چون شما اطلاع داده‌اید که فرزندی در راه دارید، نباید دل‌نگرانی به خودتان راه بدهید.  همواره طبق دستورالعمل خودشان پیش بروید.همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. 

باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین sk1353
**
نقل قول

#2,090
09-05-2015, 05:35 PM
(09-05-2015, 03:38 PM)'somayea1' نوشته: سلام به همه
چندروز قبل ایمیلمو باز کردم یهویی یه ایمیل از ویزاآفیس پاریس دیدم چشمام گرد شد و خوشحال شدم گفتم پاس ریکواست شدم رفت
اما بازش که کردم دیدم آپدیت دومه
ای خدا
حالا موندم چکار کنم؟
ازمون آپدیت سی وی یا رزومه خواستن که باید شامل اطلاعات کارفرما و شرح وظایف شغلی و همینطور تحصیلات باشه و یک ماهم بهمون وقت دادن.
نمیدونم شرایط منو یادتون هست یانه؟اینکه باردارم و فرزندم اوایل مرداد شایدم آخر تیرماه به دنیا میاد و اطلاعات دقیقی وجود نداره که قبل از به دنیا اومدن فرزند اگه ویزا صادر شه و ما نتونیم لند کنیم ویزا باطل میشه و کلا این ابهام برام وجود داره که وقتی باطل میشه بعدش چه اتفاقی میفته؟
سوال : الان سی وی رو بفرستم بهتره یا بزارم اواخر مهلت تعیین شده اینکارو انجام بدم؟میترسم هرکاری انجام بدم آخه تا هفته 36 بیشتر اجازه پرواز نمیدن و ممکنه تو تایمی پاس ریکواست بشیم که نتونیم پرواز کنیم و همه تلاشمون بی نتیجه بمونه... راستی اسپرید شیتم به روز کردم و پسورد اکونت قبلیم هم که somayea بود رو فراموش کردم و مجبور شدم آیدی جدید بسازم.

سلام
یه سوال داشتم. شما برای آپدیت اول ازتون سی وی خواسته بودن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 212 213 ... 546 بعدی »