عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین millan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,731
28-04-2015, 05:07 PM
(28-04-2015, 04:58 PM)'shahraz' نوشته:
شما هم نامه دریافت کردین ؟ محتوای نامه چیه ؟

تاییدیه از مراجع رسمی که مسیولیت من را تایید کنند ولی برای من نامه انگلیسی امد و تنها دو تا کلمه ان به صورت فنگلیش نوشته شده بود و از من خواسته بودن ترجمه رسمی کنم

نقل قول  

آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,732
28-04-2015, 05:16 PM
جناب میلان،

منظورم اینه که آیا با کارفرمای شما تماس گرفتند ؟ چون ایشون مدعی هستند که به کارفرماشون نامه فارسی زدن
فکر کنم شما نامه رو به خودتون زدند و اسم یه موسسه رو به فینگلیش زدن. که این طبیعیه
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین sootehdelan
**
نقل قول

#1,733
28-04-2015, 05:18 PM
من ناک 2263 هستم . ضمنا نامه هم از پاریس بود . نامه تو دست رییس بود و من نتونستم کامل ببینم ولی تا اونجا که دیدم این شماره بود  00331442339 یا یه چیزی تو همین حول و حوش .
سربرگ نامه پرچم کانادا و اسم سفارت کانادا رو داشت ، متن انگلیسیش هم فقط شامل نام و تلفن اداره ما و فرستنده بود و محتوای نامه به فارسی و دست نویس بود و تایپ نشده بود .انگار یه سری برگه آماده رو داده بودن با دست متن اون رو نوشتن.من بیمه نفرستاده بودم ولی قرارداد کاری و فیش حقوقی رو فرستاده بودم . ولی شاید به این خاطر بوده باشه که در شرح وظایف 13 مورد رو ذکر کرده بودم و ممکن است شک کرده باشند.
نقل قول  

آفلاین millan
**
نقل قول

#1,734
28-04-2015, 05:25 PM
(28-04-2015, 05:16 PM)'shahraz' نوشته: جناب میلان،
منظورم اینه که آیا با کارفرمای شما تماس گرفتند ؟ چون ایشون مدعی هستند که به کارفرماشون نامه فارسی زدن
فکر کنم شما نامه رو به خودتون زدند و اسم یه موسسه رو به فینگلیش زدن. که این طبیعیه

خیر دوست عزیز به من ایمیل زدند درست مانند ایمیل اپدیت اول و به من سی روز مهلت داده بودند درست مثل بقیه نامه ها وکلمات که فنگلیش بود نام سازمان بود نه متن کامل در یک پرانتز اسم سازمان رو نوشته بودند

نقل قول  

آفلاین sootehdelan
**
نقل قول

#1,735
28-04-2015, 05:26 PM
نامه کاری من را فکس نکردند ولی در متن نامه شماره و تاریخ اون رو ذکر کردند . بالای نامه به فرانسه هم اسم سفارت کانادا نوشته شده بود .
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,736
28-04-2015, 06:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2015, 06:09 PM توسط helenkh.)
(28-04-2015, 04:17 PM)hamedm نوشته: تو فرمهای مهاجرت نوشنه بود حتی اگر صاحب شرکت به شما سابقه کار نداد میتونید از دوستتون که مافوق شما بوده بخواید یه نامه براتون بزنه و من پرسو چو کردم گفته بودند حتی اگر شرکت موجودیت هم نداشته باشه و تعطیل شده باشه به هیچ عنوان مشکلی نیست چون وقتی ترجمه رسمی انجام میشه مهر دادگستری با آگهی تغییرات صورت میگیره . اون آگهی تغییرات سندیتی هست برا رسمیت شرکت . به نظرم اگر سفارت تو ایران بود من میتونستم اینو قبول کنم اما پاریس رو نه ! هرچند که شنیده بودم کارمند ایرانی دارن هم تو پاریس هم تو خود cic

سلام دوستان
اصلا احتمالش صفر نيست چون آدرس پستى شركتى كه من كار ميكنم و نامه ها از اونجا بود سه ماه پيش عوض شد بدون اعلام تغييرات روزنامه رسمى، و دوستان تاكيد كردند كه من اين تغيير آدرس رو به سفارت اعلام كنم براى استعلام و براى تاييد آدرس مجبور شدن تغييرات رو رسمى كنن تا نامه من هم تاييد دادگسترى بگيره
اما اين شيوه در مورد استراليا خب خيلى مرسوم بود
خيلى خوووووب ميشه اگه يكى خودش گوشى رو برداره كلى هم از خودش تعريف كنه
نقل قول  

آفلاین hamedm
**
نقل قول

#1,737
28-04-2015, 06:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2015, 06:21 PM توسط hamedm.)
(28-04-2015, 06:00 PM)'helenkh' نوشته: سلام دوستان
اصلا احتمالش صفر نيست چون آدرس پستى شركتى كه من كار ميكنم و نامه ها از اونجا بود سه ماه پيش عوض شد بدون اعلام تغييرات روزنامه رسمى، و دوستان تاكيد كردند كه من اين تغيير آدرس رو به سفارت اعلام كنم براى استعلام و براى تاييد آدرس مجبور شدن تغييرات رو رسمى كنن تا نامه من هم تاييد دادگسترى بگيره
اما اين شيوه در مورد استراليا خب خيلى مرسوم بود
خيلى خوووووب ميشه اگه يكى خودش گوشى رو برداره كلى هم از خودش تعريف كنه

البته اینکه دوستان شما چقدر منبع موثق و قابل اتکایی هستند هم خودش سوال مهمیه . چون هر کسی ممکنه نظر بده . اونی که با منبع و سند نظر میده میشه فقط قبول کرد ! منبع موثق فرمهای مهاجرتی هست که گفته حتی اگر رییس شما بهتون به هر دلیلی نامه نداد شما میتونید از دوستتون که همکارتون بوده بگیرید . ایشون امضا کنند . این یعنی اینکه خود اداره مهاجرت هم میدونه که ممکنه به هر دلیلی بین کارفرما و کارمند اختلاف باشه . پس دلیلی نمیشه از سفارتش بخواد که تماس بگیره و جویای هویت طرف بشه
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

#1,738
28-04-2015, 06:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2015, 06:40 PM توسط helenkh.)
(28-04-2015, 06:20 PM)'hamedm' نوشته:
البته اینکه دوستان شما چقدر منبع موثق و قابل اتکایی هستند هم خودش سوال مهمیه . چون هر کسی ممکنه نظر بده . اونی که با منبع و سند نظر میده میشه فقط قبول کرد ! منبع موثق فرمهای مهاجرتی هست که گفته حتی اگر رییس شما بهتون به هر دلیلی نامه نداد شما میتونید از دوستتون که همکارتون بوده بگیرید . ایشون امضا کنند . این یعنی اینکه خود اداره مهاجرت هم میدونه که ممکنه به هر دلیلی بین کارفرما و کارمند اختلاف باشه . پس دلیلی نمیشه از سفارتش بخواد که تماس بگیره و جویای هویت طرف بشه

من هم مثل شما بسیار علاقمند هستم این مسئله اصلا قابل تعمیم نبوده باشه و یکی دو مورد با هر دلیلی که مدنظرشون بوده باشه و حق با شماست این دوستان وکیل مهاجرتی هستند که من با ایمیل باهاشون در تماس هستم البته نه با عنوان موکل و شاید فقط نظر شخصی خودشون رو داده باشن اما مثلا من بعد از این مورد به کسانی که ممکنه تلفن رو جواب بدمن میگم که ممکنه همچین تماسی گرفته بشه

نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,739
28-04-2015, 06:53 PM
خوب دوستان عزیز خصوصا اونهایی که با این dl  گرامی هستن باید بگم که ظاهرا ایشون بر خلاف اون چیزی که قبلا نشون دادن که آپدیتهای کمی می خوان آدم بسیار گیری هستن. احتمالا ایرانی هستن یا بسیار آشنا به مسائل ایرانیان عزیز. دیروز آپدیت دوم از بنده خواستن که فکر کنم هیچکس به عمرش ندیده باشه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
فیش حقوق ، بیمه خودم ، لیست بیمه تمام افرادی که در اون شرکت کار میکنن[img]images/smilies/huh.gif[/img]، cv خودم و همسرم، علت اینکه همسرم محل کار آخرشون رو ترک کردن و دیگه اونجا کار نمی کنن ، پرینت سه ماه آخر حسابی که حقوقم به اون حساب واریز میشه.
فقط موندم چجوری اینارو توی اون اسپردشیت بنویسم که جا بشه. تو رو خدا الان تعدادی از دوستان نیان بگن اینا شایعه هست. سابقه فعالیت بنده توی این سایت و سایت قبلی مشخصه.
خدا آخر عاقبت مارو با این مهاجرت به خیر کنه که هر دم از این باغ بری میرسد.....
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

#1,740
28-04-2015, 07:00 PM
لیست بیمه دیگه چیه؟؟؟؟ مگه میدن به راحتی به همه کارکنان این رو!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 546 بعدی »