عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,241
15-04-2015, 01:34 PM
(15-04-2015, 01:28 PM)'mehrniyaa' نوشته:
سلام .من از ایشون پرسیدم .ایشون الان مقیم استرالیا هستن و قبل از رفتن به استرالیا واسه فدرال کانادا اقدام کرده بودن ...این تغییر آدرس و محل زندگی رو چند بار ایمیل زده بودن و اطلاع داده بودن به سفارت ولی آپدیت نمیکردن واسشون ...حالا جدیدا یه آپدیت اومده واسشون که ازشون خواسته آدرس و محل کارشون رو بگن و توضیح بدن راجع بهش.جای نگرانی نیست .مورد این دوست عزیز فرق داره با بقیه .واسه همینم انقد طول کشیده.

سلام

اطلاع دارید ایشون برای چی رفتن استرالیا؟ کار یا تحصیل؟ بیشتر از این نظر میپرسم که اطلاعات employment خواستن. میخوام ببینم این به employment در استرالیا اشاره داره؟

ایشون یکم بد شانسن. چون یادمه از امتیاز برادر استفاده نکرده بودند و امتیاز به اندازه کافی داشتند. با این وجود ویزا آفیس گیر داده که مدارک تکمیلی بفرستند راجع به برادرشون.

اگر با ایشون در تماس بودید لطفا بگید ستون سربازی در جدول رو هم در صورت تمایل پر کنند.

متشکرم

نقل قول  

آفلاین mehrniyaa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,242
15-04-2015, 01:41 PM
(15-04-2015, 01:34 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
اطلاع دارید ایشون برای چی رفتن استرالیا؟ کار یا تحصیل؟ بیشتر از این نظر میپرسم که اطلاعات employment خواستن. میخوام ببینم این به employment در استرالیا اشاره داره؟
ایشون یکم بد شانسن. چون یادمه از امتیاز برادر استفاده نکرده بودند و امتیاز به اندازه کافی داشتند. با این وجود ویزا آفیس گیر داده که مدارک تکمیلی بفرستند راجع به برادرشون.
اگر با ایشون در تماس بودید لطفا بگید ستون سربازی در جدول رو هم در صورت تمایل پر کنند.
متشکرم

مهاجرت کردن به استرالیا  یعنی مشغول به کار هستن.
بله راجع به کارشون در استرالیا و کلا محل زندگیشون در استرالیا اطلاعات خواستن.
دقیقا همینطوره این بنده ی خدا رو خیلی اذیت کردن .
چشم من میگم بهشون
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,243
15-04-2015, 01:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2015, 02:01 PM توسط shubizkumbuli.)
حمله به جدول، آگاه باشید.

گویا این دوست بیمار ما دوباره با برنامه ریزی بهتر دارن به جدول حمله می کنند.

ایشون یک نفر رو به جدول تحت اسم man1360 اضافه کردند. با NOC 3124 که در حال حاضر تو ردیف 357 هست. مثلا ایشون در مرحله medical received هست.

ایشون متاسفانه انقدر IQ پایینی دارند که مرحله medical done ایشون 7 روز قبل از medical request هست. ایشون کلا اون قسمت مغزشون که مسئول تنظیم تاریخ ها هست کار نمی کنه. احتمالا همون قسمت مسئول کنترل روان ایشون هم هست که آسیب دیدگی جدی داره.

دوستان هشیار باشید که فرد یا افراد بیماری مشغول حمله به جدول هستند.

توصیه من به دوستان اینه که اگر چیز ترسناک و نگران کننده ای در جدول دیدن مثل خواستن مدارک عجیب غریب، ریجکت یا هر چیز دیگه ای اول اینجا مطرح کنند تا بررسی شه.

دوم این که به افرادی که شرایط خاص دارند ولی ته لیست هر بخش هستند هم خیلی اعتماد نکنند. (منظورم shahram86 نیست اصلاً. صادقانه میگم)

سوم این که من حدس میزنم بزودی این فرد بیمار عضو سایت هم بشه و برای مردم آزاری مشکلات الکی در رابطه با ویزا رو بیان کنه. کلا هشیار باشید.

مسئولین جدول zhobeys, debutant, alix1393 ازشون درخواست دارم که دو تا ستون اضافه کنند به نام های entry created و entry updated. اینطوری بهتر میشه فهمید چی کسی کی برای اولین بار اطلاعات رو وارد جدول کرده و کی آپدیت کرده. احتمال این که کسی قدیمی باشه و قصد مردم آزاری داشته باشه خیلی کمه. همچنین در خواست دارم این 3 نفر قلابی رو هم پاک کنند.

vodot_03 هم دو تا نسخه وجود داره که اولی اصل و دومی که پایین جدوله به احتمال زیاد قلابیه. اگر entry جدید اصل هست از ایشون درخواست می کنم در سایت قبلی به من پیام بدن.

البته این بیمار ممکنه همه چیز رو تغییر بده و با پست من همخونی نداشته باش در آینده نزدیک

نقل قول  

آفلاین ramin188
**
نقل قول

#1,244
15-04-2015, 02:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2015, 02:32 PM توسط ramin188.)
شوبيز جان يك سوال .من براي اينكه وقت رو از دست ندم و شنيدم سفارت مالزي در دادن سو پيشينه كارا
ش حساب كتاب نداره براي سو پيشينه مالزي اقدام كردم و در كمال تعجب ديدم تا هفته ديگه سو پيشينه من آماده است.با توجه با تايم لاين من فكر مي كني بعدا كه در آپديت از من بخوان نمي گن سو پيشينه دوباره بگير ؟ منظورم تاريخ انقضايي هست كه cic قبول داره واسه سو پيشينه؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,245
15-04-2015, 02:36 PM
(15-04-2015, 02:31 PM)'ramin188' نوشته: شوبيز جان يك سوال .من براي اينكه وقت رو از دست ندم و شنيدم سفارت مالزي در دادن سو پيشينه كارا
ش حساب كتاب نداره براي سو پيشينه مالزي اقدام كردم و در كمال تعجب ديدم تا هفته ديگه سو پيشينه من آماده است.با توجه با تايم لاين من فكر مي كني بعدا كه در آپديت از من بخوان نمي گن سو پيشينه دوباره بگير ؟ منظورم تاريخ انقضايي هست كه cic قبول داره واسه سو پيشينه؟

در سایت cic نوشته که اونا PCC رو برای یکسال قبول دارند. این صرف نظر از تاریخ انقضایی هست که روی PCC خورده

اگر سوال پرسیدند میتونی بگی که از اون تاریخی که PCC رو گرفتی دیگه نرفتی مالزی.

اگر گیر بدن که دیگه باید بگیری ولی خیلی بعیده.

چند وقت پیش هم یک نفر شرایط شما رو داشت تازه PCC اش منقضی شده بود. ولی فرستاد و نوشت دیگه نرفتم امارات. دیگه دوباره اعلام نکرد که مشکلی خورده یا نه.

نقل قول  

آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,246
15-04-2015, 03:09 PM
(15-04-2015, 02:31 PM)'ramin188' نوشته: شوبيز جان يك سوال .من براي اينكه وقت رو از دست ندم و شنيدم سفارت مالزي در دادن سو پيشينه كارا

دوست عزیز نگران نشو مورد قبول هست، تا 6 ماه هم من سراغ دارم قبول کردند.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین ehsan_soad
**
نقل قول

#1,247
15-04-2015, 04:02 PM
ببخشید دوستان  دو تا سوال داشتم:1-  از من کارت معافبت خواستن ، و من چون نه معافم نه خدمت رفتم و فقط با معافبت تحصیلی از کشور خارج شدم و الانم معافبتم و تحصیلم تموم شده و در خارج از کشور هستم، توسط پدرم از پلیس+10 یه برگه از وضعیت مشمولیتم پرفتم و ترجمه کردم که هیستوری مربوط به خدمتم رو اونجا ذکر کرده. با توجه به اینکه قوه قضائیه زیر این ترجمه رو مهر نکرده به نظرتون این مدرک میتونه در رابطه با خدمتم مورد قبول باشه؟2- کلاً این CV که ما میفرستیم به چه درد اونها میخوره؟ یعنی منظورم این هست که آیا این CV در آینده شغلی ما در کانادا مورد ارجا، میتونه قرار بگیره از طرف کار فرما یا اهمیت بالایی نداره. علت این سوالم این هست که من 3-4 ماهی هست  دارم کاری غیر مرتبط با ناکم میکنم که موقع پر کردن فرمهای مهاجرتی بهش اشاره ای نشده، میترسم اگه این کار رو تو CV م بیارم ازم دوباره آپدیت و گواهی کار و... بخوان!مرسی
نقل قول  

آفلاین mehrniyaa
**
نقل قول

#1,248
15-04-2015, 07:01 PM
(15-04-2015, 04:02 PM)'ehsan_soad' نوشته: ببخشید دوستان  دو تا سوال داشتم:1-  از من کارت معافبت خواستن ، و من چون نه معافم نه خدمت رفتم و فقط با معافبت تحصیلی از کشور خارج شدم و الانم معافبتم و تحصیلم تموم شده و در خارج از کشور هستم، توسط پدرم از پلیس+10 یه برگه از وضعیت مشمولیتم پرفتم و ترجمه کردم که هیستوری مربوط به خدمتم رو اونجا ذکر کرده. با توجه به اینکه قوه قضائیه زیر این ترجمه رو مهر نکرده به نظرتون این مدرک میتونه در رابطه با خدمتم مورد قبول باشه؟2- کلاً این CV که ما میفرستیم به چه درد اونها میخوره؟ یعنی منظورم این هست که آیا این CV در آینده شغلی ما در کانادا مورد ارجا، میتونه قرار بگیره از طرف کار فرما یا اهمیت بالایی نداره. علت این سوالم این هست که من 3-4 ماهی هست  دارم کاری غیر مرتبط با ناکم میکنم که موقع پر کردن فرمهای مهاجرتی بهش اشاره ای نشده، میترسم اگه این کار رو تو CV م بیارم ازم دوباره آپدیت و گواهی کار و... بخوان!مرسی

سلام 
شما اون برگه معافیت تحصیلی خارج ار کشورتون رو ندارین ؟کپیش رو یا ترجمش رو؟
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

#1,249
15-04-2015, 07:48 PM
دوستان می خواستم بدونم تا حالا شده کسی بدون اینکه   Process started  بشه Passport Request  براش بیاد؟ 
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,250
15-04-2015, 08:10 PM
(15-04-2015, 07:48 PM)'eedoad' نوشته: دوستان می خواستم بدونم تا حالا شده کسی بدون اینکه   Process started  بشه Passport Request  براش بیاد؟ 

بعله شده. ولی همون موقع که نامه ارسال شده خط 3 (processing started) و خط 4 (decision made) باهم دیگه براش اضافه شده.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 546 بعدی »