عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,201
14-04-2015, 07:27 PM
درود و وقت بخیر.
ممکنه این مساله ای که برای جناب Shahram86 پیش اومده، در مرحله سکیوریتی چک ایجاد شده باشه؟ چون با توجه به اطلاعاتی که داریم، در مرحله مدیکال رسیود طبیعتا باید از چک مدارک گذشته باشن.
نقل قول  

غایب vhf
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,202
14-04-2015, 07:28 PM
نظر کاربر شوبیز بسیار ایده عالی هست ....آمادگی برای مصاحبه ...برگ آخر و برنده  همینه

در ضمن این مورد از اون مواردی هست که وکلا چون کیس اینجوری زیاد دیدن  یه مشاوره با وکیل خوب شاید بد نباشه
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,203
14-04-2015, 07:34 PM
(14-04-2015, 07:27 PM)'nooshayeman' نوشته: درود و وقت بخیر.
ممکنه این مساله ای که برای جناب Shahram86 پیش اومده، در مرحله سکیوریتی چک ایجاد شده باشه؟ چون با توجه به اطلاعاتی که داریم، در مرحله مدیکال رسیود طبیعتا باید از چک مدارک گذشته باشن.

سلام

نه اصلا مسئله سکیوریتی نیست.

تا موقعی که caips گرفته نشه نمیشه متوجه شد تو چه مرحله ای هستن.

معمولا مرحله elgibility review در ویزا آفیس خیلی سریع پیش میره. به احتمال خیلی خیلی زیاد مدتی پیش ایشون رو مورد دار تشخیص دادن ولی آفیسر انقدر آزادی عمل نداره که ایشون رو ریجکت کنه و برای همین دوباره از جایی در خارج ویزا آفیس استعلام میگیره. میگه مثلا ما به این آفا به خاطر نمره پایین مشکوکیم. نظر شما چیه؟ اونجا هم یا میگه بیخود مشکوکین یا میگه بعله حق با شماست. رو چه حسابی این رو میگم؟ این که چندین مورد CAIPS یا همون GCMS دیدم که توش آفیسر مشکوک بودن خودش رو اعلام کرده و بعد رفع شده یا گیر بیشتر شده.

در مورد ایشون هم حاضرم شرط ببندم ایشون اگر CAIPS بگیرن توش این موضوع رو خواهند دید که مدتی پیش از این آفیسری بهشون گیر داده. معمولا استعلام های این چنینی گردش کار های 2 هفته ای تا 2 ماهه دارند.

در مورد security check هم بین 2 هفته تا یک ماه برای کیس خفیف و  6 ماه و بیشتر برای کیس های پیچیده طول میکشه.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,204
14-04-2015, 07:44 PM
یک نکته دیگه هم هست جناب shahram86.
اگز 86 در آیدی شما مربوط به سنتون باشه باید 27 28 سالتون باشه.

8 سال سابقه کار + سابقه کار در شرکت اولی نشون میده که شما قسمتی از کارتون با تحصیل همزمانی داشته. قبل از گرفتن مدرک تحصیلی.

به هر حال تو جوابی که میدید سعی کنید یه جوری این رو بگنجونین که چطور بوده که همزمان کار می کردید.

من توصیه می کنم که از مدارک کاری شرکت اول هم نهایت استفاده رو ببرید.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,205
14-04-2015, 08:21 PM
در رابطه با آقایshahram86  یه سوال مهم دیگه هم مطرح هست. ایشون سربازیشون به چه صورتی بوده؟

میشه بگید سربازی رفتید با نه؟

نقل قول  

آفلاین Bahram2014
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,206
14-04-2015, 08:25 PM
سلام دوست عزيز آقا شهرام

اون آفيسر دومي كه براتون ايميل زده، Integrity officer سفارت پاريس هست و بدونين كه حتما مدارك كاري شما رو به يه نحوي چك كردن (با كمك آنكارا)، چون فارسيزبان دارند. من فكر نمي كنم بخاطر آيلتس باشه،لطفا با محل كارهاي فبلي و فعليتون چك كنيد كه آيا باهاشون تماسي گرفتن يا نه؟

همونطور كه دوستان ديگه هم صحيح گفتن، لطفا اين موضوع رو جدي بگيرين و يه جواب قانع كننده و حسابي بهشون بدين. موفق باشيد و مثبت فكر كنيد
نقل قول  

آفلاین Ehsaaan
**
نقل قول

#1,207
14-04-2015, 08:34 PM
(14-04-2015, 08:25 PM)'Bahram2014' نوشته: سلام دوست عزيز آقا شهرام
اون آفيسر دومي كه براتون ايميل زده، Integrity officer سفارت پاريس هست و بدونين كه حتما مدارك كاري شما رو به يه نحوي چك كردن (با كمك آنكارا)، چون فارسيزبان دارند. من فكر نمي كنم بخاطر آيلتس باشه،لطفا با محل كارهاي فبلي و فعليتون چك كنيد كه آيا باهاشون تماسي گرفتن يا نه؟
همونطور كه دوستان ديگه هم صحيح گفتن، لطفا اين موضوع رو جدي بگيرين و يه جواب قانع كننده و حسابي بهشون بدين. موفق باشيد و مثبت فكر كنيد

دوست عزیز در مورد این Integrity officer چیز بیشتری میدونید؟ آیا پرونده همه زیر دست ایشون میره یا رندم چک میکنن؟ و اینکه همه اینها به آفیسر MDY که آفیسر من هم بوده میتونه ربطی داشته باشه؟
A day will come at last when I
Shall take the hidden paths that run
West of the Moon, East of the Sun
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,208
14-04-2015, 08:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2015, 08:38 PM توسط Kamiar194.)
من بيشترين گير كار اين دوستمون رو همون آيلتس ميدونم، پيشنهاد ريتيك كردن آيلتس هم نشون دهنده اعتماد به نفس شما و تصادفي بودن نمره قبلي ه. حتما يه چندتا بلاف بزنيد. مثل امتحان آيلتس مجدد و آمادگي براي مصاحبه. ضمن اينكه با هاي لايت كردن كامل بودن مداركتون از ابتدا ولي كليه اونها رو دومرتبه بفرستين. حل ميشه ان شالله.
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین Ehsaaan
**
نقل قول

#1,209
14-04-2015, 08:47 PM
من یه سرچی انجام دادم در مورد mp، در فورم های فرانسه زبان چند جا گفته شده که این آفیسر باهاشون مکاتبه ایمیلی داشته. اکثرا بخاطر طولانی شدن ایمیل زدن و این آفیسر جواب داده. یک نمونه که با گوگل ترنسلیت ترجمه کردم رو اینجا میذارم:
As I was a bit fed up of waiting for visas and do not know where the file was , I sent a mail to the visa office in Paris to ask or was this so as .

Here is their response :

"Hello
You will receive immigration documents by mail in about two weeks.

Service de l'immigration/ Immigration Section /mp
Ambassade du Canada / Canadian Embassy
35 avenue Montaigne
F-75008 Paris, France
www.amb-canada.fr/visas"

A day will come at last when I
Shall take the hidden paths that run
West of the Moon, East of the Sun
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#1,210
14-04-2015, 08:59 PM
(14-04-2015, 08:21 PM)shubizkumbuli نوشته: در رابطه با آقایshahram86  یه سوال مهم دیگه هم مطرح هست. ایشون سربازیشون به چه صورتی بوده؟

میشه بگید سربازی رفتید با نه؟
خير سربازي معاف بودم جهت حضور پدرم در جنگ و بله بنده همزمان كار هم مي كردم و تماسي گرفته نشده با محل كار ها و بله مي توانم دوباره آيلتس بدم ولي تا ظرف ٣٠ روز ديگه كه نمي شه كه در خواست مصاحبه ميدم درضمن تمامي نامه ها با حضور بنده زده شد و بنده موارد ذكر شده تو ناكمو تو نامه ها گنجوندم و درسته من از ١٨ سالگي در يكي از شركتهاي اقوام به همين شغل مشغول بودم بيمه كه فرستادم هم ١٠ سال است و در حال حاضر ٢٨ ساله هستم اميدوارم جواب دوستان و شما باشه و وضيعتم را كامل توضيح داده باشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 546 بعدی »