عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین sootehdelan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-04-2015, 05:17 PM
دوستان سلام
خوشبختانه امروز ایمیل آپدیت و مدیکال من اومد . جدول رو پر کردم . ولی به یه مشکل برخوردم،تو ایمیل آپدیت ،لندینگ فی و کارت پایان خدمت همسرم رو خواستند ولی امروز متوجه شدم کارت های قدیمی دیگه اعتبار ندارن و باید عوض بشوند و روال تعویض هم در بهترین حالت یک ماه طول میکشه ، ضمنا چند روز هم واسه ترجمه لازمه . میشه ایمیل زد و ازشون مهلت بیشتری خواست یا اینکه میشه مثل تعویض پاسپورت که بعضی ها دستی میبرن یه جوری کاراش رو زودتر انجام میدن کارت پایان خدمت رو هم اینکارو کرد. کسی تجربه ای داره .ممنون میشم راهنمایی کنین .
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-04-2015, 05:23 PM
(01-04-2015, 05:16 PM)f_goo نوشته:
جمله یه مقدار گنگه، یعنی معلوم نیست کیس ایشون رو گفته یا به حالت کلی گفته. ECAS رو چک کردن؟ decision made نزده که؟
به نظرم هر چه زودتر ایمیل بزنن، یا هر راه تماس دیگه ای که هست. اگه توضیحاتو قبول کنن ایمیل مدیکالم می فرستن. فقط تا جایی که من می دونم این ایمیل ریجکتی نیست.

اين ايميل ريجكت نيست، من دوستم از امريكا اقدام كرده بود و اين مورد براش پيش اومد. ايميل مديكال رو دريافت نكرد و ايميل يادآوري كه اومد ايشون تماس گرفت و مطرح كرد كه some how من ايميلي نگرفتم يا نديدم. براش مجدد فرستادن و الان PPR شده. مطمين باشيد صفر و يك نيست. سريعا تماس بگيريد، ميل بزنيد. در اين مقطع اصلا درست نيست اين پا اون پا كنيد. درخواست شفاف داكيومنت هاي مديكال و فرصت مجدد بكنيد. اگر ببخشيد اينجوري ميگم خوب كنه بشيد! Smile حتما حل ميشه. من نمونه عيني اين موضوع رو ديدم. ان شالله وقتي حل شد بياين خبر بدين اينجا ما هم خوشحال شيم.
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-04-2015, 05:25 PM
آقا کجاش گنگه؟
نترسید
زده ما مدیکالتون رو نگرفتیم. اگر تا 30 روز دیگه نگیریم بدون مدیکال تصمیم گیری می کنیم که میشه همون ریجکت!
پس خیالتون راحت که فرصت دارید!

28 ژانویه دادن، ولی شما نگرفتید! حالا یا نیومده، یا نفرستادند، یا تو spam رفته یا اشتباهی پاک کردن.

اگر ایمیل نزدید بهشون بگید که بگم چیکار کنید.

نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

01-04-2015, 05:28 PM
(01-04-2015, 05:17 PM)sootehdelan نوشته: دوستان سلام
خوشبختانه امروز ایمیل آپدیت و مدیکال من اومد . جدول رو پر کردم . ولی به یه مشکل برخوردم،تو ایمیل آپدیت ،لندینگ فی و کارت پایان خدمت همسرم رو خواستند ولی امروز متوجه شدم کارت های قدیمی دیگه اعتبار ندارن و باید عوض بشوند و روال تعویض هم در بهترین حالت یک ماه طول میکشه ، ضمنا چند روز هم واسه ترجمه لازمه . میشه ایمیل زد و ازشون مهلت بیشتری خواست یا اینکه میشه مثل تعویض پاسپورت که بعضی ها دستی میبرن یه جوری کاراش رو زودتر انجام میدن کارت پایان خدمت رو هم اینکارو کرد. کسی تجربه ای داره .ممنون میشم راهنمایی کنین .
تعويض به صورت نرمال تا ٣ ماه هم ممكنه طول بكشه، براي من ٣ ماه طول كشيد،، من با مدارك اوليه ترجمه و كپي كارت قديمي رو فرستادم ولي بعدا اقدام كردم به عوض كردنش كه تازگي بعد از حدود ٣ ماه اومد. به نظرم همون قبلي رو سعي كن ترجمه كني و بفرستي شايد كفايت كرد. بعد از فرستادن آپديت تعويض رو بذارين تو برنامتون.
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-04-2015, 05:28 PM
بعله اصلا مهم نیست. من مورد ریجکتی رو هم تو سایت قبلی دیدم که بهش رسما گفتن ریجکت شدی و طرف گفته چیزی دریافت نکردم و حل شده! جای نگرانی نیست :-) همین طور که کامیار جان گفتند.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

01-04-2015, 05:30 PM
(01-04-2015, 05:17 PM)'sootehdelan' نوشته: دوستان سلام

همین قبلی رو ببرید مترجم های ناجیت براتون ترجمه کنند و حساسیت نشون ندید. چون کانادا ناجیت رو قبول داره. تو این فاصله هم برید تعویض کنید کارت رو سریع.

نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

01-04-2015, 05:31 PM
(01-04-2015, 05:25 PM)shubizkumbuli نوشته: آقا کجاش گنگه؟
نترسید
زده ما مدیکالتون رو نگرفتیم. اگر تا 30 روز دیگه نگیریم بدون مدیکال تصمیم گیری می کنیم که میشه همون ریجکت!
پس خیالتون راحت که فرصت دارید!

28 ژانویه دادن، ولی شما نگرفتید! حالا یا نیومده، یا نفرستادند، یا تو spam رفته یا اشتباهی پاک کردن.

اگر ایمیل نزدید بهشون بگید که بگم چیکار کنید.

آهان يادم رفت.. همه اون كارايي كه گفتم يعني تماس تلفني و ميل رو انجام بدين ولي ترش و اسپم فولدرتون هم چك كنيد.
ممنون از شوبيز
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین sarane
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2015, 05:42 PM
(01-04-2015, 05:31 PM)'Kamiar194' نوشته: آهان يادم رفت.. همه اون كارايي كه گفتم يعني تماس تلفني و ميل رو انجام بدين ولي ترش و اسپم فولدرتون هم چك كنيد.
ممنون از شوبيز

ممنون از همه که دلداری دادن و راهنمایی کردن. ایمیل رو میزنه امشب فقط تلفن نمیشه زد بهشون چون شماره ای که گذاشتن auto answer هست و اپراتور نداره. 
ضمنا باور کنین من و دوستم هر روز ایمیل هامون رو چک میکردیم یعد از دریافت AOR من حتی ایمیل های اسپم رو باز هم میکردم تا مطمئن شم. الان من هم ایمیل بزنم بگم از تاریخ .... منتظرم ایمیلی نگرفتم  ؟؟؟

-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
 Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

01-04-2015, 05:48 PM
(01-04-2015, 05:42 PM)'sarane' نوشته:
ممنون از همه که دلداری دادن و راهنمایی کردن. ایمیل رو میزنه امشب فقط تلفن نمیشه زد بهشون چون شماره ای که گذاشتن auto answer هست و اپراتور نداره. 
ضمنا باور کنین من و دوستم هر روز ایمیل هامون رو چک میکردیم یعد از دریافت AOR من حتی ایمیل های اسپم رو باز هم میکردم تا مطمئن شم. الان من هم ایمیل بزنم بگم از تاریخ .... منتظرم ایمیلی نگرفتم  ؟؟؟

سلام

اگر از جی میل استفاده می کنید باید فولدر های دیگه رو هم چک کنید. برای من ایمیل آپدیت رفته بود تو فولدر updates و مدیکال رفته بود تو فولدر  Promotions

نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-04-2015, 06:09 PM
(01-04-2015, 05:42 PM)sarane نوشته:

من اگه جاي شما بودم پيگيري ميكردم، در ضمن يادمه يكي دو صفحه قبل يكي از دوستان با پاريس تافني حرف زده بود اگه اشتباه نكنم. اگه راهي هست دوستان با تجربه براي تماس تلفني راهنمايي كنند. ما هم ياد بگيريم
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 546 بعدی »